nokee je napisao/la: ↑15 apr 2023, 15:23
napoleon72 je napisao/la: ↑15 apr 2023, 15:10
ZipSarajevo je napisao/la: ↑15 apr 2023, 15:06
Pa ko ce igrati?
Zbog Cirjaka se zrtvuju dva krila...
Yebes trenera koji nema muda da ubaci juniora a ne Cirjaka na LB.
Da Dzafic ne igra, igrao bi Dal uzevsi u obzir ovih 20 igraca u rosteru
Znaci opet bi se ****.
Ko je radio selekciju ekipe sigurno nije bio normalan u datom trenutku.
Pa nema juniora, dali smo Jovasevica na posudbu. Meni je veci problem Dzafic u prvoj nego Cirjak. Cirjak je valjda jedini ljevak koji moze trcat pa da pokrije tu poziciju, al gore je morao Guliashvili kojem je zavrsnica nula al je barem prodoran i napravi problem svakoj odbrani. Dzafic samo sebi napravi problem. Bolje da je zrtvovao mrtvog Renana, ili cak Avramovskog, da je izasao sa sredinom Balta-Mustafic-Vrancic. Dzafic nam je trenutno najgore krilo u ekipi.
Po cemu je Guliasviliju zavrsnica nula? Promasio ono protiv Sloge i ide prica zavrsnica mu nula.. Treba ga i otjerati.
Po meni top pojacanje, mlad, perspektivan, ne znam boljeg igraca na toj poziciji u ligi a da je priblizno mlad..
A slazem se za Dzafica, on svakako do isteka ugovora tu, po meni nista bas nijr pokazao, doduse nije ni imao neke konstante. A najbolji igrac lige bio, nevjerovatno..
Ko je rekao da ga treba otjerat?
Ovako se spinovi i kreiraju, napises opravdanu kritiku za nekog igraca, u ocima drugih ispadne da ga tjeras i onda "nama niko ne valja" prica. Nisam rekao da ga treba otjerat i nije mu zavrsnica losa samo radi meca sa Slogom, nego generalno se ne sjecam da je imao sut u okvir otkako je dosao. Traljav je u zavrsnici totalno, a nije da nije imao sansi.