FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Nek dodju sta se bunite
Jos da hoce belaj napraviti da se pokazu da su za onog kaveza koji je samo njima pao napamet od svi klubiva u ligi
Jos da hoce belaj napraviti da se pokazu da su za onog kaveza koji je samo njima pao napamet od svi klubiva u ligi
- jointunija
- Kontakt:
Strašno,slagali sve što su mogli!
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Ova uprava je u rangu s onim marionetama što je Amar postavljao. Ne mogu logično biti gori od njih, ali eto tu su negdje.
- MocMahale444
Nisu im trebali popustiti i dati dozvolu da dodju.
Trebali su im napraviti kavez i u kavez staviti banane i papir gdje pise evo majmunima da sta prezalogaje.
Seljaci oduzeo im Zrinjski stadion ono ruglo. Oni nemaju muda nista reci. To su najvece hinje.
Trebali su im napraviti kavez i u kavez staviti banane i papir gdje pise evo majmunima da sta prezalogaje.
Seljaci oduzeo im Zrinjski stadion ono ruglo. Oni nemaju muda nista reci. To su najvece hinje.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Pa ako smo im i mi popustili, onda smo i mi hinje?MocMahale444 je napisao/la: ↑18 apr 2023, 16:34Nisu im trebali popustiti i dati dozvolu da dodju.
@igrajlopte 🐦
-
- Kontakt:
Kavez svakako treba napraviti, ali neki uslovan, a ne onaj kokosinjac kao sto je kod njih.. Sektor, a mozda i po dva na istoku i sjeveru ce sutra biti van funkcije zbog 200 gostujucih.. Da postoji kavez tampon zone ne bi bile vece od pola sektora sa jedne i druge strane.. Ograditi tih 600-700 mjesta, skinuti stolice i rijesiti problem sigurnosti ljudi i imovine na stadionu..
Pročepit će negdje.
- TMmanija2012
- Kontakt:
Umjesto ko gospodin pustis seljadiju iz Vrapcica i puca ti taki za njma,ali ocito nasa uprava je skup amatera koji neznaju sta zele
Sramota me ko vodi klub.

Kakvi su to amateri, nerealno.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
**** sve to
Sutra je za nas veliki dan osim revansa polufinala kupa BiH
Sutra bi se zvanicno Zvornicka trebala preimenovati u
Bulevar Ivice Osima
Sutra je za nas veliki dan osim revansa polufinala kupa BiH
Sutra bi se zvanicno Zvornicka trebala preimenovati u
Bulevar Ivice Osima
Svi vi glumite neku gospodu,smatrate više s tom pričom. A niti dolazite na utakmice,niti znate kako se ponašaju i kako svaku gostujuću ekipu ugostimo. Ovoj seljadiji nije trebalo dati karte. Dosta je više bezobrazluka prema našim navijačima, a vi kojo gladite muda od kuće pišete nam o nemoj gospođi.TMmanija2012 je napisao/la: ↑18 apr 2023, 16:56Umjesto ko gospodin pustis seljadiju iz Vrapcica i puca ti taki za njma,ali ocito nasa uprava je skup amatera koji neznaju sta zeleSramota me ko vodi klub.
-
- Kontakt:
Kad zauzmu stav - zašto to? nisu trebali.
Kad puste da ih savez i drugi krkaju - opet ne valja, zašto dopuštaju?
Ne podržavam ih zbog nekih drugih stvari, ali u ovoj situaciji apsolutno da. Zamisli da ti klub vodi forum hahaha ljudi nisu u svojim kucama glavni, mole roditelje za cvaju, mama im pere gace .. i vi bi nesto odlucivali. Idi igrajte sims i tisina!
Kad puste da ih savez i drugi krkaju - opet ne valja, zašto dopuštaju?
Ne podržavam ih zbog nekih drugih stvari, ali u ovoj situaciji apsolutno da. Zamisli da ti klub vodi forum hahaha ljudi nisu u svojim kucama glavni, mole roditelje za cvaju, mama im pere gace .. i vi bi nesto odlucivali. Idi igrajte sims i tisina!
-
- Kontakt:
Mi smo previse bili kao oni, zato i jesmo gdje jesmo.
Gledaj svoj pravac, sebe kao pojedinca predstavljas. Njima njihovo, nama nase.
- TMmanija2012
- Kontakt:
Naša uprava otprilike ovako radi :
Frajer munta trebu da je zguzi ,a ona ko fol neda , nakon pola sata prekonta se i kaze moze ali malkice
Pitari da su nam u upravi bolje bi radili od ovih nesposobnjakovica
Frajer munta trebu da je zguzi ,a ona ko fol neda , nakon pola sata prekonta se i kaze moze ali malkice

Pitari da su nam u upravi bolje bi radili od ovih nesposobnjakovica

Ma nisu trebali popustat, ko ih yebe nek se lizu sa lesinarima i ultrasima.
Ili neka gledaju kako ispadaju pa plac do vrapcica.
Ili neka gledaju kako ispadaju pa plac do vrapcica.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
-
- Kontakt:
A ko kaže da su naši popustili? Možda je savez kao i obično zaprijetio kaznom? Hoćete opet da moramo humanitarnu akciju?
- TMmanija2012
- Kontakt:
Mi smo obavezni obezbjediti prostor gostujucim navijacima i tu je kraj price.
Ispali glupi i budale , to su djecije fore nedamo vam na stadion.
Na kraju necemo biti papci ko pijacari a mi ko kakve rave ispali.
Jedino ispravno rjesenje je napravit pritisak da se dozvoli prebacaj gostujuceg sektora tamo prema zapadu. To bi trebali cim prije odradit.TMmanija2012 je napisao/la: ↑18 apr 2023, 18:13Mi smo obavezni obezbjediti prostor gostujucim navijacima i tu je kraj price.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
- TMmanija2012
- Kontakt:
Zamislite kada bi svaki klub ispred stadiona iskopao nekakvu rupu i kaze nemozemo primiti gotujuce navijace
Eto sta su smislovi smislili i naravno savez nas je upozorio da ta prica ne pije vode.

- TMmanija2012
- Kontakt:
To se moze jedino uraditi kad svi mi uđemo na tribinu i da ih izvedu u 75-oj minuti,ali nece uprava blizu sebe gostujuce navijace.godrina je napisao/la: ↑18 apr 2023, 18:17Jedino ispravno rjesenje je napravit pritisak da se dozvoli prebacaj gostujuceg sektora tamo prema zapadu. To bi trebali cim prije odradit.TMmanija2012 je napisao/la: ↑18 apr 2023, 18:13Mi smo obavezni obezbjediti prostor gostujucim navijacima i tu je kraj price.
U zdenku ko svi gosti i jbt ih .
Sto humanitarnu,i za Osima su imali lovu,pa su satro trazili pozajmnicu,samo da ga ispljuju,to je jedna skupina lazova koja radi po nalogu.A to se dokazalo i oko produzenja ugovora sa Santosom i Hodzicem,samo lazna obecanja,pocrkali svi!sanjinlego je napisao/la: ↑18 apr 2023, 18:11A ko kaže da su naši popustili? Možda je savez kao i obično zaprijetio kaznom? Hoćete opet da moramo humanitarnu akciju?
💙Željo mi te volimo,kako god završio💙