FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
93
42%
Prolazak u Play off
53
24%
Grupnu fazu
74
34%

Ukupno glasova: 220

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 17 apr 2023, 11:54

Hajdeee je napisao/la:
17 apr 2023, 11:42
Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
17 apr 2023, 11:33
A vala smo svi zakopitili malo je reci. Postaje tuzno. Odluka s trenerom je VELIKA FULA! ali sad dizati ovo na nivo ovakav. Gdje smo bili Sabrinu tjerati? Selimovica ranije? Ne sjecam se da je ovakva situacija na noz bila..a nemjerljivo vise su nas ostetili....
Onda ti bas nisi pratio situaciju oko te dvije nakaradne i mafijaske persone.
Oruzije se potezalo po gradu zbog njih, bukvalno.
Nema sta se nije radilo sa obje strane. I od strane mafije koja ih je branila, pa im je kasnije identicno odgovarano.

Koliko neupucenih likova u tripu " Cvijece, lastavice, vrapci i komarci".

iskren da ti budem nisam u toku dokle je belaj i da je tako eskaliralo. Sto se tog dijela tice, sigurno jesam neupucen.
Jos jednom cu boldirati. Borba protiv zalizanog i zene nece prestati, na ovaj ili onaj nacin. Ali borba za klub ne smije stati a bas staje ovim nasim pristupom.
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 17 apr 2023, 12:01

napoleon72 je napisao/la:
17 apr 2023, 11:53
Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
17 apr 2023, 11:33
A vala smo svi zakopitili malo je reci. Postaje tuzno. Odluka s trenerom je VELIKA FULA! ali sad dizati ovo na nivo ovakav. Gdje smo bili Sabrinu tjerati? Selimovica ranije? Ne sjecam se da je ovakva situacija na noz bila..a nemjerljivo vise su nas ostetili. Jesmo li se od mlijeko opekli pa u jogurt pusemo ne znam. Ali sigurno Mirvic je bas dosao u losem, uzasnom momentu i budala je bio sto se ukljucio. Jarane pa sta je vise, kao da je prodao Andreja pa
Sebi kupio plac u dubrovniku i zeni napuhao straznjicu. Ili ne znam, donirao selju od
Nasih para. Imam osjecaj da se covjek uzeo na zub i previse. Pa cemo opet poslije kukati i govoriti kako je bio pogresan momentum, da smo trebali istrpiti, klasika nasa.
Pa oni 80.000 navijaca nije trebala zadnjih 15 godina prici Old traffordu. Ljudi nisu nikad klubu ledja okrenuli ali jesu npr zelenozute salove furali i protestvovali do iznemoglosti.

Raja malo smo svi fiju fic iskreno. Klinac me zaboli (imao sam uvredu ali necu u ovim mubarek danima) za direktoricu i zalizanog. da nam Real dovedu tjerat ce se. Ali bojim se da smo japanske kamikaze svi odreda
Cuj nisu se tjerali, Dininom kriminalcu Kantardzicu se ulijetalo u prostorije firme i batinama prijetilo da odstupi, slicno nesta bilo i sa Sabrinom upravom. Nisi mogao nju tuci, kao sto ne mozes ni Aylu sad, jbg ne ide. Al njihovi pokemoni su itekako zaplatili.

I bezveze ti je poredjenje sa Manchesterom, ti nezadovoljni navijaci bukvalno novi klub osnovali. Na Old traffordu, kao i na svim premijerligaskim.stadionima, 60% publike su bogati turisti iz Azije i Bliskog istoka, ovo ostalo bogati simpatizeri koji imaju love za paprene sezonske karte. Oni iskreni navijaci po pubovima gledaju tekme. A ti najiskreniji furaju United of Manchester. Tih par sto dodje sa zelenim salovima na stadion hoce da su u trendu, to uopste nije vecina niti su to pravi bojkotasi.
Pa kazem jesu se svi oni tjerali ali ne na ovaj nacin. Zakopitili smo kao da nikad gore nije bilo a bilo je i nismo ovo radili sto radimo. Ljudi nas direktno pljackali bez okolisanja. Ne treba je ni tuci, protiv sam nasilja nad zenama. Ali malo po malo, nece se ni ona moci nositi s ovim.

1000 funti je sezonska najeftinija 500 funti. Sigurno postoje mnogi benefiti i ne mozes mi reci da onu atmosferu na old trafforud prave azijati a da najvjerniji sjede po kafanama okolo ili navijaju za drugi klub. Pa od posljednih poteza njihovih navijaca izdvojit cu ulijetanje na teren prije 2 godine; "Otkazan derbi Manchester Uniteda i Liverpoola; navijači napravili velike nerede na Old Traffordu, a otkriveno je i zašto su provalili na stadion i tukli policiju"
- 1 9 4 6 -

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 17 apr 2023, 12:02

Matija Frigan,prije 2 mjeseca napunio 20 godina,drugi najbolji strijelac HNL
Dal Varesanovic,22 godine,u troduplo slabijoj ligi zadnji gol prije vise od pola godine.PROJEKAT I BUDUCNOST KLUBA
Jos se kofrci nesto nece da pridje i pozdravi ljude koji su odvojili citav dan u vozanju da bi te dosli gledati.U Tuzli nas je mogao svojom sebicnosti kostati 2 boda,protiv Sloge loptu koju je lagano mogao stici on odustao i iz toga primamo gol.Deriste malo razmazeno
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

propoklopac
Kontakt:

Post Postao/la propoklopac » 17 apr 2023, 12:07

Zamisli ne odem na Koševo zbog Ajla, Mirza :) ...ne mogu ja dobaciti do te vrtse bojkota, moje emocije rade na FKS, i poremetiti mi ih ne mogu nikakve persone.

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 17 apr 2023, 12:08

NajvecaRadosti je napisao/la:
17 apr 2023, 12:02
Dal Varesanovic,22 godine,u troduplo slabijoj ligi zadnji gol prije vise od pola godine.PROJEKAT I BUDUCNOST KLUBA
Jos se kofrci nesto nece da pridje i pozdravi ljude koji su odvojili citav dan u vozanju da bi te dosli gledati.U Tuzli nas je mogao svojom sebicnosti kostati 2 boda,protiv Sloge loptu koju je lagano mogao stici on odustao i iz toga primamo gol.Deriste malo razmazeno
decko je za hladjenja vec odavno. Bolje i po njega samog jer Bosna Visoko zove. Moze onako kada se Ziljkic ili drugo krilo umori da udje da malo valja loptu oko korner zastavice i nekom probaci kroz noge. To je njegova vizija fudbala svakako. Ne dozove li se nece se on hljeba najesti od lopte
- 1 9 4 6 -

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 17 apr 2023, 12:11

NajvecaRadosti je napisao/la:
17 apr 2023, 12:02
I to se taj Frigan uopšte ne smatra nekim projektom, vec gotovim i formiranim igračem.Čitam neki dan da ide u Dinamo za par miliona eura.

TrofejiSuTu
Kontakt:

Post Postao/la TrofejiSuTu » 17 apr 2023, 12:13

Shategabri je napisao/la:
17 apr 2023, 11:19
Pa brte što ne pomenu i mladog Varešanovića, što se on nije bacao na ogradu?

Da te pitam, dođe ti čovjek kući, sjede s tobom, pijete, jedete i u neko doba on napravi neko sr.anje, krene ti recimo hvatati suprugu, dobacivati joj, ti ga opomeneš, on te opali štocem i ti sutra kažeš ma nema veze, raja smo, dešava se...pređeš preko toga....ili ne pređeš?!

Mirvić je prešao put od jednog od nas do šu.pka koji potpuno ignoriše navijače.
Jel ti to ok?

Mirza je otišao na nimalo lijep način već jednom. Sr.ao je kako nas sudije guraju dok je bio u Olimpicu. Rekao je da ga zaboli q za navijače, njega je predsjednik postavio i on ga plaća.

Ajla, naša vrla direktorica...jel trebam i za nju nabrajati?

Kad podvučeš crtu - mi u klubu imamo ljude koji nas brukaju i koji prave cirkus od kluba. Neodlazak na Koševo je mjera kao što je i odlazak na gostovanje mjera. Očito je da to nisi razumio.

Ovi ljudi nisu FKS, još gore, oni neće vratiti klub tamo gdje mu je mjesto.
Nisu sposobni za to niti ga doživljavaju nešto pretjerano svojim.
Klub im služi za eksponiranje samih sebe.
Druze,postavljas mi retoricka i neumjesna pitanja.
Jel tebi neko brani da se suprostavljas bilo cemu s cim se ne slazes? Na koji nacin to radis?
Tako sto kad je domaca tekma safunjaju ti se jaja u kuci uz tv kao i meni za tri boda,ali eto jer si u bojkotu ne pokazujes to javno,a ja ako to uradim na domacoj tekmi,navijam za tim i hebem sa tribine mater na koji god nacin to uradim,onda sam ja neprijatelj prije svega grupe pa i kluba!??
A ti si prijatelj jer odes u Trebinje,jel?

Preskocio si dio gdje pitam jesmo li sa sjevera,istoka,zapada otjerali sve i jednog uslju iz kluba za kojeg nismo bili iz ovih ili onih razloga?

Jesmo li otjerali ikoga bojkotom,do sad ih nije bilo u toj mjeri i na ovaj nacin pa ne znamo,ali cemo saznati u dogledno vrijeme.

Ja mislim da necemo,ti mislis da hocemo.
Pa jesam li ja zbog toga ne navijac i neprijatelj,a ti navijac i prijatelj kluba?

Jos jedna stvar,jasno je da ovaj glavni (vidis necu ni ime da mu napisem,to je jedan od mojih nacina suprostavljanja,kao ni ovim drugim za koje smatram isto kao i ti da ih treba pocistiti) igra igru,igra sah sa grupom i to na perfidan nacin izmedju ostalog potkupljivanjem mase besplatnim ulazom.
Zeleci reci ko vas hebe.

Ali,na svaku akciju postoji reakcija.
Pa kazes/mo, okej, besplatan ulaz,ali mi cemo otvoriti ziro racun i za svaku domacu tekmu,i svako od nas ko ce doci na domacu tekmu uplatice u visini jedne ulaznice novac u pomozi.ba,uplatice vitre opet na javni racun,sta god i gdje god,ali ces poslati tako adekvatnu poruku da ti ipak placas ulaznicu i sebi pravo da dok pruzas podrsku timu na tekmi hebes mater kome zelis,i da nisi ljigavac koji ce se prodati za ulaznicu!

Da li bi se svi toga pridrzavali,mislim da je odgovor unaprijed jasan!
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ

Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!

guadalupe
Kontakt:

Post Postao/la guadalupe » 17 apr 2023, 12:15

propoklopac je napisao/la:
17 apr 2023, 12:07
Zamisli ne odem na Koševo zbog Ajla, Mirza :) ...ne mogu ja dobaciti do te vrtse bojkota, moje emocije rade na FKS, i poremetiti mi ih ne mogu nikakve persone.

Kada radis nesta za dobrobit i zdravu buducnost kluba, sve se moze. Kod nas je sve instant i na euoforiju neku, niko ne gleda dalje od metra ispred sebe. Mi svi mozemo jel kao bez Sarajeva, a subotu vecina posti i vozi se 10 sati u autobusu radi kluba, a vi kao ne mozete ispostovati u necemu da budemo zajedno i da im posaljemo poruku

Daidza8
Kontakt:

Post Postao/la Daidza8 » 17 apr 2023, 12:18

guadalupe je napisao/la:
17 apr 2023, 12:15

Kada radis nesta za dobrobit i zdravu buducnost kluba, sve se moze. Kod nas je sve instant i na euoforiju neku, niko ne gleda dalje od metra ispred sebe. Mi svi mozemo jel kao bez Sarajeva, a subotu vecina posti i vozi se 10 sati u autobusu radi kluba, a vi kao ne mozete ispostovati u necemu da budemo zajedno i da im posaljemo poruku
Vole oni Sarajevo kad je besplatan ulaz

slika
1946

malibega
Kontakt:

Post Postao/la malibega » 17 apr 2023, 12:20

Kažete bojkot?
Prijetite nešto?

Kad je bio derbi za vrijeme corone, klub u haosu, nemaju para, pripremili karte za derbi 10km sa zahvalnicom, i prodali smo tad max do 1000
I sad meni neki klošar da kaže nemoj ići
Idem po svaku cijenu, jer otjerali ste sve, a tjeranjem se ne pokazuje ljubav!
Ugledajte se malo na manijake šta sve rade za klub

I ofirni ste više sa špijuniranjem ajlinog života, svaki joj potez pratite. Živite svoje živote!
Jasno i glasno, ni ja je ne volim ali imam principe, nisam klošar, i ako smo divovi kao što pjevamo, ne spuštamo se na ovaj nivo!
Zadnja izmjena: malibega, dana/u 18 apr 2023, 03:56, ukupno mijenjano 1 put.
prva ljubav rudar, vjecna ljubav sarajevo...

malibega
Kontakt:

Post Postao/la malibega » 17 apr 2023, 12:23

I svi ovi klošari što nešto prijete, nek pokažu svoje godišnje ulaznice, karte i članske karte pa tek onda možemo da pričamo.
Uprava napolje!
prva ljubav rudar, vjecna ljubav sarajevo...

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 17 apr 2023, 12:23

guadalupe je napisao/la:

Nema potrebe da mu odgovaras bilo sta. Pogledaj mu samo prijasnje postove.
- FKS -

guadalupe
Kontakt:

Post Postao/la guadalupe » 17 apr 2023, 12:25

malibega je napisao/la:
17 apr 2023, 12:20
Kažete bojkot?
Prijetite nešto?

Kad je bio derbi za vrijeme corone, klub u haosu, nemaju para, pripremili karte za derbi 10km sa zahvalnicom, i prodali smo tad max do 1000 kaDobro jutro
Almir je iz FEF.a, ako možete molim Vas poslati kolegu, skupilo se kartona
Hvala
Pozdravrti
I sad meni neki klošar da kaže nemoj ići
Idem po svaku cijenu, jer otjerali ste sve, a tjeranjem se ne pokazuje ljubav!
Ugledajte se malo na manijake šta sve rade za klub

I ofirni ste više sa špijuniranjem ajlinog života, svaki joj potez pratite. Živite svoje živote!
Jasno i glasno, ni ja je ne volim ali imam principe, nisam klošar, i ako smo divovi kao što pjevamo, ne spuštamo se na ovaj nivo!
Ko prijeti lazove, kolko je dala Ajlica para ? Ili si sa onim prodanim dusama gledao tekmicu neku djabalesku, obezbjedi jedan dres ili nekad cak iz loze tekma bila, de nam reci sta je.

Daidza8
Kontakt:

Post Postao/la Daidza8 » 17 apr 2023, 12:30

malibega je napisao/la:
17 apr 2023, 12:23
I svi ovi klošari što nešto prijete, nek pokažu svoje godišnje ulaznice, karte i članske karte pa tek onda možemo da pričamo.
Uprava napolje!
Imaš od ayle Besplatan ulaz ;)
slika
1946

Kimun
Kontakt:

Post Postao/la Kimun » 17 apr 2023, 12:32

Istog sam misljenja! Svi na Kosevo i ebat im mater na licu mjesta 💪

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 17 apr 2023, 12:32

Daidza8 je napisao/la:
17 apr 2023, 12:30
malibega je napisao/la:
Uprava napolje!
slika
daidza mojne mu to radit :rol: :rol:
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 17 apr 2023, 12:33

Objektivac1946 je napisao/la:
17 apr 2023, 11:47
Klix objavio slike terena, atletska staza :puke:
Bas ruzno, staviti neko platno na ovo makar
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 17 apr 2023, 12:35

Daidza8 je napisao/la:
17 apr 2023, 12:18
guadalupe je napisao/la:

Vole oni Sarajevo kad je besplatan ulaz

slika
Vole ga i kad pobjeđuje, nemoj to zaboraviti.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

Daidza8
Kontakt:

Post Postao/la Daidza8 » 17 apr 2023, 12:36

benko21 je napisao/la:
17 apr 2023, 12:32
Daidza8 je napisao/la:
malibega je napisao/la:
Uprava napolje!
slika
Vidi opisa
prva ljubav rudar, vjecna ljubav sarajevo
:urnebes:
1946

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 17 apr 2023, 12:38

Daidza8 je napisao/la:
17 apr 2023, 12:36
benko21 je napisao/la:
17 apr 2023, 12:32
Daidza8 je napisao/la:

slika
Vidi opisa
prva ljubav rudar, vjecna ljubav sarajevo
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bvsic, feniksptica, Grk1234 i 47 gostiju.