FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
85
51%
Prolazak u Play off
35
21%
Grupnu fazu
46
28%

Ukupno glasova: 166

fks74
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la fks74 » 24 apr 2023, 23:07

:njanjanja:
tabba77 je napisao/la:
24 apr 2023, 22:30
Iznosile su se i istine i neistine a sad se po pp piše za Kodru. Smije li se to napisati, da svi znaju o čemu je riječ. Ja znam za priču od fudbalera da je odbio jer su mu ponudili nakon sto su vidjeli da su zayebali s zalizanim.
Ako nekome nije teško, nek napise i meni onda u pp ako već ne može ovako.
Jedina istina je da su Kodri ponudili posao kada je se razgovaralo i sa Prosinečkim, čovjek nas glat odbio i rekao da nebi više nikada radio u BiH. To je jedina istina i ko hoće neka vjeruje, ovdje se pokušavaju razne stvari od istih ljudi.

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 24 apr 2023, 23:12

Neki se cude, kao da su nam se kriminalci tek dolaskom Mirvica počeli motati oko kluba. Pa Ćelo Bajramovic nam je maltene bio nezvanični sportski direktor kad smo bili prvaci 2007. Pa one njegove kočije na derbiju 1998, pa 2002 je naredio Husrefu da Alaima stavi na gol protiv Besiktasa na Kosevu, iako je Krak dobro branio u prvoj utakmici, također on je režirao onaj cirkus da se Vojo Dragovic skine sa gola i opet postavi Alaim prije finala kupa 2005. Bilo je pored Ćele jos tih kriminalnih ubleha i menadžerske ološi koji su se motali u i oko kluba.Isto je bilo i kod kona, pa ona ološ Nisko Karkelja se jedno vrijeme vise pitao od predsjednika Želje.

Amcho1
Kontakt:

Post Postao/la Amcho1 » 24 apr 2023, 23:28

Hajde malo da razbijemo, predikcija prvih 11 protiv LažniH, kao i moguća formacija. 😊,?
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 24 apr 2023, 23:29

3:1 za Zrinjski, mi crveni karton i Dalara žuti karton.. :kafa: Nije formacija, ali je predikcija..
Bahati, bahati Željkan!
1946

Amcho1
Kontakt:

Post Postao/la Amcho1 » 24 apr 2023, 23:30

Amcho1 je napisao/la:
24 apr 2023, 23:28
Hajde malo da razbijemo, predikcija prvih 11 protiv LažniH, kao i moguća formacija. 😊,?
@neutralan77 :) javi se i ti. :)
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 24 apr 2023, 23:31

fks74 je napisao/la:
24 apr 2023, 23:07
tabba77 je napisao/la:
Iznosile su se i istine i neistine a sad se po pp piše za Kodru. Smije li se to napisati, da svi znaju o čemu je riječ. Ja znam za priču od fudbalera da je odbio jer su mu ponudili nakon sto su vidjeli da su zayebali s zalizanim.
Jedina istina je da su Kodri ponudili posao kada je se razgovaralo i sa Prosinečkim, čovjek nas glat odbio i rekao da nebi više nikada radio u BiH. To je jedina istina i ko hoće neka vjeruje, ovdje se pokušavaju razne stvari od istih ljudi.
Nije istina i lažeš, ili ti je lagao neko iz kluba kako bi sakrili pravu istinu. Mirza je poslije Posušja trebao da bude bivši a Kodro novi ŠSŠ.

Mnogi se sprdaju ovdje na račun njega njegovog mafijanja, a u stvari pojma nemate koliko jaku zaleđinu taj lik ima od ljudi sumnjivog morala.

Dema7
Kontakt:

Post Postao/la Dema7 » 24 apr 2023, 23:36

Joj Al raja svašta pišu kao protutnjat ćemo BL i sa sudijama imamo 3x jaču ekipu 😂😂 gdje ba imamo jaču ekipu, od 2 mjesta pa do 6 su ekipe bukvalno u 5 deka, mi borac listića gurbeti Velež bukvalno u 5 deka svak svakog može dobit, E svinjski je jaka ekipa kad unaprijed znaš gdje god igraju da će dobiti… gjde smo mi jaka ekipa na koševu igrws protiv Tuzle gdje su je svi dobijali zato se i bore za opstanak igraš pred dobro popunjenim tribinama i ti ne napraviš bukvlano Al bukvalno ni jedne jedine akcije, prilike nismo napravili, ljudi nam poklonili gol i bili duplo opasniji i bolji… šta mi imamo 3, 3 dobra igrača gdje možeš rec da su bas dobri ovo ostalo je nivo ove lige… Ne hajcajte se previše nit se nadajte i svemu ovome kad dodaš da ti nema najvatrenijih navijača da je rat uprava-navijači ne možeš ti očekivati puno toga, jedino da ti svako kolo neki pojedinac napravi neko cudo zabije gol na individualni kvalitet u okrene utakmicu u našu korist. Ovih zadnjih 5 tekmi smo odradili dobro, Al sve su to bile tekme realno sa lošijim protivnicima od nas, e sad je pravi ispit kad igraš sa jačim ekipama direktnim kunkurentima za Europu tu ćemo vidjet kakva smo ekipa i koliko možemo, realno imamo najteži raspored… Bit će bas bas gusto i teško izborit Europu. Na kosevu sve tekme moraš pobjedit, a u gostima otkinuti neke bodove…

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 24 apr 2023, 23:40

ajdohordas je napisao/la:
24 apr 2023, 23:31
fks74 je napisao/la:
24 apr 2023, 23:07
tabba77 je napisao/la:
Nije istina i lažeš, ili ti je lagao neko iz kluba kako bi sakrili pravu istinu. Mirza je poslije Posušja trebao da bude bivši a Kodro novi ŠSŠ.

Mnogi se sprdaju ovdje na račun njega njegovog mafijanja, a u stvari pojma nemate koliko jaku zaleđinu taj lik ima od ljudi sumnjivog morala.

slika

slika

slika

Evo ko glumi insajdera i pise sta je "jedina istina". :rol: :rol:

Naravno da je Kodro bio dogovoren, 10 momaka je pisalo ovdje, cak se i neko od komsija ubacio, i oni znali. Preko noci odjednom nista, nema Mehe. Mali je grad, sve se sazna. A za to vrijeme oko Ismira i Mirze se motaju divni ljudi, na ranu ih privit sve. I to se slikaju i kace po instagramu, i ne kriju se te sheme.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 24 apr 2023, 23:43

Znaci klasicno guljenje rodje dijasporca na djelu.
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 24 apr 2023, 23:46

Dema7 je napisao/la:
24 apr 2023, 23:36
Joj Al raja svašta pišu kao protutnjat ćemo BL i sa sudijama imamo 3x jaču ekipu 😂😂 gdje ba imamo jaču ekipu, od 2 mjesta pa do 6 su ekipe bukvalno u 5 deka, mi borac listića gurbeti Velež bukvalno u 5 deka svak svakog može dobit, E svinjski je jaka ekipa kad unaprijed znaš gdje god igraju da će dobiti… gjde smo mi jaka ekipa na koševu igrws protiv Tuzle gdje su je svi dobijali zato se i bore za opstanak igraš pred dobro popunjenim tribinama i ti ne napraviš bukvlano Al bukvalno ni jedne jedine akcije, prilike nismo napravili, ljudi nam poklonili gol i bili duplo opasniji i bolji… šta mi imamo 3, 3 dobra igrača gdje možeš rec da su bas dobri ovo ostalo je nivo ove lige… Ne hajcajte se previše nit se nadajte i svemu ovome kad dodaš da ti nema najvatrenijih navijača da je rat uprava-navijači ne možeš ti očekivati puno toga, jedino da ti svako kolo neki pojedinac napravi neko cudo zabije gol na individualni kvalitet u okrene utakmicu u našu korist. Ovih zadnjih 5 tekmi smo odradili dobro, Al sve su to bile tekme realno sa lošijim protivnicima od nas, e sad je pravi ispit kad igraš sa jačim ekipama direktnim kunkurentima za Europu tu ćemo vidjet kakva smo ekipa i koliko možemo, realno imamo najteži raspored… Bit će bas bas gusto i teško izborit Europu. Na kosevu sve tekme moraš pobjedit, a u gostima otkinuti neke bodove…
Imamo li i od Tuzle 3x jaču ekipu? Šta kažu optimisti?
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

bordobijelisampion
Kontakt:

Post Postao/la bordobijelisampion » 24 apr 2023, 23:46

I Mirvicu nista nije sumnjivo sto odstupi covjek iz cista mira??? Boze dragi sacuvaj Mirvic jeste kriminal.

pjankesarajevo
Kontakt:

Post Postao/la pjankesarajevo » 24 apr 2023, 23:47

Ja bih samo ovdje da postavim danas „penal“ za Bojac hahaahahaah e pa jel moguce ovo ?

Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 24 apr 2023, 23:50

Tema je takva da je bitno samo pisati šta god laž, istina ili mahalska samo piši. Kako vam ne dosadi? Zaključajte temu do 1. maja da se tema malo smiri.

Što se tiće zrinjskog izaći maksimalno defanzivno i čekati eventualne kontre.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

FKSDoGroba
Kontakt:

Post Postao/la FKSDoGroba » 24 apr 2023, 23:52

pjankesarajevo je napisao/la:
24 apr 2023, 23:47
Ja bih samo ovdje da postavim danas „penal“ za Bojac hahaahahaah e pa jel moguce ovo ?

Objektivni banjalučki novinari

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 24 apr 2023, 23:55

Kakve krajde i sudijske lakrdije svaku tekmu Bojca malenog,ljudima svirne penal ovo je bruka i ponisti sto posto sansu iz nekakvog fantomskog ofsajda :lolno: Sve mis e vise gadi drzava,grad jbte kad ti je Magoda ministar kulture,mi smo dno dna u svakom pogledu. Imal iko da na ove sudijske lakrdije digne glas,da se istupi iz lige svi nasi klubovi,pa jel igraju za Bojac i RS i iel se liga igra zbog Bojca i klubova iz RS?

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 25 apr 2023, 00:05

mosarajvosa83 je napisao/la:
24 apr 2023, 23:55
Kakve krajde i sudijske lakrdije svaku tekmu Bojca malenog,ljudima svirne penal ovo je bruka i ponisti sto posto sansu iz nekakvog fantomskog ofsajda :lolno: Sve mis e vise gadi drzava,grad jbte kad ti je Magoda ministar kulture,mi smo dno dna u svakom pogledu. Imal iko da na ove sudijske lakrdije digne glas,da se istupi iz lige svi nasi klubovi,pa jel igraju za Bojac i RS i iel se liga igra zbog Bojca i klubova iz RS?

I jedan od ciljeva je da nam obezvrijede i ogade bh fudbal. Ne smijemo mi ruke od njega dici
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 25 apr 2023, 00:09

E hocemo nekom naskodit ako istupimo, et ne moze liga bez nas.
Mi smo uz Zelju najveci krivci za ovo danasnje stanje. Kad se Velez otvoreno pobunio, mi i Zeljo sutili ko zadnje pichke, kao "nije to nas rat". Tek kad je mecka zaigrala pred vratima Koseva mi krenuli sazivat neke sastanke i pokretat nesta. Naravno, isfuraju nas svi, nismo ni mi stali ni uz koga. Covjek radi sta hoce, svi sute oborene glave.
Sto neko rece, radikalni potezi postoje, da svi igraci pocnu sebi zabijat golove u BL, ili da sjedu na teren i puste igrace Borca da usetaju u gol. To ce odjeknut do UEFAe. Pomalo ironicno, al vjerujem da vecina bosnjaka misli da ce ova saopstenja i medijska hajka domacih portala Vicu vise nasekirat nego radikalni i konkretni potezi koji idu ka samoj krovnoj kuci evropskog fudbala.

Svaka slicnost sa trenutnom situacijom u klubu je slucajna.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

Amcho1
Kontakt:

Post Postao/la Amcho1 » 25 apr 2023, 00:15

Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
25 apr 2023, 00:05

I jedan od ciljeva je da nam obezvrijede i ogade bh fudbal. Ne smijemo mi ruke od njega dici
100% si upravu, zato me još više bole ove podjele među našim navijačima, ne podržavam bojkot te i dalje smatram da taj način tjeranja nije dobar, a posebno jer horde imaju na raspolaganju armiju/masu koja ima isti cilj. Bio sam na utakmici i bez Hordi i sjevera to nije nikako dobro, niti je atmosfera na nivou, niti igrači imaju jak vjetar u leđa, jednostavno huk sa sjevera je potreban i tužno je gledati tu tribinu praznu gdje sam i sam nekad nerjetko bio. Jbga, nadam se da će se Mirvić dozvati, jer zaista je uvreda stavljati dvije persone ispred cijele armije navijača, Mirviću umij se i dozovi se, ostani upamćen kao ikona grada, a ne kao smrad grada. Lp

Uinatsvima
Kontakt:

Post Postao/la Uinatsvima » 25 apr 2023, 00:16

zlo87 je napisao/la:
24 apr 2023, 21:55
FKSDoGroba je napisao/la:
24 apr 2023, 21:47
GalileoGalilei je napisao/la:
24 apr 2023, 21:45
Hvala svima koji su mi pisali u PP vezano za Kodru, da sad pojedinačno ne odgovaram. Super, znači tako stvari stoje. Dugo nismo imali kriminalce oko Kluba, poželili smo izgleda opet nakurcene hablečine. Kapu skidam Sabrini jedino što je bila pencilin raznoraznim klošarima koji su se vrzmali oko Kluba.

Zamisli prijetiš jednom čovjeku kakav je Kodro. Bježi Mehaga kralju odavde, bolje ti je ništa ne raditi nego ovdje dolaziti. Idi pecaj ribu po Švici, bolje nego da gledaš glavurde poput Hurema i ostalog šljama. Fuj!
Možeš proslijedit u PP šta je bilo sa Kodrom ako ti nije belaj
Takodjer
Također, ako nije kasno :hmmmmm:
NO FEAR

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 25 apr 2023, 00:29

A uefu stvarno boli qrac za nama i našom ligom. Najveća svjetska kriminalna organizacija su upravo oni.
Štimaju se tekme po Italiji i Francuskoj a da ne spominjem lige poput Rusije, Bugarske, Rumunije itd. Mi smo im i zanemarljivi. Dokaz tome je i Gigović koji je najveće smeće PL ikad a redovno je delegiran u Evropi, nebitno što je četvrti sudija, znači njima on odgovara, nebitno na njegov loš CV i sudijske lakrdije koje je pravio. Nemoguće da niko od ljudi iz uefe nikad ne pregleda sudijske odluke i izvještaje onih koje oni izaberu i delegiraju.
Znači ili se prave ludi ili i njima takvi podobni odgovaraju pa makar da tablu za izmjene dižu.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Haksss, HyperOS, Jadnimi, OzmoodPinglewood, Proximic i 82 gosta.