FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
- jasonstatham
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
De Jong igra protiv Atletica. Spreman je za 90 minuta.
Pedri igra protiv Atletica. Spreman za 60 do 70 minuta.
Christensen igra protiv Atletica. Vjerovatno spreman za minutažu koliko i Pedri.
Dembele ne igra i ne zna se kad će trenirati, vratiti se, itd. Nagađaju Real Betis, mada iskreno sumnjam.
Pedri igra protiv Atletica. Spreman za 60 do 70 minuta.
Christensen igra protiv Atletica. Vjerovatno spreman za minutažu koliko i Pedri.
Dembele ne igra i ne zna se kad će trenirati, vratiti se, itd. Nagađaju Real Betis, mada iskreno sumnjam.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
- Shategabri
Ne znam jesi li upratio, Lukaku je postao takva krampa da nije u stanju gurnuti loptu sa metra u gol.ElCartel11 je napisao/la: ↑17 apr 2023, 13:02Ja iskreno Lukakua bih. Barem 1 pravog špica, da imamo kao backup Lewatovskom. Ovako cak i da ga Xavi konta izvesti iz igre koga ubaciti na njegovo mjesto Fatija, Ferrana?Shategabri je napisao/la: ↑17 apr 2023, 10:42Ove ne bi niko živ poželio da mu budu na klupi kako stoje ove sezoneElCartel11 je napisao/la: ↑17 apr 2023, 05:18
Kod Citya na klupi Alvarez, Mahrez, kod Bayerna Muller, Mane, kod Intera Lukaku, Correa, kod Milana Rebic, de Kateelare, Origi itd
(govorim za zadnje mečeve LP).
Kod nas u upravi zajedno sa trenerom izgleda kontaju da je to glupo ili imamo takve igrace da ne žele grijati klupu. Auba je mogao ostati i biti back up Lewi recimo.
Za iducu sezonu bi raja odmah Raphinhu prodala ako Messi dodje itd. Neka ga tu kao joker sa klupe.
Mada kod nas je uvijek neka pobuna bila sa tim jokerima sa klupe koji su htjeli vise igrati. Kod Reala Rodrygo ulazi unutra, zabija i neprigovara nista jbt, da je kod nas dizao bi bunu zasto nije u prvih 11![]()
![]()
Složio bih se za City da ima širinu ekipe. Ovo kod Bayerna, meh, potrošeni igrači, a Milan...Origi nije nikakva pljačka, Rebić i de Keteelare ništa posebno.![]()
Volio bi i ja da imamo Kanea i Lewu u napadu pa nek se mjenjaju ali gledamo realnu sliku.
Pa nema ni Real zamjenu za Benzemu, mislim ima onaj Mariano ali ko da i nema, samo se vodi na platnom spisku.
Bolje nemati nikog nego bivšeg napadača.
Eh sad, pa nema ni City takvo što iako bih rekao da imaju možda i najbolju zamjenu za prvog napadača.
Koševo Zapad
Stvar je u tome da se klupa Barce treba ugledati na Realovu, Cityevu, Bayernovu i sl... ne Interovu ili Milanovu
Fati zabio 4 gola u 27 nastupa, cijena sa 80 miliona sletila na 35.
Torres zabio zabio 3 gola u 26 nastupa, cijena sa 50 sletila na 30.
Ako to nije slobodan pad, ne znam sta jeste. A to su nam klupasi koji ko biva trebaju donijeti neku prevagu kad uđu, da nesto rijese.
Real ima Rodryga ili Asensia, City ima Alvareza, Mahreza ili Fodena...a Barca ove jadnike. A jaka klupa ti je kljuc uspjeha. Pogledaj na sta Barca trenutno lici bez Pedrija, Dembelea i De Jonga.
I Raphinha je bio izricita zelja i transfer Laporte, ne Xavija.
Pa normalno da treba pojačati i klupu, daleko od toga. Ali to nije razlog brukanja po ligi prvaka. Vidis i sam kakve su ekipe na pragu polufinala.
Sjeti se, u LP nije bilo standardnih defanzivaca Christensena i Arauja, sto je kostalo ispadanja.
Protiv Bayerna u gostima igrao Alonso pored kojeg Sane proleti kao pored mrtvaca, protiv Intera igrao Garcia kojeg je Lautaro pravio budalom na terenu.
Ne bi me čudilo da ih radi pritiska ranije vraćaju i da će neki obnoviti povrede
Puce tikva između Laporte i Pereza
Objasnio za Superligu.
- jasonstatham
- Kontakt:
Nadam se da nisi u pravu.
Mada, predugo su izbivali sa terena i ako će pomoći i stisnuti zube, nije mogao bolji tajming. Kad će igrati, ako neće sada?
Današnjim izjavama, otkopale su se ratne sjekire, zakopala ideja o Superligi, pritisak prebacio na Tebasa (koji sada ili mora prikazati jasne dokaze ili dati otkaz), jasno dala podrška Savezu, Uefi.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Ne znam jesi li upratio ti, da je ovo forum o Barceloni.Shategabri je napisao/la: ↑17 apr 2023, 13:31Ne znam jesi li upratio, Lukaku je postao takva krampa da nije u stanju gurnuti loptu sa metra u gol.ElCartel11 je napisao/la: ↑17 apr 2023, 13:02Ja iskreno Lukakua bih. Barem 1 pravog špica, da imamo kao backup Lewatovskom. Ovako cak i da ga Xavi konta izvesti iz igre koga ubaciti na njegovo mjesto Fatija, Ferrana?Shategabri je napisao/la: ↑17 apr 2023, 10:42
Ove ne bi niko živ poželio da mu budu na klupi kako stoje ove sezone![]()
Složio bih se za City da ima širinu ekipe. Ovo kod Bayerna, meh, potrošeni igrači, a Milan...Origi nije nikakva pljačka, Rebić i de Keteelare ništa posebno.![]()
Volio bi i ja da imamo Kanea i Lewu u napadu pa nek se mjenjaju ali gledamo realnu sliku.
Pa nema ni Real zamjenu za Benzemu, mislim ima onaj Mariano ali ko da i nema, samo se vodi na platnom spisku.
Eh sad, pa nema ni City takvo što iako bih rekao da imaju možda i najbolju zamjenu za prvog napadača.
Fataj se one druge teme La Liga i tamo lupetaj.
kakva zivotinja je rafael leao, vitor roque i on trebaju biti prioriteti za napad
znam da je to tesko izvesti, ali, to je ono sto bi mnogo, ali, mnogo, unaprijedilo ekipu
znam da je to tesko izvesti, ali, to je ono sto bi mnogo, ali, mnogo, unaprijedilo ekipu
- Shategabri
Nisam te ništa pitao, diskutujem s ljudima.Rodju je napisao/la: ↑18 apr 2023, 18:00Ne znam jesi li upratio ti, da je ovo forum o Barceloni.Shategabri je napisao/la: ↑17 apr 2023, 13:31Ne znam jesi li upratio, Lukaku je postao takva krampa da nije u stanju gurnuti loptu sa metra u gol.ElCartel11 je napisao/la: ↑17 apr 2023, 13:02
Ja iskreno Lukakua bih. Barem 1 pravog špica, da imamo kao backup Lewatovskom. Ovako cak i da ga Xavi konta izvesti iz igre koga ubaciti na njegovo mjesto Fatija, Ferrana?![]()
Ako ti smeta, napravi svoj forum.
Koševo Zapad
- FCBLAUGRANA1987
- Kontakt:
Ev penal za Napoli u situaciji koja je bila ista kad smo mi igrali protiv Reala i nije bio dosudjen
Pa nije dosuđen, jer bi bio protiv "molera". Vidio bi, da je bila obrnuta situacija, šta bi bilo.FCBLAUGRANA1987 je napisao/la: ↑18 apr 2023, 22:46Ev penal za Napoli u situaciji koja je bila ista kad smo mi igrali protiv Reala i nije bio dosudjen
Ovo je dobro. Svoj forum, hahaahaha.Shategabri je napisao/la: ↑18 apr 2023, 22:13Nisam te ništa pitao, diskutujem s ljudima.Rodju je napisao/la: ↑18 apr 2023, 18:00Ne znam jesi li upratio ti, da je ovo forum o Barceloni.Shategabri je napisao/la: ↑17 apr 2023, 13:31
Ne znam jesi li upratio, Lukaku je postao takva krampa da nije u stanju gurnuti loptu sa metra u gol.
Tema je Barcelona, pričaj o tome ili idi dalje, a ne da laprdaš o Lukakuu, nekakvim igračima iz "molerske" ekipe, o City-ju.
P.S. Da me se ne bi pogrešno razumjelo, nemam ništa protiv časnog molerskog zanata i ljudi koji se bave njime.
Ona jedna nogometna ekipa me zbog boje dresova podsjeća na radnu garderobu ljudi koji se bave molerajem.
- Shategabri
Tačno, tema je Barselona. Pogledaj ko je i u kojem kontekstu spomenuo Lukakua. Ja sam se nadovezao na tu priču, no to tebi nije bilo bitno.Rodju je napisao/la: ↑19 apr 2023, 12:21Ovo je dobro. Svoj forum, hahaahaha.Shategabri je napisao/la: ↑18 apr 2023, 22:13Nisam te ništa pitao, diskutujem s ljudima.
Tema je Barcelona, pričaj o tome ili idi dalje, a ne da laprdaš o Lukakuu, nekakvim igračima iz "molerske" ekipe, o City-ju.
P.S. Da me se ne bi pogrešno razumjelo, nemam ništa protiv časnog molerskog zanata i ljudi koji se bave njime.
Ona jedna nogometna ekipa me zbog boje dresova podsjeća na radnu garderobu ljudi koji se bave molerajem.
Našao si za shodno samo mene da opomeneš
Smanji malo doživljaj, kažem ti opet, forum nije tvoj, a ne znam ni da si neki moderator ili tako nešto.
Evo našao si i ti za shodno da bezveze laprdaš, nije ti smetalo što drugi pričaju o Lukakuu nego samo ja što to pominjem.
Ta ekipa je ostavila svježu četvorku, vjerujem da još peče
Pogrešno je jedino što si našao za shodno da se ti pitaš ko će pisati na temi. Dao si sebi ovlasti koje nemaš.
Nemoj da se ponovi.
Drži se diskusije i ne baljezgaj gluposti-
Koševo Zapad
"Nemoj da se ponovi." Hahahahaahahah, inače ću te tastaturom, jel' to? Idi bolan, ganjaj trebe, mogu ti otac biti.
Protajše.
Protajše.
- numanumaye22
- Kontakt:
Ovaj Real, Napoli, Milan, Chelsea pa i Bayern nista nisu bolji od Barcelone ove sezone i po igri i u Ligama iskreno, ali ti timovi se nisu obrukali, a Barcelona opet jeste. Nemas neke bas dominantne timove kao prije, zato je porazno da oni ne mogu isposlovat 2:0 poraz i ispadanje casno zadnjih evo 7-8 godina. Pa to je smijesno.
A vidi, upravu je momak, teme na forumu su generalno razdvojene na teme gdje pišu isključivo fanovi kluba, i temu gdje pišu i ostali.Shategabri je napisao/la: ↑18 apr 2023, 22:13Nisam te ništa pitao, diskutujem s ljudima.
Mi smo malo liberalniji po tom pitanju pa puštamo i stare navijače (Sarma), bavarce koje smori liga i pdf (Harden i Coelho), većinu madridista, i manje više sve ostale druge fanove.
Ali za ljude poput tebe, posebne hajmo reći, imamo drugu temu na koju si dobrodošao pisati koliko hoćeš i kada hoćeš:
Evo je majstore, samo klikni ispod
viewtopic.php?f=115&t=9460
Možemo je i preimenovat ako si za
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.