A eto to pokazuje da ni Milenko nema pojma, ako je reko da ne racuna na njega. Teska zivota kakvi retardi rade u ovoj premijer ligi.
FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: FK Tuzla City
-
- Kontakt:
Mozda griješim ali mene onaj rus nije impresionirao kao vas.
Izgleda ko stari tenk iz SSSR-a.
Stamen jeste, jak jeste, dobro se i postavlja, ali je prilicno spor i kao što rekoh okretan poput starog tenka.
Po meni solidan stoper. Ne bih pretjerivao sa pohvalama.
Da ne govorim kako su pojedini bili oduševljeni Pantelićem starijim. Tanta mata panta a na kraju KANTA, definitivno najveći promasaj otkako smo u PL.
Izgleda ko stari tenk iz SSSR-a.
Stamen jeste, jak jeste, dobro se i postavlja, ali je prilicno spor i kao što rekoh okretan poput starog tenka.
Po meni solidan stoper. Ne bih pretjerivao sa pohvalama.
Da ne govorim kako su pojedini bili oduševljeni Pantelićem starijim. Tanta mata panta a na kraju KANTA, definitivno najveći promasaj otkako smo u PL.
Nisam gledao utakmicu jer su ponovo odredili termin utakmice u nevakat za nas koji moramo da radimo.Uzeo se bod što nije uspjeh ali ni neuspjeh.Nije lahko ni izvući se kad primiš gol u 82 minuti iz debelog ofsajda.Ali eto nakon Borca i protiv Veleža se poravnava rezultat u sudijskoj nadoknadi što govori da se ekipa ipak bori i igra do kraja.Borba za opstanak se nastavlja i idemo dalje.
Reci tom zidaru ili mesaru da nema pojma o nogometu. Moras biti bas retard reci za cojka koji je igrao cijeli zivot u 1 ligi rusije.
[/quote]
Nažalost, puno je oko kluba tesara i zidara. Ako Bog da da opstanemo u PL.
[/quote]
A eto to pokazuje da ni Milenko nema pojma, ako je reko da ne racuna na njega. Teska zivota kakvi retardi rade u ovoj premijer ligi.
[/quote]
Ako je to rekao za ovoga Rusa sto je danas bio najbolji na terenu onda Milenku odmah sutra otkaz dati
[/quote]
[/quote]
[/quote]
Ako je to rekao za ovoga Rusa sto je danas bio najbolji na terenu onda Milenku odmah sutra otkaz dati

[/quote]
[/quote]

[/quote]
Eto gore i podrinjac kaze da je ko ruski stari tenk.

Trebalo bi predložiti Sarajevu da utakmicu 27.kola igramo u četvrtak uoči Bajrama.U Mostaru bi mogli igrati kup u ponedjeljak.Svakako je utakmica puka formalnost.Petak je 1.dan Bajrama,subota Dan.Šehida ,pa onda Nedelja ,3.dan Bajrama.Moglo bi se desiti da igramo čak u ponedjeljak.
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 15 apr 2023, 10:29, ukupno mijenjano 1 put.
PANTA, TATA-MATA,MAJSTOR FUDBALSKOG ZANATA.

IDEMO U ZENICU !
-
- Kontakt:
[/quote]

[/quote]

[/quote]
Ja kažem da je to moj utisak.
Dobar je, ima dosta kvaliteta ali nije bas toliko koliko ga neki predstavljaju. Vremenom će demantovati ili mene ili vas.
U nekoliko prilika danas u finišu je opasno ispadao zbog nešto sporije okretnosti. Možda je i umor ga stigao ko zna.
Ponavljam to je moj utisak.
Ako je to rekao za ovoga Rusa sto je danas bio najbolji na terenu onda Milenku odmah sutra otkaz datiPonosnipodrinjac je napisao/la: ↑14 apr 2023, 22:51A eto to pokazuje da ni Milenko nema pojma, ako je reko da ne racuna na njega. Teska zivota kakvi retardi rade u ovoj premijer ligi.

[/quote]

[/quote]
Dobar je, ima dosta kvaliteta ali nije bas toliko koliko ga neki predstavljaju. Vremenom će demantovati ili mene ili vas.
U nekoliko prilika danas u finišu je opasno ispadao zbog nešto sporije okretnosti. Možda je i umor ga stigao ko zna.
[/quote]
Bilo 0-1 i zato je Rus isao naprijed zadnjih 10 min

-
- Kontakt:
Ako je to rekao za ovoga Rusa sto je danas bio najbolji na terenu onda Milenku odmah sutra otkaz datiPonosnipodrinjac je napisao/la: ↑14 apr 2023, 22:51A eto to pokazuje da ni Milenko nema pojma, ako je reko da ne racuna na njega. Teska zivota kakvi retardi rade u ovoj premijer ligi.

[/quote]

[/quote]
[/quote]
Malo je fizicki ne pripremljen, zbog toga je kasnio sa nastupima, to sam vec pisao kada je neko pitao zasto nije u sastavu. Veoma skolovan igrac, bez komplikovanja. Svaka odigrana lopta glavom ( prilikom ispucavanja od strane golmana Veleza, te njegove intervencije glavom) isla je nasem igracu, sto je prava rijetkost, os stopera to sam zapazio samo kod Barisica i Jakovljevica, nema bezveznog nabijanja, ispucavanja. Veoma miran, steta bi bilo ne zadrzati ga kod nas.
Tuzla City / Sloga Simin Han
Eto gore i podrinjac kaze da je ko ruski stari tenk.elvirbaljic je napisao/la: ↑14 apr 2023, 23:00Ako je to rekao za ovoga Rusa sto je danas bio najbolji na terenu onda Milenku odmah sutra otkaz datiPonosnipodrinjac je napisao/la: ↑14 apr 2023, 22:51A eto to pokazuje da ni Milenko nema pojma, ako je reko da ne racuna na njega. Teska zivota kakvi retardi rade u ovoj premijer ligi.![]()

[/quote]
[/quote]
Malo je fizicki ne pripremljen, zbog toga je kasnio sa nastupima, to sam vec pisao kada je neko pitao zasto nije u sastavu. Veoma skolovan igrac, bez komplikovanja. Svaka odigrana lopta glavom ( prilikom ispucavanja od strane golmana Veleza, te njegove intervencije glavom) isla je nasem igracu, sto je prava rijetkost, os stopera to sam zapazio samo kod Barisica i Jakovljevica, nema bezveznog nabijanja, ispucavanja. Veoma miran, steta bi bilo ne zadrzati ga kod nas.
[/quote]
TAKO JE 100%
-
- Kontakt:
Pozdrav ekipa, ja koliko poznajem Ernada znam da ovo Ernad nije dovodio, svi mi znamo ko je glavni i ko dovodi igrace.Tako da Ernadu sigurno nemamo sta zamjeriti, mada vjerujem da njemu se dopusti da on dovodi ovdje bi bilo skroz druga prica. Ali moj badzo je prijatelj sa Ernadom i navodno Ernad je jako razocaran u politiju kluba.Kako mi je reko Ernad je bio protiv dovodjenja svi pojacanja ove godine.Hazre je napisao/la: ↑14 apr 2023, 18:42Drug moj sve sto si naveo su Ernadovi igraci osim Gavrica! Oni moraju igrati jednostavno! Zalosno je to ali takav nam je klubhusrefbeg je napisao/la: ↑14 apr 2023, 18:40To jest. Ništa idemo dalje protiv Sarajeva će možda biti lakše. Vraćaju nam se ovi kaznjeni. A Burucu, Mehmedovicu, Gavricu Sukilovica pa sve više i Mehidicu zabraniti da igraju.elvirbaljic je napisao/la: ↑14 apr 2023, 18:35
Ako ti neko moze narediti ili ti moras pristati , onda je opet do tebe...Jes bilo dimacinsko sudjenje, ali smo popusili gol iz ofsajda, tako da smo na kraju losije prosli.
Isto tako mislim da se grjesi sa Sukija dosti napadate to dijete momak je borac na terenu ide na svaku loptu 200%.
Celik nije pravi stoper to morate razumiti on ne moze tu igrati on naspram sukija izgleda dosti mocniji jer je ekspozivniji i privlaci svu paznju na sebe, ali primjetitel kad ponese lootu pa ne zna sta ce sa nje onda je sukiju samo uvali i suki mora da je nabije.Svaki detalj morate pratiti! Suki je sigurno zlatni biser.
Sto se tice Burica
Slazem se ne znam odakle on u sastavu, mada i on igra beka kakva logika igrac koji zadnje 3 utakmice igra spica 4tu igra na beku?
Karic odlican
-
- Kontakt:
Pozz i tebi drug, licno sa svojom agencijom Ernad zastupa Sukilovica, Burica ,Karica ima jos par momaka.. Ove polusezine Ernad se itekako pitao, zajedno sa Milenkom i Azmirom od polusezone na ovamo je sklapao tim..Sto se tice Sukilovica, juce sam rekao fine djeluje uz Nikitina, ja sam za to da ga istrpimo, mlad je i oscilacije u igri su normalne. Postim, nemoj me vuci za jezik da kazem zasto je juce igrao Buric i zasto je uopste u ekipi. Sam Mesinovic koji je isto veoma prosjecan igrac kada je juce zamjenio Burica pokazao je koliko je tek Buric los..Ono je juce bila tolika sramota, onakva dva centarsuta od Burica, onakvo ponasanje kad ima loptu kod sebe, da ne zna gdje ce sa njom..Ako ono Milenko moze sve progutati svaka mu cast.. Samo jedno pitanje za tebe, al iskreno odgovori jel ti badzo iz Janje ?TuzlaC2023 je napisao/la: ↑15 apr 2023, 04:48Pozdrav ekipa, ja koliko poznajem Ernada znam da ovo Ernad nije dovodio, svi mi znamo ko je glavni i ko dovodi igrace.Tako da Ernadu sigurno nemamo sta zamjeriti, mada vjerujem da njemu se dopusti da on dovodi ovdje bi bilo skroz druga prica. Ali moj badzo je prijatelj sa Ernadom i navodno Ernad je jako razocaran u politiju kluba.Kako mi je reko Ernad je bio protiv dovodjenja svi pojacanja ove godine.
Isto tako mislim da se grjesi sa Sukija dosti napadate to dijete momak je borac na terenu ide na svaku loptu 200%.
Celik nije pravi stoper to morate razumiti on ne moze tu igrati on naspram sukija izgleda dosti mocniji jer je ekspozivniji i privlaci svu paznju na sebe, ali primjetitel kad ponese lootu pa ne zna sta ce sa nje onda je sukiju samo uvali i suki mora da je nabije.Svaki detalj morate pratiti! Suki je sigurno zlatni biser.
Sto se tice Burica
Slazem se ne znam odakle on u sastavu, mada i on igra beka kakva logika igrac koji zadnje 3 utakmice igra spica 4tu igra na beku?
Karic odlican.
Tuzla City / Sloga Simin Han
Niko više od Sukilovuca nije dobio prilika. Tacno je da je on Borac I da daje svoj maksimum. Ali je problem što on ne napreduje i što mu je ovo limit. On se jednostavno izgubi i uspanici kad primi loptu. Ne sumnjam da se radi o divno momka ali vrlo sporo il nikako ne napreduje. Tacno je da smo jučer vidjeli da je Misinovic Maradona za Burica. Mehmedovic tanak skroz.TuzlaC2023 je napisao/la: ↑15 apr 2023, 04:48Pozdrav ekipa, ja koliko poznajem Ernada znam da ovo Ernad nije dovodio, svi mi znamo ko je glavni i ko dovodi igrace.Tako da Ernadu sigurno nemamo sta zamjeriti, mada vjerujem da njemu se dopusti da on dovodi ovdje bi bilo skroz druga prica. Ali moj badzo je prijatelj sa Ernadom i navodno Ernad je jako razocaran u politiju kluba.Kako mi je reko Ernad je bio protiv dovodjenja svi pojacanja ove godine.
Sto se tice Burica
Karic odlican.
Igrač kojem treba odati priznanje je Karic. Mlad, hrabar, fizički spreman i za njega se može reći da napreduje.
Eto drug moj ja znam licno da nije tako. Preko Ernada su dosli igraci, i koje je odbio.TuzlaC2023 je napisao/la: ↑15 apr 2023, 04:48Pozdrav ekipa, ja koliko poznajem Ernada znam da ovo Ernad nije dovodio, svi mi znamo ko je glavni i ko dovodi igrace.Tako da Ernadu sigurno nemamo sta zamjeriti, mada vjerujem da njemu se dopusti da on dovodi ovdje bi bilo skroz druga prica. Ali moj badzo je prijatelj sa Ernadom i navodno Ernad je jako razocaran u politiju kluba.Kako mi je reko Ernad je bio protiv dovodjenja svi pojacanja ove godine.
Sto se tice Burica
Karic odlican.
Bogami razvila se velika diskusija u vezi utakmice.Ne pada snijeg da pokrije brijeg....Bože sakloni i sačuvaj.Ašićare se vidlo o kakvoj je utakmici riječ ,i neka je,borimo se za opstanak.Ali ne lezi vraže, ovde se napadaju svi i malo ko da je prav.Čak sad ko bajagi ni Milenko ne valja.Utakmica je bila prijateljskog karaktera i naravno da je data mogučnost i nekim igračima koji griju klupu.POGLEDAJTE REAKCIJU IGRAČA VELEŽA BROJ 4 (KAPITENA ZVONIĆA) KOD NAŠEG GOLA.Snimak kamere iza gola jasno prikazuje kako se Zvonić izmiče, pa onda i pada, jer je lopta išla u njega.Mogao je izbiti loptu kao od šale, ali se sklonio i pao, ni od koga gurnut da lopta prođe.I prošla je u gol.
Zatvorimo šuplju priću o jučerašnjoj utakmici i okrenimo se Sarajevu,Posušju....
Zatvorimo šuplju priću o jučerašnjoj utakmici i okrenimo se Sarajevu,Posušju....
Nije pošteno praviti konstrukcije o namjestanju. Ništa jučer nije bilo namjesteno. Istina je da je malo sudija navlacio nama ali i da nas je oštetio kod primljeno gola. Isto tako je istina da to nije radio da bi nama pomogao već Borcu.tuzlac je napisao/la: ↑15 apr 2023, 10:49Bogami razvila se velika diskusija u vezi utakmice.Ne pada snijeg da pokrije brijeg....Bože sakloni i sačuvaj.Ašićare se vidlo o kakvoj je utakmici riječ ,i neka je,borimo se za opstanak.Ali ne lezi vraže, ovde se napadaju svi i malo ko da je prav.Čak sad ko bajagi ni Milenko ne valja.Utakmica je bila prijateljskog karaktera i naravno da je data mogučnost i nekim igračima koji griju klupu.POGLEDAJTE REAKCIJU IGRAČA VELEŽA BROJ 4 (KAPITENA ZVONIĆA) KOD NAŠEG GOLA.Snimak kamere iza gola jasno prikazuje kako se Zvonić izmiče, pa onda i pada, jer je lopta išla u njega.Mogao je izbiti loptu kao od šale, ali se sklonio i pao, ni od koga gurnut da lopta prođe.I prošla je u gol.
Slažem se da se treba okrenuti prema Sarajevu ovu uzvratnu protiv Zrinjskog otaljigat bez trošenja.
Koji bi nam rezultati godili danas u utakmicama timova koi su među zadnjih 6 na tabeli ?
igman - gorki
leotar - sarajevo
sloga - posušje
Pošto smo mi igrali neriješeno,najbolje da i oni tako.Ostaje ista meta isto ostojanje.
igman - gorki
leotar - sarajevo
sloga - posušje
Pošto smo mi igrali neriješeno,najbolje da i oni tako.Ostaje ista meta isto ostojanje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.