FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
85
51%
Prolazak u Play off
35
21%
Grupnu fazu
48
29%

Ukupno glasova: 168

NazorUso
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la NazorUso » 24 apr 2023, 11:29

Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
24 apr 2023, 11:16
predstavnici Hordi, znam da citate. Nije smak svijeta ako se promijene neke smjernice i nacin djelovanja bojkota. Grehota ispratiti vip lozu i strucni stab onako mlako :D
Postajete dosadni, a spinujete kako vas neko smara.
Horde su rekle svoje, imaju stav i imaju obraz. Nece ih zavarati jedna pobjeda i besplatan ulaz.
Svoj vi pos'o...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

Dave
Kontakt:

Post Postao/la Dave » 24 apr 2023, 11:30

Istek ugovora na ljeto:
Vršajević
Džafić
Čirjak
Mustafić
Vrančić
Musa
Balta
T. Ramić

Pokušati produžiti ugovore za Čirjaka, Vrančića i Baltu.
Avramovskom je ugovor do zime, ako ne bude povreda do ljeta pokušati produžiti i njegov.
This time next year, we'll be millionaires!

Krvarim od dosade

Hamagara
Kontakt:

Post Postao/la Hamagara » 24 apr 2023, 11:31

NazorUso je napisao/la:
24 apr 2023, 11:00
Hamagara je napisao/la:
24 apr 2023, 10:52
Bio sam juče na stadionu sa dvoje maloljetne djece.
I bilo mi je, nakon dugo vremena LIJEPO....
Igru necu komentarisati jer je bila ku.rac...

Ali da meni neko zabranjuje, uslovljava ili pametuje KAKO DA VOLIM KLUB, koga da podrzavam ili slično nikad niko nece moci....

A oni par **** koji svi zajedno imaju 80 kg da su krenuli na moje dijete... Poginuli bi automatski... To Vam se kunem životom...

Znači, sad se ljubav mjeri po tome koliko si imao gostovanja i tako pravimo tablicu ljubavi prema klubu...

Nabijem na ku.rac i Ajlu i Mirzu i kompletnu upravu ali da mi neko pametuje i namece nesto nema od toga nista...
I da , nabijem na **** i onih 15 sto su juce kao lafo prijetili i psovali...
Hamagara je napisao/la:
13 apr 2023, 10:07
slika

Ma ja bih joj ga slozio pa nek sve gori 😆
Pravi porodican covjek :rol: :rol: :rol: :rol:
Dobro i .... Šta sad
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 24 apr 2023, 11:33

Hamagara je napisao/la:
24 apr 2023, 11:31
NazorUso je napisao/la:
Hamagara je napisao/la:
24 apr 2023, 10:52
Bio sam juče na stadionu sa dvoje maloljetne djece.
I bilo mi je, nakon dugo vremena LIJEPO....
Igru necu komentarisati jer je bila ku.rac...

Ali da meni neko zabranjuje, uslovljava ili pametuje KAKO DA VOLIM KLUB, koga da podrzavam ili slično nikad niko nece moci....

A oni par **** koji svi zajedno imaju 80 kg da su krenuli na moje dijete... Poginuli bi automatski... To Vam se kunem životom...

Znači, sad se ljubav mjeri po tome koliko si imao gostovanja i tako pravimo tablicu ljubavi prema klubu...

Nabijem na ku.rac i Ajlu i Mirzu i kompletnu upravu ali da mi neko pametuje i namece nesto nema od toga nista...
I da , nabijem na **** i onih 15 sto su juce kao lafo prijetili i psovali...
Hamagara je napisao/la:
13 apr 2023, 10:07
slika

Ma ja bih joj ga slozio pa nek sve gori 😆
Dobro i .... Šta sad
Sta ce bit, zanimljivo mi ko izigrava porodicne ljude, moralne vertikale, velike zastitnike svoje porodice a "slozio bi ga" prvoj ofajli...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:

ubipara
Kontakt:

Post Postao/la ubipara » 24 apr 2023, 11:33

Shategabri je napisao/la:
24 apr 2023, 11:20
ubipara je napisao/la:
24 apr 2023, 11:10
Bezveze se raspravlja na temu bojkota. Niti ko kome moze zabraniti da ide na utakmice niti ko koga tjera da ide na utakmice. Hoces hoces, neces ne moras. Ja mogu iznijeti moje licno misljenje a to je da horde nece nista postici bojkotom. Pa evo i osijek ima slicnu situaciju gdje navijaci tjeraju upravu pa su tu i parolama i navijanjem tjeraju upravu a ne bojkotom. Mogu samo reci i zahvaliti se Bogu dragom pa ne ovisimo od para navijaca da bi nam klub bio finansijski stabilan, nego imamo investitora. Da je imao pogresnih odluka, jeste i svi se mozemo sloziti da nije trebao postaviti masnog zalizanog za trenera. Ali uvijek ima ono “ali” a to je da dok god bude zalizani debil imao rezultate bit ce tu a evo priblizio se je evropi. Na kraju polusezone siroki nam je bjezao 11 bodova sad smo mi ispred njih. Nas je povoljan raspored posluzio ali vidjet cemo kakva ce situacija biti sada kada se pofajtamo sa direktnim konkurentima, to ce masnom i biti ispit da se vidi jel dorastao zadatku ili nije.
A evo izbori Evropu, dakle ostvari cilj, znači ostaje trener - šta bi mu bio cilj naredne sezone?
To zavisi od investitora i od uprave, ja mogu samo zeljeti da bi naredni cilj bio titula i prolazak u grupe KL, jer nama europa ne bi smjela biti cilj to bi trebalo biti normalno za velicinu naseg kluba i zbog finansija i svega ostalog. Ne trebamo se uopste dovesti u situaciju da nam je europa upitna.
Najvece je pitanje sta ako ostvari ovogodisnje ciljeve tj. Izbori evropu, dali ce horde i narednu sezonu bojkotovati ili nece? Vjerovatno ce i dalje bojkotovati i sta ce postici time? Nista. Zalizani debil ce biti tu dokle god ima rezultate i dok god ispunjava zacrtane ciljeve uprave bile horde tu ili ne ali tako je

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 24 apr 2023, 11:35

napoleon72 je napisao/la:
24 apr 2023, 11:03
spezial je napisao/la:
24 apr 2023, 10:38
slika

slika

Slike s Tuzla cityja 2021.

Realnost je da ljudi kod nas slabo dubinski prate fudbal i nasu ligu, 90% ljudi koji navijaju za Sarajevo jednostavno ne ulazi u tematiku nesto pretjerano.

Cekaju fino vrijeme, malo da izadju s porodicom ili rajom i pogledaju tekmu, jos ako je lijepo vrijeme, top.

Masa ljudi me pitala sta se uopste bojkotuje i zasto, ljudima se ne da to analizirat plaho, i to je cinjenica. Ali to ne znaci da im treba zeljeti smrt ili ih provocirati.
Jel ovo tekma koju smo izgubili 1:2, Kurdic zabio za nas?

To je bilo na radni dan, ponedjeljak popodne, dobro znam da ja od posla nisam mogao stici. Jbg, nije referenca.
Moguce, onako mi izleti ova slika, poprilicno je reprezentativna, jer nije ovo jedina tekma gdje je bilo manje od 2.000 na tekmi, bog zna koliko sam ih takvih odgledo protiv posusja, leotara i drugih slabijih ekipa.

Povlacim paralelu s tim da nas svijet svakako ide samo kad je nesto dzaba i kad su uslovi odlicni, ne samo sad kad je bojkot.

Hajde evo i da uzmemo da je 50-60 posto tribine takvih, ipak ovaj ostatak je jucerasnjom posjetom iznio svoj stav da se ne slazu s ovakvim nacinom borbe protiv ovih klupskih uhljeba, a sumnjam da je 7.000 ljudi doslo koji podrzavaju mirzu i aylu.

Malo je bezveze da grupa nije ispostovana, ali jos je bezveznije snimati, provocirati, a eto kako pisu navodno i autima se zalijetati na te ljude.

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 24 apr 2023, 11:37

NazorUso je napisao/la:
24 apr 2023, 11:29
predstavnici Hordi, znam da citate. Nije smak svijeta ako se promijene neke smjernice i nacin djelovanja bojkota. Grehota ispratiti vip lozu i strucni stab onako mlako :D
Horde su rekle svoje, imaju stav i imaju obraz. Nece ih zavarati jedna pobjeda i besplatan ulaz.
Svoj vi pos'o...

zovi kad napunis 18 da proslavimo zajedno :* nemoj me samo ti svrstavati u neke grupe.
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 24 apr 2023, 11:37

A evo izbori Evropu, dakle ostvari cilj, znači ostaje trener - šta bi mu bio cilj naredne sezone?
Sta je on zasluzan za prvi go protiv Listice. Koja je njegova zasluga za prvi go protiv TC, .....
Nije on nista ostvario nego je tu i sto bude manje smetao mozda nam se posreci jer je kvalitet lige urnebesno los.
Daj meni kilu zlata i ja cu je za 10 sekundi prodati za 50,000 a i malo vise.
nokee je napisao/la:
Hocemo, a vi se opet skupite pa snimajte.
Nakon tekme Mirza se cinicno nasmija i kaze "Hvala navijacima za podrsku". Zahebava vas i zna da vas koristi za svoj cilj. I sta sad ?
Kazete Horde imaju pogresan put. OK. Sta donosi vas nacin ? Interpretacija je da vi podrzavate njega licno i Aylu kao i upravu kluba.
Hocete li i dalje nastaviti sa istim "stilom" bojkota ?

Hamagara
Kontakt:

Post Postao/la Hamagara » 24 apr 2023, 11:38

NazorUso je napisao/la:
24 apr 2023, 11:33
Hamagara je napisao/la:
NazorUso je napisao/la:

Dobro i .... Šta sad
Sta ce bit, zanimljivo mi ko izigrava porodicne ljude, moralne vertikale, velike zastitnike svoje porodice a "slozio bi ga" prvoj ofajli...
Da, jesam porodičan čovjek i ne izigravam nikakve moralne vertikale i slično... ( Sta znas mozda sam razveden, mozda sam udovac ili.... ) I DA slozio bi ga sa Bismilom... I uvjek bi stao i zastitio porodicu...

Ti ne bi 🤔
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 24 apr 2023, 11:39

Hamagara je napisao/la:
24 apr 2023, 11:38
NazorUso je napisao/la:
24 apr 2023, 11:33
Hamagara je napisao/la:

Dobro i .... Šta sad
Da, jesam porodičan čovjek i ne izigravam nikakve moralne vertikale i slično... ( Sta znas mozda sam razveden, mozda sam udovac ili.... ) I DA slozio bi ga sa Bismilom... I uvjek bi stao i zastitio porodicu...

Ti ne bi 🤔
:bow: sve se rekao. Pozz :bow:

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 24 apr 2023, 11:41

@kengur, činjenica da ako ode u Evropu - ostvario zacrtani cilj.
Onda ga Mirvić sigurno neće smijeniti.
S kakvom ekipom, kako, šta, ko te pita.
Koševo Zapad

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 24 apr 2023, 11:42

kengur je napisao/la:
24 apr 2023, 11:37
Sta je on zasluzan za prvi go protiv Listice. Koja je njegova zasluga za prvi go protiv TC, .....
Nije on nista ostvario nego je tu i sto bude manje smetao mozda nam se posreci jer je kvalitet lige urnebesno los.
Daj meni kilu zlata i ja cu je za 10 sekundi prodati za 50,000 a i malo vise.
nokee je napisao/la:
Hocemo, a vi se opet skupite pa snimajte.
Nakon tekme Mirza se cinicno nasmija i kaze "Hvala navijacima za podrsku". Zahebava vas i zna da vas koristi za svoj cilj. I sta sad ?
Kazete Horde imaju pogresan put. OK. Sta donosi vas nacin ? Interpretacija je da vi podrzavate njega licno i Aylu kao i upravu kluba.
Hocete li i dalje nastaviti sa istim "stilom" bojkota ?
I ako se kojim cudom izbori ta famozna Evropa sinoc se moglo vidjeti da ce to biti jedva, na silu, na guranje.. Trener treba ostati samo zato sto je malo do kraja i cim se zavrsi sezona bila evropa ili ne, fino se zahvaliti i dovidjenja. Zalizani treba jednu press konfereciju sazvati i da se izvinjava za sve sto je uradio ali i jos ce dosta Miljacke proteci ali opran biti nece.
Najbolje bi i za njega samog bilo da odustane, digne ruke. Nema smisla voditi tim kada te ne podrzava niko sem 5 mafijasa i 100 clanova uze i sire porodice
- 1 9 4 6 -

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 24 apr 2023, 11:43

samo mi je zao sto ce protiv derbija biti prazan sjever
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 24 apr 2023, 11:46

24 apr 2023, 11:41
pa nije receno samo ostvariti zacrtani cilj. Treba da ispunjenje cilja na nesto lici a ne da nam sudije fantomskim odlukama to poguraju.
- 1 9 4 6 -

ubipara
Kontakt:

Post Postao/la ubipara » 24 apr 2023, 11:51

spezial je napisao/la:
24 apr 2023, 11:35

Malo je bezveze da grupa nije ispostovana, ali jos je bezveznije snimati, provocirati, a eto kako pisu navodno i autima se zalijetati na te ljude.
Ako je istina da se ljudima prijeti i prosipa neka sila onda horde nisu ispravne ni 1% i trebaju se svi zapitat sta se ustvari onda krije iza bojkota. Dali licni interesi ili interesi kluba? Ako ces vlasite navijace maltretirat i prijetit im samo zato sto su otisli na utakmicu da pogledaju klub za koji navijaju onda ni Ayla ni zalizani nisu vise bitni nego je bitno koja je ustvari svrha bojkota i pravi razlozi za bojkot. Niko nikom ne moze zabraniti da se slobodno krece, da ide na utakmice ako mu se ide, isto tako niko ni ne mora ici ako nece, ali da prijete ili ne daj boze udaraju ove sto idu onda su ociti razlozi zasto se bojkotuje i da hz imaju skrivene namjere I onda je i bolje bez njih.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 24 apr 2023, 11:53

24 apr 2023, 11:46
pa nije receno samo ostvariti zacrtani cilj. Treba da ispunjenje cilja na nesto lici a ne da nam sudije fantomskim odlukama to poguraju.
"igračima čestitam na pobjedi, a i Tuzla Cityju na fer meču. Očekivali smo tešku utakmicu, nismo pružili ni blizu igru koja se očekuje, ali je pritisak povratkom na Koševo bio prevelik. Najvažnija su tri boda u borbi za Evropu, igru nećemo komentarisati", rekao je Varešanović na početku.
A neće ni sudijske odluke kad mu ne odgovara.
"Sigurno da slijede utakmice s direktnim konkurentima za Evropu. Spremit ćemo se i rezultati su pokazali da se sa svima možemo nositi. Ne odustajemo, na dobrom smo putu i nadam se da ćemo na kraju izboriti Evropu bez obzira na protivnike. Vjerujem i znam da imamo kvalitet da se nosimo sa svima".
Zrinjski nam nije konkurent za bilo šta, dakle tu utakmicu i trener preskače.
Ono, izgubimo, jer se to očekuje, onda idemo fajt sa direktnim konkurentima.

On je za otkaza samo zbog ovakvog luzerskog razmišljanja.
Koševo Zapad

ZipSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la ZipSarajevo » 24 apr 2023, 11:53

NazorUso je napisao/la:
24 apr 2023, 11:29
Svoj vi pos'o...
Jah, ne smaraju a po PP se pisu prijetnje kako dolazimo po vas da vas bijemo i nek vam je bog na pomoci :tokralju:

Toliko o tome.

A kad smo kod ove situacije bojkota, dakle, uzmimo drzavu za prijmjer. Nikad se nece promjeniti stanje u istoj dok ne budu protesti i na iste bude preko 100k ljudi. Isto ce sve biti, vrtit ce se u krug.

I ovde mozemo slicnu paralelu povuci, sjever je morao odluciti da napuni svaku utakmicu sjever do kraja, i onda bi imalo efekta sta god da skandiraju. Nevezano ima li ljudi koji misle drugacije ili ne.
E sad je fazon sto se sjever ne moze napuniti, bar imamo primjere toga unazad par godina kada sjever nije bio pun nikad...

Trebalo se pozvati da se sjever napuni, zatvoriti istok i zapad, i onda bi puno vise ljudi odazvalo takvoj vrsti bojkota nego ovako...

Ovo sad stanje nikome nista ne donosi dobrog

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 24 apr 2023, 11:54

Hamagara je napisao/la:
24 apr 2023, 11:38
slozio bi ga sa Bismilom
Nadam se da ti to nije ime jarana.

Znas ono "sa vazeljin i bez vazeljin"
Doduse to se poklapa sa onim sto nam je zalizani rekao svakako. :rol:

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 24 apr 2023, 11:55

Satraše se nas gurajuci. Sta nas bolan guraju oteli nam dva boda protiv sloge, sinoc Tuzli gol poništen al i nama isto regularan gol poništen. Sve sto smo pobjedili bilo je čisto kao suza

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 24 apr 2023, 11:58

bordobijeli je napisao/la:
24 apr 2023, 11:55
Satraše se nas gurajuci. Sta nas bolan guraju oteli nam dva boda protiv sloge, sinoc Tuzli gol poništen al i nama isto regularan gol poništen. Sve sto smo pobjedili bilo je čisto kao suza
Daleko je ono sinoć od suze.
Ljudi su oštećeni i na 0-0 i na 1-0.
Jest, nama je poništen na 1-0 i poslije njihovog gola.
Nije baš isto.
Fakt je da su zakinuti za bod kao i mi za dva sa Slogom.
Koševo Zapad

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: keli, OzmoodPinglewood i 25 gostiju.