FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
91
44%
Prolazak u Play off
52
25%
Grupnu fazu
66
32%

Ukupno glasova: 209

JavierBosnia
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la JavierBosnia » 16 apr 2023, 21:28

slika
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 16 apr 2023, 21:38

sonpenn je napisao/la:
16 apr 2023, 21:08
slika
Ganja dozvolu ako je ko napadne da se brani :D
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

Cora1946
Kontakt:

Post Postao/la Cora1946 » 16 apr 2023, 21:42

JavierBosnia je napisao/la:
16 apr 2023, 21:28
slika
:rol: :rol: :rol:
90!

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 16 apr 2023, 21:49

slika
:rol:

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 16 apr 2023, 22:19

Istinasamo123 je napisao/la:
16 apr 2023, 21:18
bordobijeli je napisao/la:
16 apr 2023, 21:04
Ma bitno je pobjediti Tuzlu a manje bitno hoceli biti 300 ljudi ili 3000. Prioritet je izboriti Europu a onda nadati se da ce se rijesiti ove nesuglasice u i oko kluba.
Prioritet kao da smo mi neki favoriti za grupe a ne pokusni kunici koje ce backa topola razbiti u pretkolima...
Nesuglasice se samo mogu rijesiti odkaskom persona non grata...
Nama trebaju sada godine rada da stignemo kontinuitet Zrinskog i njihovu igru a vi i dalje naglabate o evropi gdje smo za sve klubove ekipa za pozeliti da se sto lakse prodje.
Umoran sam od promjena, novi pocetak, tjeranja, bojkota i slicni stvari. Gledam utakmice sto volim Sarajevo jedini motiv mi je i zadovoljstvo da izdajemo u europu, od utakmice do utakmice to mi je jedino interesantno sve ovo okolo sto se desava je vise dosadilo. Nemam vise nadu i elan da cemo nesto veliko uraditi i kao kad ovi odu i dodju drugi bit ce med i mlijeko, hoce malo sutra. Tako sam mislio kad su otišli Dino i Ibrak, Pa Sabrina a evo sad Ajla sve gore od goreg.

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 16 apr 2023, 22:28

Vidjećemo hoće li najavljeni pljusak za vikend ugasiti ovu ljubav prema klubu ovih 100 hiljada navijača što su protiv bojkota i što su tu zbog Sarajeva, a ne zbog našmrkanog i ofajle.

Znači sutra da se karadžić vrati u klub njima bi ista priča bila. I treba nas bombardovati svakih deset godina...
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 16 apr 2023, 22:45

Po meni se navijaci dijele u 3 skupine

- najvjerniji (to su bolesnici za klubom, Horde, procentualno najmanji broj ali najvjerniji, na svakoj su utakmici i kuci i na strani, kisa, snijeg ih ne zanima)
- klasicni navijaci (na skoro svakoj su domacoj, u gostima ih nema skoro nikako ili ako je blize odu ponekad pogledati. Domace propustaju ako se poklopi nekada los protivnik i lose vrijene, ali uglavnom su tu)
- simpatizeri (derbi i evropa navijaci ili onda kada se dobro igra i titule osvajaju, brzo se zagriju i brzo se ohlade, brzo mjenjaju misljenja)

Price o bojkotasima i antibojkotasima ce nazalost prestat tek kad odu ovo dvoje i kad se vratimo u normalu, al sta je tu je.

Nema tu imaginarnih Mirzinih 100k navijaca, realnost je da na Kosevu mozemo ocekivati sada nekih 2000-2500 navijaca, a bez bojkota bi to bilo 4000-5000 (po meni) tako da je to 50-50% ovih i onih. Pravi test ce biti prva utakmica na Kosevu pa da vidimo taj broj

AvannGardaa46

Post Postao/la AvannGardaa46 » 16 apr 2023, 22:51

Trebinje smo prekucali, a šta je sljedece?
Citirat cu jednog naseg heroja: "a šta vi mislite šta je sljedece?"

06.05. Svi u Šeher Banja luku
SARAJEVO-TO SMO MI
Kući il' u gostima
poraz ili pobjeda
uz tebe smo
SARAJEVO!

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 16 apr 2023, 22:55

Protiv TC otisli sa Koseva, protiv TC se vracamo na Koševo :mrgreen:
Jos da nam opet rezultati krenu onako dobro kao do te tekme sa TC i sve super :D
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Amcho1
Kontakt:

Post Postao/la Amcho1 » 16 apr 2023, 22:56

NazorUso je napisao/la:
16 apr 2023, 18:09
Kako ofucana fraza "Svi smo mi na istoj strani, samo se borimo na razlicite nacine" 🙄
Isto kao da u ratu pobjegnes u agresorske trupe i govoris ma borim se i ja kao i vojnici nasi samo mi je malo drugaciji nacin. Znas ja dosao u njihove trupe da ih ubijedim da prestanu...
Takvi kao ti su izmislili sjever, izmislili navijačku skupinu horde zla, ma izmislili navijače općenito, samo takvi kao ti znaju šta je ispravno i kako treba navijati i bodriti klub. Nije važno što ima navijača koji imaju utakmica 10 puta više nego što ti imaš godina vjerojatno, samo tebe treba slušati jer ko ne dijeli tvoje mišljenje on je moron, bot, ubleha, seljak sa istoka, poltron...

Kako smarate sa tim podjelama, znači Bože. Kako se zovu navijači Željezničara? Manijaci, ili imaju neki posebni manijaci sa juga?, Ultrasi l, Rođeni, Skripari, Lešinari, Robijaši..., ili su samo povezani sa nekom tribinom? Pitam se, kada ne budeš više išao na gostovanja i kada ne budeš više na sjeveru, hoćeš li se prestati smatrati navijačem Sarajeva i reći da ti nisi horde zla.? Sa takvim izjavama i stavovima samo pravite kontra efekat kod ostalih navijača, nešto konstantno kao omaložavate.

Ok, bio sastanak, dogovorio se bojkot i poštujem takvu odluku te grupe navijača i imaju pravo da ispoštuju svoje stavove, ali isto tako ta grupa ne treba da pritišće i smara ostalih 70% navijača koji smatraju da bojkot nije ispravan način tjeranja. Ja sam evo lično odlučio da ne idem na utakmice dok se garnitura ne promjeni i to nije radi bojkota, to je moja lična odluka, a u isto vrijeme ću pratiti svaku utakmicu, te bodriti i želiti svim srcem da svaku utakmicu moje Sarajevo pobjedi, jer ja drugačije ne mogu. :bih:
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.

pupahava
Kontakt:

Post Postao/la pupahava » 16 apr 2023, 23:00

Amcho1 je napisao/la:
16 apr 2023, 22:56
NazorUso je napisao/la:
Kako ofucana fraza "Svi smo mi na istoj strani, samo se borimo na razlicite nacine" 🙄
Isto kao da u ratu pobjegnes u agresorske trupe i govoris ma borim se i ja kao i vojnici nasi samo mi je malo drugaciji nacin. Znas ja dosao u njihove trupe da ih ubijedim da prestanu...
Takvi kao ti su izmislili sjever, izmislili navijačku skupinu horde zla, ma izmislili navijače općenito, samo takvi kao ti znaju šta je ispravno i kako treba navijati i bodriti klub. Nije važno što ima navijača koji imaju utakmica 10 puta više nego što ti imaš godina vjerojatno, samo tebe treba slušati jer ko ne dijeli tvoje mišljenje on je moron, bot, ubleha, seljak sa istoka, poltron...

Kako smarate sa tim podjelama, znači Bože. Kako se zovu navijači Željezničara? Manijaci, ili imaju neki posebni manijaci sa juga?, Ultrasi l, Rođeni, Skripari, Lešinari, Robijaši..., ili su samo povezani sa nekom tribinom? Pitam se, kada ne budeš više išao na gostovanja i kada ne budeš više na sjeveru, hoćeš li se prestati smatrati navijačem Sarajeva i reći da ti nisi horde zla.? Sa takvim izjavama i stavovima samo pravite kontra efekat kod ostalih navijača, nešto konstantno kao omaložavate.

Ok, bio sastanak, dogovorio se bojkot i poštujem takvu odluku te grupe navijača i imaju pravo da ispoštuju svoje stavove, ali isto tako ta grupa ne treba da pritišće i smara ostalih 70% navijača koji smatraju da bojkot nije ispravan način tjeranja. Ja sam evo lično odlučio da ne idem na utakmice dok se garnitura ne promjeni i to nije radi bojkota, to je moja lična odluka, a u isto vrijeme ću pratiti svaku utakmicu, te bodriti i želiti svim srcem da svaku utakmicu moje Sarajevo pobjedi, jer ja drugačije ne mogu. :bih:
:rol: :tokralju:
Koševo širok greben
dođeš pošten, odeš je.ben

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 16 apr 2023, 23:06

Ne vade ga Horde :rol:
Zadnja izmjena: H8Z7, dana/u 16 apr 2023, 23:56, ukupno mijenjano 1 put.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

siroliver69
Kontakt:

Post Postao/la siroliver69 » 16 apr 2023, 23:51

Samo da napomenem balavca sto je prozivao pitare s istoka da smo ljigavi i sl. da mi se napusi kyrcine i da se ide igrati klikera, evo proljeće mu je za roša!
Mi ćemo ići kad hocemo i gdje hoćemo i yebacemo mater i djecu u lice kome hocemo a ne kada i kako nam neko kaze!
Usput nabijem masnog i seficu mu također na kyurac!

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 17 apr 2023, 00:18

Amcho1 je napisao/la:
NazorUso je napisao/la:

Dje si 70 % ? Nesto vas nema ni u fan shopu, nit se uclanjujete, nit vas ima na domacim tekmama...
E cuj 70 % :kralj: :kralj: :rol:
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 17 apr 2023, 00:20

Amcho1 je napisao/la:
NazorUso je napisao/la:

Permutovao si brate. 90%.
A druga i bitnija stvar, a ko to navija da Sarajevo izgubi? HZ?
- FKS -

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 17 apr 2023, 00:26

ZutiFKS je napisao/la:
17 apr 2023, 00:24
Naredne 3 utakmice:
vs Tuzla - 23.4. 18h
@ Zrinjski - 26.4. 16h
vs ŠB - 30.4. 19h

druga dva termina nisu konačna
Bilino ili Kosevo?

Cora1946
Kontakt:

Post Postao/la Cora1946 » 17 apr 2023, 00:45

17 apr 2023, 00:26
ZutiFKS je napisao/la:
17 apr 2023, 00:24
Naredne 3 utakmice:
vs Tuzla - 23.4. 18h
@ Zrinjski - 26.4. 16h
vs ŠB - 30.4. 19h

druga dva termina nisu konačna
Bilino ili Kosevo?
Mirza rekao na pressu poslije Leotara da ima informaciju da se protiv Tuzle igra na Kosevu. Jesu li zavrsili ocrtavanje terena, mislim da je jos to bilo ostalo
90!

egocentrik
Kontakt:

Post Postao/la egocentrik » 17 apr 2023, 00:50

spezial je napisao/la:
16 apr 2023, 21:49
slika
:rol:
definicija sarlatana
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 17 apr 2023, 00:53

Cora1946 je napisao/la:
17 apr 2023, 00:45

Mirza rekao na pressu poslije Leotara da ima informaciju da se protiv Tuzle igra na Kosevu. Jesu li zavrsili ocrtavanje terena, mislim da je jos to bilo ostalo
Mirza i njegove info :mrgreen:
Ocrtavanje ne bi trebao biti problem, to se brzo rjesi, po zadnjim snimcima su odredili sve samo ostalo da iscrtaju

Vise me zanima administrativna procedura, tehnicki prijem i slicno, koliko ce im trebati da izadju na teren, izdaju dozvolu i te gluposti

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”