FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

-A-
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la -A- » 28 feb 2011, 01:09

Ti si kivan sto vise ne mozes doci i nas bodriti (parafraziram tvoje rijeci) pa si napiSao nesto tako .

Vidi druze,ostavi se ti nas,a vidim da ti je bila cast doci nekada i na sveti sjever,sto je vec odavno zabranjena zona za tvoje pajdase i takve kao sto si ti. Da vremena se mjenjaju,i bolje je da je tako.

Idi sada prati i bodri svoj klubic,nas ostavi na miru.

Vidimo se na derbiju,dovoljno je to.
Zadnja izmjena: -A-, dana/u 28 feb 2011, 01:23, ukupno mijenjano 1 put.

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 28 feb 2011, 01:20

@Capt_Billy

Spomijes jednog naseg sa tribine pa da ti kazem par stvari :D

Znas sto je doticni otjera :?:

Zato sto je godinama bio na platnom spisku FKS i od istog dobio stan, a prosipao kako on voli FKS i slicno ... toliko o tvom glupom postu, sto bi jedan rekao kao da ti je Combe govorio sta da pises , toliko gluposti na jednom mjestu :lol:
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 28 feb 2011, 10:00

Mi barem nikad nisamo imali krizu od 5 godina, eeeeej 5 godina plakanja ! :lol:
U novi boj ...

ekii
Kontakt:

Post Postao/la ekii » 28 feb 2011, 10:14

Ja kako se zamarate glupostima dragi boze,pa sledece kolo imacemo isti broj bodova ko i komsinice., i biti poravnati na tabeli!! ;) Gdje je ovde kriza :?: ..izgubili od Celika pa sta, tek pocelo prvenstvo izdrzati prikljucak u prvih (5) kola,a kasnije laganini gostujem Olimpicu na Kosevo sto znaci tri (3) tekme uzastopno na Kosevo. :D Idemo Drini predzadnje kolo i do tada ce vjerovatno dosta toga biti rijeseno treba samo pametno, i ne nasjedati na provokatore!! :idea:
Davno su to Nadrealisti "opjevali"

"Ma kak'i su ti bolan to ljudi... Slomili Džemidžiću nogu, slomili Pašiću nogu... To ljudi?"

prigoda
Kontakt:

Post Postao/la prigoda » 28 feb 2011, 10:40

Capt_Billy, pogledaš fino kop hordi zla prije rata. Isto tako pogledaš kop manijaka prije rata. Uvidiš ogromnu razliku u brojnosti. Brojnost manijaka u kopu poslije rata se utrostručila u odnosu na predratni, isto kao i brojnost seljaka. Zato tišu u vezi te priče.
KO NAM ZLO MISLIO NA ..... NAM VISIO

SAMO BORDO
Kontakt:

Post Postao/la SAMO BORDO » 28 feb 2011, 11:51

Pocetak je prvenstva,trebamo samo hladne glave uci u svaki susret i bez pritiska!
I ako BOG DA,nema problema! Samo mi se nesvida sto MV forsira Alena Avdica!
Hvala mu! Ali dosta vise,mislim da je Adis Jahovic bolja alternativa

SAMO BORDO
Kontakt:

Post Postao/la SAMO BORDO » 28 feb 2011, 12:06

Eki care! Reci mi jesi li bio na tekmi,protiv celika?
Interesuje me tvoje misljenje tekme!

ekii
Kontakt:

Post Postao/la ekii » 28 feb 2011, 12:15

SAMO BORDO je napisao/la:Eki care! Reci mi jesi li bio na tekmi,protiv celika?
Interesuje me tvoje misljenje tekme!

I na trenizima sam redovan, mislim da smo imali trenera da bi pobjedili.. :cry:

Gistro_Bancho
Kontakt:

Post Postao/la Gistro_Bancho » 28 feb 2011, 12:51

Je li ovaj Varešanović normalan kada kaže da je Sarajevo bilo bolje od Čelika i da je zaslužilo pobjedu?!?

SAMO BORDO
Kontakt:

Post Postao/la SAMO BORDO » 28 feb 2011, 12:57

Pitam te jer trenutno nisam u Sarajevu,ali pratim preko neta,i cujem se sa rajom!
Znaci MV cirkus!

SAMO BORDO
Kontakt:

Post Postao/la SAMO BORDO » 28 feb 2011, 13:00

Koliko sam pratio pripreme,cinilo mi se da je Adis Jahovic u dobroj fomi!
Ja jesam i za iskusne igrace u ekipi nemogu samo djeca igrat,ali Faruk i Alen???
Mislim da im se treba zahvaliti!

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 28 feb 2011, 13:18

Ja jesam i za iskusne igrace u ekipi nemogu samo djeca igrat,ali Faruk i Alen???
Ma vama treba Musemic opet doci na klupu, pa ce to biti sve ok!! ISKRENO GOVORIM!! Jbg kada je bilo Musemic vs Amar bilo je po 15.000 minimalno po derbiju!!! Sada jedva 8.000!!! :D :D
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 28 feb 2011, 13:28

Combe je opet aktivan na nasoj temi :lol:
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 28 feb 2011, 13:51

b]Prvenstvo nije ni čestito počelo a već se teme na forumu nemogu normalno pratiti od raznoraznih glupih prepucavanja.Sportski je i ljudski da kada smo direkni rivali za izlazak u Evropu da nam poraz i neuspjeh konkurenta odgovara ali nema razloga da se međusobno vrijeđamo i pljujemo jedni po drugima radi toga.Za normalne navijaće Željo i Sarajevo su samo najveći sportski rivali i najveći sportski prijatelji bez obzira koliko ovdje pojedinci sa obadvije strane iskazuju svoju mržnju prema drugoj strani,i budite sigurni da če jedni druge pomoći uvjek ako to bude trebalo.Ljudi moji krajnje je vrijeme da se uozbiljite i koristite teme na pravi naćin a ne prepucavanjima koje bolji,uspješniji ili koji su navijaći bolji.Sasvim je prirodno da je za svakog navijaća njegov klub najbolji i najveći(za mene lićno moj je Željo bolji i od Barse i Reala i manijaci cu najbolji navijaći na svijetu,normalno ovo je navijaćki).Ako se već neznate ponašati kako treba i normalno komunicirati najbolje je da ne idete na suprotne teme ili da administratori banuju trajno sve one koji pišu bljuvotine i gluposti pa da ostali mogu normalno iznositi komentare.[/b]
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 28 feb 2011, 13:57

A što taj post nisi napisao na svojoj temi nego na našoj. Ovde vi dolazite da se prepucavate a ne mi !!!!
U novi boj ...

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 28 feb 2011, 13:59

Ihtrijarevic,Handzic,Hamzagic,Obuca propustaju utakmicu sa Slavijom 3 zuta imaju,valjda ce Lede biti spreman za utakmicu da on odigra na zadnjem veznom sa Nuhicem,a gore se moze ocekivati Pehlic jedna strana,Scepanovic druga i Kojasevic u sredini mjesto Hamzagica,Avdic ce i onako vjerovatno biti sam u napadu
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

pardon
Kontakt:

Post Postao/la pardon » 28 feb 2011, 14:05

Jucer sam posmatrao trening H.HANDZIC se lagano opaoravio od povrede a sad je sve do naseg slavnog Mirze hoce li ga uvstiti u tim jer ga jako voli,ma on ga obozava???...Licno bih volio da Pehlic dobije certifikat pa da lagano pregazimo Slaviju...Moja prognoza 4-0 za BORDO momke!!!
Zadnja izmjena: pardon, dana/u 28 feb 2011, 14:06, ukupno mijenjano 1 put.

pardon
Kontakt:

Post Postao/la pardon » 28 feb 2011, 14:08

Capt_Billy je napisao/la:
Ma vama treba Musemic opet doci na klupu, pa ce to biti sve ok!! ISKRENO GOVORIM!! Jbg kada je bilo Musemic vs Amar bilo je po 15.000 minimalno po derbiju!!! Sada jedva 8.000!!! :D :D
Svaka cast kralju samo HUSREF BEG....

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 28 feb 2011, 14:15

dino lj je napisao/la:b]Prvenstvo nije ni čestito počelo a već se teme na forumu nemogu normalno pratiti od raznoraznih glupih prepucavanja.Sportski je i ljudski da kada smo direkni rivali za izlazak u Evropu da nam poraz i neuspjeh konkurenta odgovara ali nema razloga da se međusobno vrijeđamo i pljujemo jedni po drugima radi toga.Za normalne navijaće Željo i Sarajevo su samo najveći sportski rivali i najveći sportski prijatelji bez obzira koliko ovdje pojedinci sa obadvije strane iskazuju svoju mržnju prema drugoj strani,i budite sigurni da če jedni druge pomoći uvjek ako to bude trebalo.Ljudi moji krajnje je vrijeme da se uozbiljite i koristite teme na pravi naćin a ne prepucavanjima koje bolji,uspješniji ili koji su navijaći bolji.Sasvim je prirodno da je za svakog navijaća njegov klub najbolji i najveći(za mene lićno moj je Željo bolji i od Barse i Reala i manijaci cu najbolji navijaći na svijetu,normalno ovo je navijaćki).Ako se već neznate ponašati kako treba i normalno komunicirati najbolje je da ne idete na suprotne teme ili da administratori banuju trajno sve one koji pišu bljuvotine i gluposti pa da ostali mogu normalno iznositi komentare.[/b]
hehe prizivao sam te negdje u prijasnjim postovima ehhehe
svaka cast lafeee ;) ;)
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 28 feb 2011, 14:27

gavran je napisao/la:
Gistro_Bancho je napisao/la:Je li ovaj Varešanović normalan kada kaže da je Sarajevo bilo bolje od Čelika i da je zaslužilo pobjedu?!?
da bi znao je li normalan moras nekad otici i na utakmicu ;)
pasha defintivno nema potrebe da dolazis i provociras bezze trujes temu i svadze pravis ....ako se admin bude pridrzavao onoga sto je napsaio zbog ovoga bi trebao dobiti upozorenje barr....jer niko te nije niti uvrijedio niti iista da bi ti morao da dolazis ovdje i da prosipas suplju :D :D :D :D
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []