Problem je u slijedećem. AKo pojedini ovoliko laju a mi drugi, bježi nam Borac dva boda, igramo 1/2 kupa, najbolji napad lige, uz to smo aktuelni šampioni, šta bi tek bilo da smo recimo četvrti, da smo ispali iz kupa i da nemamo najbolji napad lige.rusina_jr je napisao/la:Smeta me negativna energija koju pojedinci sire nakon pobijede od 3-0 . Shvatam vasu frustriranost i cak se do neke granice slazem sa vama ali da probam pojasniti , molicu lijepo .
Nema potrebe za tolikom kolicinom agresivnosti kada vec lijepo diskutujemo jer, sta god nasi veliki mozgovi zakljucili ovde na forumu opet ce igrati onaj koga ŠEF odabere tako da mozete cir dobiti ali vam se ne isplati.
Jednostrano posmatrate stvari i predrasude vam zamagljuju siru sliku , a svi se slazemo da ima INDIVIDUALNIH stvari koje bi mogle bolje da se odradjuju ali ipak kao EKIPA funkcinisu dosta bolje. Nema potrebe , jos jednom naglasavam za agresivnom pristupu razgovoru, kada svi imamo zajednicki cilj i volimo isti klub , pa bila to kritika ili reakcija na istu.
Samo malo umjereniji ton i bit ce bolje.
Naprijed ZELJO ljubavi moja.
Odgovor se sluti. Takvi likovi su prošli put sjebali Amara i Želju. Onda su i oni utekli sa stadiona. To je naš mentalitet. Vole da laju bez obzira na rezultat.
Znam ja nas, **** ti nas.