Da ti pravo kazem ne volim ga ja bas, pogotovo ne ovakve partije.. Cijenim kad odigra kao protiv Espanyola, gdje je mogao imati 5 asistencija da je Adebayor pogadjao..anonymousHD je napisao/la:Cr loš. Sve što si napisao sjebao si ovo izjavom. On nam je sinoć bio jedan od najboljih pojedinaca, pa lik izvodi aute, izvodi kornere, pa lik trči na tribine po loptu, jedini se on zalaže i igra srcem za ovaj tim.L_blancos je napisao/la:A sto mogu tusit ovi gloryhunter navijaci, razumijem ja da svako ima fazu u svom djetinjstvu gdje zeli da svoje prijatelje iz skolske klupe zezaju pa pocnu vamo to i na forum prosipat.. Msm nigdje veze,samim time pokazujete komplekse sto ste ih nabili od nas..
Kaka sinoc prejak,
Di Maria je izmislio krilo za onog Ozila, lik je preheben,
Lassana- ma neznam kako taj pitbull moze igrat uopste, za njega je gore Serici pa nek krompir sadi majku mu :S pravi je zemljoradnik, samo zabije ono svoju glavu dole i ne vidi nista,
Xabi i Pepe- Maestralni
nezz sta bi mi bez Pepea, Marcelo bio jak u defanzivi
Ozil i Cr losi
Svi znamo da Ronaldo ima predobar zadnji pas, predobar pregled samo sto on oce uglavnom sam da ide,.. To ga hebe dosta i te partije ne volim.. Protiv Espanyola se vidjelo koliko je takva partija bolja za nas tim, koliko sa takvim stilom igre vise doprinosi i kazem da nije odigrao dobro jer znam da je mogao na bolji nacin dosta pomoc timu..