FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
90
45%
Prolazak u Play off
49
24%
Grupnu fazu
62
31%

Ukupno glasova: 201

fks74
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la fks74 » 17 apr 2023, 12:39

NajvecaRadosti je napisao/la:
17 apr 2023, 12:32
Lucas je napisao/la:
17 apr 2023, 12:25
Najjača stranica od postojanja Instagrama :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

slika
Calu i Cimirota neko otjerao? :rol: :rol:
Kakve gluposti ljudi pisu...
Za Cimirota ne znam ali se Čala otjerao, doduše sam je dao otkaz ali su ga navijači prozivali.

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 17 apr 2023, 12:47

fks74 je napisao/la:
17 apr 2023, 12:39
Lucas je napisao/la:
17 apr 2023, 12:25
Najjača stranica od postojanja Instagrama :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

slika
Za Cimirota ne znam ali se Čala otjerao, doduše sam je dao otkaz ali su ga navijači prozivali.
Šta reče čovjek otjeran ali sam je dao otkaz :rol:
Zadnja izmjena: H8Z7, dana/u 17 apr 2023, 13:54, ukupno mijenjano 1 put.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

Daidza8
Kontakt:

Post Postao/la Daidza8 » 17 apr 2023, 12:47

H8Z7 je napisao/la:
17 apr 2023, 12:47
fks74 je napisao/la:

Šta reće čovjek otjeran ali sam je dao otkaz :rol:
:urnebes:
1946

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 17 apr 2023, 12:49

dosta nek sjever bude prazan poruka je jasna.
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

SviUNapad1jeAFH
Kontakt:

Post Postao/la SviUNapad1jeAFH » 17 apr 2023, 12:49

Ko ode na ovu tekmu on je dušman kluba, ma koliko god poželio. Dok lopovi ne odu iz kluba ni slučajno im ne treba otići, jednog dana će mirvi doći iz guzice u glavu.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 17 apr 2023, 12:50

Daidza8 je napisao/la:
H8Z7 je napisao/la:
fks74 je napisao/la:

Čitaj riječ po riječ, sam dao otkaz ali ga neko na to natjerao. Taj neko su navijači. E sada se možeš smijati.

Daidza8
Kontakt:

Post Postao/la Daidza8 » 17 apr 2023, 12:52

fks74 je napisao/la:
17 apr 2023, 12:50
Daidza8 je napisao/la:
H8Z7 je napisao/la:

Čitaj riječ po riječ, sam dao otkaz ali ga neko na to natjerao. Taj neko su navijači. E sada se možeš smijati.
1946

ZipSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la ZipSarajevo » 17 apr 2023, 12:55

Ko voli klub, doci ce da isti gleda.
Ko voli da trazi izgovore za nedolazak, naci ce ga iza svakog coska.

Sad je fazon sto ljubav "antibojkotasa" i ljubav ovih koji bojkotuju nije ista. Ovi drugi sebe smatraju vrijednijim. Svako ima pravo na svoje misljenje.

Uostalom, toliko je neprincipijelnosti kod grupe. Kada se molilo da se ne pale baklje, u inat se to radilo. Rijetko kad nije. Kad smo bili bez marke, ljubav se mjerila kolicinom baklji i dimni. Sad ta grupa moli druge na bojkot. Kad ce grupa poslusati neke korisne savjete od nekoga drugog? Kad je Mirvic molio i kumio da se to ne radi, oni u inat to rade.

Uvijek se finansijska steta klubu pravila i opravdavala, evo i sad se isto to radi sa fan shopom, gdje se apeluje na sve da se isti u sirokom luku zaobidje. Jbga, to je izgleda ljubav koju ne shvataju svi, samo oni najvjerniji.

Ko zeli da bojkotuje utakmice, neka bojotuje. Samo pustite da i drugi imaju svoje misljenje.

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 17 apr 2023, 12:57

Zip, hajde uganjaj i sendvice. Malo vam je dzaba ulaz.
Malooo.

Odrjesi se Ayla, boli te pi.cka, svakako nije tvoja lova. Daj svojoj podrsci i po sendvic i sok.

Sendvic, i karta navijaci.
- FKS -

SviUNapad1jeAFH
Kontakt:

Post Postao/la SviUNapad1jeAFH » 17 apr 2023, 12:58

Morto je li moze neko glasanje da se ovom zipu zabrani trajno ulazenje na forum/kreiranje novih profila

Daidza8
Kontakt:

Post Postao/la Daidza8 » 17 apr 2023, 13:06

ZipSarajevo je napisao/la:
17 apr 2023, 12:55
Ko voli klub, doci ce da isti gleda.
Ko voli da trazi izgovore za nedolazak, naci ce ga iza svakog coska.

Sad je fazon sto ljubav "antibojkotasa" i ljubav ovih koji bojkotuju nije ista. Ovi drugi sebe smatraju vrijednijim. Svako ima pravo na svoje misljenje.

Uostalom, toliko je neprincipijelnosti kod grupe. Kada se molilo da se ne pale baklje, u inat se to radilo. Rijetko kad nije. Kad smo bili bez marke, ljubav se mjerila kolicinom baklji i dimni. Sad ta grupa moli druge na bojkot. Kad ce grupa poslusati neke korisne savjete od nekoga drugog? Kad je Mirvic molio i kumio da se to ne radi, oni u inat to rade.

Uvijek se finansijska steta klubu pravila i opravdavala, evo i sad se isto to radi sa fan shopom, gdje se apeluje na sve da se isti u sirokom luku zaobidje. Jbga, to je izgleda ljubav koju ne shvataju svi, samo oni najvjerniji.

Ko zeli da bojkotuje utakmice, neka bojotuje. Samo pustite da i drugi imaju svoje misljenje.
Pa što nisi išao da gledaš ako toliko voliš klub
Za vrijeme utakmice

slika

slika
Besplatan ulaz je bio brate ;)
1946

ZipSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la ZipSarajevo » 17 apr 2023, 13:08

Daidza danas pregledava sta je ko pisao, jer za pametnije trenutno i ne zna :kafa:

Ko vam smeta i brani da bojkotujete?

Malo vas na agresivu baci jer ne razmiljaju svi kao i vi :kafa:

Ne treba meni besplatan ulaz, dugogodisnji vlasnik clankse i sezonske za istok :kafa:

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 17 apr 2023, 13:11

17 apr 2023, 13:08

Ne treba meni besplatan ulaz, dugogodisnji vlasnik clankse i sezonske za istok :kafa:
... Ali kauc i TV majka :kafa:

Aylini tifozi. :salut: :zviz: :wave:
- FKS -

ZipSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la ZipSarajevo » 17 apr 2023, 13:14

Hajdeee je napisao/la:
17 apr 2023, 13:11
17 apr 2023, 13:08

... Ali kauc i TV majka :kafa:

Aylini tifozi. :salut: :zviz: :wave:
Al zato Kosevo za vikend majka :kafa:

Nemoguce koliko ste Aylu uzdigli do visina, al nemoguce :urnebes: :urnebes: Neku nepoznatu zenu do prije nekoliko mjeseci uzdigli ste da na vama zaradjuje :tokralju:
Influencerski posao joj odlicno ide, izgleda.

propoklopac
Kontakt:

Post Postao/la propoklopac » 17 apr 2023, 13:20

SviUNapad1jeAFH je napisao/la:
17 apr 2023, 12:49
Ko ode na ovu tekmu on je dušman kluba, ma koliko god poželio. Dok lopovi ne odu iz kluba ni slučajno im ne treba otići, jednog dana će mirvi doći iz guzice u glavu.
Dušmani jer ne prihvatamo ovu vrstu protesta? Vrstu Protesta kojeg mi je neko nametnuo? Ne idem ja njima, ja idem FKS ma gdje igrao i tamo cu svojim glasom dati protest. Eto dodjimo pa grmimo 90 minuta o njihovim ostavkama, baca mi to da je efikasnije ;)

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 17 apr 2023, 13:20

Jao koja patetika "Ne mogu ja bez Koseva", "Ja moram na tekmu, emocije mi rade na max", "Ko ce mi zabraniti da idem, ja volim Sarajevo"... I onda malo jaci pljusak, ne bude ni 2000 navijaca.
Da ne pricam o clanskim, kako je 2000 ustvari 70% od 7000 🤣
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 17 apr 2023, 13:22

fks74 je napisao/la:
17 apr 2023, 11:41
Shategabri je napisao/la:
17 apr 2023, 11:19
Pa brte što ne pomenu i mladog Varešanovića, što se on nije bacao na ogradu?

Da te pitam, dođe ti čovjek kući, sjede s tobom, pijete, jedete i u neko doba on napravi neko sr.anje, krene ti recimo hvatati suprugu, dobacivati joj, ti ga opomeneš, on te opali štocem i ti sutra kažeš ma nema veze, raja smo, dešava se...pređeš preko toga....ili ne pređeš?!

Mirvić je prešao put od jednog od nas do šu.pka koji potpuno ignoriše navijače.
Jel ti to ok?

Mirza je otišao na nimalo lijep način već jednom. Sr.ao je kako nas sudije guraju dok je bio u Olimpicu. Rekao je da ga zaboli q za navijače, njega je predsjednik postavio i on ga plaća.

Ajla, naša vrla direktorica...jel trebam i za nju nabrajati?

Kad podvučeš crtu - mi u klubu imamo ljude koji nas brukaju i koji prave cirkus od kluba. Neodlazak na Koševo je mjera kao što je i odlazak na gostovanje mjera. Očito je da to nisi razumio.

Ovi ljudi nisu FKS, još gore, oni neće vratiti klub tamo gdje mu je mjesto.
Nisu sposobni za to niti ga doživljavaju nešto pretjerano svojim.
Klub im služi za eksponiranje samih sebe.
Stavi se na mjesto Mirvića, šta bi se desilo da on sada kaže, ok prihvatam sve uslove navijača. Poznavajući naš mentalitet, to bi bila katastrofa, daješ svoju lovu i neko drugi ti određuje ko će ti biti raspoređen na koje mjesto. Evo kod ovih tamo, kako se priča navijači preuzeli sve i ini sada određuju. Kažem da je to sve na štetu kluba i koliko god uprava bude kriva za eventualni neuspjeh, toliko će i navijači biti krivi. Ja bi ako volim klub prešao preko svega do kraja sezone, sve jedno će Mirza na kraju sezone biti bivši.
Ne bi to trebali biti uslovi navijača.
Valjda bi sam trebao da vidi kako ko radi i da li radi dobro.
Očito je da je ovu Ajlu zaposlio po nekoj liniji, bilo da jaranu suprugu zaspošljava ili je u pitanju šema.

Ponavljam opet više puta rečeno: Mirvić je došao sa jaranskom forom, Mirvić je hajcao navijače, Mirvić je bio jedan od nas.
Mirvić je nakon što je zaposlio Mirzu na mjesto ŠSŠ prestao biti jedan od nas.
Kako, zašto, on najbolje zna.

Odjednom je poslovni čovjek koji neće da se petlja sa navijačkom bagrom. Da, u pravu si, šta ko ima njemu određivati koga će on zaposliti, a svoje pare ulaže.

Naravno da ne treba navijači da vode klub, to vidimo na primjerima komšija ili Hajduka.

E, tu se ne bih složio, to na štetu kluba. Ne može i jare i pare. Oglušio si se na svu priču navijača, ulažeš SVOJE pare, a neuspjeh će biti i navijača? Nikako. Nećemo biti tu, nema naše krivice.

Nije svejedno, ako izbori Evropu, ne ide on nikud.
Uostalom, nije sigurno doveden da ide na titulu u ovoj sezoni.
I onda ćemo opet gledati bravure naredne sezone i još jedna sezona u kojoj ćemo se boriti za KL.
Koševo Zapad

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 17 apr 2023, 13:27

nacuo sam da ce za ove ajline ljubimce biti dzabe ulaz
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 17 apr 2023, 13:29

TrofejiSuTu je napisao/la:
17 apr 2023, 12:13
Shategabri je napisao/la:
17 apr 2023, 11:19
Pa brte što ne pomenu i mladog Varešanovića, što se on nije bacao na ogradu?

Da te pitam, dođe ti čovjek kući, sjede s tobom, pijete, jedete i u neko doba on napravi neko sr.anje, krene ti recimo hvatati suprugu, dobacivati joj, ti ga opomeneš, on te opali štocem i ti sutra kažeš ma nema veze, raja smo, dešava se...pređeš preko toga....ili ne pređeš?!

Mirvić je prešao put od jednog od nas do šu.pka koji potpuno ignoriše navijače.
Jel ti to ok?

Mirza je otišao na nimalo lijep način već jednom. Sr.ao je kako nas sudije guraju dok je bio u Olimpicu. Rekao je da ga zaboli q za navijače, njega je predsjednik postavio i on ga plaća.

Ajla, naša vrla direktorica...jel trebam i za nju nabrajati?

Kad podvučeš crtu - mi u klubu imamo ljude koji nas brukaju i koji prave cirkus od kluba. Neodlazak na Koševo je mjera kao što je i odlazak na gostovanje mjera. Očito je da to nisi razumio.

Ovi ljudi nisu FKS, još gore, oni neće vratiti klub tamo gdje mu je mjesto.
Nisu sposobni za to niti ga doživljavaju nešto pretjerano svojim.
Klub im služi za eksponiranje samih sebe.
Druze,postavljas mi retoricka i neumjesna pitanja.
Jel tebi neko brani da se suprostavljas bilo cemu s cim se ne slazes? Na koji nacin to radis?
Tako sto kad je domaca tekma safunjaju ti se jaja u kuci uz tv kao i meni za tri boda,ali eto jer si u bojkotu ne pokazujes to javno,a ja ako to uradim na domacoj tekmi,navijam za tim i hebem sa tribine mater na koji god nacin to uradim,onda sam ja neprijatelj prije svega grupe pa i kluba!??
A ti si prijatelj jer odes u Trebinje,jel?

Preskocio si dio gdje pitam jesmo li sa sjevera,istoka,zapada otjerali sve i jednog uslju iz kluba za kojeg nismo bili iz ovih ili onih razloga?

Jesmo li otjerali ikoga bojkotom,do sad ih nije bilo u toj mjeri i na ovaj nacin pa ne znamo,ali cemo saznati u dogledno vrijeme.

Ja mislim da necemo,ti mislis da hocemo.
Pa jesam li ja zbog toga ne navijac i neprijatelj,a ti navijac i prijatelj kluba?

Jos jedna stvar,jasno je da ovaj glavni (vidis necu ni ime da mu napisem,to je jedan od mojih nacina suprostavljanja,kao ni ovim drugim za koje smatram isto kao i ti da ih treba pocistiti) igra igru,igra sah sa grupom i to na perfidan nacin izmedju ostalog potkupljivanjem mase besplatnim ulazom.
Zeleci reci ko vas hebe.

Ali,na svaku akciju postoji reakcija.
Pa kazes/mo, okej, besplatan ulaz,ali mi cemo otvoriti ziro racun i za svaku domacu tekmu,i svako od nas ko ce doci na domacu tekmu uplatice u visini jedne ulaznice novac u pomozi.ba,uplatice vitre opet na javni racun,sta god i gdje god,ali ces poslati tako adekvatnu poruku da ti ipak placas ulaznicu i sebi pravo da dok pruzas podrsku timu na tekmi hebes mater kome zelis,i da nisi ljigavac koji ce se prodati za ulaznicu!

Da li bi se svi toga pridrzavali,mislim da je odgovor unaprijed jasan!
Ne brani kao ni tebi.
Nema od yebanja matere ništa.
Sjedim inače na zapadu i nikad ne psujem ni igračima ni treneru. Yebo to.
Pa tjerali su se neki koji su bili i gori od ovih, koji su zavili klub u crno i na drugi način.
Ne baš bojkotom, ali činjenica da su na kraju otjerani.

Nisam ja rekao da si ti neprijatelj. Ne govorim ti čak ni da ideš ili ne ideš. Ja sam uzeo godišnju, ali neću da idem.
Preko nekih stvari se ne prelazi. Nisam nikad to radio, sad radim.

Što se tiče Mirvića, to je ono što mi smeta. Što je od jednog od nas postao prava hinja.
Al ako zaposli normalnog trenera, ići ću da gledam utakmice.

Pa nije to loša opcija, neka akcija koja će ići u humanitarne svrhe. Podržavam :thumbup:
Koševo Zapad

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 17 apr 2023, 13:33

propoklopac je napisao/la:
20 mar 2023, 12:55
prenos negdje??? link???
Emocije mu rade na max kad igra Sarajevo.
Maximalno se potrudi naci link za tekmu :bow:
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: haris004, makron, NazorUso, Sinfoc1986, soe i 50 gostiju.