FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Uz dobar rezz protiv Zrinjskog, sljedeci vikend ide 10+ milja ma stadionu 

- BordoBBoja
- Kontakt:
Pogledate koliko je sda osvojila glasova u kantonu, onda pogledate broj posmatraca danas na tribina, i vidite da su to isti “ljudi”

- Shategabri
- Kontakt:
Ako bude džabe ulaz, 20.ZipSarajevo je napisao/la: ↑23 apr 2023, 21:43Uz dobar rezz protiv Zrinjskog, sljedeci vikend ide 10+ milja ma stadionu![]()
Koševo Zapad
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Sve mi se cini da je Renan dobio odlicnu podvaljenu loptu ili? I jos par situacija slicnih. Jalovo je bilo i na silu ali dzaba kad mi se sami sebi pucamo u koljeno s ovom glupom postavkom. Vrancic Balta izgidose u sredini. Bekovi stoje presiroko (lako ih markirati) u gradnji napada iz prve trecine sto navedenim otezava uopste da razigraju igru jer im se izbori suzavaju. A Avram takodjer okrenut ledjima njihovom golu igracem na ledjima. Onda ide lopta nazad stoperima ili na krilo gdje ofanzivac mora postati ronaldinho, nanizati 2-3 igraca i dati loptu Hamzi da je dadne ko Lazic penisom.hz033 je napisao/la: ↑23 apr 2023, 20:57Nakon svega, posjeta odlicna, igra losa, razbit ce nas zrinja sa ovakvom igrom. Ziljkic radilica, bez potrebe se sprzio i izgorio na ovoj tekmi. Patnja sa sredinom, nemamo covjeka da stane na loptu, da razigra da podvali istu prema naprijed.
Odbrana nije losa al mora to sigurnije dosta. Musa los, prelos veceras, nista pokazao nije. Ovo treba presloziti, sloziti i ova ekipa bi mljela !!!!
Dizdarevic pod hitno istrcavanja vjezbati. Ko glineni golub na golu. Narod pljuje Cirjaka, u zivotu beka nije igrao.
Bez publike danas bi ovo bio pa siguran kiks. I ovako jedva uzesmo a kad zagrmi stadion Mirza odlazi je bolje od tisine u svakom slucaju. Pa njima i odgovara u tisini da budu da ih niko ne nadgleda i kritikuje.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Kakav bolan dobar rez.protiv Zrinjskog pa ljudi će nas ubiti u srijedu moli Bog da ne fasujemo više od 3 kom.ZipSarajevo je napisao/la: ↑23 apr 2023, 21:43Uz dobar rezz protiv Zrinjskog, sljedeci vikend ide 10+ milja ma stadionu![]()
Pitam jer je dobio treci zuti, to je suspenzija 1 tekma, i onda je dobio i drugi zuti tj crveni, ide li tu suspenzija?> Inace ide, nakon 2 zuta tj crvenog ide suspenzija 1 tekma
Sve mi znamo.
- feniksptica
- Kontakt:
Ne mogu oni toliko napunit.BordoBBoja je napisao/la: ↑23 apr 2023, 21:44Pogledate koliko je sda osvojila glasova u kantonu, onda pogledate broj posmatraca danas na tribina, i vidite da su to isti “ljudi”
![]()
I sledeci vikend ce bit isto ovako. Lijepo vrijeme praznik dosta stranaca, stariji ljudi sto ne prate drustvene mreze uopste.
Zato kazem za Horde da su izabrale pogresan nacin i to je to.
Nisu to momci od 15 godina da ne razumiju gdje zive i s kakvim narodom zive.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Nemoj tripovati jer nikakav poraz Hordi ovo nije. Jasna je poruka odaslana. Prazan Sjever i izostanak Hordi ne mozes nadoknaditi.guadalupe je napisao/la: ↑23 apr 2023, 21:26Svakakve se gluposti ovdje brisu kad se napise , a to se ostavi da svi vide. Smirite strasti raja, Horde ce na kraju kao i uvijek biti upravu i kao i svaku bitku do sada dobiti, ovo je danas poraz bio sa ovolikim brojem navijaca, ali rat nije izgubljen niti ce biti. Ponavljam ne vrijedjajte jedni druge, zajedno cemo opet stajati svi na tribinama i navijati, nisu kurava i narkoman vrijedni da se svadjamo medjusobno.
- 1 9 4 6 -
-
- Kontakt:
Zna li neko jesul teren prosili nakon 12 mjeseci? Ja mislim da je to svjetski rekord
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- JavierBosnia
- Kontakt:
Nisam siguran ali mislim da propusta Zrinjski i da protiv Sirokog i dalje ima 2 zuta i pred suspenzijom je
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Nema mi logike da ima 2 zuta, valjda 1JavierBosnia je napisao/la: ↑23 apr 2023, 21:59Nisam siguran ali mislim da propusta Zrinjski i da protiv Sirokog i dalje ima 2 zuta i pred suspenzijom je
Sve mi znamo.
Pise i u cometu.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Suspendovan za Zrinjski i nastavlja sa 2 zuta?
Kako ti nema logike? Jel ušao u ovu tekmu sa 2 žuta? Jeste! Jel dobio 2 žuta koja automatski znače crveni? Jeste! Jel mu ostaju 2 žuta koja je dobio prije ove tekme? Ostaju!cookiech je napisao/la: ↑23 apr 2023, 22:02Nema mi logike da ima 2 zuta, valjda 1JavierBosnia je napisao/la: ↑23 apr 2023, 21:59Nisam siguran ali mislim da propusta Zrinjski i da protiv Sirokog i dalje ima 2 zuta i pred suspenzijom je
Simple as that.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Ma nije poraz Hordi sto su ljudi dosli da gledaju utakmicu, ali ocito je da vecina raje nije za bojkot. Evo da je doslo 500-600 pa i hiljadu ljudi, pa da se kaze da je velika razlika i da ima uticaja, ali na tekmi je bilo 7.000 ljudi. Ne mora znacit ni da oni podrzavaju aylu i mirzu, ali ocito nisu ni za bojkot. Najveca glupost bi sad bila da se od njih prave zlocinci (ovdje likovi porede karadzica i cetnike i nekakve ratne izdajnike s ljudima sto su dosli na utakmicuLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑23 apr 2023, 21:54Nemoj tripovati jer nikakav poraz Hordi ovo nije. Jasna je poruka odaslana. Prazan Sjever i izostanak Hordi ne mozes nadoknaditi.guadalupe je napisao/la: ↑23 apr 2023, 21:26Svakakve se gluposti ovdje brisu kad se napise , a to se ostavi da svi vide. Smirite strasti raja, Horde ce na kraju kao i uvijek biti upravu i kao i svaku bitku do sada dobiti, ovo je danas poraz bio sa ovolikim brojem navijaca, ali rat nije izgubljen niti ce biti. Ponavljam ne vrijedjajte jedni druge, zajedno cemo opet stajati svi na tribinama i navijati, nisu kurava i narkoman vrijedni da se svadjamo medjusobno.

- JavierBosnia
- Kontakt:
Ima, 2 zuta danas = crveni i dobio je kaznu za to suspenzija 1 utakmica
I onda se gleda kao da danas nije dobio nijedan zuti jer su mu ta dva izazvala crveni
Nije on crveni dobio zbog jednog zutog nego zbog dva, zato se oba danas gledaju kao jedan crveni. Ako sam ti dobro docarao

Al u qrtzu.ZipSarajevo je napisao/la: ↑23 apr 2023, 21:43Uz dobar rezz protiv Zrinjskog, sljedeci vikend ide 10+ milja ma stadionu![]()
Trenutno korisnika/ca: adoado, Aduka87, bavaracmujo, edgarallanpoe04, fks74, Hajdeee, Haksss, Rajvosa4ever, rimljanin90 i 59 gostiju.