Premijer liga BiH - aktuelno

Hellas
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Hellas » 25 apr 2023, 13:22

Ja znam samo da se Velezu ne steli. Svima ostalima se steli ili se stelilo u ovoj sezoni ili nekad u proslosti. Gledao sam neki dan utakmicu Sloboda Sloga i nisam skonto da se ikom stelilo. Nesposobni i jedni i drugi.

Ovo sada je mila majka poneki zuti karton, prekrsaj i slicno. Sa tim da se nikad nikom nije ovako cekalo sve na noz i pravio pritisak. Politika je to.

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 25 apr 2023, 13:23

Hellas je napisao/la:
25 apr 2023, 13:13
Amidzatvojnajdrazi je napisao/la:
25 apr 2023, 13:03
Kad je vec Borac politicki projekat, a jeste, mogao se uloziti neki novac u igracki kadar i organizaciju, kao sto npr. Zrinjski radi. Ali jok, oni odlucili na seljacku, otimacinom da dohvate Europu, preko penala koji se ne sviraju u Burundiju i sl.
Reko bi covjek 100 penala svirano za Borac :tokralju:, a ono samo 2 u cijeloj sezoni.

slika
Velez=2
Borac=2

Zeljo=7
Sarajevo=6
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)

U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.

GOJKO VUKOVIC!

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 25 apr 2023, 13:28

OnlyLeft22 je napisao/la:
25 apr 2023, 13:23
Hellas je napisao/la:
25 apr 2023, 13:13
Amidzatvojnajdrazi je napisao/la:
25 apr 2023, 13:03
Kad je vec Borac politicki projekat, a jeste, mogao se uloziti neki novac u igracki kadar i organizaciju, kao sto npr. Zrinjski radi. Ali jok, oni odlucili na seljacku, otimacinom da dohvate Europu, preko penala koji se ne sviraju u Burundiju i sl.
Reko bi covjek 100 penala svirano za Borac :tokralju:, a ono samo 2 u cijeloj sezoni.

slika
Velez=2
Borac=2

Zeljo=7
Sarajevo=6
Ja i?

Pišemo da ovaj zadnji za Borac ne da nije penal nego je faul u napadu.
Od 6 sviranih Sarajevu, koji je tačno neregularan?
Koševo Zapad

denimen99
Kontakt:

Post Postao/la denimen99 » 25 apr 2023, 14:06

Hellas je napisao/la:
25 apr 2023, 13:22
Ja znam samo da se Velezu ne steli. Svima ostalima se steli ili se stelilo u ovoj sezoni ili nekad u proslosti. Gledao sam neki dan utakmicu Sloboda Sloga i nisam skonto da se ikom stelilo. Nesposobni i jedni i drugi.

Ovo sada je mila majka poneki zuti karton, prekrsaj i slicno. Sa tim da se nikad nikom nije ovako cekalo sve na noz i pravio pritisak. Politika je to.
Štelilo se Veležu u 1. Ligi FBiH, zato i jeste sada tu gdje jeste. :kafa:
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 25 apr 2023, 14:12

Znaci Velež i Borac najpošteniji , oba kluba politika gura :urnebes:

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 25 apr 2023, 14:13

Tempero je napisao/la:
25 apr 2023, 12:42
AvantiBL je napisao/la:
25 apr 2023, 12:38
Tempero je napisao/la:
25 apr 2023, 12:30
@avanti jel vas stid predsjednika i izjave?
:tralala:
Nije ni cudo sto vam je stadion prazan.
sta ocekivati od covjeka ko je savjetnik najveceg ublehasa i manipulatora na Balkanu dodika.On ti u lice laze i ubjedjuje da je mlijeko crno i jos se smije,kralj spletklarenja .Ja bi od sada slao djecu gore u BL i rekao bih im da samo bjeze od lopte sto dalje ,cim lopta krene prema njima da se oni okrenu i trce prema drugoj strani.Ovoj lakrdiji od lige su najkrivlji Djemidjic,Sarajcic,Duric,Rascic,Colpa ... koji dobro unovcuju svoju udobnu fotelju u savezu a ne mrdaju qrcem (na njih treba staviti akcenat za kritike a ne na vicu,jer Vico radi a ovi mu dopustaju),a krivi su i klubovi koji na sve ovo sute,Ne isplati se gore u BL vise ici sa punim sastavom i trositi zivce,samo djecu poslati pa nek gube sa sto vecom razlikom,nema druge,valjda se na takav nacin nesto promjeni,a ako i dalje nista ne budu mijenjali e onda eto im nek se ponose sa takvom titulom :shhh: :salut:
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

opalaopala
Kontakt:

Post Postao/la opalaopala » 25 apr 2023, 14:19

TMmanija2012 je napisao/la:
25 apr 2023, 14:12
Znaci Velež i Borac najpošteniji , oba kluba politika gura :urnebes:
Ko vas gura pa vam nasteli ovoliko penala ?
Zar je još ostao gnjev nakon kupa i dva poraza ?
Majka mu stara niste valjda toliko zlopamtilo ? Bilo i prošlo , ispali ste pa šta sad ? Nećete nabijati na nos čitav život .
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 25 apr 2023, 14:22

Ja sam davno napisao da su lesevi svoju navijackoj svijest pokopali kad su pristali da budu Miletovi pusiqrci.

Tukao ih po Boriku a danas im vedri i oblaci u Borcu bez ikakvog otpora.

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 25 apr 2023, 14:23

denimen99 je napisao/la:
25 apr 2023, 14:06
Hellas je napisao/la:

Štelilo se Veležu u 1. Ligi FBiH, zato i jeste sada tu gdje jeste. :kafa:
Opet on. Koje utakmice? Boli jedini ulazak u PL u kojem sudije nisu begovu corbu dodatno na Velezov racun pojeli :mrgreen: Ne mozemo i mi i Olimpik kupovat, morao je neko poklapat oboje i mesetarit sa svima, a ti mislis da je to bio Velez. Jel to :)
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

maliboro
Kontakt:

Post Postao/la maliboro » 25 apr 2023, 14:32

Samo da se upisem i pozdravim raju sa foruma. Aj Borac! :)

Tempero
Kontakt:

Post Postao/la Tempero » 25 apr 2023, 14:39

maliboro je napisao/la:
25 apr 2023, 14:32
Samo da se upisem i pozdravim raju sa foruma. Aj Borac! :)
Selam
Aj tegeltija

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 25 apr 2023, 14:45

TMmanija2012 je napisao/la:
25 apr 2023, 12:43
Kakav crni bojkot , tu pricu slusamo svake godine :urnebes: Sad je specificna situacija ,pa bi svi "Bošnjacki" klubovi bojkotovali, jednima gori za Evropu dok drugima za opstanak. Na kraju poznat scenario , ovi sto izbore Evropu i opstanak njima ce pucati p.nis za necasnim radnjama saveza.
Ko sto vidim padace opet poljupci sa Vicom :)
nazalost tako je kao sto si napisao. Mi se necemo nikad ujediniti jer se mrzimo izmedju sebe vise nego sa ostalim. Ko zeli da malo dobije npr izlazak u evropu ili ostanak taj se mora Vici naguziti i tacka.
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 25 apr 2023, 14:50

Sasvim je normalno da Tegeltija ovo izjavi, covjek je tu instaliran da bi pricao ovakve stvari i dodatno podizao tenzije. Od sporta sve krece, Bakir Izetbegovic nikad nije skontao da je sport najvaznija stvar i da je to bespotrebno predao Miletu, pa sad pusi foru zbog toga. Mile svjesno preko svojih ljudi podize tenzije, jos samo treba mrtva glava da padne i da stvar kulminira, samo Mile jedno zaboravlja, mogla bi pasti a malo je falilo jednom da padne Bosnjacka prodana glava! Sabrija zamalo, mozda sutra bude cazinski ljepotan? Pala je navijacka glava, ako se ovako nastavi past ce i sudisjka.
Max Allegri

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 25 apr 2023, 14:51

Bice Borcu opet aj Farski Otoci ili aj Malta ili aj Crna Gora :urnebes: Tu se najbolje vidi u kakvoj banani je naša liga, pa onda kada ispadnu ovi nasi levatski klubovi od nekakvih klubova sa Malte ili Farskih Otoka opravdanje uznapredovale sve lige u Evropi :urnebes: Jedino naša liga tone u mulju dok ostale napreduju , jbg nema saveza i politike da gura u evropskim tekmama :kafa:
I tako se vrtimo godinama lažemo sami sebe da smo neki q u Evropi, trenutno Zrinjski je jedini klub sto lici na nesto ovo ostalo amaterski nivo i moj ljoŽe da ne bude zabune :)

Wanderson
Kontakt:

Post Postao/la Wanderson » 25 apr 2023, 14:52

Sljedece godine nam stizu Laktasi u PL, i tamo Vico krade, gura na ustrb Zvijezde 09.

Isto tako je i Borac usao kad su unistili Slogu G. Crnjelovo, egzekutor Zoran Grbic.

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 25 apr 2023, 14:57

Momci, samo palit' sudije treba, davno je vama Balorda pisao. Redom, pa će svaki naredni razmišljsti hoće li idući put praviti sranja.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 25 apr 2023, 14:59

Balorda je napisao/la:
25 apr 2023, 14:57
Momci, samo palit' sudije treba, davno je vama Balorda pisao. Redom, pa će svaki naredni razmišljsti hoće li idući put praviti sranja.
opet ce Vico nova kola kupiti
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 25 apr 2023, 15:04

Sudije rade po naređenju prljav posao i naravno budu nagrađene , kakvo crno paljenje auta. Zar vi mislite da sudije kroje sudbinu u PLBiH , kako da ne :kafa:

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 25 apr 2023, 15:06

Jedino riješenje je depolitizacija klubova.

Sve dok klubovi koketiraju sa politikom i ovisit ce od iste.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 25 apr 2023, 15:06

Hellas je napisao/la:
Ne, ne. Ovo je projekat, kartoniranje protivnika, sistematsko uništavanje po par kola unaprijed gdje se ništa ne prepušta slučaju, od Borca koji se bori za Evropu pa do Sloge koja mora ostati u ligi.

Poništen regularan gol Sarajeva protiv Sloge, poništen regularan gol Tuzla Cityja, komičan penal za Borac. Ovo je samo u par kola, a i da je za cijelu sezonu - mnogo je. Zajedničko svim ovim situacijama je to da idu u korist samo Borcu i Slogi.

Sve je počelo prekidom prvenstva da bi Borac otišao u Evropu. Zato se čeka na nož i pravi pritisak, a sami su krivi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, nedimmmm1337, riki46, rishovski, Rule_hz, Vanja8 i 16 gostiju.