x
x
x
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
x
Ko preživi pričat će
Što je jos gore, nema pozicije koju on nije probao, al ne ide brate, naigrao se kod nas, ali ja jos ne pamtim njegovu kvalitetnu utakmicu, pa ni na iskustvo nesto da podvali...treba svaki dan Dudicu da zahvaljuje kakav mu ugovor dadeajdohordas je napisao/la: ↑24 apr 2023, 08:42Kad vidim kombinaciju sa Džafićem na krilu, odmah bi sebi u meniskus pucao...
Mislim da ide jedan miroljubivi x dole
Momak je prošlu sezonu prekucao u Tuzli na lijevom krilu, kod nas odnosno kod Dudića nije sastavio dvije utakmice zaredom na toj poziciji.Ovo nam je u srijedu neka vrsta "bonus" utakmice gdje niko ništa ne očekuje, gdje nemamo šta izgubiti.Idelna prilika da se njemu i Kyeremechu pruži prilika da na prirodnim pozicijama odigraju 90 minuta, pa ko zna, možda nešto ubodemo.propoklopac je napisao/la: ↑24 apr 2023, 08:50Što je jos gore, nema pozicije koju on nije probao, al ne ide brate, naigrao se kod nas, ali ja jos ne pamtim njegovu kvalitetnu utakmicu, pa ni na iskustvo nesto da podvali...treba svaki dan Dudicu da zahvaljuje kakav mu ugovor dadeajdohordas je napisao/la: ↑24 apr 2023, 08:42Kad vidim kombinaciju sa Džafićem na krilu, odmah bi sebi u meniskus pucao...![]()
Nista covjek (DBR) nije pogresno rekao. Hajd ja bi to manje agresivno ali je sustina takva. To za snimanje ljudi koji idu prema tribini. Sta reci? Jel potreban komentar?Torino je napisao/la: ↑23 apr 2023, 23:50Reče frajer koji je bio uz agente u doba borbe protiv istih, pa kad je skonto neke stvari došo na zapad. To 400 ljudi vam ne pije vode, eto vas na istoku ima 10 000DBR1987 je napisao/la: ↑23 apr 2023, 23:14Cekao sam neke zvanicne podatke pa da napisem nesto...
7300 razloga ima da vas 300-400 se prevaspita jel ovo sto radite pravi put ?
Ove ljude sto prozivate, OVI SU LJUDI NEKAD BILI TAJ FAMOZNI SJEVER KOJI VI DANAS PREDSTAVLJATE, HORDE ZLA POSTOJE OD 1987 GODINE !!!!!
I GENERACIJE PRIJE VAS SU NA ISTOKU I ZAPADU !!!!
Puno je nas proslo i gostovanja i kise i snjegove i muriju i batine i sve sto ide uz to...
I nakon svega toga vas 300 iz one kafane psujete i provocirate ljude koji su dosli da gledaju klub za koji zive ?!
KLOSARI JEDNI SEREM VAM SE U USTA !
Fol snimaju telefonima njih 10 da se vidi ko je bio na tekmi....
ISPALI STE SMIJESNI !!!!
Od huje i bespomocnosti ne znaju sta drugo.....
Izorofiraliste se danas ko nikad i ponavljam sta sam napisao u prvom postu ljudi vole Sarajevo i nema tog bojkota koji ce zaustavit ljude da dodju na Kosevo !
UMJESTO DA ISKORISTITE MASU KOJE JE JEDNOGLASNO (istok i zapad ) SKANDIRALA MIRZA ODLAZI ! DA SE GLAS CUJE 90' MIN VI PROVOCIRATE I PLJUJETE LJUDE OD KOJIH STE NASLIJEDILI TRIBINU ?!
Al ti ljudi podrzavaju vas stav ALI NE NACIN !!!! GLUPANI GLUPI!!!!
Ovo je danas vas poraz ne treba vam niko trans ukrast da vas ugasi, ugasite se sami u ne brukajte se vise !
SVI SMO NA ISTOJ STRANI KRETENI JEDNI !!!!! VAS 400 TJERA INAT, VI STE I SJEBALI SJEVER PRIJE NEKIH CCA 7 GODINA SA 10 PODGRUPA KOJE SVE ZELE DA BUDU "GLAVNE".
SAMO CU RECI FUUUUUJJJJJ!!!!Koliko vas je bilo protiv Ljubića na Koševu, Prva kiša će vas iskristalisati vas 300 na istoku i 300 na zapadu. To 300 ljudi da ima na sjeveru pokazala su ti zadnja dva kola odigrana na Koševu.
Da si uz hz ne pokazuje se tako što ih vrjeđaš i ne poštuješ stav. Žalosno od tebe, nekad si bio dobar navijač, dobar momak. U šta se pretvori moj K... Valjda dođe sa godinama, šta li. Prazan stadion je najbolja poruka upravi šta se misli o njima, ali pitarluk je to u kontru samo. Klub ti pun influenserki, kriminalaca i narkomana i takav klub mi ne želimo podržati. Nasjeli ste na besplatan ulaz i lijepo vrijeme. Parola vam je da vam niko neće određivati idete li ili ne. Igra Sarajevo i u Trebinju, Tuzli, Mostaru, pa pokažite tu ljubav, a ja nije tamo besplatno, ko će se cimat do Trebinja čitav dan.![]()
Da se odgovori i onom momku što se čudi što raja idu na gostovanje, a neče na domaće tekme. Sve što organizuje klub nečemo podržati. Nečemo se učlaniti u klub, nečemo kupiti ništa iz shopa, nečemo sjediti u njhovim kafanama... Sarajevo čemo uvijek podržati, pa i na ovaj način. Ovo govorim u svoje ime i ime par mojih drugova, nikakav stav hz ne iznosim, nit sam kompetentan. Ima pametnijih tamo. Vratilo se dosta stare raje, jbg ne znate jer ne idete.
Može li mi neko od vas pravih reči, zašto izlaite u 80oj minuti? Nije valjda da izbegnete gužvu![]()
Zašto dajete klubu podršku samo kad vodi, u suprotnom vrijeđate igrače?
Zašto na stadion ulazite u 10oj minuti, a u kafaini ste 2h prije tekme?
Zašto bacate ublehe da ne vodite djecu radi hz? Kome je i kada dijete povrijeđeno od strane istih?
Zašto pljujete hz, a 90% vas na društvenim mrežama drži slike koreografija istih tih momaka?
Zašto vas pola sjedi kad se pjeva "Mi smo Divovi"?
Ma tu godinu cijelu TC je pročepilo, meni ni tamo nesto nije bio uau, on je 5 6 golova glavom zabio, kod nas jos nije imao dodir lopte i glave, mozda bas grijesim, al baca mi na dobro precjenjenog igraca, a kako sam cuo Dudic da ga nije doveo nesto bi mu bilo, sta li je on vidio u njemuLucas je napisao/la: ↑24 apr 2023, 09:04Momak je prošlu sezonu prekucao u Tuzli na lijevom krilu, kod nas odnosno kod Dudića nije sastavio dvije utakmice zaredom na toj poziciji.Ovo nam je u srijedu neka vrsta "bonus" utakmice gdje niko ništa ne očekuje, gdje nemamo šta izgubiti.Idelna prilika da se njemu i Kyeremechu pruži prilika da na prirodnim pozicijama odigraju 90 minuta, pa ko zna, možda nešto ubodemo.propoklopac je napisao/la: ↑24 apr 2023, 08:50Što je jos gore, nema pozicije koju on nije probao, al ne ide brate, naigrao se kod nas, ali ja jos ne pamtim njegovu kvalitetnu utakmicu, pa ni na iskustvo nesto da podvali...treba svaki dan Dudicu da zahvaljuje kakav mu ugovor dadeajdohordas je napisao/la: ↑24 apr 2023, 08:42Kad vidim kombinaciju sa Džafićem na krilu, odmah bi sebi u meniskus pucao...![]()
Sto je najjace, i prva 2 zuta u sezoni su mu bas glupa. Oba puta izveo slobodnjak prije nego sto je dobio znak.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑23 apr 2023, 23:03![]()
![]()
Bezveze gluposti radi.I u Tuzli se nesto svadja sa publikom poslije utakmice hoce da se bije.Ne treba mu to,treba se obaviti jedan razgovor sa njim.Tvoje je da se fokusiras na teren.
Igra katastrofa,vile nas pronosale danas al zaboli me.Protiv Sloge i Veleza smo nezasluzeno izgubili bar 3 boda,kako zbog kradje,tako zbog 'nesrece'.Nek i mi jednom na guzove dobijemo
Protiv Zrinjskog su vec skinuli gace,tako da okrenuti se narednom vikendu i Listici,jedna od presudni utakmica
pa teska nas sudbina ceka. Nije bas da investitori stoje u redu. Pa svjez ti je primjer sta se desi kada ostanes bez investitora, skupljas igrace, igraju za dz itd itd. Prvo naci investitora pa tjerati sadasnjeg. Isto tako i sa trenerom.NazorUso je napisao/la: ↑24 apr 2023, 09:42Najjaci argument ovih koji "vole Sarajevo i ne navijaju za aylu i mirzu nego za klub" je taj da ako ode Mirvic - bankrotirat cemo, ugasiti se, cekat ce nas sudbina Celika...
Svi znamo da to nije istina, ali evo i da jeste - zar vi ne navijate za klub, bez onzira gdje bio i ko u njemu bio ???
Malo kontradiktorni trubaci...
I ja kontam da bi mogao Velez uzeti, jer Siroki igra ocajno. Jedino protiv Borca nedavno prvo poluvrijeme su odigrali pravo dobro.
Zar moze teza sudbina od ove ? Rezultati za qrac, navijaci podijeljeni, krimimal i kriminalci oko kluba, masnokosa kerina trener, navijacica zeljkana direktorica... Mogao bi do sutra nabrajati "divnu situaciju" u klubu.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑24 apr 2023, 09:51pa teska nas sudbina ceka. Nije bas da investitori stoje u redu. Pa svjez ti je primjer sta se desi kada ostanes bez investitora, skupljas igrace, igraju za dz itd itd. Prvo naci investitora pa tjerati sadasnjeg. Isto tako i sa trenerom.NazorUso je napisao/la: ↑24 apr 2023, 09:42Najjaci argument ovih koji "vole Sarajevo i ne navijaju za aylu i mirzu nego za klub" je taj da ako ode Mirvic - bankrotirat cemo, ugasiti se, cekat ce nas sudbina Celika...
Svi znamo da to nije istina, ali evo i da jeste - zar vi ne navijate za klub, bez onzira gdje bio i ko u njemu bio ???
I na kraju ulozilo se u ekipu kao nikad, koliko god Mirvic fula imao ne moze se reci da ne zeli da nesto napravi.
Btw kad smo već kod investitora, oduvijek me zanimalo zasto nikad nismo pokušali da uspostavimo kontakte s nekim iz zaljevskih zemalja, obzirom da je za njih novac koji bi investirali u nas nista, a mi bismo bili među najbogatijim na balkanuLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑24 apr 2023, 09:51pa teska nas sudbina ceka. Nije bas da investitori stoje u redu. Pa svjez ti je primjer sta se desi kada ostanes bez investitora, skupljas igrace, igraju za dz itd itd. Prvo naci investitora pa tjerati sadasnjeg. Isto tako i sa trenerom.NazorUso je napisao/la: ↑24 apr 2023, 09:42Najjaci argument ovih koji "vole Sarajevo i ne navijaju za aylu i mirzu nego za klub" je taj da ako ode Mirvic - bankrotirat cemo, ugasiti se, cekat ce nas sudbina Celika...
I na kraju ulozilo se u ekipu kao nikad, koliko god Mirvic fula imao ne moze se reci da ne zeli da nesto napravi.
uzimajuci sve faktore u obzir sir - vel ocekujem X. Mi kakvi smo naopaki bez pola ekipe mozda i nesto napravimo protiv laznih. A bojac seljo 1x.
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, EastMadness, Haksss, JavierBosnia, Lecler, OsmanhodzicBuco, Rajvosa4ever, rimljanin90 i 92 gosta.