FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 27 feb 2011, 23:14

Ne obazirite se na ove kompleksase , just ignore .

Giallorossi
Kontakt:

Post Postao/la Giallorossi » 27 feb 2011, 23:17

aleksandar_veliki je napisao/la:Aldinn sedam dana u Banovicima, a kako mi se cini bice jos odstranjivavanja. Molim vas da se vratite temi.
mislim da svi znamo ko bi to jos mogo biti :evil: ;) ..
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 28 feb 2011, 00:12

mislim navijac sam zelje ne zelim stvarno nikakvu raspravu pocinjat samo nekolko stvari.Ovaj lik sto je ovo napiso svaka cast, SAMO VEC JEDNOM SHVATITE DA NISTE NI NAJBOLJI NI NAJPOZANTIJI NI NAJUSPJESNIJI NI NAJ...jednostavno vi ste prosjecan klub BHPL kolko god sad vas meni sad psovalo sve tako je vjeruj te mi samo necete da priznate..i nece vam bit nista bolje dok ne smognete snage da to priznate.Ne kazem da smo mi sad nesto ha hu BOG ALLAH al jbg ako cemo gledat poslije rata puno smo bolji al prvenstveno jer poceli smo postajati realni...vi hocete i umisljate da ste NE ZNAM SA 7 NEBA a imate prosjecne igrace ..mislim napadjte me kolko hocete al tako je ,ja bi najvise volio da se svake godine borite sa nama za titulu al vi necete da shvatite da ste dalko od toga da se borite za titulu a svake godine je najavljujete 100%,i jednostavno dok postanete realni i prestanete se vodit onim ko prosle sezone...**** SARAJEVO HAJ VIDI OCEL BORAC DOBIT DANAS...nece vam bit bolje.Necu ulazit u rasprave tako ako neko napise nes lose nek zna da necu odgovarat jer ipak vasa je tema,et toliko
Slazem se sa tobom ali jedno 10%. Na tebi je da shvatis da smo mi sve NAJ NAJ NAJ u drzavi Bosni i Hercegovini (ne trenutno ali kroz historiju jesmo) Naravno da nismo naj u svijetu,pa pogledaj Barce ili Reala... :shock: :mrgreen: :mrgreen:
Jesmo malo losiji zadnje 2 godine ali cemo aBd izaci iz krize kad tad. Mi kad smo u krizi borimo se za 2-3 mjesto. A vi kad ste u krizi borite se da zavrsite u gornjoj polovini tabele,to je razlika izmedju nas. Vi bljesnete dvije godine pa vas 6 godina nema na mapi. Samo mi nesto reci,sta ce biti kad vam ode Osim i dodje vrijeme da uzme svoje pare nazad koje je ulozio kad je dosao u Zelju ? Moze on biti trener jos ovu polusezonu ili maximalno sljedecu sezonu , i sta onda ? ? ?
Ako ove godine osvojite titulu slozit cu se sa tim da su oba tima podjednako uspjesna,isto tako cu se sloziti da ste za nijansu uspjesni klub ako osvojite duplu krunu,uvjek sam bio posten i govorim/pisem sta mislim.

Govoris da ste uspjesni poslje rata,pa nebi ja mjenjo 2 titule za vase 4 nikad. Pa kolko ste vi samo plakali za nama u periodu od 2004 do 2009, to je neopisivo. Dabogda vi sad uzeli titulu i bili jos vise "uspjesni klub od nas" a onda se do sezone 2015/2016 patili na 6-7 mjestu a mi svake godine zavrsavali na drugom,sad bih potpisao to.

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 28 feb 2011, 00:44

samosarajvo je napisao/la:
mislim navijac sam zelje ne zelim stvarno nikakvu raspravu pocinjat samo nekolko stvari.Ovaj lik sto je ovo napiso svaka cast, SAMO VEC JEDNOM SHVATITE DA NISTE NI NAJBOLJI NI NAJPOZANTIJI NI NAJUSPJESNIJI NI NAJ...jednostavno vi ste prosjecan klub BHPL kolko god sad vas meni sad psovalo sve tako je vjeruj te mi samo necete da priznate..i nece vam bit nista bolje dok ne smognete snage da to priznate.Ne kazem da smo mi sad nesto ha hu BOG ALLAH al jbg ako cemo gledat poslije rata puno smo bolji al prvenstveno jer poceli smo postajati realni...vi hocete i umisljate da ste NE ZNAM SA 7 NEBA a imate prosjecne igrace ..mislim napadjte me kolko hocete al tako je ,ja bi najvise volio da se svake godine borite sa nama za titulu al vi necete da shvatite da ste dalko od toga da se borite za titulu a svake godine je najavljujete 100%,i jednostavno dok postanete realni i prestanete se vodit onim ko prosle sezone...**** SARAJEVO HAJ VIDI OCEL BORAC DOBIT DANAS...nece vam bit bolje.Necu ulazit u rasprave tako ako neko napise nes lose nek zna da necu odgovarat jer ipak vasa je tema,et toliko
Slazem se sa tobom ali jedno 10%. Na tebi je da shvatis da smo mi sve NAJ NAJ NAJ u drzavi Bosni i Hercegovini (ne trenutno ali kroz historiju jesmo) Naravno da nismo naj u svijetu,pa pogledaj Barce ili Reala... :shock: :mrgreen: :mrgreen:
Jesmo malo losiji zadnje 2 godine ali cemo aBd izaci iz krize kad tad. Mi kad smo u krizi borimo se za 2-3 mjesto. A vi kad ste u krizi borite se da zavrsite u gornjoj polovini tabele,to je razlika izmedju nas. Vi bljesnete dvije godine pa vas 6 godina nema na mapi. Samo mi nesto reci,sta ce biti kad vam ode Osim i dodje vrijeme da uzme svoje pare nazad koje je ulozio kad je dosao u Zelju ? Moze on biti trener jos ovu polusezonu ili maximalno sljedecu sezonu , i sta onda ? ? ?
Ako ove godine osvojite titulu slozit cu se sa tim da su oba tima podjednako uspjesna,isto tako cu se sloziti da ste za nijansu uspjesni klub ako osvojite duplu krunu,uvjek sam bio posten i govorim/pisem sta mislim.

Govoris da ste uspjesni poslje rata,pa nebi ja mjenjo 2 titule za vase 4 nikad. Pa kolko ste vi samo plakali za nama u periodu od 2004 do 2009, to je neopisivo. Dabogda vi sad uzeli titulu i bili jos vise "uspjesni klub od nas" a onda se do sezone 2015/2016 patili na 6-7 mjestu a mi svake godine zavrsavali na drugom,sad bih potpisao to.
vrlo zanimljiv nacin razmisljanja naravno tipican jednom pitaru :lol: :lol: ,ovo napisano ni benjo isovic nebi mogao zakljuciti bolje i izjasnit se povodom toga :mrgreen: ,osim jedan od najmladzih trenera u ligi eto moze biti trener polusezonu ili jos maksimalno godinu dana :lol: :mrgreen: ,njihove 2 titule vrijede ko nase 4 :lol: :lol: ,njihov plasman u sezoni 2000-2005 je bolji od naseg iako se zna koje bio vice prvak te godine i zbog cega se nije islo u evropu :mrgreen: ,njihov perid dominacije od 2006 do 2o10(titula ) je 6 godina :lol: :lol: i u tom periodu su osvojili sve sto se moglo osvojiti ukljucujuci par pozicija ispred nas :mrgreen: ,3 titule u zadnjih 10 god ukljucujuci i ukidanje super kupa je nista u odnosu na njihovu jednu :mrgreen:,jednostavno je bolno tek je druga godina nigdje vas nema ,lopte vam sakrivaju ,sudije vas zakidaju ,nedaju vam centra preci ,vi gajite napadacki fudbal sta reci nakon svega osim hvala ti boze sto nisam pitar i sto mi je srce plavo

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 28 feb 2011, 01:04

Cuspajz je napisao/la:
samosarajvo je napisao/la:

Mozda ti ne bi mijenjao 4 zeljine titule za 2 vase. To je misljenje jednog navijaca koji ne misli glavom vec nekim egom.!!! Pa ljudi, ta vasa ljubomora da je to postala nesvatljiva. Javljate se na nase postove i kenjate nesto, Borac titulu uzima. Pa sta'? Reci cu ti otvoreno!! Neka uzme Borac i bice mi drago ako uzme!!! Bar ce uzeti postone i bez belaja. A ne gdje god vi dodete sranje napravite i vi se smatrate navijacima!!!

Zapravo nakada sam vas volio i gledati i znao sam vam doci na utakmice vas bodriti. Zna Dzinetova raja o kome govorim, i oni najbolje znaju kako je to bilo. Ovo danas, sto vi gurate neki ponos pod noge, to ne moze nitko da svati. Taj vas komplex!!! Ja u zivotu nisam vidio nekoga, kako mrzi neki Zeljin uspijeh. Vas komples je sto sami sebi ubijate u glavu da ste neki navijaci FK Sarajevo, a pola vas doseljenicka seljadija. Da!! I kada mi netko kaze sta imas protiv toga, ja mu kazem da imam, jer seljak i gradanin nije isto. A ti nemoj misliti da je tako i kod nas!!! Da se ne uvrijedis mozda!! Vi kada ste otjerali Dzineta sa tribine Sarajevo je prestalo biti Sarajevo. Zato molim vas, sutite i ne serite vise Zeljo ovo Zeljo ono. EVO TI!!! ZELJO SAMPION!!!!
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

-A-
Kontakt:

Post Postao/la -A- » 28 feb 2011, 01:09

Ti si kivan sto vise ne mozes doci i nas bodriti (parafraziram tvoje rijeci) pa si napiSao nesto tako .

Vidi druze,ostavi se ti nas,a vidim da ti je bila cast doci nekada i na sveti sjever,sto je vec odavno zabranjena zona za tvoje pajdase i takve kao sto si ti. Da vremena se mjenjaju,i bolje je da je tako.

Idi sada prati i bodri svoj klubic,nas ostavi na miru.

Vidimo se na derbiju,dovoljno je to.
Zadnja izmjena: -A-, dana/u 28 feb 2011, 01:23, ukupno mijenjano 1 put.

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 28 feb 2011, 01:20

@Capt_Billy

Spomijes jednog naseg sa tribine pa da ti kazem par stvari :D

Znas sto je doticni otjera :?:

Zato sto je godinama bio na platnom spisku FKS i od istog dobio stan, a prosipao kako on voli FKS i slicno ... toliko o tvom glupom postu, sto bi jedan rekao kao da ti je Combe govorio sta da pises , toliko gluposti na jednom mjestu :lol:
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 28 feb 2011, 10:00

Mi barem nikad nisamo imali krizu od 5 godina, eeeeej 5 godina plakanja ! :lol:
U novi boj ...

ekii
Kontakt:

Post Postao/la ekii » 28 feb 2011, 10:14

Ja kako se zamarate glupostima dragi boze,pa sledece kolo imacemo isti broj bodova ko i komsinice., i biti poravnati na tabeli!! ;) Gdje je ovde kriza :?: ..izgubili od Celika pa sta, tek pocelo prvenstvo izdrzati prikljucak u prvih (5) kola,a kasnije laganini gostujem Olimpicu na Kosevo sto znaci tri (3) tekme uzastopno na Kosevo. :D Idemo Drini predzadnje kolo i do tada ce vjerovatno dosta toga biti rijeseno treba samo pametno, i ne nasjedati na provokatore!! :idea:
Davno su to Nadrealisti "opjevali"

"Ma kak'i su ti bolan to ljudi... Slomili Džemidžiću nogu, slomili Pašiću nogu... To ljudi?"

prigoda
Kontakt:

Post Postao/la prigoda » 28 feb 2011, 10:40

Capt_Billy, pogledaš fino kop hordi zla prije rata. Isto tako pogledaš kop manijaka prije rata. Uvidiš ogromnu razliku u brojnosti. Brojnost manijaka u kopu poslije rata se utrostručila u odnosu na predratni, isto kao i brojnost seljaka. Zato tišu u vezi te priče.
KO NAM ZLO MISLIO NA ..... NAM VISIO

SAMO BORDO
Kontakt:

Post Postao/la SAMO BORDO » 28 feb 2011, 11:51

Pocetak je prvenstva,trebamo samo hladne glave uci u svaki susret i bez pritiska!
I ako BOG DA,nema problema! Samo mi se nesvida sto MV forsira Alena Avdica!
Hvala mu! Ali dosta vise,mislim da je Adis Jahovic bolja alternativa

SAMO BORDO
Kontakt:

Post Postao/la SAMO BORDO » 28 feb 2011, 12:06

Eki care! Reci mi jesi li bio na tekmi,protiv celika?
Interesuje me tvoje misljenje tekme!

ekii
Kontakt:

Post Postao/la ekii » 28 feb 2011, 12:15

SAMO BORDO je napisao/la:Eki care! Reci mi jesi li bio na tekmi,protiv celika?
Interesuje me tvoje misljenje tekme!

I na trenizima sam redovan, mislim da smo imali trenera da bi pobjedili.. :cry:

Gistro_Bancho
Kontakt:

Post Postao/la Gistro_Bancho » 28 feb 2011, 12:51

Je li ovaj Varešanović normalan kada kaže da je Sarajevo bilo bolje od Čelika i da je zaslužilo pobjedu?!?

SAMO BORDO
Kontakt:

Post Postao/la SAMO BORDO » 28 feb 2011, 12:57

Pitam te jer trenutno nisam u Sarajevu,ali pratim preko neta,i cujem se sa rajom!
Znaci MV cirkus!

SAMO BORDO
Kontakt:

Post Postao/la SAMO BORDO » 28 feb 2011, 13:00

Koliko sam pratio pripreme,cinilo mi se da je Adis Jahovic u dobroj fomi!
Ja jesam i za iskusne igrace u ekipi nemogu samo djeca igrat,ali Faruk i Alen???
Mislim da im se treba zahvaliti!

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 28 feb 2011, 13:18

Koliko sam pratio pripreme,cinilo mi se da je Adis Jahovic u dobroj fomi!
Ja jesam i za iskusne igrace u ekipi nemogu samo djeca igrat,ali Faruk i Alen???
Mislim da im se treba zahvaliti!
Ma vama treba Musemic opet doci na klupu, pa ce to biti sve ok!! ISKRENO GOVORIM!! Jbg kada je bilo Musemic vs Amar bilo je po 15.000 minimalno po derbiju!!! Sada jedva 8.000!!! :D :D
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 28 feb 2011, 13:28

Combe je opet aktivan na nasoj temi :lol:
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 28 feb 2011, 13:51

b]Prvenstvo nije ni čestito počelo a već se teme na forumu nemogu normalno pratiti od raznoraznih glupih prepucavanja.Sportski je i ljudski da kada smo direkni rivali za izlazak u Evropu da nam poraz i neuspjeh konkurenta odgovara ali nema razloga da se međusobno vrijeđamo i pljujemo jedni po drugima radi toga.Za normalne navijaće Željo i Sarajevo su samo najveći sportski rivali i najveći sportski prijatelji bez obzira koliko ovdje pojedinci sa obadvije strane iskazuju svoju mržnju prema drugoj strani,i budite sigurni da če jedni druge pomoći uvjek ako to bude trebalo.Ljudi moji krajnje je vrijeme da se uozbiljite i koristite teme na pravi naćin a ne prepucavanjima koje bolji,uspješniji ili koji su navijaći bolji.Sasvim je prirodno da je za svakog navijaća njegov klub najbolji i najveći(za mene lićno moj je Željo bolji i od Barse i Reala i manijaci cu najbolji navijaći na svijetu,normalno ovo je navijaćki).Ako se već neznate ponašati kako treba i normalno komunicirati najbolje je da ne idete na suprotne teme ili da administratori banuju trajno sve one koji pišu bljuvotine i gluposti pa da ostali mogu normalno iznositi komentare.[/b]
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 28 feb 2011, 13:57

A što taj post nisi napisao na svojoj temi nego na našoj. Ovde vi dolazite da se prepucavate a ne mi !!!!
U novi boj ...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”