NK Široki Brijeg

niks
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la niks » 22 feb 2011, 11:01

Serdarušić u Širokom

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 22 feb 2011, 11:03

Kakav je ovaj Chevrot ?
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

irridu
Kontakt:

Post Postao/la irridu » 27 feb 2011, 15:18

imam jedno pitanje,ovaj Roskam jel on vas igrac ili je na posudbi odnekud? :)
...........ZA ŽIVOT CIJELI=FCŽ 1921.=..........
ko rano rani sam u nju pada.

bogbatina
Kontakt:

Post Postao/la bogbatina » 27 feb 2011, 16:28

irridu je napisao/la:imam jedno pitanje,ovaj Roskam jel on vas igrac ili je na posudbi odnekud? :)
nas igrac

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 27 feb 2011, 16:41

Ne kontas ti njihove veze od lijanovica pa na dalje :D :D

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 27 feb 2011, 16:42

UPS je napisao/la:Ne kontas ti njihove veze od lijanovica pa na dalje :D :D

cudi me da jedni mepasovci ne igraju za druge :lol:
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 27 feb 2011, 16:43

Pa i igraju ;)

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 27 feb 2011, 16:54

zalosno ste pustili da pobjedi Borac,prodana utakmica! Zivila SIPA! al zato Evrope necete vidjeti,prodane listicke duse!
setkaju vam se igraci ko balerine,pa mogli ste prodati utakmicu na malo drugaciji nacin,a ne ovako ofirno,seljacki..

drinamen
Kontakt:

Post Postao/la drinamen » 27 feb 2011, 16:56

bosnas_ je napisao/la:zalosno ste pustili da pobjedi Borac,prodana utakmica! Zivila SIPA! al zato Evrope necete vidjeti,prodane listicke duse!
setkaju vam se igraci ko balerine,pa mogli ste prodati utakmicu na malo drugaciji nacin,a ne ovako ofirno,seljacki..
Još jedan željovac koji ne može podnijeti pobijedu Borca :lol:

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 27 feb 2011, 16:57

bosnas_ je napisao/la:zalosno ste pustili da pobjedi Borac,prodana utakmica! Zivila SIPA! al zato Evrope necete vidjeti,prodane listicke duse!

rece jedan frustrirani strumf....cuj namjesteno,prodato :lol: :lol: :lol: pucaju stative,napravili im stiskavac samo takav,a ovi samo kontre...klasicna igra Borca u gostima

harinjo
Kontakt:

Post Postao/la harinjo » 27 feb 2011, 16:58

jarane nemožeš klub postati preko noći,to su ti ovi seoski klubovi all eto ehh da je bivše jugee lištice bi bile u republičkoj pa tamo nek puštaju :|

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 27 feb 2011, 17:27

kladionicka mafija!

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 27 feb 2011, 17:27

bosnas_ je napisao/la:kladionicka mafija!

tako je,nagovori im...sram da ih bude :lol:

Modricluka
Kontakt:

Post Postao/la Modricluka » 27 feb 2011, 18:29

Koliko je Zeljo lani Velezu dao love kad smo vec kod ovih prodaja!?
Idi praznoglavac pokrij se po supljoj! :mrgreen:
Bio zadnji ili prvi Ultrasi tvoji prestati nece jer ti sa nasa SVETINJA!
Stanje nije nikako dobro,dapace!

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 27 feb 2011, 18:55

Modricluka je napisao/la:Koliko je Zeljo lani Velezu dao love kad smo vec kod ovih prodaja!?
Idi praznoglavac pokrij se po supljoj! :mrgreen:
Dao ne dao , vi ubjedljivo najvise prodajete/kupujete tekme.

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 27 feb 2011, 19:31

Nije lako kad si malouman :lol: :lol:
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

FIFA/UEFA
Kontakt:

Post Postao/la FIFA/UEFA » 27 feb 2011, 20:21

ŠB_Fidelis je napisao/la:
FIFA/UEFA je napisao/la:Cestitke na pobjedi mada sam ocekivao X. Sada sam svjestan da ce do posljednjeg kola biti neizvjezno i zanimljivo!

Nego napokon mogu vidjeti te umjetne i seljacke klubove kako nemaju buducnost u BH nogometu (Siroki, Modrica...)
svi polako tonu prema dole jer jbg ne mozes na silu biti u vrhu gdje inace pripadaju veliki klubovi u nasem nogometu.

Jos da se hoce prikljuciti Velez, Sloboda i Celik... kvalitetnija liga = kvalitetniji klubovi = puni stadioni
, a ne klub iz "grada" koji nema dovoljno stanovnika da napravi pristojan kop

zivjeli
Široki i prikazano u ligi te uvjeti naprema Velez, Sloboda, Celik - nebo i zemlja, kao i sudjenje na Pecari.
Termin spominjanja ''velikog kluba'' koji ne moze danas rezije platiti ili sposobno voditi vlastiti klub = veliki kompleks, kao i omalozavanje onih od kojih ti velikani samo uciti danas mogu.
Široki je najuspjesniji klub u BiH u zadnjih deset godina po europskoj statistici dok ti pricas o ''laganom potonucu'' nakon jedne utakmice, unatoc godinama vrha lige, gornjeg doma tablice, sto nitko drugi nema.
Najstabilniji, najorganiziraniji s kvalitetnim stadionom i fakticki jedini u regiji uz Partizan s vlastitim trening kampom i SRC centrom te bez dugovanja prema drzavi dok ostatak samo gleda kako ce ih grad ili drzava pomaziti, oprostiti i sta mogu od istih isprositi.
Ako ti sta znaci velicina grada, to je do tebe. Isto tako, ako ti ne mozes prepoznati trud, kvalitet, tamo gdje ne bi trebalo ni postojati, sto reci o brojnim puno vecim koji takvo sto ni nacrtano nemaju.
Borcu cestitke na pobjed, ali niste za titulu. Mi definitivno nismo s Istukom na klupi s obzirom da veze covjek nema i momcad mu pored odlicnih pojedinaca vrlo sporo igra uz klasican manjak defanzivnih , ali Borac je predefanzivna i bunkeraska ekipa, iako zna sta trazi i kako to ostvariti, pa bi se u tom smislu mozda dalo i raspravljati o prethodnoj recenici, no to je subjektivan dojam.
da ne spamamo na tudjoj temi...

zbog cega sam naveo "velicinu grada"? zbog toga sto velicina grada znaci veca baza navijaca, ljudi koji dolaze na stadion zbog cega se i igra fudbal... ti ljudi dugorocno finansiraju klub dok siroki koristi maksimalno privredu iz hrvatske i okolice i to je jedini razlog zbog cega je u vrhu PL (ne kazem da je pogresan, naprotiv, odlican razlog)

ali cim dodju vremena uredjenosti u sportu ti razlozi koje drze siroki brijeg u vrhu ce se istopiti i nece biti dovoljna bez navijaca (to su moja predvidjanja)

evo jednno pitanje

zbog cega neka firma odlucuje da li da sponzorise sportski kolektiv?
treba nam jos igraca iz BiH

niks
Kontakt:

Post Postao/la niks » 27 feb 2011, 20:29

bogbatina je napisao/la:
irridu je napisao/la:imam jedno pitanje,ovaj Roskam jel on vas igrac ili je na posudbi odnekud? :)
nas igrac
bolje da nije

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 27 feb 2011, 22:08

niks je napisao/la:
bogbatina je napisao/la:
nas igrac
bolje da nije
a 6 golova dao :roll:

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 27 feb 2011, 22:17

FIFA/UEFA je napisao/la:
ŠB_Fidelis je napisao/la:
FIFA/UEFA je napisao/la:Cestitke na pobjedi mada sam ocekivao X. Sada sam svjestan da ce do posljednjeg kola biti neizvjezno i zanimljivo!

Nego napokon mogu vidjeti te umjetne i seljacke klubove kako nemaju buducnost u BH nogometu (Siroki, Modrica...)
svi polako tonu prema dole jer jbg ne mozes na silu biti u vrhu gdje inace pripadaju veliki klubovi u nasem nogometu.

Jos da se hoce prikljuciti Velez, Sloboda i Celik... kvalitetnija liga = kvalitetniji klubovi = puni stadioni
, a ne klub iz "grada" koji nema dovoljno stanovnika da napravi pristojan kop

zivjeli
Široki i prikazano u ligi te uvjeti naprema Velez, Sloboda, Celik - nebo i zemlja, kao i sudjenje na Pecari.
Termin spominjanja ''velikog kluba'' koji ne moze danas rezije platiti ili sposobno voditi vlastiti klub = veliki kompleks, kao i omalozavanje onih od kojih ti velikani samo uciti danas mogu.
Široki je najuspjesniji klub u BiH u zadnjih deset godina po europskoj statistici dok ti pricas o ''laganom potonucu'' nakon jedne utakmice, unatoc godinama vrha lige, gornjeg doma tablice, sto nitko drugi nema.
Najstabilniji, najorganiziraniji s kvalitetnim stadionom i fakticki jedini u regiji uz Partizan s vlastitim trening kampom i SRC centrom te bez dugovanja prema drzavi dok ostatak samo gleda kako ce ih grad ili drzava pomaziti, oprostiti i sta mogu od istih isprositi.
Ako ti sta znaci velicina grada, to je do tebe. Isto tako, ako ti ne mozes prepoznati trud, kvalitet, tamo gdje ne bi trebalo ni postojati, sto reci o brojnim puno vecim koji takvo sto ni nacrtano nemaju.
Borcu cestitke na pobjed, ali niste za titulu. Mi definitivno nismo s Istukom na klupi s obzirom da veze covjek nema i momcad mu pored odlicnih pojedinaca vrlo sporo igra uz klasican manjak defanzivnih , ali Borac je predefanzivna i bunkeraska ekipa, iako zna sta trazi i kako to ostvariti, pa bi se u tom smislu mozda dalo i raspravljati o prethodnoj recenici, no to je subjektivan dojam.
da ne spamamo na tudjoj temi...

zbog cega sam naveo "velicinu grada"? zbog toga sto velicina grada znaci veca baza navijaca, ljudi koji dolaze na stadion zbog cega se i igra fudbal... ti ljudi dugorocno finansiraju klub dok siroki koristi maksimalno privredu iz hrvatske i okolice i to je jedini razlog zbog cega je u vrhu PL (ne kazem da je pogresan, naprotiv, odlican razlog)

ali cim dodju vremena uredjenosti u sportu ti razlozi koje drze siroki brijeg u vrhu ce se istopiti i nece biti dovoljna bez navijaca (to su moja predvidjanja)

evo jednno pitanje

zbog cega neka firma odlucuje da li da sponzorise sportski kolektiv?
čim ovo dođe pola "velikih" klubova ce se ugasit...

a kad će to doć..neće nikad..

šta si se svezao Širokog..navijaj za svoj klub i gledaj svoje posle..ako Široki propane plači od sreće, a ako ne, ako nastavi i dalje ovako tuguj
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, johntravolta123, MrkiMedo, Paromlinac i 36 gostiju.