Publike po mojoj procjeni 2500 do 3k. Jug i robija fantasticno izdanje.
Durmisu i Karalicu ne moze 100 dova pomoci. Sivac dosta gresaka, Karic nula bodova.
Trebat ce sigurno 4, 5 pojacanja za prve postave u prvoj federalnoj.
Moderator/ica: GracanicaAA
Ne, vec je 30% sa kartama, a 70% bez karti. Misle neko budala placat, a neko samo onako ulazit?BatistutA19 je napisao/la: ↑23 apr 2023, 22:13Cestitam na pobijedi treneru igracima i posebno navijacima.
Sta rec o utakmici ,odlican ambijent reko sam bice oko 5000 et pise 4000 ali nekako mi na 4000 premalo 1541 broj.to ispada da je skoro 30% bez karti uslo ..
Za utakmicu 3 stative,jedan ponisten gol ,promasen penal i bar jos 5 dobrih sansi i na kraju Durmo nas izvuce i Filip euro gol uz njihivo izlezavanje ali to je kad nedas gol na vrijeme .Kako god bitna 3 boda sasvim zasluzeno.Jos dodat Isakovic mora cuvat zivce ne moze se onako ponasat svadjat sa sudijama.
Robija cista desetka kao i svi navijaci na stadionu i pohvalio bio pjevanje pjesme navijaca ali mozda opet prerano pusteno ali puno bolje nego protiv Radnika..
Ovo igracima mora bit lekcija da nema se zaebavat ni sa jednom ekipom,das 3 gola i nek.se valjaju.ali bitno je +10.
Ako udjemo u FL a uci ce mo akobogda trebat ce pojacanja koji ce igrat.Karicu se zahvalit i to je to i neke igrace pozajmit u neke klubove.
Zamorano je u pravu. Ruke odsjeci i redaru koji pusti i ko prodje, pa ovo je preslo svaku mjeru.
Ljudi su ulazili sa kartama i otkucavali se i nakon te objave!Ja sam usao pred kraj poluvremena,a bilo je jos dosta ljudi koji su kasnili i otkucavali se nakon te objave!Nemojte bezveze dizati hampu
Napišem ti ja sutra malo opširnije. Nije to bilo samo ispadanje iz lige. Mnogo se toga izdešavalo.mk1008 je napisao/la: ↑23 apr 2023, 22:45Izvinite na upadanju
Cestitke na svim dosadašnjim rezultatima, i na podrsci klubu i na svemu sto ste prosli do sada, makar cete kad se vratite aBd biti neovisni od politike ...
Ista i nas sudbina ceka nazalost Truhlo se raduje hahaha al to je samo zalost BH fudbala
Imam jedno pitanje , zna li neko kad je Celik ispao iz lige, kad je uslijedio taj niz losih desavanja koliko je posjeta opala i kakva je bila brojnost navijacke grupe, jer recimo ova utakmica veceras po svemu je u nivou PL BiH
U pravu si pogresno sam napiso onda po ovom 70% besplatno.uslo ,ne mogu vjerovat pa ovo nije bilo.prije 20 godina ovako.Ali cuce se sve ali premalo toFliX je napisao/la: ↑23 apr 2023, 22:51Ne, vec je 30% sa kartama, a 70% bez karti. Misle neko budala placat, a neko samo onako ulazit?BatistutA19 je napisao/la: ↑23 apr 2023, 22:13Cestitam na pobijedi treneru igracima i posebno navijacima.
Sta rec o utakmici ,odlican ambijent reko sam bice oko 5000 et pise 4000 ali nekako mi na 4000 premalo 1541 broj.to ispada da je skoro 30% bez karti uslo ..
Za utakmicu 3 stative,jedan ponisten gol ,promasen penal i bar jos 5 dobrih sansi i na kraju Durmo nas izvuce i Filip euro gol uz njihivo izlezavanje ali to je kad nedas gol na vrijeme .Kako god bitna 3 boda sasvim zasluzeno.Jos dodat Isakovic mora cuvat zivce ne moze se onako ponasat svadjat sa sudijama.
Robija cista desetka kao i svi navijaci na stadionu i pohvalio bio pjevanje pjesme navijaca ali mozda opet prerano pusteno ali puno bolje nego protiv Radnika..
Ovo igracima mora bit lekcija da nema se zaebavat ni sa jednom ekipom,das 3 gola i nek.se valjaju.ali bitno je +10.
Ako udjemo u FL a uci ce mo akobogda trebat ce pojacanja koji ce igrat.Karicu se zahvalit i to je to i neke igrace pozajmit u neke klubove.
Ovamo hajcat raju da kupuje vise karti, da bi neki ulazili i bez jedne. Nemojte samo reci da je u ovih 70% djeca i pretplatnici.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.