FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

banovan
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la banovan » 27 feb 2011, 14:19

rusina_jr je napisao/la:Smeta me negativna energija koju pojedinci sire nakon pobijede od 3-0 . Shvatam vasu frustriranost i cak se do neke granice slazem sa vama ali da probam pojasniti , molicu lijepo .
Nema potrebe za tolikom kolicinom agresivnosti kada vec lijepo diskutujemo jer, sta god nasi veliki mozgovi zakljucili ovde na forumu opet ce igrati onaj koga ŠEF odabere tako da mozete cir dobiti ali vam se ne isplati.
Jednostrano posmatrate stvari i predrasude vam zamagljuju siru sliku , a svi se slazemo da ima INDIVIDUALNIH stvari koje bi mogle bolje da se odradjuju ali ipak kao EKIPA funkcinisu dosta bolje. Nema potrebe , jos jednom naglasavam za agresivnom pristupu razgovoru, kada svi imamo zajednicki cilj i volimo isti klub , pa bila to kritika ili reakcija na istu.
Samo malo umjereniji ton i bit ce bolje.

Naprijed ZELJO ljubavi moja.
Problem je u slijedećem. AKo pojedini ovoliko laju a mi drugi, bježi nam Borac dva boda, igramo 1/2 kupa, najbolji napad lige, uz to smo aktuelni šampioni, šta bi tek bilo da smo recimo četvrti, da smo ispali iz kupa i da nemamo najbolji napad lige.

Odgovor se sluti. Takvi likovi su prošli put sjebali Amara i Želju. Onda su i oni utekli sa stadiona. To je naš mentalitet. Vole da laju bez obzira na rezultat.

Znam ja nas, **** ti nas.

lech
Kontakt:

Post Postao/la lech » 27 feb 2011, 14:26

banovan je napisao/la:
EdinTM87 je napisao/la:Ljudi, ne moze bit na klupi igrac sa najvecom platom u ekipi !

Zeba, Seha i Beslija su daleko iza njega potom pitanju, ima platu skoro k'o Osim!

ZASTO GA YEBENI KAZAHSTANCI NISU ODNIJELI ! zato sto nisu coravi. Zeljno iscekujem nove promasaje.
Ovo ne govore navijači Želje. Ovo govore ograničeni likovi. Plitki ko Miljacka. Željo ima DVA boda manje od Borca i NAJBOLJI NAPAD LIGE. Šta hoćeš koji **** više. Barselonu ?

Ne laprdaj bezveze.
najbolji napad cine Beslija, Visca i Zeba. problem je sto se vi zadovoljite time sto smo najbolji u PL, a u Europi nas deru ko musa jarca... i nemojte sada govoriti kako nemamo para, kako ne moze bolje od ovoga kada je bilo bolje ranijih godina. ni Bosna nema neke pare, ali eto opet progura do osmine finala LP..

irridu
Kontakt:

Post Postao/la irridu » 27 feb 2011, 14:29

pa ja,jbg upravu si sta bi mi bez lazinih golova? jrane napad je dobar zbg visce ,beslije, zebe..a ne zbog lazara :!:
...........ZA ŽIVOT CIJELI=FCŽ 1921.=..........
ko rano rani sam u nju pada.

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 27 feb 2011, 14:34

banovan je napisao/la:
EdinTM87 je napisao/la:Ljudi, ne moze bit na klupi igrac sa najvecom platom u ekipi !

Zeba, Seha i Beslija su daleko iza njega potom pitanju, ima platu skoro k'o Osim!

ZASTO GA YEBENI KAZAHSTANCI NISU ODNIJELI ! zato sto nisu coravi. Zeljno iscekujem nove promasaje.
Ovo ne govore navijači Želje. Ovo govore ograničeni likovi. Plitki ko Miljacka. Željo ima DVA boda manje od Borca i NAJBOLJI NAPAD LIGE. Šta hoćeš koji **** više. Barselonu ?

Ne laprdaj bezveze.
Ispravio sam se dva puta! Koi **** hoces vise? Citaj malo postove, ogranicen si k'o balkon. Ma ja, nisam navijac Zelje, sto idem na skoro svaku tekmu, haj sta ti znas molim te, Lazar ne zna i zdra'o
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

rusina_jr
Kontakt:

Post Postao/la rusina_jr » 27 feb 2011, 14:38

O Europi :lol: kada dodje vrijeme za to , a sada svrsavam na to da uzmemo titulu i kup . Ako, se nekim cudom ne osvoji nista , opet cu da budem tu da dam podrsku i mali doprinos svom voljenom klubu . Svi smo isti kada smo na tribini , svi navijamo i volimo , neko malo glasniji neko mali tisi uglavnom svi smo tu da bodrimo i na kraju zelimo sve najbolje isto kao i igraci na terenu.
Željezničar za život cijeli !

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 27 feb 2011, 14:45

Koliko puta prezvakana prica oko Lazara.Lazar igra i Lazar ce igrati,pa koliko god to nama smetalo i kraj price :D ... meni je bitno da Zeljo pobjedjuje pa ko god da ga zabija.
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 27 feb 2011, 14:46

hoćemo Lazara doživotno u prvih 11 ;)
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 27 feb 2011, 14:46

S obzirom na stanje terena ocekivao sam 1-0, max 2-0, uz nepovezanu i ruznu igru za oci. Nekako ugurati jedan-dva gola sretno il uz malu pomoc i kuci zadovoljan sa tri boda. Ali pokazanom igrom po onakvom terenu, a pogotovo rezultatom sam pozitivno izenadjen i vrlo zadovoljan. Kao i fizickom spremom, al to je za ocekivati bilo...
Viscu nisam ocekivao u prvoj postavi, i po mom misljenju nadam se da ce ga Osim i dalje koristiti kao dzokera, pogotovo u gostima, al on najbolje zna koliko je napredovao, sazrio i kako radi na treninzima. Vidjet cemo.

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 27 feb 2011, 14:56

Mozemo pisati koliko hocemo ovdje na forumu, protiv ovog i onog. Samo jedno je sigurno i stojim i ja iza toga. Amar Osim zna sta radi, ja ga podrzavam ako kaze da Sehic treba biti u napadu nek bude, ima moju podrsku. Vidim mnogima je malo i titula proslogodisnja, hoce nesto vise. Kome se ne svidja da gleda Zelju nek ne ide na utakmicu, kome se ne svidja Lazar i jos neki igraci nek ne pisu nista jer nece se nista promjeniti. A ko imalo poznaje fudbal shvatice sta Lazo znaci, ne branim ga. Momka nece gol pa nece. Sjetite se na derbiju kad je iskljucen sta smo uradili nista, ali da je on bio pitao bi ja vas. Prema tome suvisno je bilo sta raspravljati. Ako je nekome u interesu da gleda Hotica, Krunica i njihove "havere" nek pocne navijati za neki drugi tim. Sljedece o cemu bi trebali pricati je gostovanje u Gradaccu. Ako se tamo izvuce povoljan rezultat, a tamo se moze igrati onda nek se konkurenti zapitaju ko ce biti prvi. Lijep poz. VOLIM TE ŽELJO!!!
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 27 feb 2011, 14:57

S obzirom na teren i uslove igre,jako sam zadovoljan rezultatom...dosta smo rastrcani,izgledali su mi svjezi i spremni i to je odraz dobrih priprema...zadovoljan sam,probili smo led prvog kola i sada je samopouzdanje sigurno mnogo vece...bilo je nekoliko igraca sa kojima sam jako zadovoljan juce...Savic jako jako dobar,iako ga uvijek kritikujem,za ovakav teren je odlican...Markovic fenomenalan na svojoj poziciji...Vasilic,potpisao bih da svaku ovako odigra,jedan od boljih za mene,samo neka ovako nastavi...Svraka je imao puno trke...ostali nekako standardno,osim Stanica,koji po meni nije bio na nivou,ne prija mu ta pozicija i po meni on je zrtvovan od Amara,jer ga ovaj baca uvijek na pozicije gdje Amaru fali neko u ekipi...nije se niko povrijedio,prva pobjeda upisana,idemo dalje,i sa ovakvim pristupom u igri i ovakvom trkom,ocekujem gostujucu tricu u duelu protiv Zvijezde..to bi bio pravi put na pohod za novu titulu
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 27 feb 2011, 15:06

De vi meni recite, jel Mepas tek od naredne sezone sponzor ili šta?! :S

Baby
Kontakt:

Post Postao/la Baby » 27 feb 2011, 15:22

HALOOOOOOOO
DOK POBJEĐUJEMO BOLI ME BRIGA DA I DINO ĐURBUZOVIĆ IGRA U PRVIH 11, ZATO NEMOJTE LUPATI GLUPOSTI !!!
G R B A V I C A 2

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 27 feb 2011, 15:28

Znao sam da će im ovi krepanci iz Širokog prodati :evil:
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 27 feb 2011, 15:29

eki prodati,ne mogu da vjerujem pa sad ce biti ako Borac bilo koga pobijedi da je kupio tekmu,boze sacuvaj

EDIT:Prenijelo me,ucinilo mi se da je post na temi 16.kolo,pa molim moderatore da obrisu post
Zadnja izmjena: padobranac1978, dana/u 27 feb 2011, 15:32, ukupno mijenjano 1 put.
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 27 feb 2011, 15:29

nookey je napisao/la:Znao sam da će im ovi krepanci iz Širokog prodati :evil:
mani se tih komentara zivota ti, maletic profuro ko roben...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 27 feb 2011, 15:31

padobranac1978 je napisao/la:eki prodati,ne mogu da vjerujem pa sad ce biti ako Borac bilo koga pobijedi da je kupio tekmu,boze sacuvaj
Ti imaš Čelikovu temu pa nju prati. nas ostavi da na miru osvajamo trofeje...

irridu
Kontakt:

Post Postao/la irridu » 27 feb 2011, 15:33

ma nije prodato brate,sto rece ovaj ko roben :( :(

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 27 feb 2011, 15:34

nick je napisao/la:
nookey je napisao/la:Znao sam da će im ovi krepanci iz Širokog prodati :evil:
mani se tih komentara zivota ti, maletic profuro ko roben...
Ma izgledali su mi mrljavo nekako nezainteresovano, ali evo sad su malo stisli

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 27 feb 2011, 15:37

Ma tipična Borčeva igra - naprijed imaju jednu priliku i iskoriste je, a nazad igraju čvrsto i disciplinovano i prednost, najčešće, sačuvaju do kraja. Nama fali to iskorištavanje prilika na strani. Da je Borac umjesto nas bio u Tuzli i Lukavici sigurno ne bi izgubio.

irridu
Kontakt:

Post Postao/la irridu » 27 feb 2011, 15:38

ma mislim ako borac osvoji ne daj Boze,opet ce se pricat bio red na srbina..al stvarno mislim da sad nije tako jer iako osvoje bice zasluzeno ljudi stvarno igraju za 10

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, kontra, shminka i 56 gostiju.