Ma kakvi oni, njih neće biti na mapi dok ne nadju investitora, znači karne, neće u evropu ove godine a za kifle nemaju. Ovaj dok ih izanalizira biće kasno za njih
Neka njih slabih, nek se ugase nabijem ih na ****, neka zovu "gospodara familije" pa da igraju vječiti derbi s Borcem, tako je onomad rekao morž. Uniptavanje gradskog derbija su počeli upravo oni!!!!
Što se nas tiče nas je jbala karma: prvo s promjenom terena, pa onda oni sa igračem manje trebali zijaniti da nije bilo slobodnog udarca, pa Sloboda, pa Široki 100 stativa, pa Igman penal i igrač o 1,23cž glavom za ija gol, jbg. Ništa nas nije išlo, a da ne pričam o prvih 11
Ova polusezona je ok da naš narkić nije promijenio dobitnih 11 protiv Sloge (da nas nisu pokrali na kraju) dobili bi i tu tekmi. tako da ide ovo fino za sada, zijanili samo protiv lažnih.
Mi smo u usponu forme, igrači su gladni uspjeha...
Ja sam u ubijeđen ako narkić ne bude miksao o ako dalara ne bude u prvih 11 do neke 80 minite da ćemo svaku uzeti do kraja, pošaketati ćemo se i sa lažnim pa šta bude. Ne mogu želiti to da se ne plasiramo u evropu pa da ode narkič, jbg, jednostavno ta ljubav prema klubu je veća
SVAKA KAO DA JE ZADNJA