FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
89
46%
Prolazak u Play off
47
24%
Grupnu fazu
58
30%

Ukupno glasova: 194

Uvijeknapravojstrani
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Uvijeknapravojstrani » 20 apr 2023, 20:53

joker90 je napisao/la:
20 apr 2023, 20:47
Ima jedno 20 postova u kojim pise kako bi je mastrafio, a onda kaze ne postujete je! :tokralju:

@antikloc, prvo jedan Enterofuryl nakon njegovog posta, pa onda Linex poslije.. :lol:
Šta hze tu čudno.
I ja bi podijelio nježnosti s njom ali ipak to ne znači da je ne poštujem kao ženu. Ili vi zamišljate da ženu koju zguziš ne treba poštovati i da je drolja. Takvim razmišljanjem necete daleko stici. Imate vi u porodici majke sestre i rodice. Šta mislite o njima

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 20 apr 2023, 20:54

Da je istinski bojkot tj. zbog tjeranja amerikanca, ja bi to podrzao. Ovako bojkot zbog zalizavka i ajlah, je smijesan i bez morala, jer nisu oni tu sami sebe doveli. Znaci najodgovrniji pocinioc "zlocina" nek ostane na "slobodi",samo da se rijesiti "kolaeralne stete"..
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

ZeroStyle
Kontakt:

Post Postao/la ZeroStyle » 20 apr 2023, 20:54

Uvijeknapravojstrani je napisao/la:
20 apr 2023, 20:50
ZeroStyle je napisao/la:
20 apr 2023, 20:40
Polako, svi ce kad tad stati uz Horde, samo dok se zareda par losih rezultata. Samo dobro je da se vidi ko je na kojon strani, a bojkovat ce svi 100% samo je pitanje vremena.
Za mene nije navijac onaj ko se raduje porazu kluba za kojeg kao navija. A ovdje na forumu neki prižljkuju ne samo poraz u nedjelju nego i da se ne plasiramo u Evropu.
nekad moras izgubiti bitku da bi dobio rat. Mozemo mi pricati sta hocemo ali neodlazak u Evropu je najbolja stvar koja nam se moze desiti. Sami smo krivi sto na vrijeme ne rjesavamo stvari u klubu

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 20 apr 2023, 20:59

Hajdeee je napisao/la:
20 apr 2023, 20:39
VenamaHrabrih je napisao/la:
02 apr 2023, 13:36
Hajdeee je napisao/la:
02 apr 2023, 11:00

Nasmrkani, botoksirani robot.

I to u kvaru.
Ma prišarafio bih ga ja, taman da joj je dole razvodna kutija.

Toliko o tvom, to boze, postovanju majke, zene, kraljice.
Licemjerstvo na djelu, kao i veci dio tog tvog posta.
Nevjerovatan debil i egoista. Ima 30 postova gdje ponizava ajlu i pise da je treba hebat na 30 razlicitih nacina, i sad ga prenijelo da eto on moralise hordama kako su prostaci. I izletio levat jednom ime pa sad kao hajmo svi stavit ime i prezime :rol:

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 20 apr 2023, 21:17

spezial je napisao/la:
20 apr 2023, 20:59
Hajdeee je napisao/la:

Nevjerovatan debil i egoista. Ima 30 postova gdje ponizava ajlu i pise da je treba hebat na 30 razlicitih nacina, i sad ga prenijelo da eto on moralise hordama kako su prostaci. I izletio levat jednom ime pa sad kao hajmo svi stavit ime i prezime :rol:
:rol: :rol: :rol: :rol:
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 20 apr 2023, 21:19

20 apr 2023, 20:53
joker90 je napisao/la:
Ima jedno 20 postova u kojim pise kako bi je mastrafio, a onda kaze ne postujete je! :tokralju:

@antikloc, prvo jedan Enterofuryl nakon njegovog posta, pa onda Linex poslije.. :lol:
Šta hze tu čudno.
I ja bi podijelio nježnosti s njom ali ipak to ne znači da je ne poštujem kao ženu. Ili vi zamišljate da ženu koju zguziš ne treba poštovati i da je drolja. Takvim razmišljanjem necete daleko stici. Imate vi u porodici majke sestre i rodice. Šta mislite o njima
Postujes je kao zenu i majku, a mastrafio bi je iako ima muza i djecu?
Ja logike Boze sacuvaj.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

Istinasamo123
Kontakt:

Post Postao/la Istinasamo123 » 20 apr 2023, 21:30

Pomjesao tablete , danas su roze bile on udario po zelenim...

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 20 apr 2023, 21:33

Mozda je to novi metod postovanja zena, majki, kcerki, sestara...
Mozda ih postujes tako sto ih zelis silovati, sto bi im ga "prisarafio", mozda pokrao...
Neki novi moderni metodi su na snazi ✅️
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

ZipSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la ZipSarajevo » 20 apr 2023, 21:46

ZeroStyle je napisao/la:
20 apr 2023, 20:40
Polako, svi ce kad tad stati uz Horde, samo dok se zareda par losih rezultata. Samo dobro je da se vidi ko je na kojon strani, a bojkovat ce svi 100% samo je pitanje vremena.
Zato je vama i cilj da sarajevo ima lose rezultate, samo da bi svoje proveli.

Jedino u bosni zele lose klubu i to predstavljaju kao ljubav prema kluba. A ovi koji zele pobjede, oni su izdajnici :urnebes:

SDA masinerija.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 20 apr 2023, 21:48

Covjek je napisao post koji se treba na svakoj sledecoj stranici postavit po 3x puta..

Navija za zelju
Navija i ihtijatevic pelak suljo itd itd

Glupirase na instegramu kao i milijardu drugi ljudi, licno mi smeta i nije mi drago sto to radi, cisto radi kluba jer smatram da steti klubu

Takodje i Vico mi smeta jer isto tako smatram da steti FK SARAJEVU a i drzavi bh al stas

Hz nisu izasle sa dokazima tipa vozali ga u gepeku, pokraka livu preko tog i tog pokrala klub itd itd

Mirza jeste debilcina mora se reci jer ono sto je izjavljivo nije uredu i onaj transparent treba da stoji ne na teibini vec treba ognut onaj lim gdje sjedi on i rezerve

JA SAM uvjek uz HORDE i smatram se horadasem al to neznaci da nemogu dat svoje izvojeno misljenje kad moze ona Pero glavni sudija u slucaju novalica sto ja nebi mogo

Hz po mom misljenju moraju pogurat klub maximalno da izborimo evropu, ili da iznesu javno ako nesto znaju u vidu da nam Mirvic hoce noz zavuc da nas izgasi il da proda klub amawu ili takvim **** ili tako nesto

A ne necemo to da pisemo nije sve za javnost, mislim da ovakve stvari ako su i pitanju treba da se pise cak i da kupujemo clanke da gori

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 20 apr 2023, 21:54

joker90 je napisao/la:

Šta hze tu čudno.
Zanimljiva logika. Dakle može se u isto vrijeme tuđa žena i majka dvoje djece poštovati i pisati da bi je maštrafio pa da joj je p.. ko razvodna kutija? Nešto sumnjam da bi to njen muž i djeca shvatili kao poštovanje, ali dobro. Ja je ne poštujem sekunde. Generalno mi je ta priča uvijek bila njesra, da se neko treba poštovati po defaultu jer je žena. Poštuješ onog ko to zasluži, a ne zato što se rodio sa rupom ili prangijom među nogama. Aylah ničim na ovom svijetu nije zaslužila poštovanje od bilo koga. Napisao je jedno 20 postova gdje bali po Aylah i govori šta bi joj radio, nikada nisam komentarisao, njegova stvar, ali onda doći moralisati drugim forumašima. Ma daj ba... Hahahaha
Bahati, bahati Željkan!
1946

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 20 apr 2023, 21:57

vidio sam slike da atletsku prekrivaju betonom pa ako neko nešto više zna da pojasni taj poduhvat?

VVVBK

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 20 apr 2023, 22:05

Kritikujemo/pljujemo aylin (ne)rad, greske, nebuloze, gluposti, javne istupe, objave, sve sto je vezano za nas klub i ugled naseg kluba. Pisat da majku dvoje djece treba yebat i slicno, jos to docaravat nekim poredjenjima i razvodnim kutijama, je degutantno i ponizavajuce

pjankesarajevo
Kontakt:

Post Postao/la pjankesarajevo » 20 apr 2023, 22:09

20 apr 2023, 20:05
Pojedini forumaši stvarno sebi svašta umišljaju. Sam snosim posljedice svojih dobrih i loših odluka i nema se tu ko šta petljati, nit meni pada napamet mješati se u tuđe odluke i razmišljanja. Skriveni iza lažnih imena glume moralne kompase, životne gurue i senseie društvenih zbivanja. Smiješno.
Iskren da budem, a neka shvati kako ko hoće, osim navijanja za isti klub, ja nemam ništa zajedničko za HZ. Ne znam ko se za šta borio, kako ko razmišlja i kakvi su mu svjetonazori, ali ja ne mogu podržati niti jednu osobu i niti jednu grupaciju koja i javnom diskursu naziva ženu i majku qurvom. To je odvratno i degutatno na više različitih nivoa.
Mada uopšte ne poznajem Ajlu i moja joj podrška ne znači apsolutno ništa, poslije bljuvotina na ovom pdf-u i transparenta u Trebinju, ima moju punu podršku i imat će je, prvo kao žena i majka, a onda i zbog funkcije koju obavlja.
Grupaciji koja je koketirala svojedobno sa političkom strankom, pravila ovacije osobi iz kriminalnog miljea, isticala homofobne transparente i naziva nečiju majku i suprugu qurvom, niti ja imam šta reći, niti ista ima meni bilo šta kazati.
U zemlji u kojoj je premijer osuđen za malverzacije, direktor najveće zdravstvene ustanove nema diplomu, a sudija ima presudu za sexualno napastvovanje, najveći problem je Ajla Alimanović zato što je rekla da ćemo biti najbolji klub na Balkanu za dvije godine?!? Političari vam pričaju 1000x gore laži, direktori vam godinama ne uplaćuju zdravstveno i otjeraju vas u stečaj, ali njima se servilno smješkate, a jednu ženu razapinjete danima i pokušavate joj napraviti pakao od života. Zašto? Vjerovatono je i ljepša i pametnija i uspješnija od vas, zapravo sve ono što vi niste, a pri tome još i žena! Na kraju krajeva, ona uvijek, bilo šta da uradi ili napiše, stane punim i prezimenom iza svog čina, pa makar to bila i najveća glupost na dunjaluku. Pa kako se samo usuđuje, boga joj njenog ženskog, bezobraznog... Zato ima moje iskreno poštovanje. Hajmo napraviti jednomjesečni experiment gdje ćemo svi staviti svoje ime i prezime umjesto nadimka? Da vidimo ta čuvena forumaška mooda. Ili ipak Ajlica ima veća?
I da... snažno podržavam LGBT osobe i zaboli me racku šta Horde i/ili pojedinci misle o tome.
Da Allah ukabuli svim onim koji su postili protekli mjesec i čije su misli i pomoć bili na strani ugroženih i potrebitih. Također, sve najbolje želim svima koji ispovijedaju islamsku vjeroispovjest povodom sutrašnjeg praznika.
Uh brate svasta si im nadrobio, sa 99% se slazem. Svi mi imamo porodice i zenske clanove, cak i ti koji je prozivaju na osnovu toga sto je zensko, su…idioti.
Ovih jedan posto sto se ne slazem jeste da je na takvoj funkciji da mora da radi 200% da bi postigla nesto sto musko postize sa 100%. Eh ona, po meni, nije zadovoljila. Zasto? Krizni i komunikacijski management joj nije jaca strana a to se uci u skolama koje ona, da bi bila CEO, ocito nije prosla. A ako jeste, nije naucila. Veliko breme nosi ova pozicija u FK Sarajevo, a ona nije dorasla tome.
Greske:
- nije iskomunicirala nego se odmah posvadjala sa navijacima
- kad je pocela da komunicira nije nastavila (onaj video stream joj je bio dobra ideja ali je trebala nastaviti)
- petlja se u posao sportskog direktora, a nije joj to core business kao jednom CEOu (znam ja da ona ne bira igrace nego samo komunicira sa onima koje izaberu drugi: Mirza, Dogan, ku rac palac ko vec). Ali ni to nije trebala da radi.
- koristi svoj privatni racun za business a ne iskljucivo za svoju promociju (mada ruku na srce malo manje)
- ova situacija sa stadionom je uzasno uradjena. Bez obzira sto mi nismo vlasnici stadiona, jesmo jedini korisnici i tradicionalno se smatramo vrlo relevantnim u opstinskim odlukama. Javnost, portali, novine zovu Kosevo stadionom Sarajeva.
- opet moram da podvucem transparentnost i komunikaciju
- kakvi su god navijaci (90% je tu neizivljene djece, ali ima normalne raje), klub mora da ima odnos sa njima. Klub treba da podrzava aktivnosti navijaca, samo tako moze funkcionisati moderan klub. Mislim da je sa Ajlom sad za to kasno.

Ne znam eto svasta sam napisao, volio vih da mi neko navede sta je to Ajla uradila, u njenoj CEO odgovornosti, dobro za FK Sarajevo?
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️

pjankesarajevo
Kontakt:

Post Postao/la pjankesarajevo » 20 apr 2023, 22:11

Hajdeee je napisao/la:
Hajdeee je napisao/la:
02 apr 2023, 11:00

Nasmrkani, botoksirani robot.

I to u kvaru.

Uh Hajdee ovo si dobro iskopao, ovo jeste sada licemjerstvo. Nisam se to nadao od tebe Venamahrabrih!
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 20 apr 2023, 22:12

nukleusmember je napisao/la:
20 apr 2023, 21:57
vidio sam slike da atletsku prekrivaju betonom pa ako neko nešto više zna da pojasni taj poduhvat?
VVVBK
Daj slike
Zadnja izmjena: JavierBosnia, dana/u 20 apr 2023, 22:19, ukupno mijenjano 1 put.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 20 apr 2023, 22:14

joker90 je napisao/la:
20 apr 2023, 21:54
joker90 je napisao/la:

Šta hze tu čudno.
Zanimljiva logika. Dakle može se u isto vrijeme tuđa žena i majka dvoje djece poštovati i pisati da bi je maštrafio pa da joj je p.. ko razvodna kutija? Nešto sumnjam da bi to njen muž i djeca shvatili kao poštovanje, ali dobro. Ja je ne poštujem sekunde. Generalno mi je ta priča uvijek bila njesra, da se neko treba poštovati po defaultu jer je žena. Poštuješ onog ko to zasluži, a ne zato što se rodio sa rupom ili prangijom među nogama. Aylah ničim na ovom svijetu nije zaslužila poštovanje od bilo koga. Napisao je jedno 20 postova gdje bali po Aylah i govori šta bi joj radio, nikada nisam komentarisao, njegova stvar, ali onda doći moralisati drugim forumašima. Ma daj ba... Hahahaha
31 mar 2023, 12:53
Alii je napisao/la:
31 mar 2023, 12:22
31 mar 2023, 12:17
Ima li Ajla Onlyfans nalog?
🤣🤣🤣
Vraća se Aničić uskoro za jedno par kola
Yebo Aničića. Baš sam željan njegovih bangavih koljena.
Vala bih dao 7$ mjesečno za konstruktivan sadržaj.
Ovde odise postovanjem :bow:
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 20 apr 2023, 22:18

Nicije maslo nije za ramazana. Pa tako ni HZ. Ja sam recimo zadnji put na sjeveru bio kad je parola dobro poznata dignuta, znamo svi kome. Ne sjecam se da sam poslije toga vise isao. Bilo je tu raznih kikseva koji su isli na stetu kluba pa niko nigdje ne odgovara niti se to plaho negdje spominje. Naravno ne amnestiram sta su sve spremni uraditi za klub i sta su do sada uradili i ti momci dok rade "normalne" stvari za klub imaju podrsku svakog navijaca sa drugih tribina.
VenamaHrabrih slazem se sa tim da nacin tjeranja i transparent Ajla kurvo na zvanicnoj utakmici (koliko god bi volio da ide zbog svega) kosi se sa svim normalnim. Kao sto i nacin tjeranja tih persona (bojkot) nije ispravan, bar po mom misljenju. Sto ne znaci da apsolutno ne razumijem grupu itd. Iako mislim da je covjek onako vise u nekom drugacijem tonu to rekao da bi je pocjepao :) Ja jednom napisa dobra koka pa 7 ih se nakaci, bezveze.
Opet neki nikako da shvate da postoje RAZLICITOSTI MISLJENJA. Tesko svarljiva recenica na nasem forumu. Svari se ona ustvari, al odma si etiketiran.
Zadnja izmjena: nokee, dana/u 20 apr 2023, 22:19, ukupno mijenjano 1 put.

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 20 apr 2023, 22:18

Al najjace mi je to patetisanje, kao prozivamo je jer je zena. U Bosni hiljadu uspjesnih zena koje znaju svoj posao, direktorice, doktorice, profesorice. Ayla je dosla u klub kao osoba sa "dosjeom", bukvalno kad joj na googleu ukucas ime izbaci nekoliko afera oko ZOI84. Znaci od samog pocetka dovodis zenu koja u kratkoj biznis karijeri iza sebe ima afera, a s fudbalom nema nikakvih dodirnih tacaka. I sad je ja trebam postovat sto je majka, boli me qrac da ima 17tero djece, njena stvar, za poziciju na kojoj se nalazi je NESPOSOBNA!
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 20 apr 2023, 22:24

nukleusmember je napisao/la:
20 apr 2023, 21:57

VVVBK
Komentar momka sa fb koji je upoznat sa ovim.

"Na ove ploče ide vještačka trava kao privremeno rješenje. Neravno ostalo, a prilikom izvođenja kornera nema dovoljno mjesta na terenu, moralo se izravnati sa terenom i postaviti posebna vještačka trava, isto tako i dio kojim prolaze igrači i službena lica ne smije biti tvrdo, radi klizanja kopački. Svašta se moralo improvizovati da bi se moglo igrati u ned."
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, BeYaZ, fkshz4687 i 68 gostiju.