NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

Truhlo
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la Truhlo » 23 apr 2023, 21:41

Arezina :tokralju: Koji majstor i pored gola, dijelio lopte kao na tacni. Majstor baluna.

Publike po mojoj procjeni 2500 do 3k. Jug i robija fantasticno izdanje.

Durmisu i Karalicu ne moze 100 dova pomoci. Sivac dosta gresaka, Karic nula bodova.

Trebat ce sigurno 4, 5 pojacanja za prve postave u prvoj federalnoj.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 23 apr 2023, 21:42

Treba nam killer u napadu...al jeftin killer 😁
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

zona072
Kontakt:

Post Postao/la zona072 » 23 apr 2023, 21:44

Čestitam igračima na još jednoj pobjedi, ja se stvarno nadam da je ova loša igra iz kola u kolo to takozvano Duvnjakovo tempiranje forme. Većina igrača je u očajnoj formi i oni igrači koji su nosili igru Čelika jesenas, sada u proljeće posustaju. Dva zadnja beka nisu ni sjena igrača od prošle godine, baš kao ni Durmiš, Međuseljac i još neki.

Gol Arežine je stvarno fenomenalan, na trenutak je stadion zanijemio. Posjeta, publika i protivnik su za pohvaliti. Natron je odigrao jako dobro čestitam njihovim igračima i posebno treneru Natrona, da su zabili onaj zicer ko zna u kojem smjeru bi utakmica otišla. Suma sumaru lijepa noć na Bilinom.

Čelik zauvijek :salut:

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 23 apr 2023, 21:49

Al sta je Durmo izvadio prije Filipovog gola na 0:0 rezultatu :shock:

Da mi ponudis sad Burica, dobro bi razmislio da li bi ga uzeo kao jedinicu pored Durme.

Bravo momak :bih:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

almir2018
Kontakt:

Post Postao/la almir2018 » 23 apr 2023, 21:52

Koji gol Arezine jbtt bravo majstore, pun pogodak je njegovo dovođenje ove zime nadam se da ce ga uspjeti zadržati ako uđemo u Prvu ligu FBiH

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 23 apr 2023, 21:55

Nakon tri stative, 5 prilika, pise se losa igra. Tacno nevjerovatno.
Celik!3,2,2.

kirat410
Kontakt:

Post Postao/la kirat410 » 23 apr 2023, 22:00

Žuna asistent ako sam dobro vidio?

Celicni
Kontakt:

Post Postao/la Celicni » 23 apr 2023, 22:13

Trebat ce tu svakako pojacanja za 1.FL, svakako je jača liga od ove, ali abd o tome cemo kad se plasiramo u nju.Sad polahko samo iz utakmice u utakmicu ici do baraza nikoga za podcijeniti i onda proci taj baraž sa odblokiranim računom i onda gledati pojačanja.

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 23 apr 2023, 22:13

Cestitam na pobijedi treneru igracima i posebno navijacima.
Sta rec o utakmici ,odlican ambijent reko sam bice oko 5000 et pise 4000 ali nekako mi na 4000 premalo 1541 broj.to ispada da je skoro 30% bez karti uslo ..
Za utakmicu 3 stative,jedan ponisten gol ,promasen penal i bar jos 5 dobrih sansi i na kraju Durmo nas izvuce i Filip euro gol uz njihivo izlezavanje ali to je kad nedas gol na vrijeme .Kako god bitna 3 boda sasvim zasluzeno.Jos dodat Isakovic mora cuvat zivce ne moze se onako ponasat svadjat sa sudijama.
Robija cista desetka kao i svi navijaci na stadionu i pohvalio bio pjevanje pjesme navijaca ali mozda opet prerano pusteno ali puno bolje nego protiv Radnika..
Ovo igracima mora bit lekcija da nema se zaebavat ni sa jednom ekipom,das 3 gola i nek.se valjaju.ali bitno je +10.
Ako udjemo u FL a uci ce mo akobogda trebat ce pojacanja koji ce igrat.Karicu se zahvalit i to je to i neke igrace pozajmit u neke klubove.

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 23 apr 2023, 22:17

Kopačke Arežine su romantika
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 23 apr 2023, 22:18

Kakav Žuna i asistencija dodo prvom do sebe i sad ko fol asistencija😂 Šuto poslije Arežine jednom 3 mreže bi prebacio da su bile,100 godina trenirat može al Arežinu nikad dostič ne može! AREŽINA kralj...Jednostavno predobar nočas,pasovi,dodavanja,pregled igre,kretanje sve VRHUNSKO! O golu ne bih ,sve se vidjelo! Isakovič dobar igrač u polju,gine,bori se,zna ,al je običan čoban na jeziku! Prigovara,tjera neku pravdu a na kraju čobansko ponašanje dobiješ! I Vardo kopira Isaka ne po igri več čobanluku! Publike je bilo očekivano po meni,ako je zarada od karti veča od 10000 km mislim da se može rači da je to super za jednu tekmu treče lige! Karalič nočas trnokop,ništa,nula obična! Kariča več sutra otjerat,nema se više šta šlepat u klubu! Sivac dobar,ostali tu i tamo,Durmo na nivou,Fena se borio i previše,Arežina vrh,i daleko najbolji!
::::SAMO ČELIK::::

mk1008
Kontakt:

Post Postao/la mk1008 » 23 apr 2023, 22:45

Izvinite na upadanju
Cestitke na svim dosadašnjim rezultatima, i na podrsci klubu i na svemu sto ste prosli do sada, makar cete kad se vratite aBd biti neovisni od politike ...
Ista i nas sudbina ceka nazalost Truhlo se raduje hahaha al to je samo zalost BH fudbala
Imam jedno pitanje , zna li neko kad je Celik ispao iz lige, kad je uslijedio taj niz losih desavanja koliko je posjeta opala i kakva je bila brojnost navijacke grupe, jer recimo ova utakmica veceras po svemu je u nivou PL BiH
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 23 apr 2023, 22:51

BatistutA19 je napisao/la:
23 apr 2023, 22:13
Sta rec o utakmici ,odlican ambijent reko sam bice oko 5000 et pise 4000 ali nekako mi na 4000 premalo 1541 broj.to ispada da je skoro 30% bez karti uslo ..
Za utakmicu 3 stative,jedan ponisten gol ,promasen penal i bar jos 5 dobrih sansi i na kraju Durmo nas izvuce i Filip euro gol uz njihivo izlezavanje ali to je kad nedas gol na vrijeme .Kako god bitna 3 boda sasvim zasluzeno.Jos dodat Isakovic mora cuvat zivce ne moze se onako ponasat svadjat sa sudijama.
Robija cista desetka kao i svi navijaci na stadionu i pohvalio bio pjevanje pjesme navijaca ali mozda opet prerano pusteno ali puno bolje nego protiv Radnika..
Ovo igracima mora bit lekcija da nema se zaebavat ni sa jednom ekipom,das 3 gola i nek.se valjaju.ali bitno je +10.
Ako udjemo u FL a uci ce mo akobogda trebat ce pojacanja koji ce igrat.Karicu se zahvalit i to je to i neke igrace pozajmit u neke klubove.
Ne, vec je 30% sa kartama, a 70% bez karti. Misle neko budala placat, a neko samo onako ulazit?
Ovamo hajcat raju da kupuje vise karti, da bi neki ulazili i bez jedne. Nemojte samo reci da je u ovih 70% djeca i pretplatnici.

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 23 apr 2023, 22:53

Uvijek problemi s tim kartama...
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 23 apr 2023, 23:05

Convicts je napisao/la:
23 apr 2023, 22:53
Zamorano je u pravu. Ruke odsjeci i redaru koji pusti i ko prodje, pa ovo je preslo svaku mjeru.

Eto da i umanjimo procjenu, jug plus zapad nije bilo ispod 3k sigurno. Pola publike proslo bez ulaznice kako u pic.ku mate.rinu vise.

FRLegioen
Kontakt:

Post Postao/la FRLegioen » 23 apr 2023, 23:12

Truhlo je napisao/la:
23 apr 2023, 23:05
Convicts je napisao/la:
23 apr 2023, 22:53
Zamorano je u pravu. Ruke odsjeci i redaru koji pusti i ko prodje, pa ovo je preslo svaku mjeru.

Eto da i umanjimo procjenu, jug plus zapad nije bilo ispod 3k sigurno. Pola publike proslo bez ulaznice kako u pic.ku mate.rinu vise.
Ljudi su ulazili sa kartama i otkucavali se i nakon te objave!Ja sam usao pred kraj poluvremena,a bilo je jos dosta ljudi koji su kasnili i otkucavali se nakon te objave!Nemojte bezveze dizati hampu

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 23 apr 2023, 23:17

mk1008 je napisao/la:
23 apr 2023, 22:45
Izvinite na upadanju
Cestitke na svim dosadašnjim rezultatima, i na podrsci klubu i na svemu sto ste prosli do sada, makar cete kad se vratite aBd biti neovisni od politike ...
Ista i nas sudbina ceka nazalost Truhlo se raduje hahaha al to je samo zalost BH fudbala
Imam jedno pitanje , zna li neko kad je Celik ispao iz lige, kad je uslijedio taj niz losih desavanja koliko je posjeta opala i kakva je bila brojnost navijacke grupe, jer recimo ova utakmica veceras po svemu je u nivou PL BiH
Napišem ti ja sutra malo opširnije. Nije to bilo samo ispadanje iz lige. Mnogo se toga izdešavalo.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 23 apr 2023, 23:19

FliX je napisao/la:
23 apr 2023, 22:51
BatistutA19 je napisao/la:
23 apr 2023, 22:13
Ne, vec je 30% sa kartama, a 70% bez karti. Misle neko budala placat, a neko samo onako ulazit?
Ovamo hajcat raju da kupuje vise karti, da bi neki ulazili i bez jedne. Nemojte samo reci da je u ovih 70% djeca i pretplatnici.
U pravu si pogresno sam napiso onda po ovom 70% besplatno.uslo ,ne mogu vjerovat pa ovo nije bilo.prije 20 godina ovako.Ali cuce se sve ali premalo to

jagamu
Kontakt:

Post Postao/la jagamu » 23 apr 2023, 23:19

Pa to je ono sto sam pisao nedavno ovdje. Zastitari su uigrali semu, puste cetvoricu za cenera, i tako zarade 50-100 km, boli ih grac sto nebi pustio plata mu 900km.
Ovdje je jedino rijesenje da na svaki ulaz postavimo ljude volontere koji ce nadgledat sve to. I kad pocne utakmica, pustaj jos 10-15 min i zakljucaj kapije.
Ne vidim drugi nacin.
Arezino majstore svaka cast za ovu bombu
Idemo sad u Brezu da se iskalimo za sve silne promasaje zadnjih utakmica 0-5
moSa likCe

phillies
Kontakt:

Post Postao/la phillies » 23 apr 2023, 23:25

I ja sam se bas iznenadio kad sam na semaforu vidio 1500 otkucanih karata. ocekivao sam bar 2500 uz onakvu brojku na zapadu. Ne znam da li je neko iz kluba bio na ulazu i vrsio kontrolu (kao prosli put)? Svega mi, mozda bi se isplatilo i kamere postaviti pa da se vidi koga se to pusta, na koji nacin i zbog cega.

Sto se tice same posjete, kad imaju rezultati i kad je sve izvjesnije da ce Celik ici u baraz, tako se i publika pomalo vraca na stadion. Vjerujem da ovo moze jos bolje u 1FL, ali ima jos do toga.
Utakmica se svodi na jedno: primarijus profesor doktor Filip Arezina!!! Ne samo zbog gola, nego zbog 90 minuta igre na nivou koji pojedini igraci nece ni na FIFI uspjeti postici. Koje je on pojacanje po Celik vidjelo se u mnogim prilikama kad dadne pas s jednog kraja terena na drugi, hirurski precizno, a onda ovaj sto je primio loptu spetlja sa drugim saigracem pas u tri metra. I to se ponavljalo nekoliko puta. Durmo je drugi igrac utakmice. Nije imao toliko posla, ali ona dva zicera i Bartez bi se zamislio kako da ih odbrani :D Feno je trcao borio se kad nije bio s loptom. Kad je s loptom, dok ne krene prema golu - potezak i spor, ali sve u svemu odigrao je sasvim solidno. Sijerkica bas nece gol, ima lijepe sanse, pogadja stative, al kao zapisano da promasi. Isakovic, Vardo, Mehic na svom nivou. Sivac, Karalic, Durmis onako...Honda mora manje komplikovati s loptom. Ima brzinu da probija bok i nema potrebe za viskom driblinga.
Natron se pokazao kao cvrsta ekipa, udarali su i oni, izlezavali dok su imali rezultat, kasnije su i oni fizicki pali.

Navijaci, kao i Arezina. :D Nadam se da je sad pjesma zvucala bolje :D

@mk1008
Ovo nam je treca sezona otkako smo krenuli u obnovu kluba. Jednu sezonu smo bili u Kantonalnoj ligi, a ovo nam je druga sezona u Drugoj ligi Centar. Kao sto mozda znas, vrlo smo blizu da nakon 18 godina ponovo imamo odblokiran racun i da se krene u legalno poslovanje, sto naravno otvara mnoga vrata. To ce i Upravi biti ogroman vjetar u ledja u daljem radu i daljem napretku.
Sto se tice same posjete, bilo je saroliko, posebno dok smo bili u Kantonu, ali ulaskom u visi rang, pocela se stvarati neka konstantna brojka od 300-400 gledalaca. Naravno sad bi to trebalo ici preko hiljadarke, pa vidjecemo. Sto se Juga tice, i tu se dosta radi na animaciji navijaca i na svakoj utakmici vidi se napredak u brojnosti. Gostovanja su solidno odradjena sva.

Kao sto vidis, samo nas kontrola karata yebe :D
Slobodi svako dobro, al nazalost izgleda da cemo u slijedecoj sezoni gledati stari derbi. Osim ako ne krenete i vi ovim putem kojim smo mi krenuli.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: nebeskasila i 5 gostiju.