Super liga Srbije

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Novi sampion Srbije ce da bude

Partizan
63
48%
Crvena zvezda
67
52%

Ukupno glasova: 130

rare
Kontakt:

Re: Super liga Srbije

Post Postao/la rare » 15 apr 2023, 17:53

MunjirkaPFC je napisao/la:
14 apr 2023, 22:59
rare je napisao/la:
14 apr 2023, 19:00
Kristijan je napisao/la:
14 apr 2023, 10:45
Klonirani epategui sns bot i navijac Zvezde u ulozi velikog forumskog Grobara koji ne da na Vucica i mezimce, a navijace Partizana naziva ustasama i srbomrzcima.

E to je. :kafa:
Prevazišao je i realne Grobare,

Ko ne šeni za vođom on je autošovinista,
Ma evo imam i partijsku knjizicu :rol:

Pa jeste nesrpska go*na. Nego sta ste?
Na Veliki Petak piz*ite ovde uz one sto su neko vece kmecali jer im se Milonas strmopizdio iz Podgorice u Dubai :kafa:
Gdje su vam Djukanovic i DPS? Nema vise, haj vozdra :D
Najavljujete pohod na srpsku drzavu :rol:

Cime? Koliko vas ima, kad krecete? :rol:
I pod kojim barjakom? Grobari iz Crne Gore su bili protiv Djukanovica i za Mandica i Vucica, barem jedan dio, odnosno svi oni koji se izjasnjavaju Srbima, dok oni koji su postali dukljani su protiv Vucka.
Nego, sta ste sada vi, Srbi vise niste hebiga :D :rol:
Prekodrinski dukljani? :urnebes:
Veze vi s Partizanom nemate, kao ni vodja i idol vam na ekskurziji u Centralnom zatvoru :kafa:

Odlazite li na utakmice Partizana kada klubu ne ide? Ne idete zbog Vucica? :rol:
A ko je dao pare za licencu i ko je dao pare za KK? Gazda Djukanovic vam mozda? :rol:
Ili mrska vam Republika Srbija? :kafa:

Botujete protiv Vucelica i Vazure i fudbalskog kluba - jer su za Vucica :kafa:
A Ostoja i Zeljko podrzavaju koga? :kafa:
I oni Vucica, jel trebaju dokazi? Ili samo neprasno u trenutku oslijepite i ogluvite Veljini botovi? :kafa:

Borba za neprocesuiranje zlocina i cuvanja prava na pljacku klupske kase - to je ta tzv. borba za klub postala :kafa:
Zašto mezimici ne oktroiše ovakvu uprvavu ?
Nego samo rasplamsava frakcijske boreve u JSDP-u .

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 15 apr 2023, 20:48

rare je napisao/la:
15 apr 2023, 17:53

Zašto mezimici ne oktroiše ovakvu uprvavu ?
Nego samo rasplamsava frakcijske boreve u JSDP-u .
Nasa uprava je kao dobra ili ja nisam upucen?!
Krimos i neznalica koji su zajedno oprali milione preko Cz, klub godinama umjesto da napreduje, stagnira...Potvrda svega toga je sto na stadionu nemas ni 10.000 ljudi, umjesto da svako kolo imas po 25-30.000 :!:
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

MunjirkaPFC
Kontakt:

Post Postao/la MunjirkaPFC » 16 apr 2023, 18:49

Ama sta me boli ona stvar za Zvezdu?

Kakve veze ima stanje u tamosnjem klubu sa Partizanom, koje je isto sumnjivo jer ih vodi takodje lopina?

Da nece to popraviti razdor u Partizanu, a koji nije dosao iz Zvezde, nego iz kriminalnog miljea i Crne Gore.

Sta trebamo, progon navijaca Partizana sa tribina ako se ne aranziraju sa Djukanovicem, ANB-om i Kavackim klanom kao svojim idolima, poslodavcima i njihovim sljedbenicima, pripisivati drugim klubovima?

Ko je opljackao Partizanovu kasu i milione iz nje ???

Klan Belivuk i tzv. navijaci. Pa kriminalci su nam sjedili u svecanoj lozi, alo bolan, o cemu vi uopste baljezgate ovde? O Sandong Lunengu i Gvangdzu Evergrandeu? Svi se prave ludi :kafa:

Kakva kurcehva borba za klub, borba krimosa da uzmu pare, a tzv. navijaca. A ako ne opeljese sopstveni klub onda ce ko fol krenuti na drzavu. U cije ime, u ime Aljbina Kurtija? Kurte i murte iz Ritopeka na odsustvu u Centralnom zatvoru da nam vode klub? To vam je ideja?

Partizan je postao sirotinjski klub koga drzava i Vucic vade parama da ne rikne, ali zato ima najbogatije navijace na planeti! Tzv. navijace. Alo, to su milioneri ljudi boziji, a pare stecene od narko-trgovine, ubistava i pljacke kako nepodobnih, tako i sopstvenog kluba :kafa:
Nirton je napisao/la: ↑
29 jan 2023, 11:40
Tsitsipas se vraca u ovom mecu, zapisite sta sam rekao :kafa:

rare
Kontakt:

Post Postao/la rare » 17 apr 2023, 09:48

Pa on je postavio ovu upravu koja hapa .
A mezimicu na sve načine boostuje .

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 18 apr 2023, 12:30

rare je napisao/la:
17 apr 2023, 09:48
Država vam je neki dan uplailla 3.5 mil € za evro licencu :kafa:

Bas nas boostuju ono, nema dalje. Umjesto da smo nakon 5-6 uzastopnih grupnih faza i 3 prezimljavanja u plusu, mi u debelom dugu :roll:
Terza i Mrkeloni nas ojadise, koji su btw. isto instalirani od strane sns kao ovi vasi, al ne, mi smo mezimica...Povraca mi se od te price :puke:
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

rare
Kontakt:

Post Postao/la rare » 18 apr 2023, 13:20

marconato je napisao/la:
18 apr 2023, 12:30
rare je napisao/la:
17 apr 2023, 09:48
Država vam je neki dan uplailla 3.5 mil € za evro licencu :kafa:

Bas nas boostuju ono, nema dalje. Umjesto da smo nakon 5-6 uzastopnih grupnih faza i 3 prezimljavanja u plusu, mi u debelom dugu :roll:
Terza i Mrkeloni nas ojadise, koji su btw. isto instalirani od strane sns kao ovi vasi, al ne, mi smo mezimica...Povraca mi se od te price :puke:
Pa opet nam je dao manje nego vama .
Nama nije opraštao kredite ,

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 18 apr 2023, 13:48

Pa ako nam je oprastao kredite, kako smo u visemilionskom dugu? :roll:

rare
Kontakt:

Post Postao/la rare » 21 apr 2023, 09:20

Za spas srpskog fudbala bilo je potrebno da se Partizan uništi .
Sad kad mu više nije potreban ide se na gašenje FK Partizan-a .
Pa nek mu TSC skuplja bodove .

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 21 apr 2023, 11:49

Pa ne dajte da vas ugase. Nas kad su gasili, bilo nas je po 40.000 na stadionu. Vas nema ni 40.

Al' dobro, ko prati fudbal pored kosarke :kafa:

Kristijan
Kontakt:

Post Postao/la Kristijan » 21 apr 2023, 12:44

Ko vas je gasio?

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 21 apr 2023, 13:53

Kristijan je napisao/la:
21 apr 2023, 12:44
Ko vas je gasio?
Ko vas gasi?

rare
Kontakt:

Post Postao/la rare » 21 apr 2023, 17:23

Prvi trener Srbije s severne šipke .
On svoj patriJotizma dokazuje tako što uništva Partizan jerbo je isti ustaški klub .

rare
Kontakt:

Post Postao/la rare » 21 apr 2023, 17:43

Ništa se još od Krcuna se nije ništa promenilo ,
Dok on predaje Kosovo zamajava narod s Partizanovim porezom.
Mezimica je anestezija za Kosovo .

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 21 apr 2023, 21:59

Ovo je vec veci level lobotomije. :tokralju:

Znaci, drzava koja prakticki placa tom istom Partizanu licencu za evropu, a koju je isti nesposoban izboriti na terenu iako je Čuka trpila pritiske da se mec odigra, iako bi po svim realnim cinjenicama trebalo biti registrovano 3-0 za "brdjane"...je ta koja "gasi" Partizan??! :rol: :crazy:

deantinho
Kontakt:

Post Postao/la deantinho » 21 apr 2023, 22:41

Mučeni Radnički izgubio i od GAT-a.

rare
Kontakt:

Post Postao/la rare » 22 apr 2023, 10:28

marconato je napisao/la:
21 apr 2023, 21:59

Znaci, drzava koja prakticki placa tom istom Partizanu licencu za evropu, a koju je isti nesposoban izboriti na terenu iako je Čuka trpila pritiske da se mec odigra, iako bi po svim realnim cinjenicama trebalo biti registrovano 3-0 za "brdjane"...je ta koja "gasi" Partizan??! :rol: :crazy:
Ajde da se pravimo da neznamo da je Vučić prepario Partizan .
Raterao je sve što su mu smetali .

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 22 apr 2023, 14:13

rare je napisao/la:
22 apr 2023, 10:28
marconato je napisao/la:
21 apr 2023, 21:59

Ajde da se pravimo da neznamo da je Vučić prepario Partizan .
Raterao je sve što su mu smetali .
Za pocetak, pravicemo se da je ovo "neznamo" slucajnost i da su tacke karakter posle zavrsne rijeci plod greske na tastaturi... :kafa:

Koga je to Vučko rastjerao i ko mu to smeta da "ugasi" Partizan i kome je uopste u interesu da gasi isti?

Pa nismo mi kao vecina navijaca Partizana sto vise vole da Cz ispadne u drugu ligu, nego da Partizan uzme titulu! Stavise, svakom pobjedom va Čuke, TSC, Voše...vam pomazemo da budete 2. Da je obrnuto, ne sumnjam da ne bi propustili priliku da im svima date po 3 boda i gurnete nas u ambis... :kafa:

deantinho
Kontakt:

Post Postao/la deantinho » 22 apr 2023, 14:37

Vučić je u više navrata pokazao koliko voli Partizan. Treba biti pošten, od početka njegove vlasti je krenula favorizacija omiljenog mu kluba. Pa je onda rezonski prvo postavio svoje ljude na južnu tribinu, a potom se riješio i ljudi koji nisu njegovi u UO FKP.
Sve poslije je posljedica toga.
Da li je drugačije moglo, sigurno. Zašto nije, to zna samo navedeni.
Kako god, klupski fudbal u Srbiji nikome nije zanimljiv i to je najbolnije od svega.
Bukvalno zona prosječnosti već godinama, iako je bilo prilika i za jedan i za drugi klub da se napravi ozbiljan sistemski iskorak. To se nije desilo.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 22 apr 2023, 14:52

deantinho je napisao/la:
22 apr 2023, 14:37
Vučić je u više navrata pokazao koliko voli Partizan. Treba biti pošten, od početka njegove vlasti je krenula favorizacija omiljenog mu kluba. Pa je onda rezonski prvo postavio svoje ljude na južnu tribinu, a potom se riješio i ljudi koji nisu njegovi u UO FKP.
Sve poslije je posljedica toga.
Da li je drugačije moglo, sigurno. Zašto nije, to zna samo navedeni.
Kako god, klupski fudbal u Srbiji nikome nije zanimljiv i to je najbolnije od svega.
Bukvalno zona prosječnosti već godinama, iako je bilo prilika i za jedan i za drugi klub da se napravi ozbiljan sistemski iskorak. To se nije desilo.
Koje svoje ljude je postavio?! Kakve to nebuloze pricate?
Upravo prije par dana je izasao dokumentarac: Iza tribina, gdje jedan Dule Vujosevic prica kako se raspao Alcz nakon slucaja Taton, pa je Džoni ostao sam i kao zastitu od Zbr doveo (citaj platio) ekipu na celu sa Mutavim, Veljom itd. Ovi skapirali da mogu sve preuzeti i preuzeli. Na stranu to sto su uplivali u kriminal i vremenom rasli u toj hijerarhiji.

Prica da je neko osim samog Džonija doveo bilo koga na Jug je nebuloza. To bi valjda vi sa juga trebali znati bolje od nas cigana.

nepoznat1
Kontakt:

Post Postao/la nepoznat1 » 22 apr 2023, 15:17

Zvezda ako ne izgubi danas bice prvi tim koji se kvalifikovao za Ligu Sampiona 2023/24. :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.