Joj slikeelvirbaljic je napisao/la: ↑24 apr 2023, 20:09nokee je napisao/la: ↑24 apr 2023, 15:20Pa treba naravno osuditi. Navukao je par faulova nama vjerovatno i tjt. Ponisten cist gol vama, ponisten cist ko suza gol nama. Da je ostalo bez onog ponistenog gola na nasu stetu, moglo se reci da je bila sudijska kradja, ovako.. Ne znam bas. To za Nukica ofsajd, ne lupaj bezveze.elvirbaljic je napisao/la: ↑24 apr 2023, 11:22
Posteno brate, sve dok ne budemo osudzivali u ime klubova koji ostvare nakaradne pobjede, necemo doci na bolje i popraviti nase stanje. Evo nama je drugi put, juce i protiv Veleza koji dadne gol iz ofsajda, ali ja ne zelim pobjedu i da nam vracaju na stetu Posusja koje gostuje u Srijedu. Yebes to vracanje, gdje vodi takav nacin. Na kraj kraja nismo simpatizeri boyca da se ponosimo takvim bodovima.![]()
A ppred toga da je X bio nebi bilo ne zasluzeno..
Evo jel ofsajd, i izasaj je jedan na jedan sa golmanom.

Gol Renana iz aviona se vidilo da nije ofsajd, cak ja s tribine. Ovo sa Nukicem milijardu poato bi svaki digao zastavicu iako se vidjelo da je blizu.
Nebitno ba. Jadno je da se onakve "greske" desavaju. Al evo ja sam ubjedjen (osim kad Borac i Leotar igraju) da su ostalim ekipama manje vise kriteriji tu negdje. Vidi se kad krene tekma hoce li sudija da te zakolje, odma ti da do znanja, a to nije bilo bas u ovoj utakmici. Nama uzese protiv Sloge 2 boda, prije toga je jos bilo lakrdija. Evo sad nas "pogurase" sa ovim golom itd.
Poenta je da osim klubova koje sa zadatkom treba pogurati ovo ostalo u istoj jami i manje vise se dese greske koje stvarno retard od sudije ne vidi..