Ma ja se u to razumijem ko Mara u kriv k...c, nego mi juče privuklo pažnju te letve što redaju, pa rekoh da podijelim s vama.JavierBosnia je napisao/la: ↑19 apr 2023, 20:25Realno je da se treba raspisati tender, jer je u pitanju javna nabavka, onda se salju ponude, bira izvodjac, potpisuje ugovor, uvodi izvodjac i onda sami radovi. Ta procedura mislim da traje mjesec-dva najmanje.
Tako da ocekujem nastavak radova po okoncanju sezone
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Mislim ds ce oni lagano iz kola u kolo da ispadaju iz te utrke iako im idu sve laksi protivnici kako se liga bude priblizavala kraju. Borac kako god okrenes igrat ce Europu pa makar se naglavacke liga okrenula, Velez najozbiljniji za sada da izbori Europu i ostajemo mi i kone. Sa Sirokim i njima na Kosevu pobjede su pod moranjemMortemHz je napisao/la: ↑19 apr 2023, 20:36Kako je ovaj Široki završio kao drugi u prvoj polusezoni? Baš će biti neozbiljno ako oni ulete umjesto nas ili Veleža npr. razumijem i sreću i sve ali daj baCora1946 je napisao/la: ↑19 apr 2023, 20:34Zeljo - Siroki XGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑19 apr 2023, 20:28Da hoće X biti u subotu na Grbavici, pa valjda mi nastavimo onu igru sa Koševa sa početka sezone![]()
Velez - Zrinjski 2
![]()
90!
Ma kakav široki.Cora1946 je napisao/la: ↑19 apr 2023, 20:34Zeljo - Siroki XGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑19 apr 2023, 20:28Da hoće X biti u subotu na Grbavici, pa valjda mi nastavimo onu igru sa Koševa sa početka sezone![]()
Velez - Zrinjski 2
![]()
Ma biti ce svega do kraja, jbg sa svakim se treba potuci, pa sta bude
Kad ode ova bagra DA. Za razliku od tebe dijasporac !

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Gledao sam malo i raspored plavih i oni skoro svako kolo derbi ko i mi. Nama sad najvise treba sreće realno, izvuc bodove na individualni kvalitet pa sta bude. Cisto sumnjam da masni moze izdrzati derbi do derbija njemu je i Sloga krupan zalogaj
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Evo gledam sad raspored.. igraju sa Slobodom, Posušjem, Slogom i Leotarom a mi bukvalno sve najjači klubovi i onda Igman na kraju, šteta.Cora1946 je napisao/la: ↑19 apr 2023, 20:43Mislim ds ce oni lagano iz kola u kolo da ispadaju iz te utrke iako im idu sve laksi protivnici kako se liga bude priblizavala kraju. Borac kako god okrenes igrat ce Europu pa makar se naglavacke liga okrenula, Velez najozbiljniji za sada da izbori Europu i ostajemo mi i kone. Sa Sirokim i njima na Kosevu pobjede su pod moranjem
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Valjda ce nam se vratit oni promasaji pod DudicemFKSDoGroba je napisao/la: ↑19 apr 2023, 20:46Gledao sam malo i raspored plavih i oni skoro svako kolo derbi ko i mi. Nama sad najvise treba sreće realno, izvuc bodove na individualni kvalitet pa sta bude. Cisto sumnjam da masni moze izdrzati derbi do derbija njemu je i Sloga krupan zalogaj

90!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Baš. Onda bi glat pobjediliMortemHz je napisao/la: ↑19 apr 2023, 20:30Uz HZ mi bi im tricu složili, treba se dogovoriti da nas dođe jedno 2 hiljade pa da navijamo ispredGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑19 apr 2023, 20:28Da hoće X biti u subotu na Grbavici, pa valjda mi nastavimo onu igru sa Koševa sa početka sezone![]()
![]()

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
MortemHz je napisao/la: ↑19 apr 2023, 20:41Ma ja sam samo gledao kad su igrali protiv nas tako da nisam kompetentan i vjerujem ti ali očito je da nisu na nivou i ovo se pod hitno treba iskoristiti kako god znamo i umijemo, težak nam je raspored drama ali ćemo vidjetiFKSDoGroba je napisao/la: ↑19 apr 2023, 20:38Nafakaši brate gledao sam ih par tekmi bas su imali srece. I mi kad smo igrali protiv njih u Zenici sjeti se stativa itd.
Nazalost moju bas pratim ovu ligu, ja gledam i te ostale ekipe pa siroki sam gledao bar 5 6 utakmica. Ma njima se sad desava da ih je sreca napustila, sve sto su imali u prvoj polusezoni. Po meni oni najmanje zasluzuju da igraju Evropu od ovih sto se bore.
Velez mi je fascinantan i svaka cast da su uspjeli napraviti ikakav rezultat s obzirom da su rastjerali haman sve sa visokim platama.. A opet igraju dobro na rezultat
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Joj kad se sjetim ne bude mi dobroCora1946 je napisao/la: ↑19 apr 2023, 20:48Valjda ce nam se vratit oni promasaji pod DudicemFKSDoGroba je napisao/la: ↑19 apr 2023, 20:46Gledao sam malo i raspored plavih i oni skoro svako kolo derbi ko i mi. Nama sad najvise treba sreće realno, izvuc bodove na individualni kvalitet pa sta bude. Cisto sumnjam da masni moze izdrzati derbi do derbija njemu je i Sloga krupan zalogaj![]()

Ja opet mislim da to nece igrati ulogu. Oni su bas losi trenutno, a te ekipe ce se u zadnjim kolima na glavu bacati da izvuku bodove jer su svi u takvoj situaciji da ce na kraju 1 bod ili gol razlika odlucivati ko ostaje . Plus ako bude kakvog navlacenja za Leotar i Slogu...MortemHz je napisao/la: ↑19 apr 2023, 20:47Evo gledam sad raspored.. igraju sa Slobodom, Posušjem, Slogom i Leotarom a mi bukvalno sve najjači klubovi i onda Igman na kraju, šteta.Cora1946 je napisao/la: ↑19 apr 2023, 20:43Mislim ds ce oni lagano iz kola u kolo da ispadaju iz te utrke iako im idu sve laksi protivnici kako se liga bude priblizavala kraju. Borac kako god okrenes igrat ce Europu pa makar se naglavacke liga okrenula, Velez najozbiljniji za sada da izbori Europu i ostajemo mi i kone. Sa Sirokim i njima na Kosevu pobjede su pod moranjem
90!
Velez je izborio evropu ovim finalem kupa. Ili osvojili ili ne u evropi su bez obzira kako zavrsili na tabeli prvenstva.Cora1946 je napisao/la: ↑19 apr 2023, 20:43Mislim ds ce oni lagano iz kola u kolo da ispadaju iz te utrke iako im idu sve laksi protivnici kako se liga bude priblizavala kraju. Borac kako god okrenes igrat ce Europu pa makar se naglavacke liga okrenula, Velez najozbiljniji za sada da izbori Europu i ostajemo mi i kone. Sa Sirokim i njima na Kosevu pobjede su pod moranjem
Dvije godine kako sve titule idu u Mostar.
Ne ide finalista u Europu, samo ko osvoji. Mi smo prosle sezone igrali finale kupa sa Velezom i nismo isli u Europudeda je napisao/la: ↑19 apr 2023, 20:52Velez je izborio evropu ovim finalem kupa. Ili osvojili ili ne u evropi su bez obzira kako zavrsili na tabeli prvenstva.Cora1946 je napisao/la: ↑19 apr 2023, 20:43Mislim ds ce oni lagano iz kola u kolo da ispadaju iz te utrke iako im idu sve laksi protivnici kako se liga bude priblizavala kraju. Borac kako god okrenes igrat ce Europu pa makar se naglavacke liga okrenula, Velez najozbiljniji za sada da izbori Europu i ostajemo mi i kone. Sa Sirokim i njima na Kosevu pobjede su pod moranjem
90!
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ako može pojašnjenje kako je Velež obezbijedio Evropu?deda je napisao/la: ↑19 apr 2023, 20:52Velez je izborio evropu ovim finalem kupa. Ili osvojili ili ne u evropi su bez obzira kako zavrsili na tabeli prvenstva.Cora1946 je napisao/la: ↑19 apr 2023, 20:43Mislim ds ce oni lagano iz kola u kolo da ispadaju iz te utrke iako im idu sve laksi protivnici kako se liga bude priblizavala kraju. Borac kako god okrenes igrat ce Europu pa makar se naglavacke liga okrenula, Velez najozbiljniji za sada da izbori Europu i ostajemo mi i kone. Sa Sirokim i njima na Kosevu pobjede su pod moranjem
Igrači će odmah na trening.
Pasa moj Zrinja ako pobijedi, Velez ide u evropu, jer ne moze Zrinja i kao pobjednik kupa i kao prvak.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja i zaboravio na sudije, ništa znači sigurno smoCora1946 je napisao/la: ↑19 apr 2023, 20:51Ja opet mislim da to nece igrati ulogu. Oni su bas losi trenutno, a te ekipe ce se u zadnjim kolima na glavu bacati da izvuku bodove jer su svi u takvoj situaciji da ce na kraju 1 bod ili gol razlika odlucivati ko ostaje . Plus ako bude kakvog navlacenja za Leotar i Slogu...MortemHz je napisao/la: ↑19 apr 2023, 20:47Evo gledam sad raspored.. igraju sa Slobodom, Posušjem, Slogom i Leotarom a mi bukvalno sve najjači klubovi i onda Igman na kraju, šteta.Cora1946 je napisao/la: ↑19 apr 2023, 20:43
Mislim ds ce oni lagano iz kola u kolo da ispadaju iz te utrke iako im idu sve laksi protivnici kako se liga bude priblizavala kraju. Borac kako god okrenes igrat ce Europu pa makar se naglavacke liga okrenula, Velez najozbiljniji za sada da izbori Europu i ostajemo mi i kone. Sa Sirokim i njima na Kosevu pobjede su pod moranjem

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Ljudi moji dragi, jel neko večeras gledao želju Veleža, pa jel moguće da ova utakmica nosi epitet polifinala kupa BiH, pa kakav je to odron, kao da im je neko dušu uzeo. Obje ekipe mrtva taraba, jel uopšte realno da smo protiv ovakvih ekipa prosuli bodove. 

Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: benko21, ebi46, Haksss, mosarajvosa83, nedimmmm1337 i 35 gostiju.