Forum

Kako koristiti portal SportSport.ba i sve njegove dijelove?
kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Re: Forum

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 18 feb 2011, 20:58

aleksandar_veliki je napisao/la:Drugovi i drugarice, ja bih vas lijepo zamolio da se vratimo sportu. Fakat nema smisla, svako u ovom ratu ima neku svoju licnu tragediju, ali brate nije ni mjesto ni vrijeme da se pise o tome. Hvala na raumjevanju.

poštujem

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 19 feb 2011, 20:46

kakavdanakneiskustvu je napisao/la:
Devil je napisao/la:Cek cek sta treba da kazem o njegovim postovima.Sada da te pitam ozbiljno,da li ti znas koliko bi bilo redovnih clanova ovde da bi se za ovo kaznjavalo,pa ni stotinjak.
Pogledaj svakodnevno vredjanje na raznim temama i ne dobija se ban za to nego se samo izbrisu postovi i nastavlja se kao da nista bilo.Kazem nikada se nisam mesao u rad nadleznih ali bi bilo presmesno da se ovo @Magieovo sada sankcionise.

Sto se tice druge stvari,da li si ti svesan koliko ljudi napalis kada ti napises onu svoju staru recenicu "Ja sretan Srbija izgubila",ili "Svaki dan mora biti dobar,kada Srbija izgubi".Shvatas li?Pa ti si zbog tih izjava izmedju ostalog i nakucavao one stranice na temama za veliko takmicenje,i kasnije kada ti neko vrati pravis se kao neko nevinasce.Ja tebe mogu postovati,necu te vredjati kao nikoga ovde,nisi ni ti mene direktno ali sa tobom nikada nisam imao potrebe da udjem u neku konverziju.
A sto se tice familije,zao mi je ali i meni su brate,eno ih na Sokocu gore na Malom Zejtinliku,cale mi je dolazio nekidan ja nazalost nisam mogao,neki nisu ni nadjeni,i sta bih ja sada trebao,da ne pisem sa likovi ciju su sunarodnjaci to uradili.Nikada brate,ovo nije forum paravojnih formacija,nije patriotski forum,ovo je forum jednostavnog i dovoljnog imena Sportsport.ba,sa sloganom duplo vise sporta,i ne pada mi na pamet da diram u neku proslost kada mi se pruza prilika da sa uzitkom diskutujem na forumu gde ima toliko pametnih ljudi koji znaju da diskutuju o sportu,sto ima na retko kome forumu na nasim jezicima.

i???
trebam reći ok,ti se mani nalaješ,izvrijeđaš me i nikom ništa,a ako mu odgovorim onda rizikujem ban,ne pada mi na pamet da se spuštam na njegov nivo.

jesam,itekako sam svjestan,i?drago mi kad srbija izgubi i ja to napišem i tačka,šta bi trebao prešutiti ono što mi je srcu drago,nikada,a imam u srbiji dosta familije.

ne kažem ni ja da je neko sa ovog foruma kriv za ubistvo mojih roditelja,ali imam pravo napisati da uvijek navijam protiv srbje,jbg,to je tako
I meni je drago kad guzim(kao i vecini ovdje) ali ne pisem o tome na forumu.
Dio Arsenala

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 19 feb 2011, 21:23

guzenje nije tema ovog foruma. sportske pobjede i porazi jesu.
kao sto sam vec 300 puta napisao, necemo nikom zabranjivati da se raduje pobjedama ili porazima susjednih drzava.

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 19 feb 2011, 21:37

admin je napisao/la:guzenje nije tema ovog foruma. sportske pobjede i porazi jesu.
kao sto sam vec 300 puta napisao, necemo nikom zabranjivati da se raduje pobjedama ili porazima susjednih drzava.

poštujem

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 23 feb 2011, 13:45

Devil je napisao/la:Prvo nikada se nisam mesao ni u rad administratora,moderatora i ostalih nadleznih ovde,ali cu sada nesta da kazem.
Prvo regao sam se na forum ovde prvenstveno radi sporta i zezancije,i od kada sam ovde(a redovno sam nekada od januara 2010),nikada nisam hteo da ulazim u neke nacionalisticke rasprave,gde se svadjate,vredjate i ostalo.
Ali vi svaku jbn temu koja ima iole veze sa Srbijom ukenjate da je to strasno i da meni stalno dodje da se zauvek odjavim sa foruma,ali ostao sam zbog raje koja prica o sportu i koju kao i mene ne interesuje politika,mozda ih i interesuje ali ne ispoljavaju to.Pa jbt secate li se tema EP u rukometu 2010,SP u fudbalu 2010,SP u kosarci 2010,SP u rukometu 2011,vaterpolo...
cisto radi interesa pitam ovo posto ne idem na susjedne sportske forume a ocekujem da ti tu imas vise "iskustva": kakvo je stanje s temama o bosanskim repkama na srpskim forumima? kenja li se i tu?
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

Kop
Kontakt:

Post Postao/la Kop » 23 feb 2011, 15:25

STEVIE je napisao/la:
Devil je napisao/la:Prvo nikada se nisam mesao ni u rad administratora,moderatora i ostalih nadleznih ovde,ali cu sada nesta da kazem.
Prvo regao sam se na forum ovde prvenstveno radi sporta i zezancije,i od kada sam ovde(a redovno sam nekada od januara 2010),nikada nisam hteo da ulazim u neke nacionalisticke rasprave,gde se svadjate,vredjate i ostalo.
Ali vi svaku jbn temu koja ima iole veze sa Srbijom ukenjate da je to strasno i da meni stalno dodje da se zauvek odjavim sa foruma,ali ostao sam zbog raje koja prica o sportu i koju kao i mene ne interesuje politika,mozda ih i interesuje ali ne ispoljavaju to.Pa jbt secate li se tema EP u rukometu 2010,SP u fudbalu 2010,SP u kosarci 2010,SP u rukometu 2011,vaterpolo...
cisto radi interesa pitam ovo posto ne idem na susjedne sportske forume a ocekujem da ti tu imas vise "iskustva": kakvo je stanje s temama o bosanskim repkama na srpskim forumima? kenja li se i tu?
Pa zasto ne bi bilo, ima na svacijim forumima. Ovo je mila majka, kakva je situacija na jednom forumu hr sportskog portala, da ne imenujem sad, vjerujem da vecina zna o kojem se radi. Ne zna se ko pije, a ko placa. Toga ima na bosanskim, hrvatskim i sprskim forumima, hajd ti dokazi nekom da si dosao o sportu da diskutujes. Ovdje je odlicno, skoro pa u potpunosti je iskorijenjen sovinizam.
I know it seems hard sometimes but remember one thing.
Through every dark night, theres a bright day after that.
So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it.

kamiondzija
Kontakt:

Post Postao/la kamiondzija » 23 feb 2011, 15:39

Pustite se te price,eto i Devil je konacno progovorio,jednostavno smije se pisat samo ono sto odgovara jednom duhu totaliteta. A sovinizma je daleko vise nego i na jednom jacem portalu u regionu,na svim diskutujem i to znam,nije to do moderatora,to je najvise zbog bolesnih ljudi koji postaju i s namjerom provociraju.....

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 23 feb 2011, 15:49

kamiondzija je napisao/la:Pustite se te price,eto i Devil je konacno progovorio,jednostavno smije se pisat samo ono sto odgovara jednom duhu totaliteta. A sovinizma je daleko vise nego i na jednom jacem portalu u regionu,na svim diskutujem i to znam,nije to do moderatora,to je najvise zbog bolesnih ljudi koji postaju i s namjerom provociraju.....
pa što bolan lažeš ,ovo što si napiso nije istina ,i ja sam na mnogim temama i ne primjećujem ovo što ti pričaš (ima ovoga kad je kaka bitna utakmica i kad je kakvo prvenstvo ,ali nema u ovolikom broju kao što ti pričaš)
a većinom zna se ko provocira na temam i ko preuveličava kad su kakva prvenstva ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 23 feb 2011, 16:00

legenda reala je napisao/la: pa što bolan lažeš ,ovo što si napiso nije istina ,i ja sam na mnogim temama i ne primjećujem ovo što ti pričaš (ima ovoga kad je kaka bitna utakmica i kad je kakvo prvenstvo ,ali nema u ovolikom broju kao što ti pričaš)
a većinom zna se ko provocira na temam i ko preuveličava kad su kakva prvenstva ;)
da sam na tvome mjestu nebih uopste obracao paznju na tog provokatora. sjecam se samo kakvi je nebuloza i cisti lazi ispisao na onoj temi na podforumu kolumna!

@Kop: mogu samo predpostavit sta se sve pise o BH-repkama po tim forumima po srbiji/hrvatskoj, zato ih i ne citam. izgleda opet pocela hajka da su ugrozeni ovdje po forumu, a neznaju pojedinci za onu prvo pocisti svoju avliju pa onda..
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 23 feb 2011, 16:06

STEVIE je napisao/la:
Nemam ni ja vremena za ostale forume,samo sam jos na Zvezdinom aktivan,te na jos jednom gde ima svacega,dakle nije pravi sportski forum.A na ovome drugom secam se da smo uvek se sprdali i navijali za sve ove nase balkanske repke,cak imaju i teme Dinama i Hajduka tamo ali onako ne pise se nista narocito na njima.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 23 feb 2011, 16:28

Bože sačuvaj, samo se nemojte fino gLedat' :)

Da je sreće, jedni drugima bi oči vadiLi! :mrgreen:

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 26 feb 2011, 22:24

Devil, mislim da je tebi, čovjeku koji dolazi iz jednog sasvim drugog mentaliteta, teško razumjeti neke stvari koje se ovdje dešavaju. Ja tebe stvarno poštujem kao forumaša i čovjeka, jer, kako sam uspio da shvatim, pozitivan si lik. Ali, moraš da shvatiš i frustracije navijača BH reprezentacije, klubova i BH građana generalno, sa konstantnim i sitnim provokacijama ovi iz RS stalno potiču. I moraš recimo da shvatiš razliku između jednog, npr. alana cardeca, koji navija za Srbiju ali niko nema ništa protiv i onih drugih koji su došli ovdje samo da provociraju. Obzirom da nisam upratio situaciju sa konkretnim slučajem o tome ne mogu da govorim, govorim više generalno.

Te sitne provokacije su svuda prisutne. Recimo, na putu iz Nevesinja prema Mostaru imaš saobraćajni znak gdje je navedena udaljenost od Beograda dok uopšte nema podatka da je to put za Mostar. E o takvim podmetanjima se radi. Da ne zaboravim, Beograd je u sasvim drugom smjeru u odnosu na onaj kojim ideš.

Ja nisam vrijeđao Srbe, kako si rekao, tokom SP2010. Ja sam imao diskusiju sa moderatorom Schlagerom, koji je imao ta sitna podmetanja, na šta sam uzvratio na dozvoljeni način (pitao sam admina da li je dozvoljeno da za avatar imam onog malca koji piški po grbu FS Srbije). I da, malo smo se zezali kada su utakmice Srbije bile na tapetu, i to samo zbog ovih iz RS koji se na taj način ponašaju kada je reprezentacija BiH u pitanju (većina, ne svi, da ne uvrijedim pozitivne forumaše iz tog dijela BiH).

Nacionalizam je glupost i treba ga zaobići, pogotovo na sportskom forumu. Ali, nažalost, ovo područje je opterećeno njime i to će tako ostati sve dok ovi iz Sarajeva ne odu par puta do Banja Luke i suprotno, puno toga ljudi samo zaključuju danas na osnovu medija, koji su uglavnom trovački raspoloženi. Nacionalizam se danas dobro prodaje i to je suština problema ali nadam se da će se to uskoro promjeniti. Pozdrav.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 26 feb 2011, 23:10

Ostavite se tih gluposti što kaže na kraju filma iz mog potpisa za sve one koji vide svijet drugim očima 8-)
Ako neko provocira smij mu se što je levat :mrgreen: ili mu uzvrati nema treće mada je prva opcija bolja ;)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 27 feb 2011, 19:54

jedno pitanje,kad te neko na forumu bez ikakvog povoda i razloga vrijeđa i naziva pogrdnim imenom,je li takav zaslužuje ban?

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 27 feb 2011, 20:37

prijavi post (trokutić sa uzvičnikom).

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 27 feb 2011, 20:43

admin je napisao/la:prijavi post (trokutić sa uzvičnikom).

prijavio,dva puta,a post je na temi chat

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 27 feb 2011, 20:47

Pogrešno si shvatio, ako mislimo na isto (na onu foru sa face-om) :) Taj link ko god da otvori, otvori mu face sa profilom na koji je trenutno ulogovan ;) Dakle, ti ako si bio ulogovan na svoj profil, kad si kliknuo na onaj link, otvorio ti se tvoj profil :)

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 27 feb 2011, 20:49

mandraX je napisao/la:

Pogrešno si shvatio, ako mislimo na isto (na onu foru sa face-om) :) Taj link ko god da otvori, otvori mu face sa profilom na koji je trenutno ulogovan ;)

znam,bolan,kontam,halooooo

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 27 feb 2011, 20:52

Pa šta prijavljuješ čovjeka bez veze :lol:

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 27 feb 2011, 20:56

mandraX je napisao/la:Pa šta prijavljuješ čovjeka bez veze :lol:

ti to vidiš da je bezze,ja ne

Odgovori

Natrag na “Help”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.