FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
85
51%
Prolazak u Play off
35
21%
Grupnu fazu
48
29%

Ukupno glasova: 168

spezial
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la spezial » 24 apr 2023, 11:58

ubipara je napisao/la:
24 apr 2023, 11:51
spezial je napisao/la:
24 apr 2023, 11:35

Malo je bezveze da grupa nije ispostovana, ali jos je bezveznije snimati, provocirati, a eto kako pisu navodno i autima se zalijetati na te ljude.
Ako je istina da se ljudima prijeti i prosipa neka sila onda horde nisu ispravne ni 1% i trebaju se svi zapitat sta se ustvari onda krije iza bojkota. Dali licni interesi ili interesi kluba? Ako ces vlasite navijace maltretirat i prijetit im samo zato sto su otisli na utakmicu da pogledaju klub za koji navijaju onda ni Ayla ni zalizani nisu vise bitni nego je bitno koja je ustvari svrha bojkota i pravi razlozi za bojkot. Niko nikom ne moze zabraniti da se slobodno krece, da ide na utakmice ako mu se ide, isto tako niko ni ne mora ici ako nece, ali da prijete ili ne daj boze udaraju ove sto idu onda su ociti razlozi zasto se bojkotuje i da hz imaju skrivene namjere I onda je i bolje bez njih.
Ne znam u to ne ulazim, citiram sta ovdje neki pisu, a vidim i da to niko ne demantuje pa bih rekao da je istina. Nisam isao na tekmu, ali neka raja koja je bila mi govori da je bilo bockanja i prcanja i od tih likova sto su dijelili letke na ulazu. Bezveze je da momcici od 16-17 godina provociraju 2-3 puta starije od sebe.

Razumijem da je hordama sad malo krivo jer nisu ispostovani, i to haj da je bilo 500-600 ljudi nego je bas bilo puno svijeta. Medjutim, sta je rjesenje sad, praviti podjelu potpunu i skroz zavaditi horde sa ostatkom navijaca, simpatizera, cega vec? Cemu ce taj animozitet sluziti? Sta evo da krene neko ko je juce bio na zapadu/istoku, kad se vrati sjever, na tu tribinu da navija na derbiju ili nekoj jacoj tekmi? Jel ga treba otjerati ili sta?

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 24 apr 2023, 12:00

spezial je napisao/la:
24 apr 2023, 11:58
ubipara je napisao/la:
spezial je napisao/la:

Malo je bezveze da grupa nije ispostovana, ali jos je bezveznije snimati, provocirati, a eto kako pisu navodno i autima se zalijetati na te ljude.
Ako je istina da se ljudima prijeti i prosipa neka sila onda horde nisu ispravne ni 1% i trebaju se svi zapitat sta se ustvari onda krije iza bojkota. Dali licni interesi ili interesi kluba? Ako ces vlasite navijace maltretirat i prijetit im samo zato sto su otisli na utakmicu da pogledaju klub za koji navijaju onda ni Ayla ni zalizani nisu vise bitni nego je bitno koja je ustvari svrha bojkota i pravi razlozi za bojkot. Niko nikom ne moze zabraniti da se slobodno krece, da ide na utakmice ako mu se ide, isto tako niko ni ne mora ici ako nece, ali da prijete ili ne daj boze udaraju ove sto idu onda su ociti razlozi zasto se bojkotuje i da hz imaju skrivene namjere I onda je i bolje bez njih.
Ne znam u to ne ulazim, citiram sta ovdje neki pisu, a vidim i da to niko ne demantuje pa bih rekao da je istina. Nisam isao na tekmu, ali neka raja koja je bila mi govori da je bilo bockanja i prcanja i od tih likova sto su dijelili letke na ulazu. Bezveze je da momcici od 16-17 godina provociraju 2-3 puta starije od sebe.

Razumijem da je hordama sad malo krivo jer nisu ispostovani, i to haj da je bilo 500-600 ljudi nego je bas bilo puno svijeta. Medjutim, sta je rjesenje sad, praviti podjelu potpunu i skroz zavaditi horde sa ostatkom navijaca, simpatizera, cega vec? Cemu ce taj animozitet sluziti? Sta evo da krene neko ko je juce bio na zapadu/istoku, kad se vrati sjever, na tu tribinu da navija na derbiju ili nekoj jacoj tekmi? Jel ga treba otjerati ili sta?
Lud je ko je očekivao 500-600 ljudi na onakav dan i besplatan ulaz.
Koševo Zapad

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 24 apr 2023, 12:01

FCUM je napisao/la:
24 apr 2023, 11:43
samo mi je zao sto ce protiv derbija biti prazan sjever
Ne vjerujem da ce to dozvoliti sebi, onda komotno neka rasformiraju grupu

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 24 apr 2023, 12:02

bordobijeli je napisao/la:
24 apr 2023, 11:55
Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
24 apr 2023, 11:46
Shategabri je napisao/la:
24 apr 2023, 11:41
@kengur, činjenica da ako ode u Evropu - ostvario zacrtani cilj.
Onda ga Mirvić sigurno neće smijeniti.
S kakvom ekipom, kako, šta, ko te pita.
pa nije receno samo ostvariti zacrtani cilj. Treba da ispunjenje cilja na nesto lici a ne da nam sudije fantomskim odlukama to poguraju.
Satraše se nas gurajuci. Sta nas bolan guraju oteli nam dva boda protiv sloge, sinoc Tuzli gol poništen al i nama isto regularan gol poništen. Sve sto smo pobjedili bilo je čisto kao suza
meni je sve guranje kad nas ne kolju u ovoj ligi. Vrati se proslu sezonu i pogledaj sudjenje, nije mi jednom doslo 5 do 12 da uletim na teren da zaganjam sudiju, dovodili nas do ludila. Poceli bili korake svirati.
Pa eto Sloga ti je i slika i prilika kakvo nam je sudjenje svako haman bilo u proslosti. Jel ono ok? I jel ono sinoc ok?
A sto kazem za sudije, jer je receno da ce dvojac da se pokupi iako se evropa ostvari a igre ne bude. Trenutno igre nema kad ljudima poniste cist gol koji bi nas sigurno kostao bodova.
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 24 apr 2023, 12:04

E bas treba zaliti od svih klubova yebeni tuzla city koji je zapeo protiv nas da donese borcu titulu, kad su oremusu dali crveni ni za sta nasred terena, i jos klub koji je izmislio namjestanje utakmica. Pa nas sudije sistematski kolju vec 3 godine, ne sjecam se da je azmir digo glas da nas stiti? Ko ih hebe, dabogda ih uvijek pobjedjivali zahvaljujuci sudijskim greskama

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 24 apr 2023, 12:05

nokee je napisao/la:
24 apr 2023, 11:10
napoleon72 je napisao/la:
24 apr 2023, 10:54
nokee je napisao/la:
24 apr 2023, 10:17

Hocemo, a vi se opet skupite pa snimajte. Posaljite nam slike. Mada s obzirom da vas vise od pola sto ovdje pise nije iz Sarajeva, ne vjerujem da ste otisli u kafanu podrzati hz. Ali, ipak samo ste vi pravi navijaci, ovo sve ostalo 80% se prodaju itd itd.. Joj prica sviju mi :rol:

VRIJEDJANJE tipa ovoga svaki put doda par ljudi koji ce pljunuti po tom bojkotu!
Ti ono rece "nisam mislio ici na tekmu ALI..."
Mislio si ti moj Magodice, nego sta nego si mislio. Koga mislis da zavaravas? :rol: :rol:
I kakve veze ima ko je iz Sarajeva a ko nije? Ilijas ima vjerniju bazu navijaca i jacu podgrupu nego pola sarajevskih.
Pozdrav za Ilijas, ostale idiotluke nema potrebe da komentarisem. Ko nije iz Sarajeva sam napisao iz kojeg razloga, procitaj kralju. Postajes ko antikloc ovdje. Pozdrav
Ne uzimaj me u usta,ljigavce bijedni !!

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 24 apr 2023, 12:06

spezial je napisao/la:
24 apr 2023, 12:04
E bas treba zaliti od svih klubova yebeni tuzla city koji je zapeo protiv nas da donese borcu titulu, kad su oremusu dali crveni ni za sta nasred terena, i jos klub koji je izmislio namjestanje utakmica. Pa nas sudije sistematski kolju vec 3 godine, ne sjecam se da je azmir digo glas da nas stiti? Ko ih hebe, dabogda ih uvijek pobjedjivali zahvaljujuci sudijskim greskama
Ne radi se o tome.
Neću da gledam FKS od kojeg prave cirkus sudije, Mirza, Mirvić.
Hoću ozbiljan klub.
Jel puno?
Koševo Zapad

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 24 apr 2023, 12:07

24 apr 2023, 12:02
bordobijeli je napisao/la:
24 apr 2023, 11:55

pa nije receno samo ostvariti zacrtani cilj. Treba da ispunjenje cilja na nesto lici a ne da nam sudije fantomskim odlukama to poguraju.
Satraše se nas gurajuci. Sta nas bolan guraju oteli nam dva boda protiv sloge, sinoc Tuzli gol poništen al i nama isto regularan gol poništen. Sve sto smo pobjedili bilo je čisto kao suza
meni je sve guranje kad nas ne kolju u ovoj ligi. Vrati se proslu sezonu i pogledaj sudjenje, nije mi jednom doslo 5 do 12 da uletim na teren da zaganjam sudiju, dovodili nas do ludila. Poceli bili korake svirati.
Pa eto Sloga ti je i slika i prilika kakvo nam je sudjenje svako haman bilo u proslosti. Jel ono ok? I jel ono sinoc ok?
A sto kazem za sudije, jer je receno da ce dvojac da se pokupi iako se evropa ostvari a igre ne bude. Trenutno igre nema kad ljudima poniste cist gol koji bi nas sigurno kostao bodova.
Mi smo imali dobro sudjenje protiv Posušja i Tuzle ne radi nas nego sto se spašavaju Leotar i sloga D.

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 24 apr 2023, 12:07

ZutiFKS je napisao/la:
24 apr 2023, 11:44
FCUM je napisao/la:
Neka će kad je ovima bitnije neke letke dijeliti :rol:
Jedna pobjeda u gostima i besplatan ulaz će učiniti čudo. Progutao bi balija i povratak Karadžića, a kamoli Mirze.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 24 apr 2023, 12:09

Hamagara je napisao/la:
24 apr 2023, 11:38
NazorUso je napisao/la:
24 apr 2023, 11:33
Hamagara je napisao/la:
24 apr 2023, 11:31

Dobro i .... Šta sad
Sta ce bit, zanimljivo mi ko izigrava porodicne ljude, moralne vertikale, velike zastitnike svoje porodice a "slozio bi ga" prvoj ofajli...
Da, jesam porodičan čovjek i ne izigravam nikakve moralne vertikale i slično... ( Sta znas mozda sam razveden, mozda sam udovac ili.... ) I DA slozio bi ga sa Bismilom... I uvjek bi stao i zastitio porodicu...

Ti ne bi 🤔
Sticenje porodice i ganjanje qurava ne ide zajedno u istu recenicu. Jer kada bi te zena uhvatila da si ga slozio quravi-CAK nema vise porodice :mrgreen: :urnebes:
Ti si garant neki Ajlin bot od 18-19 godina :mrgreen:

ZipSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la ZipSarajevo » 24 apr 2023, 12:11

Samo nikad vise nije bilo djece sa roditeljima na utakmici. :bih:

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 24 apr 2023, 12:12

spezial je napisao/la:
24 apr 2023, 11:58
ubipara je napisao/la:
spezial je napisao/la:

to nisam vidio. Momci su ok bili samo ne vidim sta je bio plan s lecima? raja vec na ulazu, sigurno se nece okrenuti kuci radi 8 recenica.
- 1 9 4 6 -

Chony533
Kontakt:

Post Postao/la Chony533 » 24 apr 2023, 12:15

Iskreno volio bih kad bi se dogovorilo da horde dodju na derbi, jos bi leglo ko kec na desetku da se uzme i taj derbi i da se i tako posalje neka poruka Ismiru. Nadam se da se bar nesto tako uzima u neko razmatranje sta znam…
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 24 apr 2023, 12:15

24 apr 2023, 11:53
"igračima čestitam na pobjedi, a i Tuzla Cityju na fer meču. Očekivali smo tešku utakmicu, nismo pružili ni blizu igru koja se očekuje, ali je pritisak povratkom na Koševo bio prevelik. Najvažnija su tri boda u borbi za Evropu, igru nećemo komentarisati", rekao je Varešanović na početku.
A neće ni sudijske odluke kad mu ne odgovara.
"Sigurno da slijede utakmice s direktnim konkurentima za Evropu. Spremit ćemo se i rezultati su pokazali da se sa svima možemo nositi. Ne odustajemo, na dobrom smo putu i nadam se da ćemo na kraju izboriti Evropu bez obzira na protivnike. Vjerujem i znam da imamo kvalitet da se nosimo sa svima".
Zrinjski nam nije konkurent za bilo šta, dakle tu utakmicu i trener preskače.
Ono, izgubimo, jer se to očekuje, onda idemo fajt sa direktnim konkurentima.

On je za otkaza samo zbog ovakvog luzerskog razmišljanja.

Bravo! Luzerski podanicki mentalitet na djelu. Reko bi covjek Real Madrid! Mirza ko onaj ucenik koji uci za trojku pa dobije kecinu. Uci jadan ne bio za peticu pa ces dobiti trojku jazavce jedan.

MIRVICU ne bih rekao da imas slicne stavove kao niti dijelis iste vrijednosti sa, pazi sad, SEFOM STRUCNOG STABA EKIPE KOJOJ SI "Vlasnik" ! neka javi neko zalizanom da ne vodi vise Olimpic i sta bi on sinoc da Sarajevo nije imalo 12og igraca?? :rol:
- 1 9 4 6 -

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 24 apr 2023, 12:17

kengur je napisao/la:
24 apr 2023, 11:54
Hamagara je napisao/la:
slozio bi ga sa Bismilom
Nadam se da ti to nije ime jarana.

Znas ono "sa vazeljin i bez vazeljin"
Doduse to se poklapa sa onim sto nam je zalizani rekao svakako. :rol:
Zalizani ne zna gdje je supalj :D
- 1 9 4 6 -

FKSDoGroba
Kontakt:

Post Postao/la FKSDoGroba » 24 apr 2023, 12:26

miky_hz je napisao/la:
24 apr 2023, 11:25
FKSDoGroba je napisao/la:
24 apr 2023, 11:06
Ono sinoć ili je kompenzacija za Slogu ili guraju klubove iz manjeg entiteta. Ne može sudija bit toliko glup da svira ofsajd Tuzli kad naš igrač vraća loptu to je elementarno znanje
Pošto sam bio baš u liniji sinoc nekako sa "ofsajdom" ,linijski sudija je samo gledao pravac ispred sebe i fatao njihove gdje su stajali,glavu nije digao da vidi ko je odigrao loptu i kada,on je vidio došla lopta do ovoga koji je bio iza i mahao.

Tu dolazimo do sudijskog manjka komunikacije,pomocnođ takvom koji nije gledao ko daje loptu je glavni sudija trebao sugerisati da je Serbecic odigrao tu loptu. Greška obojice sudija svakako sa prefiksom na glavnog jel je on morao presjec i ponistiti odluku kad vec linijski nije gledao iza.
E ne vjerujem kakvi likovi :urnebes:

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 24 apr 2023, 12:27

boki86 je napisao/la:
24 apr 2023, 12:01
FCUM je napisao/la:
a ne vjerujem ni da ce napraviti izuzetak. Mozda nasi i zabrane gostovanje :urnebes: :urnebes:
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 24 apr 2023, 12:33

Nazalost, ponavljam nazalost bojkot Hordi je neuspjesan, propao. Zasto? Pa i Mirza i Ajla ce otici kad tad, kao i svi njihovi prethodnici, samo razlog tome nece biti bojkot.
Sta hipoteticki za 2 godine da oni odu, ispast ce da je to pobjeda grupe i da su istrajali u svojoj namjeri? Ne bih se slozio, sutra ovo dvoje da odu ne bih rekao da je razlog bojkot

Al eto, kada je krenula ovakva borba onda nema odustajanja, neka izguraju do kraja ili sta god misle da je najbolje po njih
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

Hamagara
Kontakt:

Post Postao/la Hamagara » 24 apr 2023, 12:34

Antikloc je napisao/la:
24 apr 2023, 12:09
Hamagara je napisao/la:
NazorUso je napisao/la:
24 apr 2023, 11:33

Sta ce bit, zanimljivo mi ko izigrava porodicne ljude, moralne vertikale, velike zastitnike svoje porodice a "slozio bi ga" prvoj ofajli...
Da, jesam porodičan čovjek i ne izigravam nikakve moralne vertikale i slično... ( Sta znas mozda sam razveden, mozda sam udovac ili.... ) I DA slozio bi ga sa Bismilom... I uvjek bi stao i zastitio porodicu...

Ti ne bi 🤔
Sticenje porodice i ganjanje qurava ne ide zajedno u istu recenicu. Jer kada bi te zena uhvatila da si ga slozio quravi-CAK nema vise porodice :mrgreen: :urnebes:
Ti si garant neki Ajlin bot od 18-19 godina :mrgreen:
Vidi majstore, fino sam gore napisao pa ne bi da se ponavljam.... Djecu imam, ženu nemam ... Šta ćemo sad

A to Ajlin bot, i koliko imam godina... Boli te ****

Samo cu ti reci da sam Na Sjeveru i Koševu bio od 88 godine majstore, kad su se od usta odvajalo za transparente, baklje i ostalo. Kad su Dzine i Maji ginuli a gostovanja imam više nego pola foruma što je na Koševo dolazilo... Al ko ste vi da se ja Vama pravdam i nesto dokazujem....

Samo kazem... Ziv ti meni bio i više snage, volje i pameti ulozite da vratite Sjever gdje mu je mjesto jer u zadnjih par godina ( od kako nema Popare i društva da vode ) sve je go ****.... Moje mišljenje , valjda imam pravo na to 😉
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 24 apr 2023, 12:45

:bow:
boki86 je napisao/la:
24 apr 2023, 12:01
FCUM je napisao/la:
Ti, i slicno tebi, da govore nekome da rasformira grupu.
Pudlice Ayle, Mirze i Ismira :mrgreen:
E zbog tog tvog, sad ce ce horde vratiti :salut:
- FKS -

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bvsic, Google Adsense [Bot], Grbavica786, Proximic i 30 gostiju.