FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Medjutim sve je to bez kvaliteta i organizacije kluba kratkog daha.Vec polako kao i prošli sezona dolazi im do raspada sistema.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ništa novo, ni plohe ni reklama

1. Totalno psihički uništen zbog poraza od najveceg neprijatelja u historiji i pod teškim imperativom dobrog rezultata protiv nas. Ili
2. Toralno rasterečen zbog izborene Evrope i pobjede u finalu, pa bi vjerovatno bili rastereceni i nezainteresovani protiv nas
-
- Kontakt:
Edit: Evo i oni Uprava napolje

1946
- JavierBosnia
- Kontakt:
Realno je da se treba raspisati tender, jer je u pitanju javna nabavka, onda se salju ponude, bira izvodjac, potpisuje ugovor, uvodi izvodjac i onda sami radovi. Ta procedura mislim da traje mjesec-dva najmanje.
Tako da ocekujem nastavak radova po okoncanju sezone
Satraše se svi od nezainteresovanosti protiv nasLucas je napisao/la: ↑19 apr 2023, 20:23Dakle, četiri dana nakon finala kupa mi idemo Veležu koji će biti :
1. Totalno psihički uništen zbog poraza od najveceg neprijatelja u historiji i pod teškim imperativom dobrog rezultata protiv nas. Ili
2. Toralno rasterečen zbog izborene Evrope i pobjede u finalu, pa ce biti vjerovatno rastereceni i nezainteresovani protiv nas
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Uz HZ mi bi im tricu složili, treba se dogovoriti da nas dođe jedno 2 hiljade pa da navijamo ispredGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑19 apr 2023, 20:28Da hoće X biti u subotu na Grbavici, pa valjda mi nastavimo onu igru sa Koševa sa početka sezone![]()

Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Da je bog do tu Jos i atmosfera na stadionu kao onda. Red na kartama ko da je Basel dosaoGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑19 apr 2023, 20:28Da hoće X biti u subotu na Grbavici, pa valjda mi nastavimo onu igru sa Koševa sa početka sezone![]()

Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
-
- Kontakt:
Dobar ti ovaj haver al pravoKimun je napisao/la: ↑11 apr 2023, 10:41Pa hajde ti reci valja ti tebi iko. Hoces ti da budes trener? Ja mislim da ti ni sebi ne valjasNajvecaRadosti je napisao/la: ↑11 apr 2023, 10:24Joj pitarluka,cuj Basic im dobar trener![]()
Samo nek nije nase.A njima je bolje da nisu Edisa dirali

Klasicna ubleha kakvi sam se nagledao puno u zadnje vrijeme,zivio
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Zeljo - Siroki XGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑19 apr 2023, 20:28Da hoće X biti u subotu na Grbavici, pa valjda mi nastavimo onu igru sa Koševa sa početka sezone![]()
Velez - Zrinjski 2

- FKSDoGroba
- Kontakt:
ABd mislim da je sad sve u nasim rukama jer imamo priliku ovo kolo skocit na trece mjesto. Hajde Boze pogledaj nasCora1946 je napisao/la: ↑19 apr 2023, 20:34Zeljo - Siroki XGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑19 apr 2023, 20:28Da hoće X biti u subotu na Grbavici, pa valjda mi nastavimo onu igru sa Koševa sa početka sezone![]()
Velez - Zrinjski 2
![]()

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kako je ovaj Široki završio kao drugi u prvoj polusezoni? Baš će biti neozbiljno ako oni ulete umjesto nas ili Veleža npr. razumijem i sreću i sve ali daj baCora1946 je napisao/la: ↑19 apr 2023, 20:34Zeljo - Siroki XGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑19 apr 2023, 20:28Da hoće X biti u subotu na Grbavici, pa valjda mi nastavimo onu igru sa Koševa sa početka sezone![]()
Velez - Zrinjski 2
![]()
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Nafakaši brate gledao sam ih par tekmi bas su imali srece. I mi kad smo igrali protiv njih u Zenici sjeti se stativa itd.MortemHz je napisao/la: ↑19 apr 2023, 20:36Kako je ovaj Široki završio kao drugi u prvoj polusezoni? Baš će biti neozbiljno ako oni ulete umjesto nas ili Veleža npr. razumijem i sreću i sve ali daj baCora1946 je napisao/la: ↑19 apr 2023, 20:34Zeljo - Siroki XGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑19 apr 2023, 20:28Da hoće X biti u subotu na Grbavici, pa valjda mi nastavimo onu igru sa Koševa sa početka sezone![]()
Velez - Zrinjski 2
![]()
Nevjerovatan splet sretnih okolnosti, evo na proljece im vidimo pravi kvalitet, jedna pobjeda za dva mjeseca.MortemHz je napisao/la: ↑19 apr 2023, 20:36Kako je ovaj Široki završio kao drugi u prvoj polusezoni? Baš će biti neozbiljno ako oni ulete umjesto nas ili Veleža npr. razumijem i sreću i sve ali daj baCora1946 je napisao/la: ↑19 apr 2023, 20:34Zeljo - Siroki XGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑19 apr 2023, 20:28Da hoće X biti u subotu na Grbavici, pa valjda mi nastavimo onu igru sa Koševa sa početka sezone![]()
Velez - Zrinjski 2
![]()
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma ja sam samo gledao kad su igrali protiv nas tako da nisam kompetentan i vjerujem ti ali očito je da nisu na nivou i ovo se pod hitno treba iskoristiti kako god znamo i umijemo, težak nam je raspored drama ali ćemo vidjetiFKSDoGroba je napisao/la: ↑19 apr 2023, 20:38Nafakaši brate gledao sam ih par tekmi bas su imali srece. I mi kad smo igrali protiv njih u Zenici sjeti se stativa itd.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, admir1946, ado-hz, ajdohordas, Amcho1, Amidzaa, aqarius, Armija1987, AuroraBorealis, Beli98, boatenkk, bordobijeli, bordospartanac, Cautinho, dark44, deda, Evander, feniksptica, fks74, Fudo, gh0stHZ, HordasDolacMalta, johntravolta123, kanarinac, Kaunas, kogmagie46, Lecler, leo1946, MaroonBjelave, miguelramos, mire971, misstianopenaldo, muhamedhulk, Napapijri, Oerde, OsmanhodzicBuco, Pantelija, Posejdon, Riziko, SamoDaKazeem, Simi, spezial, stokastoka23, tenpenny, USB, Vanja8, Vrhbosnian i 424 gosta.