Postao/la ultrasstyle_tz » 23 apr 2023, 00:08
nemojte ni u snu uporedjivati onu ekipu koja je ispala i ovu sad.
Ovi imaju sve, oni nisu imali nista.
i dan danas boli sramota kad se islo na noge Amaru Osimu i molilo, pa nas ****
ali taj tim je imao neke ljude koji su pokusali, koji su dali sve od sebe, jednostavno nije moglo. Previse aferima, starih zasluga, ocajna situacija, 70 hiljada godisnje od grada. Ovi imaju milion, imaju sve uslove, niko ih ne istjeruje iz lige, niko se nije utalio protiv njih i eto do cega je doslo.
4 godine su imali da rade u miru i tisini bez pritisaka, sto nikad ni jedna uprava u historiji nije imala i eto do cega je doslo
i iskreno nek je doslo
otjerali su Rizu i sina mu- nismo im vjerovali, nisu to Slobodasi
otjerali su Spahu kad nas je ostavio- nismo mu vjerovali, nije on Slobodas
otjerali Samida- nismo mu vjerovali nije on Slobodas
prevarili Soka- ocigledno ni Sakib nije Slobodas
zabranili komentare
otjerali Mramora i ekipu- nismo mu vjerovali jer i on ganja interes
sjebali Bekrica i jos milion igraca- nismo ni njima vjerovali. Samo neki iz glave primjeri gdje su ljudi izvarani, i jos milion ljudi koji su dokazano podrzavali klub ali mi smo vjerovali ljudima koji nikad nisu ni cim pokazali da im je stalo do Slobode. Ovi ljudi ne vole Slobodu , prave OKK i tu su po zadatku
ne znam sta se to danas desilo tako strasno kao da smo odjednom progledali? dozivili prosvjetljenje?
i je li strasno ako ispadnemo? nije . zasto nije, jer to njima nista ne znaci, ne mijenja cilj. Sabrina i agencija (koji su pokazali koliko vole Slobodu dok im je bila konkukrent pa nas sabotirali na svaki nacin) ce i dalje drzati Slobodu kao poligon za svoje igrace.
Kako odjednom igra Mesic, igra Varesanovic? kako Jaha podoban citavu godinu a igramo ko mudo, a nije podoban kad osvoji 4-5 bodova iz nekoliko preteskih utakmica?
toliko strasnih stvari se desilo da sam pola zaboravio navesti, toliko upozorenja smo imali od ljudi kojima Sloboda nesto znaci, toliko znakova puno vecih nego Sloga iz Doboja i poraz od iste. Pa dobro nas jedan drug napisa to je doslo sa salom OKK na Tusanj, toliko o poznavanju materije.
pa i mi ovdje smo svjesno izabrali da ne vjerujemo ljudima koji sa nama pisu i na ovom forumu preko 15 godina nego nekim placenicima koji su nicali kao gljive i uvjeravali nas za dnevnicu da nikad nije bilo bolje
ja im evo vjerujem
toliko alibija ima, kriv Jaha (nema veze ko ga je doveo), krivi Sabrina i Amer (nema veze ko i zasto ih je doveo) krivi igraci ( jedan **** Jagodic digne ekipu, ove nase invalide 4 kola ne moze niko dic, pa nije im niko pucao u koljena jebote)
na kraju, jeste malo i kosmicka pravda da Vlado Jagodic, kakav god on bio, zada ovakav udarac ljudima koji su sve ucinili da ga sabotiraju u Slobodi
jel gotovo? nije gotovo ako u Slobodu vratimo ljude koji je vole i ljude koji ce opet kumiti i moliti neke danasnje Amare Osime, ponizavati se javno i privatno, i tek tad mozda ostanemo. Ovi nikog nit znaju nit mogu nit smiju nazvati
pa jedan **** Milos Gigovic prica okolo kako mu Sloboda nije platila proslogodisnje usluge, i to imenom i prezimenom spominje clana uprave. Pa jebote mi smo i Gigovica prevarili, kud ces dalje hahahahaha
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!