Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

L_blancos
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la L_blancos » 27 feb 2011, 13:34

anonymousHD je napisao/la:
L_blancos je napisao/la:A sto mogu tusit ovi gloryhunter navijaci, razumijem ja da svako ima fazu u svom djetinjstvu gdje zeli da svoje prijatelje iz skolske klupe zezaju pa pocnu vamo to i na forum prosipat.. Msm nigdje veze,samim time pokazujete komplekse sto ste ih nabili od nas..
Kaka sinoc prejak,
Di Maria je izmislio krilo za onog Ozila, lik je preheben,
Lassana- ma neznam kako taj pitbull moze igrat uopste, za njega je gore Serici pa nek krompir sadi majku mu :S pravi je zemljoradnik, samo zabije ono svoju glavu dole i ne vidi nista,
Xabi i Pepe- Maestralni
nezz sta bi mi bez Pepea, Marcelo bio jak u defanzivi
Ozil i Cr losi
Cr loš. Sve što si napisao sjebao si ovo izjavom. On nam je sinoć bio jedan od najboljih pojedinaca, pa lik izvodi aute, izvodi kornere, pa lik trči na tribine po loptu, jedini se on zalaže i igra srcem za ovaj tim. :?
Da ti pravo kazem ne volim ga ja bas, pogotovo ne ovakve partije.. Cijenim kad odigra kao protiv Espanyola, gdje je mogao imati 5 asistencija da je Adebayor pogadjao..
Svi znamo da Ronaldo ima predobar zadnji pas, predobar pregled samo sto on oce uglavnom sam da ide,.. To ga hebe dosta i te partije ne volim.. Protiv Espanyola se vidjelo koliko je takva partija bolja za nas tim, koliko sa takvim stilom igre vise doprinosi i kazem da nije odigrao dobro jer znam da je mogao na bolji nacin dosta pomoc timu..

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 27 feb 2011, 13:35

EdinTM87 je napisao/la:
bparena je napisao/la:Vi spremite kapute, kape i rukavice - sve prognoze govore - u Madridu uskoro -10 :mrgreen:
Pogani provokator!

Vidjeces kad izgubite od Arsenala sta cu vam radit na temi, makar dobio 100000 banova!
......mi necemo izgubiti od arsenala... ;)

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 27 feb 2011, 13:38

L_blancos je napisao/la:
anonymousHD je napisao/la:
L_blancos je napisao/la:A sto mogu tusit ovi gloryhunter navijaci, razumijem ja da svako ima fazu u svom djetinjstvu gdje zeli da svoje prijatelje iz skolske klupe zezaju pa pocnu vamo to i na forum prosipat.. Msm nigdje veze,samim time pokazujete komplekse sto ste ih nabili od nas..
Kaka sinoc prejak,
Lassana- ma neznam kako taj pitbull moze igrat uopste, za njega je gore Serici pa nek krompir sadi majku mu :S pravi je zemljoradnik, samo zabije ono svoju glavu dole i ne vidi nista,
Xabi i Pepe- Maestralni
Ozil i Cr losi
Cr loš. Sve što si napisao sjebao si ovo izjavom. On nam je sinoć bio jedan od najboljih pojedinaca, pa lik izvodi aute, izvodi kornere, pa lik trči na tribine po loptu, jedini se on zalaže i igra srcem za ovaj tim. :?
Da ti pravo kazem ne volim ga ja bas, pogotovo ne ovakve partije.. Cijenim kad odigra kao protiv Espanyola, gdje je mogao imati 5 asistencija da je Adebayor pogadjao..
Svi znamo da Ronaldo ima predobar zadnji pas, predobar pregled samo sto on oce uglavnom sam da ide,.. To ga hebe dosta i te partije ne volim.. Protiv Espanyola se vidjelo koliko je takva partija bolja za nas tim, koliko sa takvim stilom igre vise doprinosi i kazem da nije odigrao dobro jer znam da je mogao na bolji nacin dosta pomoc timu..
Ronaldo je odlican timski igrac, to je pokazao tokom ove i prosle sezone, ali stvar je da povredom Higuaina nema ko konstantno da ga prati. Benzema bljesne u navratima, a onda odigra katastrofalno.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 27 feb 2011, 13:42

Odavno se znalo da Barca osvaja titulu.. svemirski su brod za prosječnu momčad Reala.
...što je više lome to je volim jače...

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 27 feb 2011, 13:43

Ronaldo je odlican timski igrac, to je pokazao tokom ove i prosle sezone, ali stvar je da povredom Higuaina nema ko konstantno da ga prati. Benzema bljesne u navratima, a onda odigra katastrofalno.
Evo meni licno Kaka je bolji i od njega i od Ozila za Real, kao pojedinac CR je bolji, ali da imamo citavu sezonu ovakvog Kaku, koji sinoc sa 2 dupla pasa izbaci odbranu i odma stvori priliku bili bi dosta bolji nego sto jesmo sad.. I svi sto pricaju da je Ozil bolji od Kake-nije, da ce bit- mozda i hoce ali trenutno nije..
Da CR vise odigra utakmica kao protiv Espanyola nebi nam bilo ravnih..
Nadam se da shvatas sta pokusavam da kazem..

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 27 feb 2011, 14:52

Nail for Real je napisao/la: Ronaldo je odlican timski igrac, to je pokazao tokom ove i prosle sezone, ali stvar je da povredom Higuaina nema ko konstantno da ga prati. Benzema bljesne u navratima, a onda odigra katastrofalno.
Eh upravo to. Baš danas mi i jaran govori ( koji nije navijač Real Madrida ) da se Ronaldo promjenio, da nije više onaj prokleti sebični igrač koji igra samo za sebe, već da je timski igrač, da se bori za tim. I to je pokazao tijekom cijele sezone. Stvarno igra fenomenalno. I upravo to, fali Higuain, fali Higuain u pm :cry: Prošle sezone je bilo, ako Ronaldo ne zabija zabit će Higuain, ili obrnuto. Sad ako Ronaldo ne zabije, neće niko... Tek sada shvatam koliko nam je Higuain potreban. :roll:

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 27 feb 2011, 15:32

Ponovila se Almeria. Ljudi mogu govoriti sta hoce, 100% je tacno da je Barcelona daleko bolja momcad od Reala, ali, s obzirom na to da su nas jucer zakinuli za cist penal, protiv Almerie nam dva penala nisu sudili, a obje utakmice smo igrali nerijeseno zbog toga, ne moze se reci da je Real zasluzeno 7 bodova iza Barcelone. Druge utakmice ne bih trebao ni spominjati, greski je bilo koliko pozelis, ali to su dvije utakmice koje, da je bilo fer sudjenje, bi zavrsile u nasu korist i imali bi sad 3 boda zaostatka jer su male sanse da bi Ronaldo jedan od tih penala promasio. Desava se prosla sezona. Ne bi bilo fer da Barca dobije nas i u drugoj utakmici, a mi nekim Bozjim cudom osvojimo prvenstvo. Oni su zasluzili naslov prvaka, ali Real nije zasluzio da ga ovako suci tretiraju. Almeria, Lyon, Deportivo.

Skoro smo zbog loseg sudjenja nahebali i kod Getafea kad je na Di Mariji bio ocit penal, ali srecom 2:3 je bilo. Vratimo se dvometarskom ofsajdu Inzaghija, nepravednom iskljucivanju Carvalha protiv Seville, sjecam se utakmice protiv Seville kad su Carvalho i Dabo dobili crvene kartone, ruku na srce, trebao je i Lass dobiti, ali isto tako su propustili, opet ja na penale, penal kojeg je izborio Granero. Smijesno je u najmanju ruku kako se sudije odnose prema nama. Onaj ko se dobro sjeca Real Sociedada sa pocetka sezone i glupog Matea Lahoza, bilo je tu i za nas sudjenja, ofsajd Ronalda protiv Villarreala i slicne stvari.

Meni je dosadilo gledati da u svakoj utakmici ima neka pogreska. Jos onda ocajnicki pokusaji AS-a da dokazu da je bilo nekih ofsajda kod Barcinih golova i slicno, pa ni njima ne sude penale i slicne stvari. Neki ce reci Pique trebao dobiti crveni protiv Bilbaa, ja cu reci bio je i penal na Messiju. Oni igraju fer i korektno, zakida ih se u Ligi prvaka to je nenormalno. Barca i Real najvise trpe. Ponisten je cist gol Messiju protiv Arsenala, ono bi im sigurno donijelo pobjedu, prosle sezone protiv Intera nidje veze ponisten gol, isli bi u finale Lige prvaka da je sudac sudio regularno. Sta je tu je, prvenstvo nije izgubljeno, jer ce stvari mozda krenuti bolje po Real ako nekim cudom Barca kiksa protiv Valencie, a mi dobijemo, eto onda ponovo -5 -4, zavisno od rezultata, i opet ce se govoriti, huh, prvenstvo je nase, mi cemo njih stici.

Sad ona prica vi se ne trebate izvlaciti na suce, 500 miliona ste dali za tim i takve glupe stvari. Kakve to veze ima? Regularnost je regularnost. Znaci ako Real potrosi 500 miliona u pravilima stoji da za njih nema penala? Smijesno je to u najmanju ruku. Lyonov gol je koliko-toliko bio neregularan, ali to je sasvim nebitno s obzirom na to da imamo dobar rezultat, ali onu ruku je vidio i slijep covjek!

laki
Kontakt:

Post Postao/la laki » 27 feb 2011, 18:03

Brnjoo je napisao/la:Ponovila se Almeria. Ljudi mogu govoriti sta hoce, 100% je tacno da je Barcelona daleko bolja momcad od Reala, ali, s obzirom na to da su nas jucer zakinuli za cist penal, protiv Almerie nam dva penala nisu sudili, a obje utakmice smo igrali nerijeseno zbog toga, ne moze se reci da je Real zasluzeno 7 bodova iza Barcelone. Druge utakmice ne bih trebao ni spominjati, greski je bilo koliko pozelis, ali to su dvije utakmice koje, da je bilo fer sudjenje, bi zavrsile u nasu korist i imali bi sad 3 boda zaostatka jer su male sanse da bi Ronaldo jedan od tih penala promasio. Desava se prosla sezona. Ne bi bilo fer da Barca dobije nas i u drugoj utakmici, a mi nekim Bozjim cudom osvojimo prvenstvo. Oni su zasluzili naslov prvaka, ali Real nije zasluzio da ga ovako suci tretiraju. Almeria, Lyon, Deportivo.

Skoro smo zbog loseg sudjenja nahebali i kod Getafea kad je na Di Mariji bio ocit penal, ali srecom 2:3 je bilo. Vratimo se dvometarskom ofsajdu Inzaghija, nepravednom iskljucivanju Carvalha protiv Seville, sjecam se utakmice protiv Seville kad su Carvalho i Dabo dobili crvene kartone, ruku na srce, trebao je i Lass dobiti, ali isto tako su propustili, opet ja na penale, penal kojeg je izborio Granero. Smijesno je u najmanju ruku kako se sudije odnose prema nama. Onaj ko se dobro sjeca Real Sociedada sa pocetka sezone i glupog Matea Lahoza, bilo je tu i za nas sudjenja, ofsajd Ronalda protiv Villarreala i slicne stvari.

Meni je dosadilo gledati da u svakoj utakmici ima neka pogreska. Jos onda ocajnicki pokusaji AS-a da dokazu da je bilo nekih ofsajda kod Barcinih golova i slicno, pa ni njima ne sude penale i slicne stvari. Neki ce reci Pique trebao dobiti crveni protiv Bilbaa, ja cu reci bio je i penal na Messiju. Oni igraju fer i korektno, zakida ih se u Ligi prvaka to je nenormalno. Barca i Real najvise trpe. Ponisten je cist gol Messiju protiv Arsenala, ono bi im sigurno donijelo pobjedu, prosle sezone protiv Intera nidje veze ponisten gol, isli bi u finale Lige prvaka da je sudac sudio regularno. Sta je tu je, prvenstvo nije izgubljeno, jer ce stvari mozda krenuti bolje po Real ako nekim cudom Barca kiksa protiv Valencie, a mi dobijemo, eto onda ponovo -5 -4, zavisno od rezultata, i opet ce se govoriti, huh, prvenstvo je nase, mi cemo njih stici.

Sad ona prica vi se ne trebate izvlaciti na suce, 500 miliona ste dali za tim i takve glupe stvari. Kakve to veze ima? Regularnost je regularnost. Znaci ako Real potrosi 500 miliona u pravilima stoji da za njih nema penala? Smijesno je to u najmanju ruku. Lyonov gol je koliko-toliko bio neregularan, ali to je sasvim nebitno s obzirom na to da imamo dobar rezultat, ali onu ruku je vidio i slijep covjek!
ova prva recenica ti uopste nije potrebna, jer si je us*ao sa svim dole sto si napisao... samo cu te pitati sjecas li se Valensije na Bernabeu?

foSte
Kontakt:

Post Postao/la foSte » 27 feb 2011, 19:13

Kaka sinoc prejak,
Xabi i Pepe- Maestralni
Ozil i Cr losi
Xabi realno nije bio onoliko dobar sinoc kao i uvijek,mnogo gresaka sto je neubicajeno za njega.Pepe je sinoc bio odlican u odbrani.Onda Benzema katastrofa,u nekim djelovima prvog poluvremena i nekako ali drugo katastrofa.Adebayor osim sto je pogodio stativu nista posebno,Ozil isto osim te asistencije za Adebayora nista posebno.CR sinoc se trudio,pokusavao,dao sve od sebe,al sta ce pored panjeva.Di Maria da je igrao od pocetka,svasta bi bilo,fantastican sinoc,pravio budale od njih.Kasiljas nije imao nista ni raditi,dobro je igrao stopera zadnjih 20 minuta.Ramos u odbrani se trudio,u napadu lose.Karvaljo odlican,zaustavio sve napade.Marcelo mnogo gresaka u odbrani.

Zadnjih 20 minuta smo stvarno bili mnogo bolji,ali jednostavno nije islo.Nista sada,zaboraviti na ovu utakmicu i gledati dalje na Malagu,koju trenira nas stari trener Pelle.Steta sto nece Baptista igrati.

Kad bi barem mogli imati 2 trenera,Mou-a za ligu šampiona,a Pellea za ove utakmice protiv poluklubova koje je on prosle sezone redom dobijao po 5-0.
La sangre tira,la sangre tira,Pipita Higuain es de mi Argentina

thenaturalone
Kontakt:

Post Postao/la thenaturalone » 27 feb 2011, 19:55

Ruku na srce, sinoc Real stvarno nije imao srece, ubili su Deportiva ali na kraju nisu uspjeli dati gol.
Deportivo igrao bunker tokom citave utakmice i nije ih previse zanimao Realov gol, mislim da se Mourinho sinoc vratilo za onaj bunker sto je igrao sa Interom protiv Barce.
Na kraju se Mourinho ironicno smije vjerovatno nezadovoljan sudjenjem, a ako cime treba biti nezadovoljan to je njegova ekipa, imali su hejbet sansi i nisu bili sposobni dati gol.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 27 feb 2011, 19:59

thenaturalone je napisao/la:Ruku na srce, sinoc Real stvarno nije imao srece, ubili su Deportiva ali na kraju nisu uspjeli dati gol.
Deportivo igrao bunker tokom citave utakmice i nije ih previse zanimao Realov gol, mislim da se Mourinho sinoc vratilo za onaj bunker sto je igrao sa Interom protiv Barce.
Na kraju se Mourinho ironicno smije vjerovatno nezadovoljan sudjenjem, a ako cime treba biti nezadovoljan to je njegova ekipa, imali su hejbet sansi i nisu bili sposobni dati gol.
Pusti ti bunkera i slicnih s.ranja, sinoc Real, odnosno napadaci Reala nisu umeli da postignu gol i otud remi. Nema ovo veze s bunkerom. Lako smo probijali (u par navrata )njihovu odbranu samo sto Benzema nije sposoban pretvoriti zicer... :roll:
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Leader
Kontakt:

Post Postao/la Leader » 27 feb 2011, 20:02

Može se reći da je Depor uzeo 2 boda RMCF-u Mourinhovim oružjem ;)
EL MEJOR CLUB DEL SIGLO XXI FUTBOL CLUB BARCELONA.

HISTORIA CONTINUA...

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 27 feb 2011, 20:05

Leader je napisao/la:Može se reći da je Depor uzeo 2 boda RMCF-u Mourinhovim oružjem ;)
Moze se reci da lupate. Mourinhovim oruzjem? Da, samo Mourinho igra bunker :roll:
Jucer je Depor imao srecu i Aranzubiu na golu da ne prime 2,3 komada. Cuj bunker.

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 27 feb 2011, 20:07

Leader je napisao/la:Može se reći da je Depor uzeo 2 boda RMCF-u Mourinhovim oružjem ;)
Veruj da se i nisu branili, igrali su normalno, nisu uopšte igrali bunker. Samo što mi imamo jednog Benzemu, koji ne može pogoditi prazan gol, nažalost.

Leader
Kontakt:

Post Postao/la Leader » 27 feb 2011, 20:10

EL MEJOR CLUB DEL SIGLO XXI FUTBOL CLUB BARCELONA.

HISTORIA CONTINUA...

thenaturalone
Kontakt:

Post Postao/la thenaturalone » 27 feb 2011, 20:13

Nail for Real je napisao/la:
Moze se reci da lupate. Mourinhovim oruzjem? Da, samo Mourinho igra bunker :roll:
Jucer je Depor imao srecu i Aranzubiu na golu da ne prime 2,3 komada. Cuj bunker.
A sto cuj bunker?
Jel to nisu igrali bunker, napadali su jelde, nadigravali se i nastojati pod svaku cijenu dati gol? Jesu ahha, vidjelo se i na kraju kako su nezadovoljni osvajanjem "samo boda", How Yes No.
To sto je Real imao sanse ne znaci da Deportivo nije igrao bunker, i bunker se da probiti samo je pitanje da li se onda poentira ili ne, Real nije poentirao i cao.
Zadnja izmjena: thenaturalone, dana/u 27 feb 2011, 20:15, ukupno mijenjano 1 put.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 27 feb 2011, 20:14

''Deportivo u drugog dijelu utakmice praktički nije niti došao do lopte, a mi smo igrali protiv golmana i desetorice braniča. Sve što se broji je konačan ishod, ali ja ne mogu kritizirati svoje igrače. Jedna se momčad borila da dođe do pobjede, a druga da osvoji bod.

To se zove odbrana pod naletima bolje ekipe. I da, bunker se igra cijelu utakmicu a ne s vremena na vrijeme.

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 28 feb 2011, 11:31

slika
Real Madrid C.F. ce na ljeto saslusati ponude za KAKU 8-)
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 28 feb 2011, 11:39

oooooooooooo ko eto on nekom prijeko potreban - :D

p.s. koliko je na tribinama mozda fali onima sto kospe prodaju.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 28 feb 2011, 12:51

Cristiano Ronaldo zaprosio Irinu Shayk

Najskuplji nogometaš današnjice Cristiano Ronaldo (26) trebao bi uskoro zaploviti u bračne vode, piše britanski tabloid News of the World.

Portugalski igrač Real Madrida tako je navodno na Valentinovo "odletio" iz Madrida u New York kako bi zaprosio rusku manekenku Irinu Shayk (25) s kojom je već neko vrijeme u vezi. NOTW navodi da je romantični Ronaldo to učinio na Valentinovo, te da je prilikom prošnje kleknuo, te atraktivnoj manekenki uručio prsten i crvenu ružu.

Ronaldo je upoznao Shayk prošle godine za vrijeme snimanja zajedničke kampanje za ugldenu talijansku modnu kuću Armani, te su ubrzo potom započeli romantičnu vezu.
slika
slika
slika
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.