Shategabri je napisao/la: ↑17 apr 2023, 11:19
Pa brte što ne pomenu i mladog Varešanovića, što se on nije bacao na ogradu?
Da te pitam, dođe ti čovjek kući, sjede s tobom, pijete, jedete i u neko doba on napravi neko sr.anje, krene ti recimo hvatati suprugu, dobacivati joj, ti ga opomeneš, on te opali štocem i ti sutra kažeš ma nema veze, raja smo, dešava se...pređeš preko toga....ili ne pređeš?!
Mirvić je prešao put od jednog od nas do šu.pka koji potpuno ignoriše navijače.
Jel ti to ok?
Mirza je otišao na nimalo lijep način već jednom. Sr.ao je kako nas sudije guraju dok je bio u Olimpicu. Rekao je da ga zaboli q za navijače, njega je predsjednik postavio i on ga plaća.
Ajla, naša vrla direktorica...jel trebam i za nju nabrajati?
Kad podvučeš crtu - mi u klubu imamo ljude koji nas brukaju i koji prave cirkus od kluba. Neodlazak na Koševo je mjera kao što je i odlazak na gostovanje mjera. Očito je da to nisi razumio.
Ovi ljudi nisu FKS, još gore, oni neće vratiti klub tamo gdje mu je mjesto.
Nisu sposobni za to niti ga doživljavaju nešto pretjerano svojim.
Klub im služi za eksponiranje samih sebe.
Druze,postavljas mi retoricka i neumjesna pitanja.
Jel tebi neko brani da se suprostavljas bilo cemu s cim se ne slazes? Na koji nacin to radis?
Tako sto kad je domaca tekma safunjaju ti se jaja u kuci uz tv kao i meni za tri boda,ali eto jer si u bojkotu ne pokazujes to javno,a ja ako to uradim na domacoj tekmi,navijam za tim i hebem sa tribine mater na koji god nacin to uradim,onda sam ja neprijatelj prije svega grupe pa i kluba!??
A ti si prijatelj jer odes u Trebinje,jel?
Preskocio si dio gdje pitam jesmo li sa sjevera,istoka,zapada otjerali sve i jednog uslju iz kluba za kojeg nismo bili iz ovih ili onih razloga?
Jesmo li otjerali ikoga bojkotom,do sad ih nije bilo u toj mjeri i na ovaj nacin pa ne znamo,ali cemo saznati u dogledno vrijeme.
Ja mislim da necemo,ti mislis da hocemo.
Pa jesam li ja zbog toga ne navijac i neprijatelj,a ti navijac i prijatelj kluba?
Jos jedna stvar,jasno je da ovaj glavni (vidis necu ni ime da mu napisem,to je jedan od mojih nacina suprostavljanja,kao ni ovim drugim za koje smatram isto kao i ti da ih treba pocistiti) igra igru,igra sah sa grupom i to na perfidan nacin izmedju ostalog potkupljivanjem mase besplatnim ulazom.
Zeleci reci ko vas hebe.
Ali,na svaku akciju postoji reakcija.
Pa kazes/mo, okej, besplatan ulaz,ali mi cemo otvoriti ziro racun i za svaku domacu tekmu,i svako od nas ko ce doci na domacu tekmu uplatice u visini jedne ulaznice novac u pomozi.ba,uplatice vitre opet na javni racun,sta god i gdje god,ali ces poslati tako adekvatnu poruku da ti ipak placas ulaznicu i sebi pravo da dok pruzas podrsku timu na tekmi hebes mater kome zelis,i da nisi ljigavac koji ce se prodati za ulaznicu!
Da li bi se svi toga pridrzavali,mislim da je odgovor unaprijed jasan!
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!