Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Sta se on moto oko osnovnih skola u Mostaru?,nije sigurno isao krede krasti.Cuo sam da je od ranije poznat organima gonjenja.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Ja sve kontam to zajebancija kao sto je bila ona da nas je Kapiten napustio. Kad izgleda ozbiljna prica.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Ma dobro onda je marsal pustio neprovjerenu pricu,ovo je vec ozbiljno.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Toliko je silovao, da je djevojka koja je "silovana" odbila medicinski (fizički i psihički pregled). Još jedan pokušaj izvlačenja para. Čuj imam dokaze, zvao me kod svoje kuće.
Da je silovatelj, bio bi već u pritvoru kao Adam Johnson, Sigurdsson i slični, a ne slobodan i na terenu. Naravno, prevara se ne opravdava, ali ovo sa "silovanjem" je smiješno, zbog toga etiketirati čovjeka silovateljem je malograđanski.

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Sigurdsson je oslobođen, tj. Odustali su od slučaja.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑14 apr 2023, 20:10Toliko je silovao, da je djevojka koja je "silovana" odbila medicinski (fizički i psihički pregled). Još jedan pokušaj izvlačenja para. Čuj imam dokaze, zvao me kod svoje kuće.Da je silovatelj, bio bi već u pritvoru kao Adam Johnson, Sigurdsson i slični, a ne slobodan i na terenu. Naravno, prevara se ne opravdava, ali ovo sa "silovanjem" je smiješno, zbog toga etiketirati čovjeka silovateljem je malograđanski.
Također zavisi od zemlje do zemlje kako se tretira ovaj slučaj.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Samo sto je dosla ne mora znaciti da nije silovana, mozda se predomislila nije htjela sex a ovaj navalio, nije niko bio tu da zna. Moguce je i da hoce pare.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑14 apr 2023, 20:10Toliko je silovao, da je djevojka koja je "silovana" odbila medicinski (fizički i psihički pregled). Još jedan pokušaj izvlačenja para. Čuj imam dokaze, zvao me kod svoje kuće.Da je silovatelj, bio bi već u pritvoru kao Adam Johnson, Sigurdsson i slični, a ne slobodan i na terenu. Naravno, prevara se ne opravdava, ali ovo sa "silovanjem" je smiješno, zbog toga etiketirati čovjeka silovateljem je malograđanski.
@tekashi
Raspade se moj omiljeni bend.

alemsa je napisao/la: ↑14 apr 2023, 23:00Samo sto je dosla ne mora znaciti da nije silovana, mozda se predomislila nije htjela sex a ovaj navalio, nije niko bio tu da zna. Moguce je i da hoce pare.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑14 apr 2023, 20:10Toliko je silovao, da je djevojka koja je "silovana" odbila medicinski (fizički i psihički pregled). Još jedan pokušaj izvlačenja para. Čuj imam dokaze, zvao me kod svoje kuće.Da je silovatelj, bio bi već u pritvoru kao Adam Johnson, Sigurdsson i slični, a ne slobodan i na terenu. Naravno, prevara se ne opravdava, ali ovo sa "silovanjem" je smiješno, zbog toga etiketirati čovjeka silovateljem je malograđanski.
@tekashi
Jaka.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Pa upravo ja o tome i pričam, etiketira se čovjek a nit je osuđen, nit istraga, nit išta. Još ta djevojka koja ga je "optužila" za to, odbila sve moguće preglede i konsultacije, čak i one s psihijatrom iako je rekla da ima "psihičke traume". Da tako etiketiramo ljude, svi su glumci onda silovatelji, a u sportu također, i CR7 je onda silovatelj jer ga je jednom neka prijavila za silovanje.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- OldFashioned
- Kontakt:
Izmišljeni lik, Velid vam je i dalje ostao jedina fora kojom kao pokušavate nešto provocirati lažima i onda se kao u petom osnovne skupljate ko hijene ? Žalim Bože vaše jadne živote.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Fale mi 2000s

I found freedom. Losing all hope was freedom.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Don't believe the hype.
-
- Kontakt:
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
-
- Kontakt:
Na cemu si, kad te zastitar iza sanka tjera ko vola u kupusu.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.