FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
93
41%
Prolazak u Play off
54
24%
Grupnu fazu
80
35%

Ukupno glasova: 227

Antikloc
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Antikloc » 16 apr 2023, 08:09

amypitar je napisao/la:
16 apr 2023, 06:48
Antikloc je napisao/la:
16 apr 2023, 05:24
Nemojte euforisati ,poslije pobjede nad Leom. Leo,Sloboda,Sloga,Posusje su poluamateri i skart. Minimum ozbiljne ekipe je njih uzimati 2-3 razlike s pola snage. A protiv Lea ,prvih 30 minuta tekme na terenu je postojao samo jedan tim a to nije bilo Sarajevo. Tek u slucajevima pobjede nad ozbiljnijim ekipama tipa Borac,zrinjski ( mozda Velez i iz specificnih razloga zeljeznicar) ima osnove za pohvale i analize !
Daleko je jos nas tim od ozbiljne i uigrane ekipe. Ekipe,koja bi se i u ovim skromnim uvjetima BH lige borila za vrh. To je ionako tesko postici sa Mirzom na klupi. A jos teze sa Ajlahom i najvecom rak ranom kluba-Mirvahom.
Zato je borba protiv Mirvaha,osnova postavljanja kluba na zdrave noge ,na normalno poslovanje i egzistiranje. Naravno,nenasilna ali prava navijacka borba. Bojkotom svega vezanog za Mirvaha,dolascima,clanskim fan shopom. Ko god kaze da samo ultra grupa bojkotuje,broj prodanih-ostvarenih clanskih ,jasno govori da vecina svih navijaca podrzava bojkot.
A naravno da sam za pobjedu protiv TC a i uvijek. Kao i za plasman u Evropu ali s ovim odnosima u klubu,s ovim trenerom i na kraju s ovom ekipom,nemas od Evrope nista vise od 1-2 pretkola a to nije nista u sportskom smislu a ni u finansijskom !!
Bojkot !! Ni feninga za Mirvahov kupleraj !!
E svašta će ovdje čovjek.procitati.
Čuj borba protiv Mirvica.
Kakva crna borba, nek se čovjek povuče mi ćemo propasti za 24 h.
Pa onda kaže nemaš od Evrope ništa 1,2 kola i ispast cemo,ko veli bez Mirvica bi grupne faze igrali.
Da ali sa Pofalickim i Vrbabjusom
Ako Mirvah ode- Vratice se virsle ! :urnebes: :mrgreen:
Bolje kantonalci uz Allaha ,nego sesti uz Mirvaha :mrgreen: :urnebes:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 16 apr 2023, 08:20

Glasanje za najbolje pojedince

viewtopic.php?f=98&t=16908&start=340
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

OzmoodPinglewood
Kontakt:

Post Postao/la OzmoodPinglewood » 16 apr 2023, 09:16

Kakvih sve pacijenata ima na ovom forumu grob te yebo!
SARAJEVO SIAMO NOI

scudetto89
Kontakt:

Post Postao/la scudetto89 » 16 apr 2023, 09:40

Mozemo mi pricati sta hocemo, ali da mirve nema bog zna kakvi mi bili i gdje bi zavrsili sa dugovima itd...

Mirza ne gotivim kao trenera, ali vidjet cemo u narednim kolima hoceli nastaviti kao juce ili da pakuje kofer lakapo!
04.10.2009 !

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 16 apr 2023, 09:46

Antikloc je napisao/la:
16 apr 2023, 08:09
amypitar je napisao/la:
16 apr 2023, 06:48
Antikloc je napisao/la:
16 apr 2023, 05:24
Nemojte euforisati ,poslije pobjede nad Leom. Leo,Sloboda,Sloga,Posusje su poluamateri i skart. Minimum ozbiljne ekipe je njih uzimati 2-3 razlike s pola snage. A protiv Lea ,prvih 30 minuta tekme na terenu je postojao samo jedan tim a to nije bilo Sarajevo. Tek u slucajevima pobjede nad ozbiljnijim ekipama tipa Borac,zrinjski ( mozda Velez i iz specificnih razloga zeljeznicar) ima osnove za pohvale i analize !
Daleko je jos nas tim od ozbiljne i uigrane ekipe. Ekipe,koja bi se i u ovim skromnim uvjetima BH lige borila za vrh. To je ionako tesko postici sa Mirzom na klupi. A jos teze sa Ajlahom i najvecom rak ranom kluba-Mirvahom.
Zato je borba protiv Mirvaha,osnova postavljanja kluba na zdrave noge ,na normalno poslovanje i egzistiranje. Naravno,nenasilna ali prava navijacka borba. Bojkotom svega vezanog za Mirvaha,dolascima,clanskim fan shopom. Ko god kaze da samo ultra grupa bojkotuje,broj prodanih-ostvarenih clanskih ,jasno govori da vecina svih navijaca podrzava bojkot.
A naravno da sam za pobjedu protiv TC a i uvijek. Kao i za plasman u Evropu ali s ovim odnosima u klubu,s ovim trenerom i na kraju s ovom ekipom,nemas od Evrope nista vise od 1-2 pretkola a to nije nista u sportskom smislu a ni u finansijskom !!
Bojkot !! Ni feninga za Mirvahov kupleraj !!
E svašta će ovdje čovjek.procitati.
Čuj borba protiv Mirvica.
Kakva crna borba, nek se čovjek povuče mi ćemo propasti za 24 h.
Pa onda kaže nemaš od Evrope ništa 1,2 kola i ispast cemo,ko veli bez Mirvica bi grupne faze igrali.
Da ali sa Pofalickim i Vrbabjusom
Ako Mirvah ode- Vratice se virsle ! :urnebes: :mrgreen:
Bolje kantonalci uz Allaha ,nego sesti uz Mirvaha :mrgreen: :urnebes:
Jesi li ti spreman sponzorisati klub ko strumfovi od svojih para? Isti scenario bi nas cekao da ode mirvic. Ne dao Bog da spadne klub na stipse kao sto si ti

Neutralan77
Kontakt:

Post Postao/la Neutralan77 » 16 apr 2023, 09:53

Amcho1 je napisao/la:
16 apr 2023, 00:02
Neutralan77 je napisao/la:
14 apr 2023, 23:14
esprit24 je napisao/la:
14 apr 2023, 22:55

Dizdarevic, Mulalic, Idzo, Besim, Slavisa, IBJB, Vrancy, Dalkan, Gulisha, Ziljka i Renan :bih:

Ide ti frane na lijevog beka
Neutralan, kapa do poda, jedan od rijetkih konkretnih, preciznih i korisnih forumaša, bez mnogo naglabanja, pljuvanja i bacanja ubleha. Svaka čast burke :bow: :bow: :bih:

Hvala :pray:

Dave
Kontakt:

Post Postao/la Dave » 16 apr 2023, 10:21

Poslije sljedećeg kola očekujem
Zrinjski 66
Borac 47
Sarajevo 42
Široki 42
Velež 41
Željezničar 40
This time next year, we'll be millionaires!

Krvarim od dosade

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 16 apr 2023, 10:25

curvanord
Kontakt:

Post Postao/la curvanord » 16 apr 2023, 10:28

slika

Dobro jutro uticajni forumaši 🤡🤡

curvanord
Kontakt:

Post Postao/la curvanord » 16 apr 2023, 10:33

Tačno je milina vidjeti onako veliki broj forumaša jučer u Trebinju 🤣🤣

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 16 apr 2023, 10:39

slika
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

bordobijelisampion
Kontakt:

Post Postao/la bordobijelisampion » 16 apr 2023, 10:43

I Dal i Avram bili u akademiji liverpula :D

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 16 apr 2023, 10:44

Ova ekipa je strasna i poslije Zrinjskog ubjedljivo najbolja u ligi.To sam rekao i poslije poraza od Veleza.Da nas nisu brutalno pokrali u jednoj od najveci lakrdija u historiji lige sad bi dijelili 3.mjesto i imali priliku vec sljedece kolo da se odmaknemo malo.
Sad ide pakao od rasporeda ali moramo biti jaki.Nekoliko stvari je kljucno a to je
1)Vezni red U SVAKOJ utakmici gdje je to moguce moraju sacinjavati Vrancic-Balta i ispred njih Avram
2)Protiv Tuzle MORA staviti Musu.Znaci mora,jer deda Avdija nije ni za termina

Slavisa ce biti spreman za Tuzlu,jucer nisu htjeli rizikovati samo.

Bez obzira sto su ispali oni imaju i utakmicu u srijedu,samim tim bit cemo svjeziji i odmorniji
Steta stvarno,vidjelo se na sva 3 gostovanja koliko igracima znaci podrska navijaca,bukvalno sve golove su slavili zajedno
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

ZipSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la ZipSarajevo » 16 apr 2023, 10:57

Kad kazu nemoj pravit bauk od pobjede protiv Leotara, a prije tekme se govorilo da Barcelona ne moze pobjediti.

Jucerasnja pobjeda u Trebinju je samo dokaz koliko smo kvalitetni.

curvanord
Kontakt:

Post Postao/la curvanord » 16 apr 2023, 10:59

ZipSarajevo je napisao/la:
16 apr 2023, 10:57
Kad kazu nemoj pravit bauk od pobjede protiv Leotara, a prije tekme se govorilo da Barcelona ne moze pobjediti.

Jucerasnja pobjeda u Trebinju je samo dokaz koliko smo kvalitetni.
Kako bi u ginisu sinoć

TrofejiSuTu
Kontakt:

Post Postao/la TrofejiSuTu » 16 apr 2023, 11:04

Podrzao bih i bojkot i da se sto vise napune tribine. Ali,ne mozes na dvije stolice istovremeno.
Grupa upravo to pokusava i kaze bojkot “domacih” tekmi zbog par lica u klubu i ne pomaze tako klubu.
S druge strane podrska timu i klubu na gostujucim s akcentom na tjeranje ovih persona.
Igraci skoro svaki gol slave na ogradama tribina gostujucih terena kao da im je svaki posljednji u karijeri,sto nam govori da nas trebaju i kuci posebno sad u zavrsnici i na Kosevu.

Misljenja sam da se na ovaj nacin ne postize nista posebno i stice se dojam da bi ovako mogli u nedogled bez nekog znacajnog ucinka.
Jednostavno sve izgleda kao da ih nista od toga ne dotice,posebno ovog nam gazdu koji siguran sam nece uciniti nista i podviti rep pred grupom posebno kako vrijeme prolazi,jer to bi znacilo da mi vodimo klub i da nam je on samo servis za logistiku.
Nece to ici uvjeren sam.

Par pojedinaca ukljucujuci i njega nisi klub,i sigurno su prolazni,navijaci (generacijski) ostaju dok je klub jedini vjecan.

Ipak ono sto bih ja da mogu savjetovao grupi za dobrobit kluba (koji je jedini bitan) da se ipak u ovoj zavrsnici i na Kosevu pregrupisu i jednom objavom donesu zakljucak da bojkot ostaje na snazi ali na tribini i uz podrsku timu i klubu da ostvari zeljeni cilj.
Nacina da se iskaze sve sto se misli ima kao sto ga ima i na gostovanjima,parole,skandiranje,itd…
Ovako to izgleda kao da sleti komarac na slona.

Pa ako vec pokusavamo sjesti na dvije istovremeno,uradimo to na nacin da napunimo tribine,sto vise podrzimo tim,a ublehama permanentno iskazivati misljenje i stav.

Siguran sam da huk sa tribina donosi neuporedivo veci i zeljeni efekat nego sablasno prazne tribine.

Svi na istoj strani,jer
Saraj’vo TO SMO MI
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ

Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 16 apr 2023, 11:05

esprit24 je napisao/la:
16 apr 2023, 01:16
Ko od vas vjeruje da mozemo uzeti Zrinjskom bod(ove) :beba:
✌️

bordobijelisampion
Kontakt:

Post Postao/la bordobijelisampion » 16 apr 2023, 11:16

fks74 je napisao/la:
16 apr 2023, 11:05
esprit24 je napisao/la:
16 apr 2023, 01:16
Ko od vas vjeruje da mozemo uzeti Zrinjskom bod(ove) :beba:
✌️
Nadam se da ce Rendulic promjesati malo postavu iako mislim da mu nece biti svejedno i da hoce da nastavi niz pobjeda do kraja

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 16 apr 2023, 11:26

TrofejiSuTu je napisao/la:
16 apr 2023, 11:04
Podrzao bih i bojkot i da se sto vise napune tribine. Ali,ne mozes na dvije stolice istovremeno.
Grupa upravo to pokusava i kaze bojkot “domacih” tekmi zbog par lica u klubu i ne pomaze tako klubu.
S druge strane podrska timu i klubu na gostujucim s akcentom na tjeranje ovih persona.
Igraci skoro svaki gol slave na ogradama tribina gostujucih terena kao da im je svaki posljednji u karijeri,sto nam govori da nas trebaju i kuci posebno sad u zavrsnici i na Kosevu.

Misljenja sam da se na ovaj nacin ne postize nista posebno i stice se dojam da bi ovako mogli u nedogled bez nekog znacajnog ucinka.
Jednostavno sve izgleda kao da ih nista od toga ne dotice,posebno ovog nam gazdu koji siguran sam nece uciniti nista i podviti rep pred grupom posebno kako vrijeme prolazi,jer to bi znacilo da mi vodimo klub i da nam je on samo servis za logistiku.
Nece to ici uvjeren sam.

Par pojedinaca ukljucujuci i njega nisi klub,i sigurno su prolazni,navijaci (generacijski) ostaju dok je klub jedini vjecan.

Ipak ono sto bih ja da mogu savjetovao grupi za dobrobit kluba (koji je jedini bitan) da se ipak u ovoj zavrsnici i na Kosevu pregrupisu i jednom objavom donesu zakljucak da bojkot ostaje na snazi ali na tribini i uz podrsku timu i klubu da ostvari zeljeni cilj.
Nacina da se iskaze sve sto se misli ima kao sto ga ima i na gostovanjima,parole,skandiranje,itd…
Ovako to izgleda kao da sleti komarac na slona.

Pa ako vec pokusavamo sjesti na dvije istovremeno,uradimo to na nacin da napunimo tribine,sto vise podrzimo tim,a ublehama permanentno iskazivati misljenje i stav.

Siguran sam da huk sa tribina donosi neuporedivo veci i zeljeni efekat nego sablasno prazne tribine.

Svi na istoj strani,jer
Saraj’vo TO SMO MI
Svi na istoj strani, al da mi predjemo na vasu stranu? A ne mozemo bit svi na istoj strani da niko ne dodje na stadion? :rol: :rol:
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 16 apr 2023, 11:34

Neki samo neka pređu na stranu razuma i to je to...
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”