FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
86
50%
Prolazak u Play off
36
21%
Grupnu fazu
49
29%

Ukupno glasova: 171

Osttribine
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Osttribine » 23 apr 2023, 21:23

Bgm me posjeta na Koševu iznenadila, nisam ocekivao da ce ovoliko raje biti, istina ulaz je bio dzaba i to je uticalo. Neka ide ko hoce manite se prepucavanja, kao sto napisah i danas fkt ih znam mnogo koji su veliki i redovni na tekmama pitari, ali jace od njih bilo danas i otisli su na tekmu. Sto se "igre" tice, nikakvog pomaka sa ovim klocem zalizanim, smislene akcije mi ne znamo odigrati. O ovim sudijskim lakrdijama pricati je suvisno, ova sudijska trojka mora se iskljuciti iz fudbala, da se razumijemo ostetili su obje ekipe. Sad slijedi paklen raspored u kojem sa ovakvim predstavama nemamo sta traziti iskreno, a pogotovo sa ovakvom igrom u Evropi, pa ima da nas neka osrednja ekipa natrpa do vrha.
Zadnja izmjena: Osttribine, dana/u 23 apr 2023, 21:46, ukupno mijenjano 1 put.

SviUNapad1jeAFH
Kontakt:

Post Postao/la SviUNapad1jeAFH » 23 apr 2023, 21:23

siroliver69 je napisao/la:
23 apr 2023, 21:03
Dok sunce zemlju grije, nikad veći seljacic neće biti kapiten Sarajeva kao ovaj sad sto je!
Tu računam i Dala, Avdiju i ine...
Sve bogalji influenserski mahaci rukicama, od vrha do dna, Mirvah, Aylah, Zalizulu, Ziljka...nastavi niz.
Bruka od igre...bruka.
I nije isto da su ovi izjednačili pa nas na kontre ubili i ovaj poništeni go nama...nije isto, ko se razumije.
Po čemu si to zaključio?

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 23 apr 2023, 21:24

MA sad ga mozes yebat..i da je najgori nek stoji jos 6 utakkmica. Nista bolje nece niko donijet do kraja. Al sa zadnjom utakmicom ove sezone mora ic mora.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 23 apr 2023, 21:25

JavierBosnia je napisao/la:
23 apr 2023, 21:20
Protiv Zrinjskog gotovo pa sigurno:

Mulalic-Martinovic-Serbecic-Radovic
Balta-Cirjak
Guliashvili-Varesanovic-Keremeh
Renan

Eventualno Catakovic i/ili Dzafic na krilo
Iskreno dobra ekipa osim sincine ali znamo da se igrati u prvih 11 100%
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 23 apr 2023, 21:25

Nema potrebe da se vrijedjamo, nek bojkotuje ko hoce i nek ide na Kosevo ko hoce ali na tv-u je meni ovo mucno gledati. 90 posto utakmice cujes trenere i igrace kako galame i vriste umjesto pjesmu s tribina. Ove zadnje 4 domace utakmice su pokazale da sve vise licimo na klubove poput Tuzle C. I Azmir je znao skupiti par hiljada na Tusnju ali to nije realna slika. Sve je to meni nekako plasticno i instant
Bilo kako bilo horde su popisali i mirvic i ayla i mirza i mnogi nasi navijaci. Pokazali su mirvic i ajla da nisu bitne te horde i da se s parama moze skoro sve. Pokazali su da im ne trebaju pare od navijaca jer imaju pare. Pokazali su neko novo Sarajevo koje ima podrsku i rezultate. Pokazali su da Kosevo moze i bez sjevera.
Ali vidjet cemo koliko je to sve realno i stvarno i koliko nije plasticno. Evo po sta hocete da ce na kraju se pjevati druga pjesma. Mozda ce trebati malo vise vremena ali na kraju ce horde pobijediti. Ismire djaba ti pare ako ne znas i ako si tvrdoglav. Neki kazu da je naivan i da slusa pogresne al hajde nije ni bitno. Djaba ti pare ako izaberes zalizanog ispred navijaca. I da nisu upravu navijaci i tradicija su vrijedniji od sto Varesanovica i Ajli.
Ja sam poceo navijati zbog hordi i sjevera. Nisam imao nikog da me odvede na utakmicu. S rajom u srednjoj na sjever i zagrizo do kraja zivota. Kontam ove sto su im roditelji isli na utakmice pa ih usmjerili na pravi put ali sta kad djeca postanu tinejdjeri mladost ludost i sve to. Nece omladina da sjedi i gricka kospe i slusa takticare razne. Mnogi ce preci na drugu stranu bez hordi. Da me dijete pita sto oni imaju navijace a mi nemamo. Vratite nam horde evo vam mirza. Hebo vas pozoriste ovo

guadalupe
Kontakt:

Post Postao/la guadalupe » 23 apr 2023, 21:26

spezial je napisao/la:
23 apr 2023, 21:20
Kolicina mrznje koju isfrustrirani pojedinci ovdje ispoljavaju je degutantna... razumijem i neslaganje, pa i prepucavanje i prcanje, ali zeljeti smrt i vrijedjati brutalno navijace svog kluba, koliko god da nisu u pravu, je prevrsilo svaku mjeru.
Svakakve se gluposti ovdje brisu kad se napise , a to se ostavi da svi vide. Smirite strasti raja, Horde ce na kraju kao i uvijek biti upravu i kao i svaku bitku do sada dobiti, ovo je danas poraz bio sa ovolikim brojem navijaca, ali rat nije izgubljen niti ce biti. Ponavljam ne vrijedjajte jedni druge, zajedno cemo opet stajati svi na tribinama i navijati, nisu kurava i narkoman vrijedni da se svadjamo medjusobno.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 23 apr 2023, 21:27

Koliko sad pauzira Zilkić? Dvije?
Idemo dalje, katastrofa ko i do sad sa zalizanim.
Bože daj Europu, i otkaz kretenu :pray:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

siroliver69
Kontakt:

Post Postao/la siroliver69 » 23 apr 2023, 21:30

SviUNapad1jeAFH je napisao/la:
23 apr 2023, 21:23
siroliver69 je napisao/la:
23 apr 2023, 21:03
Dok sunce zemlju grije, nikad veći seljacic neće biti kapiten Sarajeva kao ovaj sad sto je!
Tu računam i Dala, Avdiju i ine...
Sve bogalji influenserski mahaci rukicama, od vrha do dna, Mirvah, Aylah, Zalizulu, Ziljka...nastavi niz.
Bruka od igre...bruka.
I nije isto da su ovi izjednačili pa nas na kontre ubili i ovaj poništeni go nama...nije isto, ko se razumije.
Po čemu si to zaključio?
Po glumi, mase rukama, baca se po travi, zadize sorc, ljuti se nesto, komentariše sve...i ne pišem to zbog crvenog uopste. Ovo sam htio napisati na početku utakmice.
Nema tu ozbiljnost koju treba imati kapiten. Pretjero sam s Dalom i sl. ali i on je ispod nivoa ozbiljnog lidera.
Moje mišljenje.

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 23 apr 2023, 21:32

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
23 apr 2023, 21:27
Ako Europu izbori nema šanse da Mirza dobije otkaz, još ako je Mirvić tvrdoglav pa se zainatio neka nam je Bog na pomoći.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 23 apr 2023, 21:33

Svaka cast Avramu na majstoriji, otresao ga u grlo pojedinim. Ostalo tuga! Nek je na obraz ovim sadakasima koji su danas otisli!
Bahati, bahati Željkan!
1946

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 23 apr 2023, 21:34

H8Z7 je napisao/la:
23 apr 2023, 21:32
Ako Europu izbori nema šanse da Mirza dobije otkaz, još ako je Mirvić tvrdoglav pa se zainatio neka nam je Bog na pomoći.
Ma ako se zainatio, neće ga otjerati ni ako ne odemo u Europu.
Kretenski egoista…

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 23 apr 2023, 21:35

Samo neka je dzabaluka, gledali bi i ispadanje u drugu ligu.

Avram objasnio i spasio nove bruke (ko i sudija)
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 23 apr 2023, 21:35

Jednu ,direktan crveni je dvije pauze.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 23 apr 2023, 21:38

miky_hz je napisao/la:
23 apr 2023, 21:35
To mi je jasno, nego mi stvara konfuziju jer mu je ovo 3. žuti bio, pa onda još i crveni.

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 23 apr 2023, 21:41

Pantelija je napisao/la:
Samo neka je dzabaluka, gledali bi i ispadanje u drugu ligu.

Avram objasnio i spasio nove bruke (ko i sudija)
A navijalo bi se još i za sok i kikiriki, pa nek se fula i pjesma.

Ma na tribinama je bilo 30% ljudi kojima je ono prva utakmica pogledana u životu, još 30% kojih nisu navijači Sarajeva, ovo ostalo eto pola starije raje koja je standardna pa dolazi gotovo uvijek tu i ostalo što je džaba. Dobar broj SDAovih mahača zastava i njihovih botova na tribinama.

Hoćel Ajla sredit sad sa svojim talđijom koju tranšu, makar otišle i u fiktivne fakture.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 23 apr 2023, 21:41

Svaki isKRENI navijac FK SARAJEVA je protiv Mirze ajle, ali dali su hz ikad pomislili da je mizda mirvic njima poslao poruku da nemogu oni tjerat koga hoce sa i bez razloga, i da na kraju hz nemogu urusavat njegov imidz sa izjavama neznalica okruzio se sa lopovima zapisljava budale.. itd

Takodje nisam upratio nigdje da je NAM izjavio da je potrosio 25 m m(€) i da nije znao nista o tom..

Pratim FK SARAJEVO svaki dan, ponovo kazem nigdje to nisam procitao a cak sam i gledao snimak kad je sabrina bila i kad je NAM bio na zoom.

Sabrina je cak rekla prednjim i pred novinarima da se nije smjela uzet flasa vode bez znanja namovog, sto on nije povrgo.

Covjek je javno rekao da je radi svjetske krize od korone morao bankrotirat nekolicinu svojih biznisa i da se danima omisljao koje sve biznise treba da bankrotira. Odlucio je za nas sto je i logicno jer od FIFE UEFE ZA PLAY OFF LE DOBILI 2 m€ generalni sponzor 150 k €, najskuplji igrac prodat u histori pl cimirot 1,3 m€ i plus imas vicu i kompaniju na vratu..

Nekaze da Nam nije izjavio to sto su napisao al nisam to upratio i voliobi ako imas tu izjavu da obajvis.

Takodje Tan dok je bio vlasnik imao je svoje ljude a cinimi se i da je NAM..

Sabrina je bila tuzena i tuzba je odbacena jer nije bilo nikakvih dokaza.. ovo nije slucaj SARAJLIC koji kaze nevin sam, samo zato sto je ilegalno snimljena moja pljacka drzave

Pobjeda zasluzena, zuti kartoni pogreska

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 23 apr 2023, 21:42

23 apr 2023, 21:38
miky_hz je napisao/la:
To mi je jasno, nego mi stvara konfuziju jer mu je ovo 3. žuti bio, pa onda još i crveni.
Pa daj dodatni ce prenijeti nakon suspenzije,ono kad se vrati poslije Zrinjskog imat ce vec jedan žuti i dijelit ce ga dva od nove suspenzije.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 23 apr 2023, 21:42

slika
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 23 apr 2023, 21:42

Muka mi je gledati da se pljujemo izmedju sebe,da nekom zelimo smrt,da se ismijavaju i prozivaju HZ tipa vas 300 i slicno. Mnogi od nas smo prosli sjever,mi isti cemo uvijek ispostovati odluke,medjutim imas ljude sa djecom,starije osobe itd kojima bas nije bitan stav grupe,odu popiju pivo ili sok dodju nekad na tekmu kad je lijepo vrijeme sa djecom itd glupo mi i takvim ljudima zelit smrt

MSOZ101
Kontakt:

Post Postao/la MSOZ101 » 23 apr 2023, 21:43

Danas se jasno vidjelo da nas sa Mirzom dugoročno sunce neće ugrijati. Preveliki prostor između linija. Ljudi nas stisli, samo se čekao momenat da nam uvale gol, stručnjak ništa ne radi po tom pitanju da ubaci viška igrača u sredinu da se malo zbiju redovi naprave blokovi. Mi smo i danas bili sreli za peticu da su oni bili malo prisebniji i da Šerbečić nije imao dan pa morao ispravljat greške Muse i Čirjaka. Ne kontam zašto ne pokusa sa postavkom kao protiv Slobode kada smo skroz ok izgledali. Do kraja sezone neka nam je Bog na pomoći, vjerujem da se na gostovanju u Čitluku može iščupat neki bod, ali treba pametno postaviti ekipu, a to se ne može baš očekivat od Mirze.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, johntravolta123, jurisicduska, keli, mercurial, muhamedhulk, Sazg, Seipronto, senad82 i 107 gostiju.