FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- JavierBosnia
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Pozdrav za grupicu momaka sa istoka koji po fejsu u komentarima kace slike "Prazno Kosevo" a danas su bili na utakmici (poznanici su mi) 

EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- unitarista
- Kontakt:
JavierBosnia je napisao/la: ↑24 apr 2023, 00:18Pozdrav za grupicu momaka sa istoka koji po fejsu u komentarima kace slike "Prazno Kosevo" a danas su bili na utakmici (poznanici su mi)![]()

Hoće ljudi prazno Koševo, a Mirvah da ode, bankrot bi se desio.
nisam čiko sa avatara.
I Nam je otišao pa se nije desio.unitarista je napisao/la: ↑24 apr 2023, 00:22JavierBosnia je napisao/la: ↑24 apr 2023, 00:18Pozdrav za grupicu momaka sa istoka koji po fejsu u komentarima kace slike "Prazno Kosevo" a danas su bili na utakmici (poznanici su mi)![]()
![]()
![]()
![]()
Hoće ljudi prazno Koševo, a Mirvah da ode, bankrot bi se desio.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Nek se mi svaku utakmicu patimo sa loptom i nek dobijamo po 1-0 hahabordobijeli je napisao/la: ↑23 apr 2023, 23:47Ma sve ukupno očajna utakmica za gledati bez tempa, mi bez prave organizacije, ideje, puno gresaka. Nebi ja izdvajao pojedince mi smo danas kao ekipa izgledali očajno kao na terminu bez sistema i organizacija. Uopšte nemamo ideju kako doci iz svoje polovine do prot6vnickog gola, presing krenemo trojica ispadnu ostali nisu krenuli u presing. Ovo sto sam ja vidjeo danas to je jedna od lošiji igara Sarajeva al eto pobjedilo se nekako. Ali mora mnogo mnogo bolje.mnon46 je napisao/la: ↑23 apr 2023, 23:40Nismo bili aman to stoji, ali veznjak nam je zabio gol, Renanov poništeni je Vrančić idealnu poslao, Balta standardno udarao mada ofanzivno ga lopta napadne. Nije ni preloše bilo.bordobijeli je napisao/la: ↑23 apr 2023, 23:28
Iskreno mene razočarao naš vezni red danas nista nisu napravili Balta, Vrancic i Avramovski ustvari jako loša kontrola veznog reda. Ne kazem da bi Dal bolje niti poredim nesto samo konstatujem da je danas vezni red bilo loš kao i citava ekipa, uopšte nemamo ideje kako igrati.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ma ima Tan, on je uvijek za varijante da nam mjesec - dva plaća troškove dok ne nađe investitora
PS, ima li iko onu stranicu što možeš pisati rezultate za utakmice do kraja i on ti izbaci raspored na tabeli?
Znam da smo prošlih sezona to često koristili

PS, ima li iko onu stranicu što možeš pisati rezultate za utakmice do kraja i on ti izbaci raspored na tabeli?
Znam da smo prošlih sezona to često koristili

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Upravu si,jedini razlog zasto nisam komplet ljude koji vode klub pljuvao je taj da klub ne isprasta. Svima nama klub treba prioritet biti i interes kluba,mucno mi je citat pljuvanje medju nama,snimanja nekakva,najgore uvrede izmedju sebe. Prestao sam i da pisem iz razloga jer te odma stave u nekakav tor,valjda odu ova dva uhljupa da prodisemo.Torino je napisao/la: ↑24 apr 2023, 00:01Pogledaj željovce, cvile za Mislimovićem... Zar ista greška da se pravi?feniksptica je napisao/la: ↑23 apr 2023, 23:58Govorio sam to skoro a opet cu. Lijecite posljedice a ne uzrok.
I mene da neko postavi negdje za direktora a nisam za to grabio bi i rukama i nogama da sto duze budem tu.
Naravno da oni trebaju dobiti otkaze ali nisu se oni sami ni postavili na te pozicije sigurno. Odlazak nista ne rjesava, opet ostaju glave koje su donijele taku odluku i bit ce tu da odluce ko ce bit sledeci direktor i trener.
Ja sam 100% ubjedjen da je MIRVIC dobro razmislio kad he MIRZU postavio kao trenera..Jer prije MIRZE HZ nisu bili izriciti da mora Ayla otic( svi bi viljeli da nije tu iz dosta razloga plus sto je simoatizer propalog klub nk zeljoolimpic fuzija..
Ali, peije Mirze izmedju redova se mogli procitat da nije samo Emir problem vec i ona..
Ako neko misli da Mirvic nije znao za slucaj PONEDELJAK I 12 igrac grdno se vara. Takodje smatram da je MIRZU dove striktno i planski radi neceg
NADAM SE DA NIJE, razlog DA NAS UNISTI KAO KLUB, zato sam trazio da neko od glavnih vodja HZ ako ovo cita napise jel ovo problem dali nesto znaju, jeli to razlog
Ako HZ nemaju to saznanje, ili saznanje tipa da cemo bit SDA ILI NESTO U TOM SMISLU, onda smatram da su HZ izabrale pogresan nacin
Takodje u tom slucaju smatram da MIRVIC ima razlog sto je Cicka stavio na mjesto ss
Mozda misli da ce sanjim pokazat hz da on moze stavit ratka mladica ako hoce da bude direktor trener i da oni nemogu tu nista..NESTO SLICNO STO JE MAMIC U DINAMO, vadio K..i..t,,u BBB SIMA piso ponjima i nisu mu nista mogli..
Ili da je poturio ovu stuhu tako da unisti Ajlu tacnije jednim metkom dva zeca
Ili nesto 20 to sto mi nemozemo sad dokucit u ovom trenutku
Al ako nije ovo prvo sve ovo ostalo moze sacekat da mi izborimo evropu i hz bi trebale pogurat klub
Ali, peije Mirze izmedju redova se mogli procitat da nije samo Emir problem vec i ona..
Ako neko misli da Mirvic nije znao za slucaj PONEDELJAK I 12 igrac grdno se vara. Takodje smatram da je MIRZU dove striktno i planski radi neceg
NADAM SE DA NIJE, razlog DA NAS UNISTI KAO KLUB, zato sam trazio da neko od glavnih vodja HZ ako ovo cita napise jel ovo problem dali nesto znaju, jeli to razlog
Ako HZ nemaju to saznanje, ili saznanje tipa da cemo bit SDA ILI NESTO U TOM SMISLU, onda smatram da su HZ izabrale pogresan nacin
Takodje u tom slucaju smatram da MIRVIC ima razlog sto je Cicka stavio na mjesto ss
Mozda misli da ce sanjim pokazat hz da on moze stavit ratka mladica ako hoce da bude direktor trener i da oni nemogu tu nista..NESTO SLICNO STO JE MAMIC U DINAMO, vadio K..i..t,,u BBB SIMA piso ponjima i nisu mu nista mogli..
Ili da je poturio ovu stuhu tako da unisti Ajlu tacnije jednim metkom dva zeca
Ili nesto 20 to sto mi nemozemo sad dokucit u ovom trenutku
Al ako nije ovo prvo sve ovo ostalo moze sacekat da mi izborimo evropu i hz bi trebale pogurat klub
Svaki put lik odbija Sarajevo i pravi se vazan. Ko si da te svaki put molimo? Nisam nesto za njegabordobijeli je napisao/la: ↑24 apr 2023, 00:14Zoran Zekić belupo vodi do kraja sezone još 6 kola i prekida saradnju. Volio bi ga vidjeti na klupi Sarajeva![]()
![]()
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Ja bih još jednom pokušao sa Markom Nikolicem.Samo mu treba predstaviti dobar projekat i dati odrješene ruke, a on bi sa svojim stručnim štabom kojeg bi doveo sigurno uradio odlične stvari.
-
- Kontakt:
Čovjek bi došao to uopšte nije upitno bilo nikada... Ali za koje pare, znaš li ti braca koliko taj lik košta ?
Ti za pare možeš ovdje dovesti i Slavišu Jokanovića, ali pitanje je koliko mi možemo finansijski, odnosno koliko gazda ŽELI finansijski, jer mi keša imamo očigledno.
Ni Renan ni Kyeremeh ni Ziljkić ni Besim nisu ovdje došli igrati za 2/3 milje. Svaki od njih ima 12k+ sigurno. Znači para ima, i to mi nikad nije bilo jasno od strane Ismira. Da nema marke u klubu pa stavis Mirzu pa okej, daj šta daš. Ali skrhaš bruku para na obeštećenja i na plate i postaviš Mirzu za trenera. Fakat ne kontam taj potez
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Predstavljeno je sve i vodili su se intenzivni razgovori ali ništa.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Da li ste vi primjetili nesto u odnosu na proslu godinu? Nemamo uopste puno povrijedjenih ni kartoniranih igraca. U vrijeme Dudica svaku tekmu nam je neko falio sto zbog kartona sto zbog povrede. To je nesto sto je pohvalno.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
-
- Kontakt:
Pasa moj, Mirza i njegov „strucni“ stab su doveli te igrace. Znaci prvo dosao nestrucni stab pa dosli skupi igraci.ajdohordas je napisao/la: ↑24 apr 2023, 03:15Čovjek bi došao to uopšte nije upitno bilo nikada... Ali za koje pare, znaš li ti braca koliko taj lik košta ?
Ti za pare možeš ovdje dovesti i Slavišu Jokanovića, ali pitanje je koliko mi možemo finansijski, odnosno koliko gazda ŽELI finansijski, jer mi keša imamo očigledno.
Ni Renan ni Kyeremeh ni Ziljkić ni Besim nisu ovdje došli igrati za 2/3 milje. Svaki od njih ima 12k+ sigurno. Znači para ima, i to mi nikad nije bilo jasno od strane Ismira. Da nema marke u klubu pa stavis Mirzu pa okej, daj šta daš. Ali skrhaš bruku para na obeštećenja i na plate i postaviš Mirzu za trenera. Fakat ne kontam taj potez
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Marko Nikolic nije realna opcija za nas klub i prestanite vec jednom spominjati takva imena. Covjek iza sebe ima duplu krunu u Partizanu, trofeje u Madjarskoj i Rusiji. U Lokomotivi je imao skoro 2 miliona eura godisnju platu. Nedavno je odbio povratak u Partizan, a oni su mu nudili blizu milion eura godisnje. Kod takvih trenera dobra prica i odrijesne ruke ne pale.
-
- Kontakt:
Umjesto PRAZNO KOSEVO sad ide parola PRAZAN SJEVER.
Najjace, vidjet cete vi kad kisa padne
Kakva smjesna borba.
Jos djeljenje onih letaka
Najjace, vidjet cete vi kad kisa padne
Kakva smjesna borba.
Jos djeljenje onih letaka

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sljedeće kolo:
Borac - Željezničar
Široki Brijeg - Velež
Zrinjski - Sarajevo
Borac - Željezničar
Široki Brijeg - Velež
Zrinjski - Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
1
X
1
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Samo što je ostala ista stvar kod kartona, svaki karton skoro je na prigovor i nesportko ponašanje, a ne na pametne akumulirane faule i jače duele. Mada trud i zalaganje im se ne može osporiti. Volio bih vidjeti podatak klizećih startova, sam Ziljkić ih je imao 7-8.pjankesarajevo je napisao/la: ↑24 apr 2023, 07:41Da li ste vi primjetili nesto u odnosu na proslu godinu? Nemamo uopste puno povrijedjenih ni kartoniranih igraca. U vrijeme Dudica svaku tekmu nam je neko falio sto zbog kartona sto zbog povrede. To je nesto sto je pohvalno.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, amypitar, AvantiBL, boki86, Haksss, kanarinac, NeSamSafetee, perodeformero, tuitamo i 71 gost.