FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kazu kenozoici da je mladunce na meti mnogih evropskih klubova, tako da nema zime.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
Bakir Nurković juce je debitovao za nas tim. Veznjak, 18 godina. Sretno da mu bude!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
To i nije moguće shodno novim pravilima UEFA-e. Moraš imati ženski tim da bi igrao Europu.
Nije problem u SFK i što njihova administracija dolazi kod nas. Problem je u vlasniku koji ih je postavio na te pozicije.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Bez zakona o sportu,odnosno po vazecim zakonima BH,ne moze se privatizovati udruzenje gradjana ! Pa se privatizovalo. Poenta je da sve se moze kad se hoce. A Mirvah se trudi da sto vise opljacka i odnese. U nasem slucaju ,radi se o klasicnoj privatizacijskoj pljacki,kojih smo se nagledali od 96-e do danas !bordobijeli je napisao/la: ↑16 apr 2023, 14:42Ne moze se prodavati imovina , mjenjati boje, naziv i mjesto kluba to je po statutu. Investitori sve drugu mogu raditicurvanord je napisao/la: ↑16 apr 2023, 13:02Tek će se posljedice osjetiti za koju godinu kada se proda zgrada u Titovoj i kada se u potpunosti zatvore i udalje od navijača, ali ne možeš ti to pitaru objasniti.DRHAUSE je napisao/la: ↑16 apr 2023, 12:57Ovi dobronamjerni koji se boje da će bojkot štetiti klubu bez ikakve koristi ignorišu realnost da je klub upotpunosti izgubio dušu i povezanost sa gradom i navijačima zadnjih godina. Klubom upravljaju influenserice iz SFK i nekakvi "eksperti" sa ko zna kakvim vezama tipa Emir Hadžić. Igrači i treneri se mijenjaju na industrijskoj razini.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Cestitke Bakiru!
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
-
- Kontakt:
Jel u nedelju na Kosevu?
Pred Tuzlu smo otisli,protiv Tuzle da se vratimo

Pred Tuzlu smo otisli,protiv Tuzle da se vratimo

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Toliko će i biti navijača u nedjelju kao na slici
PRAZNO KOŠEVO
PRAZNO KOŠEVO
Još vjetar da ne puše i ide hendikep kec. 

- BordoBBoja
- Kontakt:
Jutro, pravim i iskrenim navijacima FK Sarajeva
Ima li kakvih lijepih vijesti danas
Recimo da da su ker i qrva crkli?
Ima li kakvih lijepih vijesti danas
Recimo da da su ker i qrva crkli?
- skullcrusher
- Kontakt:
Ja se nadam da je raja ozbiljno shvatila ovo za prazno Kosevo sljedecu tekmu kao i svaku dok ne odu **** i da ce biti bas bas malo ljudi na tribinama
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
Nek im bude porodica samo na terenu, i onih sto milja masnog…
Shvatit ce “ozbiljno” i nece doci samo oni koji se osjecaju dijelom HZ grupe i cijele te price. Svi oni koji to nisu a inace dolaze na utakmice ce doci kao sto dolaze ili su dolazili po ovim stadionima gdje smo se selili i igrali do sad. Ako bude lijepo vrijeme, 4-5 hiljada ce biti na stadionu minimalno.
Ni jedan od tih 4-5 hiljada jučer nije bio u Trebinju, licemjerne gnjide kao što si i tibadboy je napisao/la: ↑16 apr 2023, 15:52Shvatit ce “ozbiljno” i nece doci samo oni koji se osjecaju dijelom HZ grupe i cijele te price. Svi oni koji to nisu a inace dolaze na utakmice ce doci kao sto dolaze ili su dolazili po ovim stadionima gdje smo se selili i igrali do sad. Ako bude lijepo vrijeme, 4-5 hiljada ce biti na stadionu minimalno.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Odlično napisanoOsttribine je napisao/la: ↑16 apr 2023, 13:12Samo sto ih tada (protesti za Husrefa) nisu podrzali mnogi ovi na forumu koji im salutiraju sada i pozdravljaju "odluke" Hz, nego su podrzavali tadasnje upravljacke strukture i bilo je "neka kupe upravljacka prava, sta ce ba oni, Usro, Usrivoje, bivo, kešoljub" , a radi se o najtrofejnijem treneru našeg kluba pa kakav god da je, o cemu onda dalje da pricamo. Isto tako nema niko nekakvo ekskluzivno pravo praviti se vecim navijacem FKS od drugog time sto je trenutno clan Hz i ide na gostovanja, ok svaka cast, ali ima nas koji smo to prosli i nismo dio te price odavno. Moze se klub voliti i sa ostalih tribina, a svaka ima svojih vrlina i mana.
Forum i jeste za razmjenu mišljenja, ništa niko ovde pišući postove u praksi promijeniti neće, ili došao ili ne došao na utakmicu na Koševo ili bilo gdje drugo.
Što se mene i nas starije raje sa Istoka tice, za sada cemo ispoštovati bojkot na Koševu ( a apsolutno svaku tekmu smo na istom redovni bili), a za dalje cemo vidjeti. Opet se ponavljam po hiljaditi put, Mirvic nam je veci problem nego Mirza i Ajla, tamam da je totalni laik i nije znao situaciju sa Mirzom mogao je na google ukucati njegovo ime i prezime i vidio bi clanke i slike parole Hz upucene istom, a da ne govorim da je upozoren od Hz sta imenovanje Mirze za trenera nosi.

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Ziv i zdrav bio!curvanord je napisao/la: ↑16 apr 2023, 15:55Ni jedan od tih 4-5 hiljada jučer nije bio u Trebinju, licemjerne gnjide kao što si i tibadboy je napisao/la: ↑16 apr 2023, 15:52Shvatit ce “ozbiljno” i nece doci samo oni koji se osjecaju dijelom HZ grupe i cijele te price. Svi oni koji to nisu a inace dolaze na utakmice ce doci kao sto dolaze ili su dolazili po ovim stadionima gdje smo se selili i igrali do sad. Ako bude lijepo vrijeme, 4-5 hiljada ce biti na stadionu minimalno.
Takođerbadboy je napisao/la: ↑16 apr 2023, 15:57Ziv i zdrav bio!curvanord je napisao/la: ↑16 apr 2023, 15:55Ni jedan od tih 4-5 hiljada jučer nije bio u Trebinju, licemjerne gnjide kao što si i tibadboy je napisao/la: ↑16 apr 2023, 15:52Shvatit ce “ozbiljno” i nece doci samo oni koji se osjecaju dijelom HZ grupe i cijele te price. Svi oni koji to nisu a inace dolaze na utakmice ce doci kao sto dolaze ili su dolazili po ovim stadionima gdje smo se selili i igrali do sad. Ako bude lijepo vrijeme, 4-5 hiljada ce biti na stadionu minimalno.
Ja sam protiv nacina bojkota protiv Ajle i Mirze, ali cu vjerovatno do daljnjeg ispostovati odluku i pozive grupe da se ne ide, iako se lomim jer fakat ekipi na terenu treba sad podrska, i iako gorim od zelje za tekmama na Kosevu..
I da, kako nas je brat Balta popisao sve redom.. Kako to obicno i biva jel..
I da, kako nas je brat Balta popisao sve redom.. Kako to obicno i biva jel..
Sarajevo to smo MI!!!
ajla qurvo odlazi
ajla qurvo odlazi
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Amcho1, Antikloc, Bing [Bot], bordobijeli, ErosViverosViv, Giuseppe1, Google Adsense [Bot], Hajdeee, Haksss, JuricaSpindl, macahz, muhamedhulk, nedimmmm1337, Oerde, Pitar6785, Serha, TefalTava, Vanja8 i 127 gostiju.