FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
93
41%
Prolazak u Play off
54
24%
Grupnu fazu
80
35%

Ukupno glasova: 227

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 16 apr 2023, 00:35

Horde Zla no. 1 grupa u drzavi! No Horde no party vol.3 :bow: :bih:

Kad damo gol svi zaboravimo i na Mirvica i kompaniju. I na pitare i Horde.

Mnogo nezgodna situacija i razumijem i jedne i druge. One za i protiv. I sam nisam pametan kako se postaviti. Mozda bi bas bio pravi potez da svi do jednog bojkotujemo i ne idemo na Kosevo. Napravimo sablasnu i mucnu atmosferu ali mozda bas to rastereti protivnika da dobije krila i da nam skine skalp. Da otezamo sami sebi borbu za euro takmicenja. Izgleda kao da FKS prima udarce na taj nacin, a ne oni koji bi trebali.
A Necemo sigurno zanemariti ni borbu protiv dvojca iako se osigura evropa, kako neki misle da bi.

Ugl haj budi pametan
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 16 apr 2023, 00:40

100% podrska hordama.
Nema tu mjesta za ja mislim da su trebali ovako ili onako. To ja mislim je mozda moglo imati neku vaznost na tom sastanku koji su ljudi fino organizovali i ponudili svima da kazu sta misle i ucestvuju u odlucivanju.

O svemu ostalom se moze polemisati.
Evo npr ja mislim da svako ko ipak zeli da ode na utakmicu treba da ide na zapadnu tribinu i u jedan glas iz neposredne blizine iskazu svoje nezadovoljstvo.
Brate ako ipak ides daj znacaj toj borbi a ne osobama zbog kojih se sve ovo i desava.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 16 apr 2023, 00:47

Protiv sam i Ayle i Mirze, mada mislim da uopšte nisu najveći problemi naši... Ali ne mogu navijati da mi klub izgubi, da ga yebeš. Ne mogu i ne mogu, taman kad bi znao da će zalizani do kraja života ostati na klub. Jače je od mene, šta ću ja.

Nezgodna je ovo situacija, glupo je da se ovi momci koji idu na sva gostovanja ne ispoštuju, ipak znaju najbolje šta se dešava u i oko kluba, ali sa druge strane želja za pobjedama i uspjehom je isto tako velika. Raja se zaželjela i tekme i Koševa i Evrope i svega...

Ne znam eto, sve bih dao da se ova situacija riješi, evidentno je da i igračima odgovara podrška i da osjećaju hemiju. Od ovih 9 golova na strani, mislim da su više od pola proslavili sa Hordama ono baš intenzivno.

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 16 apr 2023, 00:57

ajdohordas je napisao/la:
16 apr 2023, 00:47
Protiv sam i Ayle i Mirze, mada mislim da uopšte nisu najveći problemi naši... Ali ne mogu navijati da mi klub izgubi, da ga yebeš. Ne mogu i ne mogu, taman kad bi znao da će zalizani do kraja života ostati na klub. Jače je od mene, šta ću ja.

Nezgodna je ovo situacija, glupo je da se ovi momci koji idu na sva gostovanja ne ispoštuju, ipak znaju najbolje šta se dešava u i oko kluba, ali sa druge strane želja za pobjedama i uspjehom je isto tako velika. Raja se zaželjela i tekme i Koševa i Evrope i svega...

Ne znam eto, sve bih dao da se ova situacija riješi, evidentno je da i igračima odgovara podrška i da osjećaju hemiju. Od ovih 9 golova na strani, mislim da su više od pola proslavili sa Hordama ono baš intenzivno.
Top ideja da se Horde infilitriraju na pun Zapad. Samo kazem i da se povede navijanje iz neposredne blizine.
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 16 apr 2023, 01:02

tabba77 je napisao/la:
16 apr 2023, 00:08
esprit24 je napisao/la:
15 apr 2023, 23:12
tabba77 je napisao/la:
15 apr 2023, 22:59

Evo prije minutu sam dobio info da je velika šansa da se igra na Kosevu slijedeća.
Ti si jelde pisao da imas onog druga?? Radel oni sta, prosivajul ??
Ne prošiva se ništa trenutno, iscrtat ce se linije za koji dan, golovi i mreže su postavili već. On mi je i rekao da su njemu rekli da je velika šansa da na Kosevu bude protiv Tuzle.
Sto se atletske tiče, sve osim dijela ispred zapada je skinuto, taj dio neće skidati jer atletski klub hoće tu da trenira…

Pa hocel se kasnije prosivat, ne mogu da vjerujem da ce ga ostavit neprosivenog
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 16 apr 2023, 01:16

Ko od vas vjeruje da mozemo uzeti Zrinjskom bod(ove) :beba:

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 16 apr 2023, 01:23

esprit24 je napisao/la:
16 apr 2023, 01:16
Za vikend igraju u Vrapcicima, vjerovatno ce pobjediti, ali ce se potrositi, bit ce teska utakmica i zbog naboja, velikog uloga, atmosfere dole. Tako da pretpostavljam da ce Rendulic par dana kasnije protiv nas malo promješati karte, vjerovatno ce neke od startera ostaviti na klupi.

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 16 apr 2023, 01:36

Vodi, slijedi ili se skloni!!!!!

Ovim "abdicevcima", horde ce pobijediti, i svi ovi koji su uz grupu, a sa drugih su tribina. Nasa braca.
Pobjedit cemo kao i svaki put do sada.

A vi mozete samo.... :guz:

Nase Sarajevo cemo opet vratiti na pravi put, i okrenuti u pravi smijer.
Zadnja izmjena: Hajdeee, dana/u 16 apr 2023, 01:40, ukupno mijenjano 1 put.
- FKS -

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 16 apr 2023, 01:39

Lucas je napisao/la:
16 apr 2023, 01:23
esprit24 je napisao/la:
Za vikend igraju u Vrapcicima, vjerovatno ce pobjediti, ali ce se potrositi, bit ce teska utakmica i zbog naboja, velikog uloga, atmosfere dole. Tako da pretpostavljam da ce Rendulic par dana kasnije protiv nas malo promješati karte, vjerovatno ce neke od startera ostaviti na klupi.
A i vakat je da se negdje okliznu, nema šanse da odigraju ovako perfektnu sezonu. Još ako mi uhvatimo malo forme do tad bilo bi idealno.

Još se inače ne mogu pomiriti sa remijem iz Zenice... Danas otkako je završila tekma 5/6 puta ulazim na tabelu i dodajem nam ta dva boda prosuta protiv Sloge.

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 16 apr 2023, 01:43

ajdohordas je napisao/la:
16 apr 2023, 01:39
Lucas je napisao/la:
16 apr 2023, 01:23
esprit24 je napisao/la:
A i vakat je da se negdje okliznu, nema šanse da odigraju ovako perfektnu sezonu. Još ako mi uhvatimo malo forme do tad bilo bi idealno.

Još se inače ne mogu pomiriti sa remijem iz Zenice... Danas otkako je završila tekma 5/6 puta ulazim na tabelu i dodajem nam ta dva boda prosuta protiv Sloge.
A to ti je fudbal, sta ces. Nije ni konkurente sreca pratila, vidio si kako je Siroki danas ostao bez bodova, Velez kuci kiksao protiv Slobode, jucer u 95 min. izgubio dva boda, Zeljo razvalio Tuzlu kuci, a nije ni bod uzeo.

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 16 apr 2023, 01:47

Ja sam do danas razmisljao o Topuzovicu, evo vam jedna ekskluziva. Dok nismo rijesili utakmicu Dzafic je pitao Marica zasto nam ovo radis, a on mu je odgovorio jbg brate, znas kad se nesto mora. Nasa ekipa raste iz kola u kolo, njima samo treba vremena, to je evidentno. Nadam se da Mirza nije toliki panglu da opet izmislja toplu vodu sto se tice veznog reda, znaci kad su zdravi i nema kartona, ibjb, vrancy i danijel moraju igrat.

egocentrik
Kontakt:

Post Postao/la egocentrik » 16 apr 2023, 01:50

Hrabro i pametno, imamo mocan roster i to je sve sto imamo. Cak mislim da je mirzi sugerisano od trecih lica kako igrati i koga u 11 danas, jer frane na beku ne moze bit zamisao od ovog ziherasa.
Jedva cekam da se neko strucan pojavi i iskoristi maksimum iz ove ekipe, a to ce se desiti ako odemo u evropu. Dobri momci i dobra klapa i legli su vidi se zajednistvo ja sam zadovoljan pristupom igraca generalno, dal nek gleda i uci valjace mu.
Mozemo mi ocekivati 3 boda u svakoj do kraja prvenstva a mozemo i prosuti, vidjet cemo poklopili su nam se i rezultati sve ide na nas mlin igraci se vracaju na kosevo daj Boze najbolje...
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness

forgempp
Kontakt:

Post Postao/la forgempp » 16 apr 2023, 01:56

Dobro Mirza vodi ovu ekipu realno, izuzetno lijep fudbal igramo, ovakvo FKS ide u TOP3 sigurno.
Rafa Nadal!

EDIN DŽEKO!!!

Dadox
Kontakt:

Post Postao/la Dadox » 16 apr 2023, 02:01

Joj jesmo se nafurali, samo da ne oplacemo kad poslije Tuzle krenu pravi ispiti 😅, ispucali smo skoro sve fenjeraše

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 16 apr 2023, 02:05

Hajdeee je napisao/la:
16 apr 2023, 01:36

Ovim "abdicevcima", horde ce pobijediti, i svi ovi koji su uz grupu, a sa drugih su tribina. Nasa braca.

Kako samo ne vide koliko borbi su Horde vodile kroz historiju, koliko su puta bili u pravu i koliko puta su pobijedili. Pametnom dovoljno. Pod pritiskom Hordi su nestali i Dino Selimovic i Edis Kusturica i Elvir Kantardzic, Abdulah Ibrakovic, Sabrina Buljubasic, Senad Jahic, Damir Kasum, Valentin Ilievski, Emir Hadzic. Je li za sve ove individue postoje jasni dokazi i pokazatelji da su se okoristili o klub, da su svoje interese stavili ispred klupskih, da su ogrezli u kriminalu a da je ispastao klub? Od prve garniture sa spiska koja je u menadzerskim igricama ojadila.klub raskidima ugovora i dovodjenjem Jesicevih antitalenata za ogromne pare, a usput opuhala pare od Cimirotovog transfera, do ove druge ekipe koja je potpisivala sumjive ugovore sa Najkom i Seatima i ugradjivala se u ugovore igraca itd. Jesu li navijaci ikad tjerali pogresnu osobu? Al sad govorimo o ZVANICNIM stavovima UNFKS, nemojte.mi price "nama nije valjao Bilbija, Vinko, Husref", ne pricamo o sportskim radnicima nego o kravatasima koji su finansijski ostetili klub.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

egocentrik
Kontakt:

Post Postao/la egocentrik » 16 apr 2023, 02:06

Mi do 32og kola mozemo osigurati evropu i sb i zeljo su u velikom padu.
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 16 apr 2023, 04:21

napoleon72 je napisao/la:
16 apr 2023, 02:05
Hajdeee je napisao/la:

Kako samo ne vide koliko borbi su Horde vodile kroz historiju, koliko su puta bili u pravu i koliko puta su pobijedili. Pametnom dovoljno. Pod pritiskom Hordi su nestali i Dino Selimovic i Edis Kusturica i Elvir Kantardzic, Abdulah Ibrakovic, Sabrina Buljubasic, Senad Jahic, Damir Kasum, Valentin Ilievski, Emir Hadzic. Je li za sve ove individue postoje jasni dokazi i pokazatelji da su se okoristili o klub, da su svoje interese stavili ispred klupskih, da su ogrezli u kriminalu a da je ispastao klub? Od prve garniture sa spiska koja je u menadzerskim igricama ojadila.klub raskidima ugovora i dovodjenjem Jesicevih antitalenata za ogromne pare, a usput opuhala pare od Cimirotovog transfera, do ove druge ekipe koja je potpisivala sumjive ugovore sa Najkom i Seatima i ugradjivala se u ugovore igraca itd. Jesu li navijaci ikad tjerali pogresnu osobu? Al sad govorimo o ZVANICNIM stavovima UNFKS, nemojte.mi price "nama nije valjao Bilbija, Vinko, Husref", ne pricamo o sportskim radnicima nego o kravatasima koji su finansijski ostetili klub.
Samo sto iz tih ratova nista nismo dobili. Jesu ovi otišli al zaposle se još gori. Evo sam si nabrojao sve ove ljude i od 2014 od kad je Tan došao stalno su neke borbe protiv uprave moze jedna godina bude ok onda dvije rat, tjeranje, bojkoti.

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 16 apr 2023, 04:43

bordobijeli je napisao/la:
16 apr 2023, 04:21
napoleon72 je napisao/la:
16 apr 2023, 02:05
Hajdeee je napisao/la:

Samo sto iz tih ratova nista nismo dobili. Jesu ovi otišli al zaposle se još gori. Evo sam si nabrojao sve ove ljude i od 2014 od kad je Tan došao stalno su neke borbe protiv uprave moze jedna godina bude ok onda dvije rat, tjeranje, bojkoti.
Zato sto bosnju treba u kolijevci tuci. Svi osim Valentina su truhle bosnje koje bi za pare babine basluke prodali. Klub treba napunit ili strancima ili postenim ljudima poput Cale koji stvarno vole klub i ne bi mu marke uzeli bespravno.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 16 apr 2023, 05:24

Nemojte euforisati ,poslije pobjede nad Leom. Leo,Sloboda,Sloga,Posusje su poluamateri i skart. Minimum ozbiljne ekipe je njih uzimati 2-3 razlike s pola snage. A protiv Lea ,prvih 30 minuta tekme na terenu je postojao samo jedan tim a to nije bilo Sarajevo. Tek u slucajevima pobjede nad ozbiljnijim ekipama tipa Borac,zrinjski ( mozda Velez i iz specificnih razloga zeljeznicar) ima osnove za pohvale i analize !
Daleko je jos nas tim od ozbiljne i uigrane ekipe. Ekipe,koja bi se i u ovim skromnim uvjetima BH lige borila za vrh. To je ionako tesko postici sa Mirzom na klupi. A jos teze sa Ajlahom i najvecom rak ranom kluba-Mirvahom.
Zato je borba protiv Mirvaha,osnova postavljanja kluba na zdrave noge ,na normalno poslovanje i egzistiranje. Naravno,nenasilna ali prava navijacka borba. Bojkotom svega vezanog za Mirvaha,dolascima,clanskim fan shopom. Ko god kaze da samo ultra grupa bojkotuje,broj prodanih-ostvarenih clanskih ,jasno govori da vecina svih navijaca podrzava bojkot.
A naravno da sam za pobjedu protiv TC a i uvijek. Kao i za plasman u Evropu ali s ovim odnosima u klubu,s ovim trenerom i na kraju s ovom ekipom,nemas od Evrope nista vise od 1-2 pretkola a to nije nista u sportskom smislu a ni u finansijskom !!
Bojkot !! Ni feninga za Mirvahov kupleraj !!

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 16 apr 2023, 06:48

Antikloc je napisao/la:
16 apr 2023, 05:24
Nemojte euforisati ,poslije pobjede nad Leom. Leo,Sloboda,Sloga,Posusje su poluamateri i skart. Minimum ozbiljne ekipe je njih uzimati 2-3 razlike s pola snage. A protiv Lea ,prvih 30 minuta tekme na terenu je postojao samo jedan tim a to nije bilo Sarajevo. Tek u slucajevima pobjede nad ozbiljnijim ekipama tipa Borac,zrinjski ( mozda Velez i iz specificnih razloga zeljeznicar) ima osnove za pohvale i analize !
Daleko je jos nas tim od ozbiljne i uigrane ekipe. Ekipe,koja bi se i u ovim skromnim uvjetima BH lige borila za vrh. To je ionako tesko postici sa Mirzom na klupi. A jos teze sa Ajlahom i najvecom rak ranom kluba-Mirvahom.
Zato je borba protiv Mirvaha,osnova postavljanja kluba na zdrave noge ,na normalno poslovanje i egzistiranje. Naravno,nenasilna ali prava navijacka borba. Bojkotom svega vezanog za Mirvaha,dolascima,clanskim fan shopom. Ko god kaze da samo ultra grupa bojkotuje,broj prodanih-ostvarenih clanskih ,jasno govori da vecina svih navijaca podrzava bojkot.
A naravno da sam za pobjedu protiv TC a i uvijek. Kao i za plasman u Evropu ali s ovim odnosima u klubu,s ovim trenerom i na kraju s ovom ekipom,nemas od Evrope nista vise od 1-2 pretkola a to nije nista u sportskom smislu a ni u finansijskom !!
Bojkot !! Ni feninga za Mirvahov kupleraj !!
E svašta će ovdje čovjek.procitati.
Čuj borba protiv Mirvica.
Kakva crna borba, nek se čovjek povuče mi ćemo propasti za 24 h.
Pa onda kaže nemaš od Evrope ništa 1,2 kola i ispast cemo,ko veli bez Mirvica bi grupne faze igrali.
Da ali sa Pofalickim i Vrbabjusom

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, insimadop, nedimmmm1337, sekac i 76 gostiju.