[quote=Torino post_id=9241891 time=1682286634 user_id=50401]
[quote=DBR1987 post_id=9241759 time=1682284460 user_id=39098]
Cekao sam neke zvanicne podatke pa da napisem nesto...
7300 razloga ima da vas 300-400 se prevaspita jel ovo sto radite pravi put ?
Ove ljude sto prozivate, OVI SU LJUDI NEKAD BILI TAJ FAMOZNI SJEVER KOJI VI DANAS PREDSTAVLJATE, HORDE ZLA POSTOJE OD 1987 GODINE !!!!!
I GENERACIJE PRIJE VAS SU NA ISTOKU I ZAPADU !!!!
Puno je nas proslo i gostovanja i kise i snjegove i muriju i batine i sve sto ide uz to...
I nakon svega toga vas 300 iz one kafane psujete i provocirate ljude koji su dosli da gledaju klub za koji zive ?!
KLOSARI JEDNI SEREM VAM SE U USTA !
Fol snimaju telefonima njih 10 da se vidi ko je bio na tekmi....
ISPALI STE SMIJESNI !!!!
Od huje i bespomocnosti ne znaju sta drugo.....
Izorofiraliste se danas ko nikad i ponavljam sta sam napisao u prvom postu ljudi vole Sarajevo i nema tog bojkota koji ce zaustavit ljude da dodju na Kosevo !
UMJESTO DA ISKORISTITE MASU KOJE JE JEDNOGLASNO (istok i zapad ) SKANDIRALA MIRZA ODLAZI ! DA SE GLAS CUJE 90' MIN VI PROVOCIRATE I PLJUJETE LJUDE OD KOJIH STE NASLIJEDILI TRIBINU ?!
Al ti ljudi podrzavaju vas stav ALI NE NACIN !!!! GLUPANI GLUPI!!!!
Ovo je danas vas poraz ne treba vam niko trans ukrast da vas ugasi, ugasite se sami u ne brukajte se vise !
SVI SMO NA ISTOJ STRANI KRETENI JEDNI !!!!! VAS 400 TJERA INAT, VI STE I SJEBALI SJEVER PRIJE NEKIH CCA 7 GODINA SA 10 PODGRUPA KOJE SVE ZELE DA BUDU "GLAVNE".
SAMO CU RECI FUUUUUJJJJJ!!!!
[/quote]
Reče frajer koji je bio uz agente u doba borbe protiv istih, pa kad je skonto neke stvari došo na zapad. To 400 ljudi vam ne pije vode, eto vas na istoku ima 10 000

Koliko vas je bilo protiv Ljubića na Koševu, Prva kiša će vas iskristalisati vas 300 na istoku i 300 na zapadu. To 300 ljudi da ima na sjeveru pokazala su ti zadnja dva kola odigrana na Koševu.
Da si uz hz ne pokazuje se tako što ih vrjeđaš i ne poštuješ stav. Žalosno od tebe, nekad si bio dobar navijač, dobar momak. U šta se pretvori moj K... Valjda dođe sa godinama, šta li. Prazan stadion je najbolja poruka upravi šta se misli o njima, ali pitarluk je to u kontru samo. Klub ti pun influenserki, kriminalaca i narkomana i takav klub mi ne želimo podržati. Nasjeli ste na besplatan ulaz i lijepo vrijeme. Parola vam je da vam niko neće određivati idete li ili ne. Igra Sarajevo i u Trebinju, Tuzli, Mostaru, pa pokažite tu ljubav, a ja nije tamo besplatno, ko će se cimat do Trebinja čitav dan.
Da se odgovori i onom momku što se čudi što raja idu na gostovanje, a neče na domaće tekme. Sve što organizuje klub nečemo podržati. Nečemo se učlaniti u klub, nečemo kupiti ništa iz shopa, nečemo sjediti u njhovim kafanama... Sarajevo čemo uvijek podržati, pa i na ovaj način. Ovo govorim u svoje ime i ime par mojih drugova, nikakav stav hz ne iznosim, nit sam kompetentan. Ima pametnijih tamo. Vratilo se dosta stare raje, jbg ne znate jer ne idete.
Može li mi neko od vas pravih reči, zašto izlaite u 80oj minuti? Nije valjda da izbegnete gužvu
Zašto dajete klubu podršku samo kad vodi, u suprotnom vrijeđate igrače?
Zašto na stadion ulazite u 10oj minuti, a u kafaini ste 2h prije tekme?
Zašto bacate ublehe da ne vodite djecu radi hz? Kome je i kada dijete povrijeđeno od strane istih?
Zašto pljujete hz, a 90% vas na društvenim mrežama drži slike koreografija istih tih momaka?
[/quote]
Ja sam dugo bio na sjeveru i posebno ekipa od 2010 pa do 2018 je bila top i sad su ovi momci ok. Al ovo oko bojkota po meni nisu dobro odradili. Po meni je ovo sto ne dolaze na Koševo vise neki inat nego borba.