ma kakva MIN, nisu oni psihicki spremni za PO, skupina debila koju treba odvojiti jedne od drugih sto prije, ne mogu oni zajedno igrati, jedan takav moze na jednu ekipu a da su ostali normalni, i taj jedan je nekad previseFelixians4 je napisao/la: ↑13 apr 2023, 14:16pa tu protiv clippersa ste svaku nakon 1-3 gubili 10-ak i više oko i nakon poluvremena, a sada ne znam kakve su prilagodbe rađene. gary harris se vratio protiv jazza, to je jako pomoglo da donekle oteža raspoloženom spidi u nadmetanju s jamalom koji je i sada ključ vašeg (ne)uspjeha. falio je enormno zadnje 2 godine, a davao je naznake da je blizu optimalne forme samo što nije fizički spreman, stalno sitne ozljede i šparanje.JHam je napisao/la: ↑13 apr 2023, 13:49pisao sam vec, ima koji mjesec, od finala konf nas mogu samo udaljiti povrede i Malone, mislim da je vrijeme promjene trenera nesto kao sa M. Jacksonom i GSW. Sad se situacija malo promijenila, u 2. rundi ides na vjerovatno WCF s Sunsima ali njih ako prodjemo finale bi trebalo biti minimum. Vidjet cemo, svasta se moze desiti ali bi bila bruka ne uci u WCF ili ako vec ispadas od Sunsa da to bude u 7 tekmi gdje ovi igraju neku nenormalnu kosarku, da bas mozes reci ekioa je dala sve od sebe jbg treba bolje
Malone je slab trener za promjene taktike u toku utakmice, bolji je u pripremi za sljedecu, zato se i desilo da 2x vracas 3-1.
Znas kako kazu, ocekuj najgore nadaj se najboljem![]()
Watson npr mors dobiti minute jer vec sad daje vise od J Greena, jbo par poena vise od Jeffa kad ovaj ubija u odbrani, isto i sa Braunom, njih dvojica bi bili pod moranjem u seriji sa Sunsima i GSW, a vidjet cemo koliko ce ih Malone koristiti
a to s mike maloneom i poredba s markom jacksonom baš vjerojatno i stoji, no otom potom.
mislim da su vam vukovi ipak **** match up, a i iskusnija škvadra mada bi bila posebna priča da ovaj mladi thunder s 0,1% šansi za doigravanje se tamo nađe
NBA 2022-23 regular season
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Re: NBA 2022-23 regular season
Palikani u nedjelju oko 23 sata bili 6. seed, a na kraju deseti završiše.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
da su zion williamson i brandon ingram ostali zdravi, bili bi top 4, igrali su bas dobro, mislim cak i da su bili prvi
te povrede su ih unistile, ne kazem da bi otisli u finale, ali, kako su tad izgledali na parketu, mogli bi se nositi sa svima u svojoj konferenciji
te povrede su ih unistile, ne kazem da bi otisli u finale, ali, kako su tad izgledali na parketu, mogli bi se nositi sa svima u svojoj konferenciji
Debeli je kompletnu karijeru povrijedjen.
Oklahomi treba dobar visoki za ozbiljnu pricu. Valanciunas ih je unistavao.
Oklahomi treba dobar visoki za ozbiljnu pricu. Valanciunas ih je unistavao.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
- Felixians4
- Kontakt:
to je sad nevezana tema, no nisu loši, imaju i dužinu i sve pozicije solidno popunjene, i kreacije i šuta, post strijelca itd. ipak bih radije thunder da upadne, a za DEN želim upad ponovno u finale zapadaJHam je napisao/la: ↑13 apr 2023, 14:29ma kakva MIN, nisu oni psihicki spremni za PO, skupina debila koju treba odvojiti jedne od drugih sto prije, ne mogu oni zajedno igrati, jedan takav moze na jednu ekipu a da su ostali normalni, i taj jedan je nekad previseFelixians4 je napisao/la: ↑13 apr 2023, 14:16pa tu protiv clippersa ste svaku nakon 1-3 gubili 10-ak i više oko i nakon poluvremena, a sada ne znam kakve su prilagodbe rađene. gary harris se vratio protiv jazza, to je jako pomoglo da donekle oteža raspoloženom spidi u nadmetanju s jamalom koji je i sada ključ vašeg (ne)uspjeha. falio je enormno zadnje 2 godine, a davao je naznake da je blizu optimalne forme samo što nije fizički spreman, stalno sitne ozljede i šparanje.JHam je napisao/la: ↑13 apr 2023, 13:49
pisao sam vec, ima koji mjesec, od finala konf nas mogu samo udaljiti povrede i Malone, mislim da je vrijeme promjene trenera nesto kao sa M. Jacksonom i GSW. Sad se situacija malo promijenila, u 2. rundi ides na vjerovatno WCF s Sunsima ali njih ako prodjemo finale bi trebalo biti minimum. Vidjet cemo, svasta se moze desiti ali bi bila bruka ne uci u WCF ili ako vec ispadas od Sunsa da to bude u 7 tekmi gdje ovi igraju neku nenormalnu kosarku, da bas mozes reci ekioa je dala sve od sebe jbg treba bolje
Malone je slab trener za promjene taktike u toku utakmice, bolji je u pripremi za sljedecu, zato se i desilo da 2x vracas 3-1.
Znas kako kazu, ocekuj najgore nadaj se najboljem![]()
Watson npr mors dobiti minute jer vec sad daje vise od J Greena, jbo par poena vise od Jeffa kad ovaj ubija u odbrani, isto i sa Braunom, njih dvojica bi bili pod moranjem u seriji sa Sunsima i GSW, a vidjet cemo koliko ce ih Malone koristiti
a to s mike maloneom i poredba s markom jacksonom baš vjerojatno i stoji, no otom potom.
mislim da su vam vukovi ipak **** match up, a i iskusnija škvadra mada bi bila posebna priča da ovaj mladi thunder s 0,1% šansi za doigravanje se tamo nađe
Hoce li ko postavljati Playoff predictor? Da vidimo ko najbolje poznaje ekipe 

Sta kazete na ovo?BosniaBoston je napisao/la: ↑ -
https://forums.realgm.com/boards/viewto ... &t=2281624
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
- baboedindzeko09
- Kontakt:
- definetlyarnautovich
- Kontakt:
Malo navijacki

Human beings are born with different capacities If they are free, they are not equal. And if they are equal, they are not free
I even believe aesthetics are equivalent to ethics. Something that is beautiful is ethical and unethical things aren't beautiful
I even believe aesthetics are equivalent to ethics. Something that is beautiful is ethical and unethical things aren't beautiful
- BosniaBoston
- Kontakt:
Već 10+ godina je najbolji na svojoj poziciji, na prste jedne ruke se mogu nabrojat takviJustin je napisao/la: ↑13 apr 2023, 17:40Sta kazete na ovo?BosniaBoston je napisao/la: ↑ -
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Haj zbog tebe sam popunio.
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Premalo individualnih nagrada za karijeru kakvu je imao,to je sve sto mogu napisati.BosniaBoston je napisao/la: ↑13 apr 2023, 17:47Već 10+ godina je najbolji na svojoj poziciji, na prste jedne ruke se mogu nabrojat takviJustin je napisao/la: ↑13 apr 2023, 17:40Sta kazete na ovo?BosniaBoston je napisao/la: ↑ -
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Šta je ovo u paintu rađeno

I found freedom. Losing all hope was freedom.
- definetlyarnautovich
- Kontakt:

Human beings are born with different capacities If they are free, they are not equal. And if they are equal, they are not free
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
T-Rex Bane
Nakon 3. godine faxa je otišao na predraft workout.
Vidio ga scout Jazza i rekao mu "Nije to to momak, vrati se ti u školu"
Nakon 3. godine faxa je otišao na predraft workout.
Vidio ga scout Jazza i rekao mu "Nije to to momak, vrati se ti u školu"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.