mosarajvosa83 je napisao/la: ↑24 apr 2023, 23:55
Kakve krajde i sudijske lakrdije svaku tekmu Bojca malenog,ljudima svirne penal ovo je bruka i ponisti sto posto sansu iz nekakvog fantomskog ofsajda

Sve mis e vise gadi drzava,grad jbte kad ti je Magoda ministar kulture,mi smo dno dna u svakom pogledu. Imal iko da na ove sudijske lakrdije digne glas,da se istupi iz lige svi nasi klubovi,pa jel igraju za Bojac i RS i iel se liga igra zbog Bojca i klubova iz RS?
E hocemo nekom naskodit ako istupimo, et ne moze liga bez nas.
Mi smo uz Zelju najveci krivci za ovo danasnje stanje. Kad se Velez otvoreno pobunio, mi i Zeljo sutili ko zadnje pichke, kao "nije to nas rat". Tek kad je mecka zaigrala pred vratima Koseva mi krenuli sazivat neke sastanke i pokretat nesta. Naravno, isfuraju nas svi, nismo ni mi stali ni uz koga. Covjek radi sta hoce, svi sute oborene glave.
Sto neko rece, radikalni potezi postoje, da svi igraci pocnu sebi zabijat golove u BL, ili da sjedu na teren i puste igrace Borca da usetaju u gol. To ce odjeknut do UEFAe. Pomalo ironicno, al vjerujem da vecina bosnjaka misli da ce ova saopstenja i medijska hajka domacih portala Vicu vise nasekirat nego radikalni i konkretni potezi koji idu ka samoj krovnoj kuci evropskog fudbala.
Svaka slicnost sa trenutnom situacijom u klubu je slucajna.