NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Serdarušić u Širokom
- KB-TM87
- Kontakt:
Kakav je ovaj Chevrot ?
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
imam jedno pitanje,ovaj Roskam jel on vas igrac ili je na posudbi odnekud? 

...........ZA ŽIVOT CIJELI=FCŽ 1921.=..........
ko rano rani sam u nju pada.
ko rano rani sam u nju pada.
nas igracirridu je napisao/la:imam jedno pitanje,ovaj Roskam jel on vas igrac ili je na posudbi odnekud?
Ne kontas ti njihove veze od lijanovica pa na dalje

-
- Kontakt:
UPS je napisao/la:Ne kontas ti njihove veze od lijanovica pa na dalje![]()
cudi me da jedni mepasovci ne igraju za druge

MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
Pa i igraju 

zalosno ste pustili da pobjedi Borac,prodana utakmica! Zivila SIPA! al zato Evrope necete vidjeti,prodane listicke duse!
setkaju vam se igraci ko balerine,pa mogli ste prodati utakmicu na malo drugaciji nacin,a ne ovako ofirno,seljacki..
setkaju vam se igraci ko balerine,pa mogli ste prodati utakmicu na malo drugaciji nacin,a ne ovako ofirno,seljacki..
Još jedan željovac koji ne može podnijeti pobijedu Borcabosnas_ je napisao/la:zalosno ste pustili da pobjedi Borac,prodana utakmica! Zivila SIPA! al zato Evrope necete vidjeti,prodane listicke duse!

-
- Kontakt:
bosnas_ je napisao/la:zalosno ste pustili da pobjedi Borac,prodana utakmica! Zivila SIPA! al zato Evrope necete vidjeti,prodane listicke duse!
rece jedan frustrirani strumf....cuj namjesteno,prodato

jarane nemožeš klub postati preko noći,to su ti ovi seoski klubovi all eto ehh da je bivše jugee lištice bi bile u republičkoj pa tamo nek puštajubosnas_ je napisao/la:zalosno ste pustili da pobjedi Borac,prodana utakmica! Zivila SIPA! al zato Evrope necete vidjeti,prodane listicke duse!

kladionicka mafija!
-
- Kontakt:
bosnas_ je napisao/la:kladionicka mafija!
tako je,nagovori im...sram da ih bude

- Modricluka
- Kontakt:
Koliko je Zeljo lani Velezu dao love kad smo vec kod ovih prodaja!?
Idi praznoglavac pokrij se po supljoj!

Bio zadnji ili prvi Ultrasi tvoji prestati nece jer ti sa nasa SVETINJA!
Stanje nije nikako dobro,dapace!
Stanje nije nikako dobro,dapace!
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Dao ne dao , vi ubjedljivo najvise prodajete/kupujete tekme.Modricluka je napisao/la:Koliko je Zeljo lani Velezu dao love kad smo vec kod ovih prodaja!?
- Barney Stinson
- Kontakt:
Nije lako kad si maloumanbosnas_ je napisao/la:zalosno ste pustili da pobjedi Borac,prodana utakmica! Zivila SIPA! al zato Evrope necete vidjeti,prodane listicke duse!

19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
da ne spamamo na tudjoj temi...ŠB_Fidelis je napisao/la:Široki i prikazano u ligi te uvjeti naprema Velez, Sloboda, Celik - nebo i zemlja, kao i sudjenje na Pecari.FIFA/UEFA je napisao/la:Cestitke na pobjedi mada sam ocekivao X. Sada sam svjestan da ce do posljednjeg kola biti neizvjezno i zanimljivo!
Nego napokon mogu vidjeti te umjetne i seljacke klubove kako nemaju buducnost u BH nogometu (Siroki, Modrica...)
svi polako tonu prema dole jer jbg ne mozes na silu biti u vrhu gdje inace pripadaju veliki klubovi u nasem nogometu.
Jos da se hoce prikljuciti Velez, Sloboda i Celik... kvalitetnija liga = kvalitetniji klubovi = puni stadioni
, a ne klub iz "grada" koji nema dovoljno stanovnika da napravi pristojan kop
zivjeli
Termin spominjanja ''velikog kluba'' koji ne moze danas rezije platiti ili sposobno voditi vlastiti klub = veliki kompleks, kao i omalozavanje onih od kojih ti velikani samo uciti danas mogu.
Široki je najuspjesniji klub u BiH u zadnjih deset godina po europskoj statistici dok ti pricas o ''laganom potonucu'' nakon jedne utakmice, unatoc godinama vrha lige, gornjeg doma tablice, sto nitko drugi nema.
Najstabilniji, najorganiziraniji s kvalitetnim stadionom i fakticki jedini u regiji uz Partizan s vlastitim trening kampom i SRC centrom te bez dugovanja prema drzavi dok ostatak samo gleda kako ce ih grad ili drzava pomaziti, oprostiti i sta mogu od istih isprositi.
Ako ti sta znaci velicina grada, to je do tebe. Isto tako, ako ti ne mozes prepoznati trud, kvalitet, tamo gdje ne bi trebalo ni postojati, sto reci o brojnim puno vecim koji takvo sto ni nacrtano nemaju.
Borcu cestitke na pobjed, ali niste za titulu. Mi definitivno nismo s Istukom na klupi s obzirom da veze covjek nema i momcad mu pored odlicnih pojedinaca vrlo sporo igra uz klasican manjak defanzivnih , ali Borac je predefanzivna i bunkeraska ekipa, iako zna sta trazi i kako to ostvariti, pa bi se u tom smislu mozda dalo i raspravljati o prethodnoj recenici, no to je subjektivan dojam.
zbog cega sam naveo "velicinu grada"? zbog toga sto velicina grada znaci veca baza navijaca, ljudi koji dolaze na stadion zbog cega se i igra fudbal... ti ljudi dugorocno finansiraju klub dok siroki koristi maksimalno privredu iz hrvatske i okolice i to je jedini razlog zbog cega je u vrhu PL (ne kazem da je pogresan, naprotiv, odlican razlog)
ali cim dodju vremena uredjenosti u sportu ti razlozi koje drze siroki brijeg u vrhu ce se istopiti i nece biti dovoljna bez navijaca (to su moja predvidjanja)
evo jednno pitanje
zbog cega neka firma odlucuje da li da sponzorise sportski kolektiv?
treba nam jos igraca iz BiH
bolje da nijebogbatina je napisao/la:nas igracirridu je napisao/la:imam jedno pitanje,ovaj Roskam jel on vas igrac ili je na posudbi odnekud?
-
- Kontakt:
a 6 golova daoniks je napisao/la:bolje da nijebogbatina je napisao/la:nas igracirridu je napisao/la:imam jedno pitanje,ovaj Roskam jel on vas igrac ili je na posudbi odnekud?

čim ovo dođe pola "velikih" klubova ce se ugasit...FIFA/UEFA je napisao/la:da ne spamamo na tudjoj temi...ŠB_Fidelis je napisao/la:Široki i prikazano u ligi te uvjeti naprema Velez, Sloboda, Celik - nebo i zemlja, kao i sudjenje na Pecari.FIFA/UEFA je napisao/la:Cestitke na pobjedi mada sam ocekivao X. Sada sam svjestan da ce do posljednjeg kola biti neizvjezno i zanimljivo!
Nego napokon mogu vidjeti te umjetne i seljacke klubove kako nemaju buducnost u BH nogometu (Siroki, Modrica...)
svi polako tonu prema dole jer jbg ne mozes na silu biti u vrhu gdje inace pripadaju veliki klubovi u nasem nogometu.
Jos da se hoce prikljuciti Velez, Sloboda i Celik... kvalitetnija liga = kvalitetniji klubovi = puni stadioni
, a ne klub iz "grada" koji nema dovoljno stanovnika da napravi pristojan kop
zivjeli
Termin spominjanja ''velikog kluba'' koji ne moze danas rezije platiti ili sposobno voditi vlastiti klub = veliki kompleks, kao i omalozavanje onih od kojih ti velikani samo uciti danas mogu.
Široki je najuspjesniji klub u BiH u zadnjih deset godina po europskoj statistici dok ti pricas o ''laganom potonucu'' nakon jedne utakmice, unatoc godinama vrha lige, gornjeg doma tablice, sto nitko drugi nema.
Najstabilniji, najorganiziraniji s kvalitetnim stadionom i fakticki jedini u regiji uz Partizan s vlastitim trening kampom i SRC centrom te bez dugovanja prema drzavi dok ostatak samo gleda kako ce ih grad ili drzava pomaziti, oprostiti i sta mogu od istih isprositi.
Ako ti sta znaci velicina grada, to je do tebe. Isto tako, ako ti ne mozes prepoznati trud, kvalitet, tamo gdje ne bi trebalo ni postojati, sto reci o brojnim puno vecim koji takvo sto ni nacrtano nemaju.
Borcu cestitke na pobjed, ali niste za titulu. Mi definitivno nismo s Istukom na klupi s obzirom da veze covjek nema i momcad mu pored odlicnih pojedinaca vrlo sporo igra uz klasican manjak defanzivnih , ali Borac je predefanzivna i bunkeraska ekipa, iako zna sta trazi i kako to ostvariti, pa bi se u tom smislu mozda dalo i raspravljati o prethodnoj recenici, no to je subjektivan dojam.
zbog cega sam naveo "velicinu grada"? zbog toga sto velicina grada znaci veca baza navijaca, ljudi koji dolaze na stadion zbog cega se i igra fudbal... ti ljudi dugorocno finansiraju klub dok siroki koristi maksimalno privredu iz hrvatske i okolice i to je jedini razlog zbog cega je u vrhu PL (ne kazem da je pogresan, naprotiv, odlican razlog)
ali cim dodju vremena uredjenosti u sportu ti razlozi koje drze siroki brijeg u vrhu ce se istopiti i nece biti dovoljna bez navijaca (to su moja predvidjanja)
evo jednno pitanje
zbog cega neka firma odlucuje da li da sponzorise sportski kolektiv?
a kad će to doć..neće nikad..
šta si se svezao Širokog..navijaj za svoj klub i gledaj svoje posle..ako Široki propane plači od sreće, a ako ne, ako nastavi i dalje ovako tuguj
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Balorda, riki46, svrakino1921, Vanja8 i 21 gost.