FC Bayern München
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
-
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
A 8K video zid si zaboravio? 

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Osmihen bi bio top pojacanje,napaokon napadac koji bi garantovao bar 20+ golova.Saurman je napisao/la: ↑18 apr 2023, 13:28Lukaku nije opcija to ko je izjavio lupa nebuloze.
Ko će uzeti panja od 100kg koji bazen ne može pogoditi.
Glavna meta je Osimhen a za njega su još zainteresovani Man Utd i Chelsea.****
asked around Victor Osimhen and found out: although he's toying with the idea of a Premier League move, he's also open to a move to FC Bayern - for sporting reasons as well as private reasons [
@kerry_hau
Uz povratak Hernandeza to bi bilo sjajno.
Po meni hernadez i De Liht bi mogli biti sjajan duo u odbrani.
Jos da nadju dobrog veznjaka tipa Thiago koji zna nesto s loptom i ima taj zadnji pas i netreba nista vise,osim mozda rjesiti se ovih par primadona sto unose nemir u ekipu svojim postupcima.
Ako ga Chelsea zaposli sad, taman ima vremena do pocetka priprema da mu naprave videozid

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Slažem se, što brže ga zaposle prije će moći početi sa radovima

I am not yet born; O hear me.
- bavaraccccc
- Kontakt:
Po svemu sudeći Osimhen je blizu Sabanera. U budućnosti prije kupovine bilo kojeg igrača treba viditi kakve su želje njegove ljepše polovice pa tek onda poslati ponudu. To postaje sve bitniji faktor.
Sutra treba početi sa četvoricom napadača: vratiti Zirkzeeja uz Tela, Choupu i Mullera. 

27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love
Daleko je to od blizu.
Mukotrpan posao je pred glavesinama.
Valja se iskupiti za silne promasaje, nema sanse da taj transfer je moguc bez prodaje Manea ili Gnabrya, ili cak obojice.
Koliko je Osmihen zainteresovan za BL, uz silne ponude iz Engleske veliko je pitanje.
Mukotrpan posao je pred glavesinama.
Valja se iskupiti za silne promasaje, nema sanse da taj transfer je moguc bez prodaje Manea ili Gnabrya, ili cak obojice.
Koliko je Osmihen zainteresovan za BL, uz silne ponude iz Engleske veliko je pitanje.

Bayern u budućnosti treba investirati u kamenjarke, otvoriti školu "ljepotica" koje ce zavoditi igrače za koje su zainteresirani... tako ce šansa za dovodjenje igrača po zelji uvećati! 

Bundesliga u svemu tome nije ni bitna toliko. Fino je rekao Pep neki dan da kad te Bayern zovne ti ides. Zato i treba dovest Ocean Mana a ne onog debila Kanea 

Victor samo ovu sezonu prebacio 20+ golova
Da ne bude jednogodišnje čudo
Ženska mu vuče Dojč korijene, blaga prednost.
Njemu je EPL želja, MU i Čelzi imaju interese.....
Da ne bude jednogodišnje čudo

Ženska mu vuče Dojč korijene, blaga prednost.
Njemu je EPL želja, MU i Čelzi imaju interese.....
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Njemu je želja klub koji će ispuniti pored financijskih i sportske ciljeve a Bayern može jedno i drugo.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Sutra nas ocekuje debakl epskih razmjera.
- bavaraccccc
- Kontakt:
Ma ja, ti realno sagledavaš, šta kaže Tuchel?! Hoće li Cancelo u vezni? Kad si se čuo sa njim?

27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love
Sutra očekujem, da ako ništa drugo, igrači Bayerna polome par pršljenova i rebara manekenima iz Manchestera. Mada previše pichkasto izgleda trenutni sastav Bayerna.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Prije će biti da su manekeni u crvenim dresovima.
Ne očekujte od Bajerna nikakvu pomoć, nama Kimmich zadaje brige šta ako dobije žuti
Inače sve ove kritike što pišemo zadnjih dana sa istim se zabavlja i njemačka sportska javnost.
Niko ne prepoznaje Kahna, Braco na listi za odstrijel, Basleru fali muška ruka u vidu Hoenessa da ih razbuca malo u svlačionici, kritičan govor nakon gostovanja u LP....
Imamo najnižeg golmana Bundeslige ( 183cm), previše indisponiranih igrača van forme ( i prije ove smjene trenera) nepostojeći vezni red sa prosječnim Kimmichom i više nego lošim Goretzkom. Naprijed nema ko gola dati, krila i previše bezopasna, najbolji strijelac ove sezone mladi Musiala upao takođe u crnu rupu.....itd itd
Zato:
Ne očekujte od Bajerna nikakvu pomoć, nama Kimmich zadaje brige šta ako dobije žuti

Inače sve ove kritike što pišemo zadnjih dana sa istim se zabavlja i njemačka sportska javnost.
Niko ne prepoznaje Kahna, Braco na listi za odstrijel, Basleru fali muška ruka u vidu Hoenessa da ih razbuca malo u svlačionici, kritičan govor nakon gostovanja u LP....
Imamo najnižeg golmana Bundeslige ( 183cm), previše indisponiranih igrača van forme ( i prije ove smjene trenera) nepostojeći vezni red sa prosječnim Kimmichom i više nego lošim Goretzkom. Naprijed nema ko gola dati, krila i previše bezopasna, najbolji strijelac ove sezone mladi Musiala upao takođe u crnu rupu.....itd itd
Zato:
Valjda se Pep smiluje pa nakon 2 ili 3 gola počne igrati dodave .
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Imamo 0 sposobnih igraca za to
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Mora to sutra biti doktorski da bi Bayern prosao dalje..
Ocekujem :
Sommer
Cancelo Pavard De Ligt Davies
Goretzka Kimmich
Sane Muller Musiala(Coman)
Chupo
Ja bi Musiala umesto Coman , trebace nam King nakon 60 min(ako budemo u nekom trenutku vodili +3 on ce biti pravi Joker)
Backup : Coman , Mane , Ryan , Mazraoui , Gnabry , Tel , Upamecano , Stanisic
Ma moze i Bayern biti opasan , malo srece i da nas krene moze biti svasta.
Daj sutra malo od te srece , da i mi ti osetimo
Ja verujem , ali ne ocekujem.
Ocekujem :
Sommer
Cancelo Pavard De Ligt Davies
Goretzka Kimmich
Sane Muller Musiala(Coman)
Chupo
Ja bi Musiala umesto Coman , trebace nam King nakon 60 min(ako budemo u nekom trenutku vodili +3 on ce biti pravi Joker)
Backup : Coman , Mane , Ryan , Mazraoui , Gnabry , Tel , Upamecano , Stanisic
Ma moze i Bayern biti opasan , malo srece i da nas krene moze biti svasta.
Daj sutra malo od te srece , da i mi ti osetimo
Ja verujem , ali ne ocekujem.
Goretzka samo onako ide u teretanu, da uslika pokoji selfie?
Remember, remember the 5th of November.
Neće se valjda desiti da City opet rutinira Bayern 3-0.
Crveni karton Citya u 10. minutu bi godio
Crveni karton Citya u 10. minutu bi godio

Natjera ti mene da pogledam ko sudi večeras

Francuz ( naš čovjek

Hmm

Vom Jäger zum Gejagten
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.