Super liga Srbije

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,Devil,dubrava,Trigger,VanBasten

Novi sampion Srbije ce da bude

Partizan
63
48%
Crvena zvezda
67
52%

Ukupno glasova: 130

marconato
Kontakt:

Re: Super liga Srbije

Post Postao/la marconato » 22 apr 2023, 15:22

ElTigre9 je napisao/la:
22 apr 2023, 15:17
Zvezda ako ne izgubi danas bice prvi tim koji se kvalifikovao za Ligu Sampiona 2023/24. :mrgreen:
Tesko cemo da izgubimo, vidis da se vise borimo za komsije, no oni sami... :mrgreen:
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

deantinho
Kontakt:

Post Postao/la deantinho » 22 apr 2023, 15:35

marconato je napisao/la:
22 apr 2023, 14:52

Koje svoje ljude je postavio?! Kakve to nebuloze pricate?
Upravo prije par dana je izasao dokumentarac: Iza tribina, gdje jedan Dule Vujosevic prica kako se raspao Alcz nakon slucaja Taton, pa je Džoni ostao sam i kao zastitu od Zbr doveo (citaj platio) ekipu na celu sa Mutavim, Veljom itd. Ovi skapirali da mogu sve preuzeti i preuzeli. Na stranu to sto su uplivali u kriminal i vremenom rasli u toj hijerarhiji.

Prica da je neko osim samog Džonija doveo bilo koga na Jug je nebuloza. To bi valjda vi sa juga trebali znati bolje od nas cigana.
Vazura, Vučelić. To ti je klasična SNSSPS linija.

Što se pomenutih krimino navijača tiče, oni su radili uz dozvolu službi šta su htjeli. A nije baš da Vučić ne kontroliše službe. I nije slučajno da su neki ljudi zauvijek uklonjeni sa Partizanove tribine.

Mi sa istoka znamo puno više od ovih što su danas na jugu.

I znamo ko ih je slao da nas tuku na svako Vučiću ****, odnosno ganjaju po Pioniru.

Zato i kažem, ništa nije slučajno i tek onako.

Kako god, nisam pobornik teorija i generalno mi je žao što nam je liga takva kakva jeste, liga koja nikog ne interesuje. Poštujem tvoje upise. Sam si napisao kada je Zvezda bila loša, bilo je 40k ljudi. Na zadnjih par utakmica nije bilo ni 5k na Marakani. To nije zato što je takmičenje kvalitetno i regularno. Sigurno.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 22 apr 2023, 15:41

deantinho je napisao/la:
22 apr 2023, 15:35
marconato je napisao/la:
22 apr 2023, 14:52

Koje svoje ljude je postavio?! Kakve to nebuloze pricate?
Upravo prije par dana je izasao dokumentarac: Iza tribina, gdje jedan Dule Vujosevic prica kako se raspao Alcz nakon slucaja Taton, pa je Džoni ostao sam i kao zastitu od Zbr doveo (citaj platio) ekipu na celu sa Mutavim, Veljom itd. Ovi skapirali da mogu sve preuzeti i preuzeli. Na stranu to sto su uplivali u kriminal i vremenom rasli u toj hijerarhiji.

Prica da je neko osim samog Džonija doveo bilo koga na Jug je nebuloza. To bi valjda vi sa juga trebali znati bolje od nas cigana.
Kako god, nisam pobornik teorija i generalno mi je žao što nam je liga takva kakva jeste, liga koja nikog ne interesuje. Poštujem tvoje upise. Sam si napisao kada je Zvezda bila loša, bilo je 40k ljudi. Na zadnjih par utakmica nije bilo ni 5k na Marakani. To nije zato što je takmičenje kvalitetno i regularno. Sigurno.
Ne, na stadionu je 5.000 ljudi zbog Terzića, Mrkele i nacina na koji vode Zvezdu u letargiju i stagnaciju. Zabole nas iskreno ona stvar za ligu, kao sto zabole i 90% navijaca Partizana, ako cemo realno i iskreno. Da ne bude da smo licemjerni... :kafa:

Edit: Da, zaboravio sam, izmedju ostalog i zbog ekipe sa severa, koja je slicna kao i ova sa juga... ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 22 apr 2023, 16:00

Na stadionu je 5000 ljudi zato sto ekipa koja je u Lukicevo vrijeme imala oko 20 godina sada ima preko 30 godina i svoje porodice, a za to vrijeme stasavaju generacije koje ne zanima ni sport, a kamoli navijanje i cijela ta prica. I plus na sve to sto se tada stadion dijelom punio i iz inata i sto su delije pravile "mobilizaciju".

Gledam po sebi. Nekada mi je uzivanje bilo otici zadnje kolo protiv Mladosti iz Lucana, izgubljena titula, kisa pada cijeli dan, na stadionu 7-8 hiljada i meni super. A sada se ne mogu natjerati ko covjek ni na Evro utakmice, a da ne pricam o Lucanima.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 22 apr 2023, 16:06

dscile je napisao/la:
22 apr 2023, 16:00
Na stadionu je 5000 ljudi zato sto ekipa koja je u Lukicevo vrijeme imala oko 20 godina sada ima preko 30 godina i svoje porodice, a za to vrijeme stasavaju generacije koje ne zanima ni sport, a kamoli navijanje i cijela ta prica. I plus na sve to sto se tada stadion dijelom punio i iz inata i sto su delije pravile "mobilizaciju".

Gledam po sebi. Nekada mi je uzivanje bilo otici zadnje kolo protiv Mladosti iz Lucana, izgubljena titula, kisa pada cijeli dan, na stadionu 7-8 hiljada i meni super. A sada se ne mogu natjerati ko covjek ni na Evro utakmice, a da ne pricam o Lucanima.
Ne slazem se. Isao bih prvi da je to zdrava prica, ne na sever naravno, nego na istok ili zapad. Medjutim, kada imas takve krimose i nesposobnjakovice u upravi, kada imas sever koji to precutno podrzava, normalno je da ce istok i zapad biti prazni. Inace bi i mi od 30, 40+ isli na tekme, jer volimo Zvezdu, ali upravo nas kakava takva zrelost tjera na tihi bojkot koji se izrazava u ovako mizernim brojkama!

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 22 apr 2023, 17:01

marconato je napisao/la:
22 apr 2023, 16:06
dscile je napisao/la:
22 apr 2023, 16:00

Ne slazem se. Isao bih prvi da je to zdrava prica, ne na sever naravno, nego na istok ili zapad. Medjutim, kada imas takve krimose i nesposobnjakovice u upravi, kada imas sever koji to precutno podrzava, normalno je da ce istok i zapad biti prazni. Inace bi i mi od 30, 40+ isli na tekme, jer volimo Zvezdu, ali upravo nas kakava takva zrelost tjera na tihi bojkot koji se izrazava u ovako mizernim brojkama!
Ha dobro, 100 ljudi 100 cudi. Od nasih 6-7 iz RS sto smo redovno zajedno isli prije 7-10 godina, niko mi nije rekao da ne ide zbog uprave ili Terzica.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 22 apr 2023, 17:11

Naravno, znam i ja xy ljudi iz Srbije, Republike Srpske, Hrvatske, Makedonije, Cg sto iz mog okruzenja, sto ljudi koje sam upoznao na tribini i upravo mi dosta njih kaze da im se klub ogadio zbog uprave, raznoraznih Van la Prevara, nikakve strategije razvoja itd.

Evo ti i primjer s Vidićem. Podržali su nekog mljekara sns bota Nedimovića, a nisu legendu svog kluba :puke:

Sanfrancisco
Kontakt:

Post Postao/la Sanfrancisco » 23 apr 2023, 02:51

Danas je na utakmici Zvezda-TSC bilo 17700 gledalaca

rare
Kontakt:

Post Postao/la rare » 23 apr 2023, 11:07

marconato je napisao/la:
22 apr 2023, 14:13
rare je napisao/la:
22 apr 2023, 10:28
marconato je napisao/la:
21 apr 2023, 21:59
Ovo je vec veci level lobotomije. :tokralju:

Znaci, drzava koja prakticki placa tom istom Partizanu licencu za evropu, a koju je isti nesposoban izboriti na terenu iako je Čuka trpila pritiske da se mec odigra, iako bi po svim realnim cinjenicama trebalo biti registrovano 3-0 za "brdjane"...je ta koja "gasi" Partizan??! :rol: :crazy:
Ajde da se pravimo da neznamo da je Vučić prepario Partizan .
Raterao je sve što su mu smetali .
Za pocetak, pravicemo se da je ovo "neznamo" slucajnost i da su tacke karakter posle zavrsne rijeci plod greske na tastaturi... :kafa:

Koga je to Vučko rastjerao i ko mu to smeta da "ugasi" Partizan i kome je uopste u interesu da gasi isti?

Pa nismo mi kao vecina navijaca Partizana sto vise vole da Cz ispadne u drugu ligu, nego da Partizan uzme titulu! Stavise, svakom pobjedom va Čuke, TSC, Voše...vam pomazemo da budete 2. Da je obrnuto, ne sumnjam da ne bi propustili priliku da im svima date po 3 boda i gurnete nas u ambis... :kafa:
Zašto je postavio zvog ličnog advokata u upravu Partizana ?
Zašto je postavio Kralja za sportkog direktora ?
Partizanu je izabrao najgori mogući kadar .

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 23 apr 2023, 12:03

Kralju, kad smo kod kraljeva, nama je postavio lika sa interpolove potjernice i unistitelja kluba kao sto je OFK... :damn:

rare
Kontakt:

Post Postao/la rare » 23 apr 2023, 14:09

Nebitno ko je na čelu , mezimica mora biti prva .
Ne bi 6 x više davao mezimici .
Nama samo cevka , ali problem je što je s godinam tacevka sve kraća i kraća pa ponestaje kiseonika .

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 23 apr 2023, 15:20

rare je napisao/la:
23 apr 2023, 14:09
Nama samo cevka , ali problem je što je s godinam tacevka sve kraća i kraća pa ponestaje kiseonika .
Pa u ovakvoj konkurenciji ne biti prvi bi bila sramota epskih razmjera! Tad bi vec **** motke radile... :kafa:

Ko je vama kriv sto niste imali kontinuitet u evropi za vrijeme Toleta i bili kanta za nabijanje. Mi smo evo sad direktno u LŠ i to je neka ajmo reci inekcija za kakvu takvu samoodrzivost. Nije mala stvar 7 god. zaredom igrati grupnu fazu. Sad ce da nam kane 30-ak mil €, ali ne od drzave kao sto vi to predstavljate... ;)

Shadows
Kontakt:

Post Postao/la Shadows » 23 apr 2023, 16:32

A u suplje o kontinuitetu...gdje du Kiprani i Moldavci metlom tjerali...

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 23 apr 2023, 16:48

:?:

Shadows
Kontakt:

Post Postao/la Shadows » 23 apr 2023, 16:55

Pa kad vas cujem kako govorite o kontinuitetu covjek bi pomislio da ste igrali dva evro cetvrtfinala.
Svaka cast za Liverpul.
Sve ostalo u skladu sa ostalim izdanjima srpskih klubova.
Pri tome, oba puta ste imali ozbiljnu drzavnu logistiku i sponzore.
Partizan je drugi put usao u LS bez generalnog sponzora.
A pri tome usao u LS kad je to bilo puno teze nego sto je zadnjih 7,8 godina, jer je olaksano.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 23 apr 2023, 17:36

Shadows je napisao/la:
23 apr 2023, 16:55
Pa kad vas cujem kako govorite o kontinuitetu covjek bi pomislio da ste igrali dva evro cetvrtfinala.
Svaka cast za Liverpul.
A pri tome usao u LS kad je to bilo puno teze nego sto je zadnjih 7,8 godina, jer je olaksano.
Obzirom na blamiranje vs Shamroka, ispadanje od prosjecne švajcarske ekipe Thuna, uzimanja ukupno 6 bodova u grupnim fazama u 5-6 sezona dominacije ligom, u poredjenju sa Zvezdinim samo u LŠ 7 uzetih bodova i to u kakvim grupama + 37 u LE i 3 prezimljavanja, dodje kao da smo igrali ne cetvrtfinala, nego polufinala.

Znaci, Zvezda za 6 sezona dominacije uzela 44 boda u grupnim fazama LE i LŠ, Partizan u doba svoje dominacije uzeo citavih 6 bodova i nije neka razlika?! :rol:

P.S. Ne znam sto je to teze bilo uci u LŠ preko Anderlehta u odnosu na recimo Red Bull, koji je sezonu prije igrao polufinale LE?!

Shadows
Kontakt:

Post Postao/la Shadows » 23 apr 2023, 17:49

Partizan preko Newcastla vi protiv young boysa....

rare
Kontakt:

Post Postao/la rare » 23 apr 2023, 17:57

marconato je napisao/la:
23 apr 2023, 15:20
rare je napisao/la:
Pa u ovakvoj konkurenciji ne biti prvi bi bila sramota epskih razmjera! Tad bi vec **** motke radile... :kafa:

Ko je vama kriv sto niste imali kontinuitet u evropi za vrijeme Toleta i bili kanta za nabijanje. Mi smo evo sad direktno u LŠ i to je neka ajmo reci inekcija za kakvu takvu samoodrzivost. Nije mala stvar 7 god. zaredom igrati grupnu fazu. Sad ce da nam kane 30-ak mil €, ali ne od drzave kao sto vi to predstavljate... ;)
Pta je Tole nama pomagao ?
Lako je kad imaš čitavu državnu logistiku .
I Partizan je doprineo da Srbija ima direktnog prestavika u LŠ niste samo vi .

rare
Kontakt:

Post Postao/la rare » 23 apr 2023, 17:59

marconato je napisao/la:
23 apr 2023, 17:36
Shadows je napisao/la:
23 apr 2023, 16:55
Svaka cast za Liverpul.
Obzirom na blamiranje vs Shamroka, ispadanje od prosjecne švajcarske ekipe Thuna, uzimanja ukupno 6 bodova u grupnim fazama u 5-6 sezona dominacije ligom, u poredjenju sa Zvezdinim samo u LŠ 7 uzetih bodova i to u kakvim grupama + 37 u LE i 3 prezimljavanja, dodje kao da smo igrali ne cetvrtfinala, nego polufinala.

Znaci, Zvezda za 6 sezona dominacije uzela 44 boda u grupnim fazama LE i LŠ, Partizan u doba svoje dominacije uzeo citavih 6 bodova i nije neka razlika?! :rol:

P.S. Ne znam sto je to teze bilo uci u LŠ preko Anderlehta u odnosu na recimo Red Bull, koji je sezonu prije igrao polufinale LE?!
Novac od LŠ-a će ozići na vraćanje pozajmice .

rare
Kontakt:

Post Postao/la rare » 23 apr 2023, 18:01

rare je napisao/la:
23 apr 2023, 17:57
marconato je napisao/la:
23 apr 2023, 15:20
rare je napisao/la:

Šta je Tole nama pomagao ?
Lako je kad imaš čitavu državnu logistiku .
I Partizan je doprineo da Srbija ima direktnog prestavika u LŠ niste samo vi .
Kome je sastavljao upravu u ponoć ?
Ultkra Kop dobija milionske poslove .

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.