Pa ove sezone nije Borac prvak. Borcu se itekako navlaci, ali ode Zrinja i utrpa im 2-3 komada, i mogu qrcu svirati ! Necemo piliti naopako da nije do nas, itekako jeste...ubipara je napisao/la: ↑25 apr 2023, 12:09Samo treba pogledati ko je predsjednik borca i sta je izjavio poslije skandaloznog penala za borac i da covjek vidi kakva je ovo liga. Ovo je samo pocetak svega sto je planirano od vice i kompanije. Da nam je vlasnik licno Perez necemo uzet titulu narednih 10 godina.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Ne postoji istina. Nikad nije ni postojala. Razlog njenog nepostojanja jest što svako svoju ima. Postoje samo duhe i gole činjenice, potkrijepljene čvrstim i materijalnim dokazima. Ako takvih činjenica nema, onda istina nije ništa drugo nego laž, plod mašte, želje i nadanja. Dakle, apstraktan pojam koji je najčešće netačan.
Znam i ja par istina o Kodri. Od toga da su mu prijetili, preko toga da mu je nametano da postavi Repuha, Obuću i Varešanovića u stručni štab, do toga da su se on i Mirvić popichkarali oko Ajle Alimanović. Niti za jednu ovu "istinu" nemam dokaz, osim; priča se, malo je Sarajevo, ehe jarane, garant ba, 100% haveru i sl. Takvi "dokazi" su primjereniji tehvidskom okupljanju nego normalnom razgovoru.
Isto tako kruže priče da su Mirzi oteli djecu zbog kockarskih dugova, da se ne odvaja od Harija Varešanovića, Eli Fincija itd. i da ne izlaze iz podruma ispod Slatkog Ćošeta gdje povazdan kockaju i loču, da mu je nos vazdan u brašnu etc etc. Ni za ovo nemam dokaze osm; jarane, gledo ga svojim očima od Ragibove šačirovice djeverić, onaj čiji komšija radi sa mojim jaranom u firmi. On mi pričo, a frajer ne laže matere mi, vjernik ba...
Tako da nije ni bitno šta je tačno, a šta ne. Bitno je da se usta ispiraju drugim ljudima i poluinformscijama. Tako, valjda, u vlastitim očima ispadamo veći i važniji, jer zaboga raspolažemo informacijom, a informacija je moć, pa i mi posljedično osjetimo da smo malo moćni. Tajanstveno se smješkamo, glumimo nedohvatljive, značajno podižemo obrvu i pripadnici smo uskog kruga znalaca.... Jes', al u curku.
Dokaz jasan, nedvojben, materijalan. Inače si gori od onoga kojim ispireš usta. Takve su nekad u raji zvali Lažo, Kliker, Minhauzen... Obradio je Kusturica u jednom svom filmu jedan takav lik. Smiješan, a tragičan u suštini.
Znam i ja par istina o Kodri. Od toga da su mu prijetili, preko toga da mu je nametano da postavi Repuha, Obuću i Varešanovića u stručni štab, do toga da su se on i Mirvić popichkarali oko Ajle Alimanović. Niti za jednu ovu "istinu" nemam dokaz, osim; priča se, malo je Sarajevo, ehe jarane, garant ba, 100% haveru i sl. Takvi "dokazi" su primjereniji tehvidskom okupljanju nego normalnom razgovoru.
Isto tako kruže priče da su Mirzi oteli djecu zbog kockarskih dugova, da se ne odvaja od Harija Varešanovića, Eli Fincija itd. i da ne izlaze iz podruma ispod Slatkog Ćošeta gdje povazdan kockaju i loču, da mu je nos vazdan u brašnu etc etc. Ni za ovo nemam dokaze osm; jarane, gledo ga svojim očima od Ragibove šačirovice djeverić, onaj čiji komšija radi sa mojim jaranom u firmi. On mi pričo, a frajer ne laže matere mi, vjernik ba...
Tako da nije ni bitno šta je tačno, a šta ne. Bitno je da se usta ispiraju drugim ljudima i poluinformscijama. Tako, valjda, u vlastitim očima ispadamo veći i važniji, jer zaboga raspolažemo informacijom, a informacija je moć, pa i mi posljedično osjetimo da smo malo moćni. Tajanstveno se smješkamo, glumimo nedohvatljive, značajno podižemo obrvu i pripadnici smo uskog kruga znalaca.... Jes', al u curku.
Dokaz jasan, nedvojben, materijalan. Inače si gori od onoga kojim ispireš usta. Takve su nekad u raji zvali Lažo, Kliker, Minhauzen... Obradio je Kusturica u jednom svom filmu jedan takav lik. Smiješan, a tragičan u suštini.
Eno Sabrudine u Slobodi. Teško da ista liči na klub.tabba77 je napisao/la: ↑25 apr 2023, 11:18Jedino dobro kod Sabrine, koja je svakako imala svojih loših odluka, je bila odluka da mahalu izbaci iz kluba. Tad smo i ličili na klub i da je ostalo tako, danas bi mi vjerovatno bili kao Zrinjski.
Nek shvate ovi što misle da ćemo se ugasiti ako ode Mirvić, NEĆEMO, Tan je taj koji sve određuje. Najavili su bili da će se okrenuti akademiji, pa nakon što je Mirvić otišao kod Tana, odjednom imamo pare da plaćamo obeštećenja. Najgora odluka koju su mogli donijeti je imenovanje Mirze, međutim i to se desilo prije sastanka Mirvića i Tana tako da vjerovatno u tom momentu nisu imali dovoljno za nekog boljeg.
Protiv Zrinjskog svaki poraz ispod 2 razlike je kao pobjeda.
-
- Kontakt:
Yebes Zrinjski, kad si ti pravi u glavi, protiv svakog se može igrati
U derbiju sa Veležom ništa posebno nisu odigrali, drugo poluvrijeme pogotovo, teško su izlazili sa svoje polovine uopšte.
Imaju bolji niz, mentalitet atmosferu ali nisu nepobjedivi definitivno. A svakako nam i ne treba pobjeda dole, bod bi bio kao pet, obzirom da svi ostali konkurenti igraju međusobno pa se niko neće odlijepit
Mislim da će zalizani i ići na bod, ove izjave su samo šuplja za raju i medije
U derbiju sa Veležom ništa posebno nisu odigrali, drugo poluvrijeme pogotovo, teško su izlazili sa svoje polovine uopšte.
Imaju bolji niz, mentalitet atmosferu ali nisu nepobjedivi definitivno. A svakako nam i ne treba pobjeda dole, bod bi bio kao pet, obzirom da svi ostali konkurenti igraju međusobno pa se niko neće odlijepit
Ja nisam rekao da je podržavam, samo da smo imali rezultate, a to je nama navijačima najbitnije. Preko 90% stvari ćemo preći ako imamo rezultate, kao sto je to i bio slučaj.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑25 apr 2023, 12:36Eno Sabrudine u Slobodi. Teško da ista liči na klub.tabba77 je napisao/la: ↑25 apr 2023, 11:18Jedino dobro kod Sabrine, koja je svakako imala svojih loših odluka, je bila odluka da mahalu izbaci iz kluba. Tad smo i ličili na klub i da je ostalo tako, danas bi mi vjerovatno bili kao Zrinjski.
Nek shvate ovi što misle da ćemo se ugasiti ako ode Mirvić, NEĆEMO, Tan je taj koji sve određuje. Najavili su bili da će se okrenuti akademiji, pa nakon što je Mirvić otišao kod Tana, odjednom imamo pare da plaćamo obeštećenja. Najgora odluka koju su mogli donijeti je imenovanje Mirze, međutim i to se desilo prije sastanka Mirvića i Tana tako da vjerovatno u tom momentu nisu imali dovoljno za nekog boljeg.
Da bar imaju video snimci kao dokazi...VenamaHrabrih je napisao/la: ↑25 apr 2023, 12:35Ne postoji istina. Nikad nije ni postojala. Razlog njenog nepostojanja jest što svako svoju ima. Postoje samo duhe i gole činjenice, potkrijepljene čvrstim i materijalnim dokazima. Ako takvih činjenica nema, onda istina nije ništa drugo nego laž, plod mašte, želje i nadanja. Dakle, apstraktan pojam koji je najčešće netačan.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Meni je sutra najvažnije da Velež ne pobjedi na Pecari, a mi ako nešto ubodemo, bit će super.ajdohordas je napisao/la: ↑25 apr 2023, 12:38Yebes Zrinjski, kad si ti pravi u glavi, protiv svakog se može igrati
- napoleon72
- Kontakt:
Pretjerao je sa blacenjem nasih igraca, al drugi dio posta je u pravu vala... Za Zelju igra yebeni SD i to dobro igra, pa su u pet deka s nama. Zamislite kakav bi cirkus bio da je kod nas Hadzija uletio nekad umjesto Handzica i zabio 2-3 gola. Ili da Marko Marin skine kravatu i uleti na teren za Zvezdu jbt. Jedina smo ekipa na svijetu koja napuni ekipu skupim i kvalitetnim imenima i nije u vrhu svoje lige. Valja i to znat.pjankesarajevo je napisao/la: ↑25 apr 2023, 11:50Ja nisam nijedan post iole pozitivan procitao od ovog Antikloca. Svaki mu je vrlo negativan i optuzujuci. Hajde nadoci ce polako.hz033 je napisao/la: ↑25 apr 2023, 09:21hahaha, istog sam misljenja i na istom smo mjestu prestali citati.ajdohordas je napisao/la: ↑25 apr 2023, 09:10Stao sam na dijelu gdje je Vrančić starac i prosjek...
Tačno pojedinima odgovaraju njihovi nickovi obzirom na koeficijente razmisljanja koje imaju i prikazuju ovdje u svojim postovima...
Mislim stvarno, neznam odakle nekima volja tipkati onoliku kolicinu gluposti !
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Nema to veze sto ove sezone nije prvak. Mislis da ne bi bili prvaci da se nisu susreli sa finansijskim problemima i da ih na pocetku sezone nije vodio lalatovic? Pa vidjet ces sljedecu sezonu i naredne sezone ispred nas, djaba sto je zrinjski postao dinamo za nasu ligu i nase uslove kad se politika mijesa u sport.NazorUso je napisao/la: ↑25 apr 2023, 12:26Pa ove sezone nije Borac prvak. Borcu se itekako navlaci, ali ode Zrinja i utrpa im 2-3 komada, i mogu qrcu svirati ! Necemo piliti naopako da nije do nas, itekako jeste...ubipara je napisao/la: ↑25 apr 2023, 12:09Samo treba pogledati ko je predsjednik borca i sta je izjavio poslije skandaloznog penala za borac i da covjek vidi kakva je ovo liga. Ovo je samo pocetak svega sto je planirano od vice i kompanije. Da nam je vlasnik licno Perez necemo uzet titulu narednih 10 godina.
-
- Kontakt:
Pa nece im navuci da budu prvaci kad svojim kvalitetom nisu ni za europe a kamoli da budu prvi. Prije dvije godine su imali ekipu za europskih pozicija (2-3) ali su im mogli nasiljiti i da budu sampioni. Uostalom rade oni to smisleno, zasto bi siljilji borcu protiv zrinjskog koji je svakako prvak i dosta bolji. Siljit ce borcu svaku tekmu koja treba bude X da bude nazor KEC, i svaka koja im je za poraza da bude makar nazor X. U ovoj ligi 2-3 nastimane tekme ti itekako znaci jer je sve u dva boda. Uostalom nije poenta o tome kako mi igramo, svako normalan vidi da nema igre...poenta je sto je previse uzelo maha gazenje od strane ljudi koji nemaju veze sa sportom. Pa evo pogledajte samo kako nas pogurase penalom protiv posusja i sviranjem ofsajda protiv tuzle. Zasto? Zato da tuzla i posusje izgube kako bi se sloga i leotar izvukli. A onda isto mi protiv te sloge izgubimo cista 2 boda? Nije ofirno nimalo? Kroz nas tim prave bruku od lige. Nit su nama navukli pobjede nit su nama uzeli bodove protiv sloge. Drugim rijecima, uzeli su bodove tuzli i posusju a dali bod slogi. mi smo u te 3 utakmice najmanje bitni bili. Jedan je cilj saveza: borac drugoplasirani i sloga i leotar ostanak u prvoj ligi. Tako ce i biti.NazorUso je napisao/la: ↑25 apr 2023, 12:26Pa ove sezone nije Borac prvak. Borcu se itekako navlaci, ali ode Zrinja i utrpa im 2-3 komada, i mogu qrcu svirati ! Necemo piliti naopako da nije do nas, itekako jeste...ubipara je napisao/la: ↑25 apr 2023, 12:09Samo treba pogledati ko je predsjednik borca i sta je izjavio poslije skandaloznog penala za borac i da covjek vidi kakva je ovo liga. Ovo je samo pocetak svega sto je planirano od vice i kompanije. Da nam je vlasnik licno Perez necemo uzet titulu narednih 10 godina.
Teško da smo imali i rezultate. Možda lokalnog značaja. Ali dalje od predevrope nismo makli, a ne izgleda da ćemo dugo.tabba77 je napisao/la: ↑25 apr 2023, 12:44Ja nisam rekao da je podržavam, samo da smo imali rezultate, a to je nama navijačima najbitnije. Preko 90% stvari ćemo preći ako imamo rezultate, kao sto je to i bio slučaj.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑25 apr 2023, 12:36Eno Sabrudine u Slobodi. Teško da ista liči na klub.tabba77 je napisao/la: ↑25 apr 2023, 11:18Jedino dobro kod Sabrine, koja je svakako imala svojih loših odluka, je bila odluka da mahalu izbaci iz kluba. Tad smo i ličili na klub i da je ostalo tako, danas bi mi vjerovatno bili kao Zrinjski.
bordobijelisampion je napisao/la: ↑25 apr 2023, 13:41Pričalo se sad za ovaj prelazni rok da ga Tan gura u Sarajevo. Valjda veliki potencijal njihov igra za repku a i ima ja mislim skoro 1 milion na instagramu (sto sigurno odgovara Ajli)
-
- Kontakt:
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Slažem se, ali moraš priznati da je to bio dobar pravac da postanemo ono što smo svi željeli. Dominantni u ligi. Siguran sam da bi do sezone 2023/2024 igrali u grupi nekog od Euro takmičenja, ako ne čak i prije.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑25 apr 2023, 13:46Teško da smo imali i rezultate. Možda lokalnog značaja. Ali dalje od predevrope nismo makli, a ne izgleda da ćemo dugo.tabba77 je napisao/la: ↑25 apr 2023, 12:44Ja nisam rekao da je podržavam, samo da smo imali rezultate, a to je nama navijačima najbitnije. Preko 90% stvari ćemo preći ako imamo rezultate, kao sto je to i bio slučaj.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑25 apr 2023, 12:36
Eno Sabrudine u Slobodi. Teško da ista liči na klub.
Prokockali smo +13 iz svima poznatih razloga, a da je bilo para u klubu, to se ne bi desilo. Ne bi morali prodati najbolje igrače za siću, održali bi kostur ekipe bar još godinu dana.
Trenutno stanje je takvo da su nam konkurenti lošiji nego mi pa nam se otvorila šansa za Europu. Ako se ne dese radikalne promjene, bit će borba za četvrto mjesto i nada da će neko od prve tri ekipe osvojiti kup (ili mi).
Vidiš, baš o tome pričam. Tebi je potpuno nevsžno šta je tačno. Nije bitno da sam JA tužio firmu i dobio ih i da sad ponovno radim na istom tom mjestu. Nije važno da da sam ih dobio i za klevetu. Isto tako nije važno da nije postojala niti jedna jedina prijava protiv mene, bego samo pohvale itd itd.NazorUso je napisao/la: ↑25 apr 2023, 12:47Da bar imaju video snimci kao dokazi...VenamaHrabrih je napisao/la: ↑25 apr 2023, 12:35Ne postoji istina. Nikad nije ni postojala. Razlog njenog nepostojanja jest što svako svoju ima. Postoje samo duhe i gole činjenice, potkrijepljene čvrstim i materijalnim dokazima. Ako takvih činjenica nema, onda istina nije ništa drugo nego laž, plod mašte, želje i nadanja. Dakle, apstraktan pojam koji je najčešće netačan.
Osobi koja nema vlastitog života, tuđi je jako bitan bez obzira što ne poznaje tu osobu. U svom jadu i mizeriji on polazi od se i svakog pokušava svući na sebi razumljiv i jednak nivo. Zato, željan pažnje i u nedostatku očinske ljubavi, provodi 24/7 na forumima, tu i tamo izmišljajući više nickova i povremeno pričajući sam sa sobom.
Što ti zapravo hoćeš od mene, pa se stalno kačiš? Kakva je to patološka potreba da stalno skrećeš moju pažnju na sebe? Želiš imati udio u mom životu? Želiš da te uvedem u neke krugove, pojažem ti svoj način života?
Pokušaj pronaći vlastiti život. Smisao istog nije tuđem, niti u skrivanju iza raznoraznih nickova na forumu. Gnjavio si me i u pp. Ponudio sam ti i predložio da popijemo piće, dođeš na moju svirku, jednom rječju; da me upoznaš. Čak štaviše, uvijek me možeš naći kad god hoćeš i gdje god hoćeš. No, ti si izabrao skrivanje iz straha od vlastite mizerije i od toga da ćeš se pokazati kako si jadan. Između ostalog, radim i sa psihijatrijskim slučajevima i razumijem da ti je ovo vid terapije i svojevrstan izlaz iz vlastitog čemera.
Ako te veseli, slobodno nastavi sa dosađivanjem, ja te neću staviti na ignore. Kako već rekoh, tako prikazuješ sebe, a ne mene. A ako ti, pak, treba pomoć, a po mome skromnom mišljenju i osmici (8) iz Psihologije sa psihijatrijom, smatram da ti je pothitno neophodna, vrlo rado ću ti pomoći i iskoristiti sva svoja poznanstva i resurse da ti bude bolje.
Uživaj i samo nastavi ako će ti biti lakše.
Vjerujem da bi se hz manijaci rodjeni fukare pa vjerovatno jos koja grupa ujedinile i poslale snimke sa utakmica gdje su sudije kardinalnim greskama pomagale odredjene ekipe (borac posebno)
Takodje poslat snimke izvjestaje kako su prije vice treneri govorili da imamo bolje sudjenje nego srbija i hrvaska, a kad je vico dosao rekao da sudjenje nista nevalja i da je kontrolire sudije emisije sve smjenio unistio i doveo sudjenje na nivo 1945 godine..
Sto se tice zelje treba posteno reci da im ekipa nije taraca za bh uslove ali da je jaca (kad se sve uzme) od veleza i sb
Idemo redom
Kostur ekipe je na okupu 2-2.5 godine
Imaju izvanrednu podrsku
Sve utakmice domace ove godine igrali kuci
Santos amoha krpic armin h (liverpool)
Prije toga stilic cicalic kosoric
Hodzic mladi
Najveci problem im je bio GOLMAN jer BANDER je bio prosle godine sugurno najbolji golman lige sta se desilo posle loma prsta postao je slabi od bandivica
Vodio ih je Mulalic koji nije neki mag taktika vec upravo ho ruk trener koji treba ovoj ekipi, jer tipovi ko kodro ovaj sadasnji ublehac (u okolnostima u koji im je drugeras radio bilibi ispod tc) znaci bez priprema itd itd
To kako su oni doveli Santosa Stilica cocalica krpica i zadto su ti tipovi pristali da igraju za njih neznam mozda je ljubav mozda je na teku/veresiju sta ja znam al su tu
Mi smo fulu napravili sa planom u prvom djelu. Promjenili smo trenera promjenili smo kompletan tim 20 igraca a samo 2 utakmice kuci. Mislim lahko je bit general posle bitke posebno jer rok za stadion je bio (3 mjeseca) bircev stadion za 52 dana napravili kontalo se da se nesmiju zajebavat sa UEFINOM LOVOM , tako da ima tu faktora koji su opravdavali, ali trebali smo ili ostavit Dupovca i co a stadion praviti ili nedat stadion da se dira i uradit staje uradjeno sa fedjom.
Takodje Fedja je doveo lose igrace, Cicak kad je dosao rastjero opravdano stoku doveo druge igrace koji su dosad pokazali mnogovise negi Dudicevi i ovo znam da ce mnogi osporavat al cicak je pokazao da je bolji od dudica gorana vasovskog kao trener u svim segmentima
Takodje poslat snimke izvjestaje kako su prije vice treneri govorili da imamo bolje sudjenje nego srbija i hrvaska, a kad je vico dosao rekao da sudjenje nista nevalja i da je kontrolire sudije emisije sve smjenio unistio i doveo sudjenje na nivo 1945 godine..
Sto se tice zelje treba posteno reci da im ekipa nije taraca za bh uslove ali da je jaca (kad se sve uzme) od veleza i sb
Idemo redom
Kostur ekipe je na okupu 2-2.5 godine
Imaju izvanrednu podrsku
Sve utakmice domace ove godine igrali kuci
Santos amoha krpic armin h (liverpool)
Prije toga stilic cicalic kosoric
Hodzic mladi
Najveci problem im je bio GOLMAN jer BANDER je bio prosle godine sugurno najbolji golman lige sta se desilo posle loma prsta postao je slabi od bandivica
Vodio ih je Mulalic koji nije neki mag taktika vec upravo ho ruk trener koji treba ovoj ekipi, jer tipovi ko kodro ovaj sadasnji ublehac (u okolnostima u koji im je drugeras radio bilibi ispod tc) znaci bez priprema itd itd
To kako su oni doveli Santosa Stilica cocalica krpica i zadto su ti tipovi pristali da igraju za njih neznam mozda je ljubav mozda je na teku/veresiju sta ja znam al su tu
Mi smo fulu napravili sa planom u prvom djelu. Promjenili smo trenera promjenili smo kompletan tim 20 igraca a samo 2 utakmice kuci. Mislim lahko je bit general posle bitke posebno jer rok za stadion je bio (3 mjeseca) bircev stadion za 52 dana napravili kontalo se da se nesmiju zajebavat sa UEFINOM LOVOM , tako da ima tu faktora koji su opravdavali, ali trebali smo ili ostavit Dupovca i co a stadion praviti ili nedat stadion da se dira i uradit staje uradjeno sa fedjom.
Takodje Fedja je doveo lose igrace, Cicak kad je dosao rastjero opravdano stoku doveo druge igrace koji su dosad pokazali mnogovise negi Dudicevi i ovo znam da ce mnogi osporavat al cicak je pokazao da je bolji od dudica gorana vasovskog kao trener u svim segmentima
Pravac, sam po sebi, nije bio loš. Mwđutim, taj nedostatak nivca je direktna posljedica lošeg menadžmenta, prije svega baš te Sabrine. Čuo si za poslovicu: Bijele pare za crne dane. Možda bi i dotična znala za istu i pravilno upravljala tokovima novca da nije kupovala diplome po tzv Američkim univerzitetima i čuvene madridske unseesded certifikate u zlatotisku. To što smo ostali bez novca, isključiva je baša krivica i nesposobnost. Isto tako i gubitak 13 bodova uz sve realne limitirajuće faktore.tabba77 je napisao/la: ↑25 apr 2023, 14:06Slažem se, ali moraš priznati da je to bio dobar pravac da postanemo ono što smo svi željeli. Dominantni u ligi. Siguran sam da bi do sezone 2023/2024 igrali u grupi nekog od Euro takmičenja, ako ne čak i prije.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑25 apr 2023, 13:46Teško da smo imali i rezultate. Možda lokalnog značaja. Ali dalje od predevrope nismo makli, a ne izgleda da ćemo dugo.
Prokockali smo +13 iz svima poznatih razloga, a da je bilo para u klubu, to se ne bi desilo. Ne bi morali prodati najbolje igrače za siću, održali bi kostur ekipe bar još godinu dana.
Trenutno stanje je takvo da su nam konkurenti lošiji nego mi pa nam se otvorila šansa za Europu. Ako se ne dese radikalne promjene, bit će borba za četvrto mjesto i nada da će neko od prve tri ekipe osvojiti kup (ili mi).
Pravi menadžer ni iz čega stvori nešto, a kad cigo ima masla i goozicu njime maže.
Generalno mislim da nismo ba pravom kursu već dugo baš zbog traženja instant-rješenja, a ne temeljnog pristupa i rada. Dajbože da budemo prvaci u barednih 5 godina, ako se ovaj trend nastavi.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bordo10, bvsic, jurisicduska, mosarajvosa83 i 33 gosta.