FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kone da su nekim slučajem kao mi igrali gostujuće utakmice,oni bi se grcevito borili za opstanak. Sve utakmice su dobili zahvaljujući navijačima i, raznim halcanjem za šta su majstori.
Medjutim sve je to bez kvaliteta i organizacije kluba kratkog daha.Vec polako kao i prošli sezona dolazi im do raspada sistema.
Medjutim sve je to bez kvaliteta i organizacije kluba kratkog daha.Vec polako kao i prošli sezona dolazi im do raspada sistema.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ništa novo, ni plohe ni reklama

Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
Dakle, četiri dana nakon finala kupa mi idemo Veležu koji će biti :
1. Totalno psihički uništen zbog poraza od najveceg neprijatelja u historiji i pod teškim imperativom dobrog rezultata protiv nas. Ili
2. Toralno rasterečen zbog izborene Evrope i pobjede u finalu, pa bi vjerovatno bili rastereceni i nezainteresovani protiv nas
1. Totalno psihički uništen zbog poraza od najveceg neprijatelja u historiji i pod teškim imperativom dobrog rezultata protiv nas. Ili
2. Toralno rasterečen zbog izborene Evrope i pobjede u finalu, pa bi vjerovatno bili rastereceni i nezainteresovani protiv nas
Zadnja izmjena: Lucas, dana/u 19 apr 2023, 20:30, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Sta bi bilo da smo mi izgubili 5 zaredom (jos ce seljo vjerovatno i sljedece dvije izgubit), spalili bi kosevo.
Edit: Evo i oni Uprava napolje
Edit: Evo i oni Uprava napolje

Zadnja izmjena: bordobijelisampion, dana/u 19 apr 2023, 20:26, ukupno mijenjano 1 put.
Zrinjski ce rasuti pijacare, valjda to masni iskoristi..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- JavierBosnia
- Kontakt:
Realno je da se treba raspisati tender, jer je u pitanju javna nabavka, onda se salju ponude, bira izvodjac, potpisuje ugovor, uvodi izvodjac i onda sami radovi. Ta procedura mislim da traje mjesec-dva najmanje.
Tako da ocekujem nastavak radova po okoncanju sezone
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Satraše se svi od nezainteresovanosti protiv nasLucas je napisao/la: ↑19 apr 2023, 20:23Dakle, četiri dana nakon finala kupa mi idemo Veležu koji će biti :
2. Toralno rasterečen zbog izborene Evrope i pobjede u finalu, pa ce biti vjerovatno rastereceni i nezainteresovani protiv nas
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Da hoće X biti u subotu na Grbavici, pa valjda mi nastavimo onu igru sa Koševa sa početka sezone 

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Uz HZ mi bi im tricu složili, treba se dogovoriti da nas dođe jedno 2 hiljade pa da navijamo ispredGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑19 apr 2023, 20:28Da hoće X biti u subotu na Grbavici, pa valjda mi nastavimo onu igru sa Koševa sa početka sezone![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Da je bog do tu Jos i atmosfera na stadionu kao onda. Red na kartama ko da je Basel dosaoGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑19 apr 2023, 20:28Da hoće X biti u subotu na Grbavici, pa valjda mi nastavimo onu igru sa Koševa sa početka sezone![]()

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
-
- Kontakt:
Dobar ti ovaj haver al pravoKimun je napisao/la: ↑11 apr 2023, 10:41Pa hajde ti reci valja ti tebi iko. Hoces ti da budes trener? Ja mislim da ti ni sebi ne valjasNajvecaRadosti je napisao/la: ↑11 apr 2023, 10:24Joj pitarluka,cuj Basic im dobar trener![]()
Samo nek nije nase.A njima je bolje da nisu Edisa dirali

Klasicna ubleha kakvi sam se nagledao puno u zadnje vrijeme,zivio
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 19 apr 2023, 20:34, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Odlično je ovo, sad je sve do nas, imamo Evropu u rukama.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Zeljo - Siroki XGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑19 apr 2023, 20:28Da hoće X biti u subotu na Grbavici, pa valjda mi nastavimo onu igru sa Koševa sa početka sezone![]()
Velez - Zrinjski 2

90!
- FKSDoGroba
- Kontakt:
ABd mislim da je sad sve u nasim rukama jer imamo priliku ovo kolo skocit na trece mjesto. Hajde Boze pogledaj nasCora1946 je napisao/la: ↑19 apr 2023, 20:34Zeljo - Siroki XGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑19 apr 2023, 20:28Da hoće X biti u subotu na Grbavici, pa valjda mi nastavimo onu igru sa Koševa sa početka sezone![]()
Velez - Zrinjski 2
![]()

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kako je ovaj Široki završio kao drugi u prvoj polusezoni? Baš će biti neozbiljno ako oni ulete umjesto nas ili Veleža npr. razumijem i sreću i sve ali daj baCora1946 je napisao/la: ↑19 apr 2023, 20:34Zeljo - Siroki XGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑19 apr 2023, 20:28Da hoće X biti u subotu na Grbavici, pa valjda mi nastavimo onu igru sa Koševa sa početka sezone![]()
Velez - Zrinjski 2
![]()
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Nafakaši brate gledao sam ih par tekmi bas su imali srece. I mi kad smo igrali protiv njih u Zenici sjeti se stativa itd.MortemHz je napisao/la: ↑19 apr 2023, 20:36Kako je ovaj Široki završio kao drugi u prvoj polusezoni? Baš će biti neozbiljno ako oni ulete umjesto nas ili Veleža npr. razumijem i sreću i sve ali daj baCora1946 je napisao/la: ↑19 apr 2023, 20:34Zeljo - Siroki XGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑19 apr 2023, 20:28Da hoće X biti u subotu na Grbavici, pa valjda mi nastavimo onu igru sa Koševa sa početka sezone![]()
Velez - Zrinjski 2
![]()
Nevjerovatan splet sretnih okolnosti, evo na proljece im vidimo pravi kvalitet, jedna pobjeda za dva mjeseca.MortemHz je napisao/la: ↑19 apr 2023, 20:36Kako je ovaj Široki završio kao drugi u prvoj polusezoni? Baš će biti neozbiljno ako oni ulete umjesto nas ili Veleža npr. razumijem i sreću i sve ali daj baCora1946 je napisao/la: ↑19 apr 2023, 20:34Zeljo - Siroki XGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑19 apr 2023, 20:28Da hoće X biti u subotu na Grbavici, pa valjda mi nastavimo onu igru sa Koševa sa početka sezone![]()
Velez - Zrinjski 2
![]()
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma ja sam samo gledao kad su igrali protiv nas tako da nisam kompetentan i vjerujem ti ali očito je da nisu na nivou i ovo se pod hitno treba iskoristiti kako god znamo i umijemo, težak nam je raspored drama ali ćemo vidjetiFKSDoGroba je napisao/la: ↑19 apr 2023, 20:38Nafakaši brate gledao sam ih par tekmi bas su imali srece. I mi kad smo igrali protiv njih u Zenici sjeti se stativa itd.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 5 gostiju.