FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla - RIP Probisvjet
Ma vala i Prvu Ligu FBiH mozemo igrati par godina dok se ne stane na noge kako treba, ne treba gledati ekspresno vracanje.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- baboedindzeko09
- Kontakt:
SDP botovi i uhljebi na forumu počeli prozivati SDP i njihove vijećnike... what a time to be alive 

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
- Kontakt:
Glavni problem javne ustanove FK Sloboda je što je u raljama sdp-a. Uprava napolje, promjene neke fola, ovo ono, sve je to "sjaši kurta da uzjaše murta", jer sdp u UO neće pustiti nekoga ko nije po njihovoj mjeri i ko hoće nešto da napravi od Slobode, jer njima Sloboda treba ovakva kakva jeste, da lakše manipulišu budžetskim novcem... JU FK Sloboda pod hitno otrgnuti iz ralja sdp-a, politike generalno...
Druga stvar, navijači, da li Fukare, UG crveno-cri, prijatelji FK Slobode i koje već udruženje da postoji, svi da sjednu za jedan sto, napraviti model finansiranja od strane navijača da se godišnje skupe 24 000 i da u UO imamo čovjeka koji je ČLAN UO ISPRED NAS NAVIJAČA!!!
Radije ću plaćati npr UG-u 25km godišnje nego direktno u FK, onda mi navijači da izaberemo izglasamo nekoga za koga smatramo da je pametan, rječit, da zna i razumije se malo u ekonomiju, biznis, fudbal itd, i od tih naših članarina u UG da se kupi ta stolica u UOFK koja košta 24 000 (ispravite me ako griješim). Mi bi mogli povremeno, mkesečno, kvartalno, kako god, umjesto šro pretežno se ** mo ovdje po forumu, praviti sastanke, dogovarati se, iznositi pa prihvatati ili odbijati ideje i prijedloge na osnovu kojih bi član UO iz reda navijača djelovao u klubu. Dodatno još, imali bi smo nekoga ko bi nas blagovremeno informisao o stanju u klubu, bez zamotavanja go vne ta u svjetlucavi celofan, imali bi smo uho i oko u UO... Ne znam eto...
Druga stvar, navijači, da li Fukare, UG crveno-cri, prijatelji FK Slobode i koje već udruženje da postoji, svi da sjednu za jedan sto, napraviti model finansiranja od strane navijača da se godišnje skupe 24 000 i da u UO imamo čovjeka koji je ČLAN UO ISPRED NAS NAVIJAČA!!!
Radije ću plaćati npr UG-u 25km godišnje nego direktno u FK, onda mi navijači da izaberemo izglasamo nekoga za koga smatramo da je pametan, rječit, da zna i razumije se malo u ekonomiju, biznis, fudbal itd, i od tih naših članarina u UG da se kupi ta stolica u UOFK koja košta 24 000 (ispravite me ako griješim). Mi bi mogli povremeno, mkesečno, kvartalno, kako god, umjesto šro pretežno se ** mo ovdje po forumu, praviti sastanke, dogovarati se, iznositi pa prihvatati ili odbijati ideje i prijedloge na osnovu kojih bi član UO iz reda navijača djelovao u klubu. Dodatno još, imali bi smo nekoga ko bi nas blagovremeno informisao o stanju u klubu, bez zamotavanja go vne ta u svjetlucavi celofan, imali bi smo uho i oko u UO... Ne znam eto...
Zadnja izmjena: ZaBoljuSlobodu, dana/u 23 apr 2023, 16:27, ukupno mijenjano 1 put.
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”
Sto se mene tice nek ide s noge na nogu ali jel stvarno nju smatrate medju glavnim krivcima?baboedindzeko09 je napisao/la: ↑23 apr 2023, 11:26Kad se sjetim kako je forumski puč branio upravu, njih doduše manje više, ali Sabrinu konkretno...![]()
![]()
Te pitari nemaju pojma, zato su je otjerali, te školovana, elokventna, zna svoj posao, zna o čemu priča, ljudski maniri, obrazovanje. Dovodi nam uskoro investitora, dovodi pojačanja, poštena osoba kao i Amer neće se ugrađivati u transfere.Da ne zaboravim ono najbolje, najavila je uskoro Europu.
![]()
![]()
Čekamo novi story naše influenserice![]()

A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
-
- Kontakt:
ZaBoljuSlobodu je napisao/la: ↑23 apr 2023, 16:22Glavni problem javne ustanove FK Sloboda je što je u raljama sdp-a. Uprava napolje, promjene neke fola, ovo ono, sve je to "sjaši kurta da uzjaše murta", jer sdp u UO neće pustiti nekoga ko nije po njihovoj mjeri i ko hoće nešto da napravi od Slobode, jer njima Sloboda treba ovakva kakva jeste, da lakše manipulišu budžetskim novcem... JU FK Sloboda pod hitno otrgnuti iz ralja sdp-a, politike generalno...

Isto tako, sto se mene tice volio bi da sdp ode iz kluba i da se ni oni a nijedna druga politicka partija ne vracaju u klub. Ali samo da vam javim da mi PL onda nikad vidjet necemo, odnosno pare koje daje grad ne mozemo nadomjestiti.
Pa evo bio je Azmir pa ko su nam bili sponzori? Jesul se probudili ljudi da ulazu u Slobodu? I ova sad uprava je nudila nekakve stolice za pare pa se niko nije javio.
Ti neki nevidljvi ljudi koji bi istovarili milione keša u klub samo da se promijeni garnitura u klubu ne postoje. Mozda nekad budu, ali trenutno ne.
Investitoru nas moze prodat samo neko lobiranje i da nekog prevarimo jer nismo ni medju atraktivnijim klubovima u drzavi da ga neko kupi.
Ljutili se ili ne, ni mi kao navijaci nismo poletni da finansiramo klub do neke pristojne mjere. Daj samo da dzaba udjem na utakmicu.
Od grada je sramota da trazimo vise nego sto daju trenutno.
I prije ovog UO bio je Kozlic, znaci u kratkom periodu bila je 2 puta upraznjena uprava kluba i slobodna da neko uleti. Jel se javio ko umjesto ovih genijalaca? Nije niko.
Pa evo bio je Azmir pa ko su nam bili sponzori? Jesul se probudili ljudi da ulazu u Slobodu? I ova sad uprava je nudila nekakve stolice za pare pa se niko nije javio.
Ti neki nevidljvi ljudi koji bi istovarili milione keša u klub samo da se promijeni garnitura u klubu ne postoje. Mozda nekad budu, ali trenutno ne.
Investitoru nas moze prodat samo neko lobiranje i da nekog prevarimo jer nismo ni medju atraktivnijim klubovima u drzavi da ga neko kupi.
Ljutili se ili ne, ni mi kao navijaci nismo poletni da finansiramo klub do neke pristojne mjere. Daj samo da dzaba udjem na utakmicu.
Od grada je sramota da trazimo vise nego sto daju trenutno.
I prije ovog UO bio je Kozlic, znaci u kratkom periodu bila je 2 puta upraznjena uprava kluba i slobodna da neko uleti. Jel se javio ko umjesto ovih genijalaca? Nije niko.
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Off topic
X u Posušju bi nam Lego ko budali šamar!
X u Posušju bi nam Lego ko budali šamar!
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Svakako da jeste ona i Amer su dovodili ova "pojačanja"Madal je napisao/la: ↑23 apr 2023, 16:25Sto se mene tice nek ide s noge na nogu ali jel stvarno nju smatrate medju glavnim krivcima?baboedindzeko09 je napisao/la: ↑23 apr 2023, 11:26Kad se sjetim kako je forumski puč branio upravu, njih doduše manje više, ali Sabrinu konkretno...![]()
![]()
Te pitari nemaju pojma, zato su je otjerali, te školovana, elokventna, zna svoj posao, zna o čemu priča, ljudski maniri, obrazovanje. Dovodi nam uskoro investitora, dovodi pojačanja, poštena osoba kao i Amer neće se ugrađivati u transfere.Da ne zaboravim ono najbolje, najavila je uskoro Europu.
![]()
![]()
Čekamo novi story naše influenserice![]()
![]()
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
-
- Kontakt:
Ima ako neko drugi odustane od takmičenja u Premijer ligi

Inače sanse su nam 1 promil, jer nam ekipa izgleda kao da su imali svi redom blaže moždane udare.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Mi možemo jedino ostat ako se zarati pa klubovi iz RS-a istupe iz lige.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
- Kontakt:
Jesi li ozbiljan?ultrasstyle_tz je napisao/la: ↑23 apr 2023, 12:52pa moze se ostati
nakon Trebinja naredne dvije igramo sa najvecim sportskim prijateljima u ligi koje imamo, Azmir i Zrinjski.
sad neki ce rec da nam nisu prijatelji, da su neprijatelji, ovo-ono ali uz Borac mi boljih nemamo. Ako nam oni ne dadnu 6 bodova, pod pretpostavkom da cemo svakako šehidit u Trebinju, onda to je to.
raspored nam znacajno ide na ruku, imamo i Borac kojem mozda nece trebati nista, ali koji ce birati koga ostavlja, nas ili Slogu/Leotar
Zeljo se uvijek mogao dobiti, Siroki sad nije neki bauk. Ali kljucni su nam ovo malo prijatelja sto imamo i sta nam oni urade, Azmir, Zrinjski i Borac.
ako njih ne mozemo namoliti, ne trebamo ni ostati
od Zrinjskog ovisimo, oni moraju da daju i nama i Azmiru, da bi se zatvorio krug gdje mi dobijemo 6b, Azmir 3 b jer i njemu gori i onda se ostalo moze poklapati
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
- Kontakt:
Što se Pranjić ne oglašava? Neprofesionalno totalno, ni sinoć nije stao pred kamere?
A to sto smo godinama na losem glasu kod igraca, sto nemamo para za velike plate, sto smo na dnu PLBiH to nije problem za pojacanja? Ti u takvoj situaciji dolazis na milost i nemilost agencija i menadzera i da nisu njih dvoje, doveo bi ti neko treci svoje pa bi onda njih "pljuvali". Na kraju krajeva sto smo je dovodili u klub i dali joj te ovlasti da nam tusi igrace te agencije.
Ne vidim sto mi agent/menadzer moze bit kriv ako mi uprava i trener dovedu igraca koji hodat ne zna.
A i sa ovom skupinom igraca, makar po imenima, se itekako mogao izboriti opstanak. Ovo je na papiru duplo kvalitetniji tim nego onaj koji je imao Zizovic kad nas je iscupao, kad smo igrali smisleno, s nekim ciljem, vizijom, ponekom akcijom iz kontre ili prekida. Ali eto nije nam valjao jer smo na 1-0 zatvarali utakmicu umjesto da trpamo jos. I evo sto trpamo.
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Udarili mu cenzuru ko nama na fb stranici..ZaBoljuSlobodu je napisao/la: ↑23 apr 2023, 18:19Što se Pranjić ne oglašava? Neprofesionalno totalno, ni sinoć nije stao pred kamere?
Pa oni su ih dovodili nije uprava, kako nece imati dio krivice.Madal je napisao/la: ↑23 apr 2023, 18:29A to sto smo godinama na losem glasu kod igraca, sto nemamo para za velike plate, sto smo na dnu PLBiH to nije problem za pojacanja? Ti u takvoj situaciji dolazis na milost i nemilost agencija i menadzera i da nisu njih dvoje, doveo bi ti neko treci svoje pa bi onda njih "pljuvali". Na kraju krajeva sto smo je dovodili u klub i dali joj te ovlasti da nam tusi igrace te agencije.
Ne vidim sto mi agent/menadzer moze bit kriv ako mi uprava i trener dovedu igraca koji hodat ne zna.
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Gdje nam je simon on ima najtacnije informacije...
Gledam kod Cabrije jutros sastanak igraca s upravom ko zna sta se desava unutra...
Gledam kod Cabrije jutros sastanak igraca s upravom ko zna sta se desava unutra...
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
Smije li se iko oglasiti? 24 sata od sramote su prosla, valjda nego ima damu da nam nesto saopstiZaBoljuSlobodu je napisao/la: ↑23 apr 2023, 18:19Što se Pranjić ne oglašava? Neprofesionalno totalno, ni sinoć nije stao pred kamere?

Jedan grad, jedna ljubav!
- RollingPaper
- Kontakt:
Pranjic je izgleda i koju vaspitnu dobio, od kog ne znam, da li je zasluzio i to je upitno…
Sramota! Prvu vaspitnu trebaju dobiti Šećer i ekipa!!RollingPaper je napisao/la: ↑23 apr 2023, 19:01Pranjic je izgleda i koju vaspitnu dobio, od kog ne znam, da li je zasluzio i to je upitno…
-
- Kontakt:
Eto za šta nas smatraju, ni 1% im nismo važni...Gifron je napisao/la: ↑23 apr 2023, 18:39Smije li se iko oglasiti? 24 sata od sramote su prosla, valjda nego ima damu da nam nesto saopstiZaBoljuSlobodu je napisao/la: ↑23 apr 2023, 18:19Što se Pranjić ne oglašava? Neprofesionalno totalno, ni sinoć nije stao pred kamere?![]()
Ako je istina ovo za Pranjića, nije ok, mada sam mišljenja da taj lik nema pojma prvo u kakvu je ligu došao, pa tek onda u kakav klub...
Mišljenja sam da bi on mogao dignuti sidro i otići...