Jos nas shvacaju da ozbiljno sa njima raspravljamo

Idioti sa magistrale

Jos nas shvacaju da ozbiljno sa njima raspravljamo
rodjak je napisao/la: ↑25 apr 2023, 18:22odavno traju trvljenja u upravi Medjugoraca,ovaj kriminalac (halkan iz Izraela) hoce potpunu vlast ,na sta mu se Sula suprotstavio i neki dan na sastanku umalo za vratove nisu,Sula dao ultimatum ili on ili ja i naravno poglavnik i vozd Covic stao na stranu halkana da mogu pare dusiti, a Sulu ko ****, iako je covjek u zadnje vrijeme preporodio Medjugorce.Haj vidit ce mo u sljedecoj epizodi sta ce biti![]()
jes kabiriju do potpune vlasti,ispade doso u BiH samo radi Zrinjskogrodjak je napisao/la: ↑25 apr 2023, 18:22odavno traju trvljenja u upravi Medjugoraca,ovaj kriminalac (halkan iz Izraela) hoce potpunu vlast ,na sta mu se Sula suprotstavio i neki dan na sastanku umalo za vratove nisu,Sula dao ultimatum ili on ili ja i naravno poglavnik i vozd Covic stao na stranu halkana da mogu pare dusiti, a Sulu ko ****, iako je covjek u zadnje vrijeme preporodio Medjugorce.Haj vidit ce mo u sljedecoj epizodi sta ce biti![]()
supervizor je napisao/la: ↑25 apr 2023, 18:50jes kabiriju do potpune vlasti,ispade doso u BiH samo radi Zrinjskogrodjak je napisao/la: ↑25 apr 2023, 18:22odavno traju trvljenja u upravi Medjugoraca,ovaj kriminalac (halkan iz Izraela) hoce potpunu vlast ,na sta mu se Sula suprotstavio i neki dan na sastanku umalo za vratove nisu,Sula dao ultimatum ili on ili ja i naravno poglavnik i vozd Covic stao na stranu halkana da mogu pare dusiti, a Sulu ko ****, iako je covjek u zadnje vrijeme preporodio Medjugorce.Haj vidit ce mo u sljedecoj epizodi sta ce biti![]()
Ispravka krivog navoda, u sljedećoj epizodi Šula se vraća u klub za koji je navijao prije rata i pridružuje se upravi Veleža.miki651 je napisao/la: ↑25 apr 2023, 18:28U slijedećoj epizodi Šula ko Hasić završava u vinogradu svi ostali sponzori Zrinjskog odlaze slično kao u vrapčićima.
Epilog....
Zrinjski ponovo osvaja titulu po tko zna koji put a mali prigradski klub ide u ligu federacije gdje je i navikao biti.
To vas boli a mi uživamo i dalje.
Nevezano za prepucavanja sad, koliko braca Dzidici imaju utjecaj u Zrinjskom sto u smislu organizacije kluba ili su tu samo kao agenti?Antipolitika3 je napisao/la: ↑25 apr 2023, 18:58supervizor je napisao/la: ↑25 apr 2023, 18:50jes kabiriju do potpune vlasti,ispade doso u BiH samo radi Zrinjskogrodjak je napisao/la: ↑25 apr 2023, 18:22odavno traju trvljenja u upravi Medjugoraca,ovaj kriminalac (halkan iz Izraela) hoce potpunu vlast ,na sta mu se Sula suprotstavio i neki dan na sastanku umalo za vratove nisu,Sula dao ultimatum ili on ili ja i naravno poglavnik i vozd Covic stao na stranu halkana da mogu pare dusiti, a Sulu ko ****, iako je covjek u zadnje vrijeme preporodio Medjugorce.Haj vidit ce mo u sljedecoj epizodi sta ce biti![]()
I ovaj iza njega dovodi pola Dinama da igramo Ligu Prvaka![]()
A igracki kadar, znam za Sucica malog da je njihov, jesu li uglavnom njihovi igraci i imate li sa Husarom jos saradnju po tom pitanju
Ispravak ispravaka: navedeni je bio više za Hajduk za razliku od brata mu M. koji je bio Veležovac. Ali bio je žestoki navijač Jugoslavije u Italiji 90 kao i cijeli stožer Svinjskog. Gošk iz Gabele je njegov budući projekat, to mu je djedovina.Ado1922 je napisao/la: ↑25 apr 2023, 19:00Ispravka krivog navoda, u sljedećoj epizodi Šula se vraća u klub za koji je navijao prije rata i pridružuje se upravi Veleža.miki651 je napisao/la: ↑25 apr 2023, 18:28U slijedećoj epizodi Šula ko Hasić završava u vinogradu svi ostali sponzori Zrinjskog odlaze slično kao u vrapčićima.
Epilog....
Zrinjski ponovo osvaja titulu po tko zna koji put a mali prigradski klub ide u ligu federacije gdje je i navikao biti.
To vas boli a mi uživamo i dalje.
Savić i Bašić su u njihovoj agenciji.Od trenutnih samo Sučić i moguće netko od juniora.I Drljo je njihov al je od nedavno u Zelji.
Dobra idejaGradKamena2 je napisao/la: ↑30 apr 2023, 22:27Valjalo bi da nastavite morit na temi Zr-Ve kad vec ima otvorena,koce vas slusat 17 dana.
HSK zrinjski....