FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
42
21%
2. Borbu za Evropu
94
47%
3. Sredinu tabele
38
19%
4. Borbu za opstanak
27
13%

Ukupno glasova: 201

DonRamiz
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la DonRamiz » 14 apr 2023, 19:20

Trener kojem je do juce, Randomlje bilo vrhunac karijere proziva drugog trenera zbog taktike.
Gdje si Anceloti nismo te prepoznali :tokralju:

ZinedineZidane301060
Kontakt:

Post Postao/la ZinedineZidane301060 » 14 apr 2023, 19:23

[b][/b][quote=Argentina post_id=9226793 time=1681490534 user_id=22258]
Bolje da Borac dobije, svakako ce ga gurati, pa da za preostala dva mjesta se ganjamo sa Sirokim, Sarajevom i Velezom.

Mislim da je Siroki tu najlosiji i da smo cak i mi bolji, s druge strane Sarajevo je bolja ekipa. Sto znaci borba sa Velezom po meni, ali i dalje mislim da je tekme 1/2 najbitnija, jer ako prodjemo, dignut cemo se malo.

Moramo napuniti stadion i proci ih!!!
[/quote]
Pratim ovaj forum mjesec dana I čitam komentare vas navijača I simpatizera FK Željezničar. Nisam zagovornik komentarisanja ovog tipa ali sam morao uraditi prijavu jer ne mogu shvatiti koliko ste nerealni I zaslijepljeni od velike ljubavi prema klubu. Kao prvo, kad pričamo o Želji svi trebamo biti svjesni da je riječ o jednom od najboljih sportskih kolektiva u našoj državi svih vremena. Medjutim, taj klub odavno nije ni sjenka onoga što je nekad bio.
To je klub koji vode nesposobni ljudi, ili vrlo sposobni kriminalci, ali kako god, dotjerali su vas do ponora. Klub je rekorder po dugu poreznoj upravi (Čelik je sa upola manjim dugom završio u 4. rangu). Klub takodjer ima unutrasnji dug prema radnoj zajednici I vanjski prema dobavljačima takav da neki premierligaši imaju toliki godišnji proračun. Svako malo radite neke akcije humanitarnog karaktera I skupljate pare za klub, a dug ostaje isti ili još dodatno raste. To je čisto oživljavanje mrtvaca I na kraju završava istim ishodom. Zrinjski vam je organizacijski daleko pobjegao, a Velež, koji usput nema nikakvog duga, takodjer je miljama daleko. Široki, Sarajevo, Borac, Igman su isto ispred vas I u narednih 3-4 godine pored ovih klubova nije realno da tražite izlaz u Europu (I ako rezultatski zaslužite, vjerovatno Uefa neće tolerisati strašno loše finansijske podatke)
Ovaj klub treba ozbiljan reset, gdje nijedna posljedica nije kobna ako klub postavi dugoročan cilj.
Klub koji ima takvu bazu navijača jednostavno ne zaslužuje da ga se ovako crpi I pravi smijurija od njega.
Trenutno ste predmet ismijavanja, ali I vi navijači I simpatizeri pridonosite ovakvoj situaciji svojim nerealnim pogledom na situaciju I razmišljanjem o izlasku u Europu, a ne spašavanjem kluba od možebitnog gašenja.
Preko kupa nemate śanse jer Zrinjskom u riznici nedostaje dupla kruna I sve će uraditi da je osvoje, a toliko su bolji da nije upitno ko osvaja u vaśem srazu.
Ako budete išli na kup, samom logikom zapostaviti ćete prvenstvo gdje su ispred Borac, Velež I Široki, a u medjuvremenu će vas prestići I Sarajevo.
Znam da će biti puno negativnih komentare na ovo, ali vjerujte da komentar nije iz zlih pobuda nego jednostavno ovo je realna slika trenutne situacije.

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 14 apr 2023, 19:31

Treba biti objektivan i reci da trenutno igramo najlosiji fudbal u ligi. Bender ovog proljeca nema nijednu odbranu , Cocalic izgleda kao amater, vezni red ne postoji, Krpic izgleda kao bodybilder... Armin Hodzic je najvece razocarenje, igrac takvog renomea nije u stanju nijednu sansu da stvori...
Nevjerovatno je koliko je ova ekipa propala u odnosu na jesen. Vjerovatno cemo na kraju zavrsiti šesti jer ce i Sarajevo i Velez biti ispred nas.

Manijakalnost99
Kontakt:

Post Postao/la Manijakalnost99 » 14 apr 2023, 19:34

Lagano ljudi sta vam je
Ko da ste danas nesto novo otkrili pa svi razocarani
Otjerali smo edisa i sad fol valja

Nevjerovatni smo ibretim se svaki dan

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 14 apr 2023, 19:40

Semper je napisao/la:
14 apr 2023, 19:31
Treba biti objektivan i reci da trenutno igramo najlosiji fudbal u ligi. Bender ovog proljeca nema nijednu odbranu , Cocalic izgleda kao amater, vezni red ne postoji, Krpic izgleda kao bodybilder... Armin Hodzic je najvece razocarenje, igrac takvog renomea nije u stanju nijednu sansu da stvori...
Nevjerovatno je koliko je ova ekipa propala u odnosu na jesen. Vjerovatno cemo na kraju zavrsiti šesti jer ce i Sarajevo i Velez biti ispred nas.
Klocino raspala dokle ces glumiti naseg navijaca tacno se vidi da admin ovo namjerno pusta da nas **** u zivce na ovoj temi lafo ga admin upozorio da ne pise po nasoj temi koga ba vi zajebavate ovdje :clap: :clap:

Manijakalnost99
Kontakt:

Post Postao/la Manijakalnost99 » 14 apr 2023, 19:49

Prva tekma treneru i to najtezi protivnik u ligi
Velez ce nam reci mnogo toga

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 apr 2023, 19:52

Svaki trener koji u našoj ligi počne pričati o taktici, kod mene odmah ide u ublehe.

Pričamo o ligi gdje pola igrača ne zna izvesti aut, pola igrača ne zna primiti loptu, pričamo o ligi gdje nema golova van 16 metara jer 80% igrača ne može dobaciti do gola, a kad je neko slučajno zakuca sa 30 metara o tome se priča mjesec dana. Da ne govorim o malo kompleksnijim operacijama kao što je dupli pas, pregled igre, osjećaj za prostor, itd, itd.

U takvoj ligi nema mjesta nekoj taktici, a još manje nekim modernim metodama. To se gradi vremenom, kad počnemo praviti bolje igrače u omladinskim kategorijama, onda se od njih mogu tražiti i konkretniji zadaci na terenu.

Kad kažem taktika, mislim na malo složenije operacije na terenu, detaljne zadatke, saradnju između linija, nadopunjavanje, i sve ono što gledamo u malo boljim ligama, gdje treneri na poluvremenu dobijaju utakmice.

U našoj ligi utakmice i dalje dobijaju motivacija, bljesak pojedinca i na kraju - fizička sprema. Uz, naravno, izostanak amaterskih grešaka koje dovedu do pola golova u našoj ligi, mi to znamo bolje nego iko.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 14 apr 2023, 19:56

Patimo od imena, zato ovako i izgledamo. Oslanjamo se i kunemo na neke stare igrace, trenere, nemamo ideje ni vizije.

avalPacidoroP
Kontakt:

Post Postao/la avalPacidoroP » 14 apr 2023, 20:00

Ma mi smo klub koji ima najkasnije reakcije na svijetu.
Bukvalno svaki insan na polusezoni je vidio da mi sa Edisom nemamo šta tražiti.
I na polusezoni je trebao dati otkaz, ako smo već došli u situaciju da se borimo za Europu.
I šta se desi.. prva utakmica je sve kazala. Protiv Leotara na svom terenu, sa dva igrača više, postižemo gol u 89oj i to golom koji se rijetko viđa. Šanse mi nismo napravili u međuvremenu sa dva igrača više.
Dođe ti Igman, kojeg Husref posloži i slože nam 3.komada.. razbiju nas ljudi.
I onda pred početak reprezentativne pauze odigramo jedino dobrih 15.minuta u polusezoni protiv Sloge i zabijemo 3.gola u tih 15.minuta i onda čitavu pauzu botovi ko što su @manijakalnost @virtual i slični nama iskaču sa statistikama kako imamo dobar omjer u ovoj polusezoni.
I onda šamarčina..sve na naplatu dođe. Prvo te leotar mrtvi izbije iz cipela, pa Velež koji ima samo Haskića, pa Tuzla koja nikad gora nije bila i onda se reaguje sa promjenom trenera. Kad smo usrali i šefa i stanicu.
2.dana novom treneru da od ovih par pojedinaca odličnih i 7-8 panjeva da ih psihički digne i pokuša spremiti za najjaču ekipu u ligi svih vremena. I ljudi te dobiju sa 30% snage.
Šta se može promjeniti do Veleža da nekako naguzove izvučemo prolaz? Ništa! 5.dana a 100.problema u ekipi.
Zahvalnica za to ide na adresu bivšeg trenera. Uništio je i ono malo što nam je valjalo i na osnovu čega smo uzimali bodove. Posebna zahvalnica ide mutavcima u UO koji osluškuju glas navijača i reaguju tek kad sve useremo. Da su pametniji bili, i da su imali muda, sad ne bi bili u ovakvoj situaciji.
Nek' nam je Bog na pomoći.
Zadnja izmjena: avalPacidoroP, dana/u 14 apr 2023, 20:02, ukupno mijenjano 1 put.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 14 apr 2023, 20:00

Virtu4l je napisao/la:
14 apr 2023, 18:38
zeljovolimte je napisao/la:
14 apr 2023, 17:51
Da mu je neko odgoovorio da smo na ho-ruk dobili Zrinski u Mostaru i na Grbavici da smo pogadjali prazne golove sigurno ne bi izgubili.
Neko mu je trebao objasniti da je preuzeo ekipu koja je sa horukom cetvrta(mjesto koje vodi u Evropu) i koja ima aktivan rezultat, prethodni trener je otjeran zbog dva poraza u nizu tako da nema on puno prostora za pametovanje. Ubacio je iste igrace kao i edis sto je uradio (Krpic, Amoah, Beganovic) to je to sto ima. Ekipa ima neki temelj, mora nadogradjivati nemamo vremena za eksperimentisanjem.
Kakva ba taktika?
Nama ljudi iz auta daju golove i to da je stoper nas skrene samo u gol, stoper i golman ne zele da rijese loptu u 5m i neko prica o taktici, primis ovakva dva gola nema vise taktike..
U prvoj izjavi je pokazao da je upravo ono što govore o njemu, egoistični kreten bez poštovanja i manira. Ne sjećam se da sam nekada uputio ružnu riječ nekom treneru Želje, ali eto, ovome moram, a bilo ih je svakakvih.

Raduje me što je odmah (nesvjesno) stavio pritisak na sebe, jer baš me zanima kako će sa ovim našim veseljacima ostvariti taj cilj.

Mi smo ovog Zrinjskog dva puta nadigrali, jednom ga pobijedili (vjerovatno zbog Evrope), ali na Grbavici smo ih razbili i nesretno izgubili. Danas smo izgledali kao ekipa iz federalne lige.
Kako te bolan nije sramota da lazes, koga si dva puta nadigrao? Prvu utakmicu si trebao gubiti 5-0 poluvrijeme, u drugom si na srecu dobio.
Na Grbavici, te ljudi rutinirali, u svakom duelu jaci, uigraniji, automatizmu imaju. Nismo nadigrali nikoga ove sezone, Leotar nas ubio kuci, Igman devastirao, Leotar u kupu sa dva igraca vise nismo bili u stanju sansu napraviti.
Uhvati se ti Dejčiča , Golubovaca i ostalih CG prčija, ostavi nam klub na miru.
Danima spinujes ovdje iznoseći neistine, zovi Edisa kuci i Alihodzica i Bogičevića.
Vidjelo se u prvih 5 tekmi proljeca da je ekipa devastirana, ko je htio da vidi a ko nije govorio je dobili smo Leotara, Zvijezdu i Slobodu...
Zadnja izmjena: bhsport, dana/u 14 apr 2023, 20:01, ukupno mijenjano 1 put.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

MrAlemKa
Kontakt:

Post Postao/la MrAlemKa » 14 apr 2023, 20:01

Virtu4l je napisao/la:
14 apr 2023, 19:52
Svaki trener koji u našoj ligi počne pričati o taktici, kod mene odmah ide u ublehe.

Pričamo o ligi gdje pola igrača ne zna izvesti aut, pola igrača ne zna primiti loptu, pričamo o ligi gdje nema golova van 16 metara jer 80% igrača ne može dobaciti do gola, a kad je neko slučajno zakuca sa 30 metara o tome se priča mjesec dana. Da ne govorim o malo kompleksnijim operacijama kao što je dupli pas, pregled igre, osjećaj za prostor, itd, itd.

U takvoj ligi nema mjesta nekoj taktici, a još manje nekim modernim metodama. To se gradi vremenom, kad počnemo praviti bolje igrače u omladinskim kategorijama, onda se od njih mogu tražiti i konkretniji zadaci na terenu.

Kad kažem taktika, mislim na malo složenije operacije na terenu, detaljne zadatke, saradnju između linija, nadopunjavanje, i sve ono što gledamo u malo boljim ligama, gdje treneri na poluvremenu dobijaju utakmice.

U našoj ligi utakmice i dalje dobijaju motivacija, bljesak pojedinca i na kraju - fizička sprema. Uz, naravno, izostanak amaterskih grešaka koje dovedu do pola golova u našoj ligi, mi to znamo bolje nego iko.
Mi smo toliko takticki losi, da i najmanja promjena i update bi uticala haos na igru…

Manijakalnost99
Kontakt:

Post Postao/la Manijakalnost99 » 14 apr 2023, 20:01

Pa nije trener kriv sto ne znaju ostutat i izvest aut
Lik tek doso i govori nam ono sto ti sad ponavljas

Znaci krivac je kondicioni terener i tako ti ljudi
I ne mozes praviti dobre igrace kad ti je trener juniora sanjin mesic **** tuzla im trpa 5.6 komada i svi sutite
I lik jos trener nista se ne mijenja
A kako su krenuli zadnji ce zavrsiti
Djeca iz omladinske idu svako malo iz svih kategorija
I mnogo toga sutite ssvi
Samo o treneru i igracima prvog tima pricate

Najmanje od svih ljudi u klubu je kriv Basic koji je jucer dosao
Gurate stvari pod tepih mjesecima i nakupi se svega
Kad explodira ovo se desavaa
Zadnja izmjena: Manijakalnost99, dana/u 14 apr 2023, 20:03, ukupno mijenjano 1 put.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 14 apr 2023, 20:03

ANamelessGhoul je napisao/la:
14 apr 2023, 18:32
DonRamiz je napisao/la:
14 apr 2023, 18:31
drzgemboadislic je napisao/la:
14 apr 2023, 17:34
Ova ekipa nema osnovnu taktiku, navikla je da igra ho-ruk, a ja to ne volim - Nermin Basic!

Ovo je velika istina!
Ovome ko da je zadnji klub bio PSG , a ne Randomlje :rol: :rol: :rol:
I sta je smijesno ? Sta je slagao :?:
Ma nije slagao nista, 15 mjeseci igramo ho ruk, hrkljusa, honajjj, digni rukeee, izbij zubeeee
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 14 apr 2023, 20:05

Edis je tu bio jer niko nije htio. Zeljo je u januaru imao otvoren humanitarni poziv. Nije mogao da izmislja trenera, koji evo sad Basic vidjet cemo hoce li bolji biti od Edisa.
Dosta je vas izgubilo osjecaj i vid u ekipu, zavarali vas rezultati. Penzioneri u odbrani i u napadu, a samo se maltretiraju ovi mladji. Oni sve moraju znati, Beca antitalenat ubise igrom ostali.
Mi doveli 5 dana do utakmice Krpica i Hodzica, cim su nas do tad zavlacili, trebali smo se zahvaliti zbog momaka koji su pripreme prosli.
Nemamo 4 beka, nemamo 4 stopera, od 3 golmana dva su uzas drugi je kadet..

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 14 apr 2023, 20:09

DonRamiz je napisao/la:
14 apr 2023, 19:20
Trener kojem je do juce, Randomlje bilo vrhunac karijere proziva drugog trenera zbog taktike.
Gdje si Anceloti nismo te prepoznali :tokralju:
Nije slago nista sto se tice taktike, tj. odsustva iste kod Mulalica. Nije slagao za ho-ruk.
E jbg, istina je cesto nezgodna i smeta.

Sta ima Anceloti :mrgreen: sta ima on govoriti, vid' mu glave :mrgreen: ma jasta, hajmo odmah posrati covjeka koji je tek sjeo na klupu.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 14 apr 2023, 20:10, ukupno mijenjano 1 put.

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 14 apr 2023, 20:10

bhsport je napisao/la:
14 apr 2023, 20:00
Virtu4l je napisao/la:
14 apr 2023, 17:51
Da mu je neko odgoovorio da smo na ho-ruk dobili Zrinski u Mostaru i na Grbavici da smo pogadjali prazne golove sigurno ne bi izgubili.
Neko mu je trebao objasniti da je preuzeo ekipu koja je sa horukom cetvrta(mjesto koje vodi u Evropu) i koja ima aktivan rezultat, prethodni trener je otjeran zbog dva poraza u nizu tako da nema on puno prostora za pametovanje. Ubacio je iste igrace kao i edis sto je uradio (Krpic, Amoah, Beganovic) to je to sto ima. Ekipa ima neki temelj, mora nadogradjivati nemamo vremena za eksperimentisanjem.
Kakva ba taktika?
Nama ljudi iz auta daju golove i to da je stoper nas skrene samo u gol, stoper i golman ne zele da rijese loptu u 5m i neko prica o taktici, primis ovakva dva gola nema vise taktike..
U prvoj izjavi je pokazao da je upravo ono što govore o njemu, egoistični kreten bez poštovanja i manira. Ne sjećam se da sam nekada uputio ružnu riječ nekom treneru Želje, ali eto, ovome moram, a bilo ih je svakakvih.

Raduje me što je odmah (nesvjesno) stavio pritisak na sebe, jer baš me zanima kako će sa ovim našim veseljacima ostvariti taj cilj.

Mi smo ovog Zrinjskog dva puta nadigrali, jednom ga pobijedili (vjerovatno zbog Evrope), ali na Grbavici smo ih razbili i nesretno izgubili. Danas smo izgledali kao ekipa iz federalne lige.
Kako te bolan nije sramota da lazes, koga si dva puta nadigrao? Prvu utakmicu si trebao gubiti 5-0 poluvrijeme, u drugom si na srecu dobio.
Na Grbavici, te ljudi rutinirali, u svakom duelu jaci, uigraniji, automatizmu imaju. Nismo nadigrali nikoga ove sezone, Leotar nas ubio kuci, Igman devastirao, Leotar u kupu sa dva igraca vise nismo bili u stanju sansu napraviti.
Uhvati se ti Dejčiča , Golubovaca i ostalih CG prčija, ostavi nam klub na miru.
Danima spinujes ovdje iznoseći neistine, zovi Edisa kuci i Alihodzica i Bogičevića.
Vidjelo se u prvih 5 tekmi proljeca da je ekipa devastirana, ko je htio da vidi a ko nije govorio je dobili smo Leotara, Zvijezdu i Slobodu...
Dejcici su selo u KS.
Ovo sto on govori, govori vam jer vidi nesto drugacije. Klub nam ljudi dragi od navijaca zivi. Vi bi izmisljali nekog umjesto Alihodzica, koga? Ko god dodje, doci ce za platu da radi. Ovi svi gore nabrojani rade po bezveze uslovima.
Nesto ko za ovog Basica se pricalo i za Kostica. Tad pricali kazu Kostic uvidio da je liga spora hahah i on tad dosao sve redom da uci redu.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 apr 2023, 20:13

14 apr 2023, 20:05
Edis je tu bio jer niko nije htio. Zeljo je u januaru imao otvoren humanitarni poziv. Nije mogao da izmislja trenera, koji evo sad Basic vidjet cemo hoce li bolji biti od Edisa.

Dosta je vas izgubilo osjecaj i vid u ekipu, zavarali vas rezultati.
Nikad oni nisu ni imali osjećaj i stvarni uvid u ekipu. To su uglavom frustrirani ublehaši koji veze nemaju o fudbalu i koji nikad ne vide dalje od nosa.

Hoće ljudi taktiku sa Bećom i Drinom. :mrgreen:
14 apr 2023, 20:10
Ovo sto on govori, govori vam jer vidi nesto drugacije. Klub nam ljudi dragi od navijaca zivi. Vi bi izmisljali nekog umjesto Alihodzica, koga? Ko god dodje, doci ce za platu da radi. Ovi svi gore nabrojani rade po bezveze uslovima.
Nesto ko za ovog Basica se pricalo i za Kostica. Tad pricali kazu Kostic uvidio da je liga spora hahah i on tad dosao sve redom da uci redu.
Nikad ti taj ublehaš to neće shvatiti. Taj od drveta šumu ne vidi, on hoće da dovedeš vrhunskog trenera za 3500 maraka mjesečno i dva vrhunska pomoćna za po 2000 maraka, a da igrač koji ima neredovnih 3000 maraka mjesečno leti po terenu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Manijakalnost99
Kontakt:

Post Postao/la Manijakalnost99 » 14 apr 2023, 20:15

Ma kakav alihodzic ebat ga vise opraste i s njim
boli njeg qurac za klubom
Ni igraci ga ne vole a kamoli ko drugi
Nama treba cistka jedna velika ali ne igraca vev prvo ljudi u klubu kojih ima milion
A niko nista korisno ne radi
Bolje imati 30 uposlenih s ovim budzetom nego 60
Svakako rezultat ce biti isti ali trosak ce biti manji
Sto ce nam dozvoliti neki naoredak
**** vas vise i trener u usta sve redom
O istim stvarima oricate otkad sam se registrivao prosle godine
Nista se nije promijenilo

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 14 apr 2023, 20:18

Virtu4l je napisao/la:

Ne vidim šta je sporno? Je li to nešto slagao ili sam ja slijep, pa i najveći glupan je skontao da mi igramo samo preko Santosa i uzdamo se jedino u njega ako on šta uradi dobro i jest, ako ne uradi, šuti i moli se hoće li neka frljoka upasti ili će Štilić neku magiju odraditi. I to je pročitano, to je moglo proći nekoliko puta ali dalje neće sigurno. Najbanalniji primjer je utakmica sa Veležom u Gabeli, tu se vidjela nemoć ekipe kad je Santos odsječen.

Ne bih baš rekao da je nenamjerno to uradio, zna on dobro šta radi. Isto nešto je i Edis uradio na jednoj press konferenciji pred Leotar, čini mi se onda kad smo izgubili u Posušju. Puno to znači ekipi, pogotovo sad, kad su psihološki žestoko pali.

Jedna utakmica ne znači ništa, niti je bilo realno očekivati bilo šta danas, što zbog manjka vremena, što zbog toga što je Zrinjski druga dimenzija za nas a i za ostale ekipe. U srijedu ćemo vidjeti gdje smo, nije Velež ništa specijalno, može se proći, samo se treba potruditi. Za neku širu sliku i komentar za trenera, rad i rezultate treba pričekati.
mosa lošmi stićko tit-ula!

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 14 apr 2023, 20:20

Da je dobiti nekoga, makar i cajnoslu

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Majestic-12 [Bot] i 15 gostiju.