Šta je ovo?
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Pitaj irfonija .. on je veliki insajder .. on zna da su Santos i Hodzic dogovorili sve, i da su trebali potpisati ugovore za vrijeme pauze .. a kad napišeš istinu, obriše ti post, i kaže ne smiješ takve stvari odmah objavljivat ..
Nemam pojma, valjda ne trenira.
Neko napisa da ima probleme sa povredom, a nisam ga ni na slikama sa treninga vidio mada moguće da mi je promakao pošto nisam baš pomno skautirao sve igrače na slikama

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
- Kontakt:
Joj, joj .. haha čim dođe trener kod kojeg nema izvlačenja, kod kojeg mora biti trke, presinga i ostalog “pojedini” ne žele igrati, imaju problema sa povredama, i slično.
Zato i jesmo ovdje, svaki papan u svlačionici može pokrenut bojkot.
Ne mislim na Štilića, da su ostali 50% kao on, borba za titulu!
Zato i jesmo ovdje, svaki papan u svlačionici može pokrenut bojkot.
Ne mislim na Štilića, da su ostali 50% kao on, borba za titulu!
Ma sumnjam da ce se igrat sve vrijeme presing, prvo ne mogu snagom, drugo presing se uigrava duze vremena, jer je jako riskantno ako ga ne umijes igrat. Svaki igrac mora bit na 100 posto koncentracije, sto nas u zadnje vrijeme bas i ne ide. Ma racun navijaca prolazimo
-
- Kontakt:
Niti jedan klub na svijetu ne može igrati presing cijelo vrijeme, odnosno svih 90 minuta. To se podijeli na neke zone, po 15 minuta. Mislim naši su svakako trube, jer ih priprema alpinista super dady .. dovedite pravog čovjeka za tu poziciju, a u Hrvatskoj je takvih mnogo (naši prođu 2-3 kursa, i odmah naplaćuju usluge online treninga) ..MrAlemKa je napisao/la: ↑17 apr 2023, 18:15Ma sumnjam da ce se igrat sve vrijeme presing, prvo ne mogu snagom, drugo presing se uigrava duze vremena, jer je jako riskantno ako ga ne umijes igrat. Svaki igrac mora bit na 100 posto koncentracije, sto nas u zadnje vrijeme bas i ne ide. Ma racun navijaca prolazimo
Pogresno sam se izrazio, sumnjam da cemo ikako igrat presing. A poredit ovo sa zapadom ne mozes nikako, City ga igra brat bratu 75 minuta, Liverpool haos.. nebitno. Ne treba srljat nikakosanjinlego je napisao/la: ↑17 apr 2023, 18:20Niti jedan klub na svijetu ne može igrati presing cijelo vrijeme, odnosno svih 90 minuta. To se podijeli na neke zone, po 15 minuta. Mislim naši su svakako trube, jer ih priprema alpinista super dady .. dovedite pravog čovjeka za tu poziciju, a u Hrvatskoj je takvih mnogo (naši prođu 2-3 kursa, i odmah naplaćuju usluge online treninga) ..MrAlemKa je napisao/la: ↑17 apr 2023, 18:15Ma sumnjam da ce se igrat sve vrijeme presing, prvo ne mogu snagom, drugo presing se uigrava duze vremena, jer je jako riskantno ako ga ne umijes igrat. Svaki igrac mora bit na 100 posto koncentracije, sto nas u zadnje vrijeme bas i ne ide. Ma racun navijaca prolazimo
-
- Kontakt:
Sumnjam da biletarnicu radi vodovod Sarajevo? Zezam se, valjda cijev negdje cvrcnula, pa sve rove, traže ..
A biletarnica bi trebala biti na desnoj strani, sjeverne tribine ..
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Sumnjam da biletarnicu radi vodovod Sarajevo? Zezam se, valjda cijev negdje cvrcnula, pa sve rove, traže ..Manijakalnost99 je napisao/la: ↑17 apr 2023, 18:59Ovo je valjda za novu biletarnicu
Jos 1 februara najavljeno
![]()
A biletarnica bi trebala biti na desnoj strani, sjeverne tribine ..
-
- Kontakt:
SRAMOTA, zamisli kakvi su to ljudi, karakteri 0 ..
Santos i Armin Hodžić odbili potpisati nove ugovore!
Čekamo objavu zvanične kao u slučaju Mire Stevanovića. Još dva igrača koja Željo vadi iz naftalina, oživljava karijeru, daje pozornicu, a oni uzvraćaju kako? Tako što jedva čekaju otić. Fuj!
Čekamo objavu zvanične kao u slučaju Mire Stevanovića. Još dva igrača koja Željo vadi iz naftalina, oživljava karijeru, daje pozornicu, a oni uzvraćaju kako? Tako što jedva čekaju otić. Fuj!
-
- Kontakt:
Mi smo krivi sta si ocekivao drugo od placenika prije svega
Da smo ih prodali na vrijeme imali bi dobre pare da sprijecimo neke druge stvari
Odnosno za odrzavanje terena i ostalo sto je veoms bitno
Da smo ih prodali na vrijeme imali bi dobre pare da sprijecimo neke druge stvari
Zamisli. Baš velika šteta. I jos s ta dva znalca nismo uspjeli otici u evropu. Njihov dvojica mogu igrati u HNL 2 liga. Maksimum. To ne znači da je uprava dobra te neznalice su davno trebale biti otjerane i trebalo je davno biti UPrava Napolje! Jer debile nisu prodali i direktno oštetili klub s pola miliona KM.sanjinlego je napisao/la: ↑17 apr 2023, 19:20SRAMOTA, zamisli kakvi su to ljudi, karakteri 0 ..
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
A druže moj .. sve se nadaš, nadam da su ljudi drugačiji, da će shvatit situaciju u kakvoj je klub, dogovorit se nekako, nešto .. ali da svaku opciju odbiješ, žalosno.Manijakalnost99 je napisao/la: ↑17 apr 2023, 19:22Mi smo krivi sta si ocekivao drugo od placenika prije svega
-
- Kontakt:
Svaki igrač koji nece da potpise ugovor,treba da ide na tribine. Makar da je Ronaldo. Evo ova dvojica nisu neki aman igrači i opet ni s njima nećemo otići u evropu. Znači isto da si poslao na tribine,možda bi prije tad izborili evropu. Tu se pokazuje stav klub. Samo što nas niko ne vodi. Miske se rovari oko kluba,standardno. Ovi u skupštini pola ih bilo na sisi kluba dok je dotični bio. I to je to.
- jointunija
- Kontakt:
Ja i dalje mislim da će Hodžić potpisati.
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.