FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
85
51%
Prolazak u Play off
35
21%
Grupnu fazu
46
28%

Ukupno glasova: 166

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 25 apr 2023, 19:43

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
25 apr 2023, 19:24
Nemanja Tešić je sada Head of Scouting department kod nas.
Ima li neko neke informacije u vezi njega?
Ko je, šta je?
Samo da ne bude brat od Nenada Podgorca :rol:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 25 apr 2023, 19:44

ado-hz je napisao/la:
25 apr 2023, 19:37
Ko je, šta je?
https://chicagodesavanja.us/video/detai ... icago-2022

Porodican covjek takav nam treba da smiri situaciju :kafa:
Konacno Mirvic da iskoristi svoje americke konekcije na pravi nacin :thumbup:

Ahmoveliki
Kontakt:

Post Postao/la Ahmoveliki » 25 apr 2023, 19:47

:rol:
pazite gdje cevape jedete

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 25 apr 2023, 19:54

Mirza je pokazao ne postivanje kluba sa naredbom igracima da izdobijaju zute kartone. Nebi ima nista da se desilo normalnom putem. Jer ovo je uradio kukavicki zasticivanje samog sebe prvo pa tek kluba. Jer sutra se trebalo da vidi i da se izvaga koliko je napredovao ili nazadovao, a sutra ako nas uzmu bice zrinjski jak ovo ono ako pobjedi recive nije lahko uzet bod-ove zrinjskom sa drugim timom vidis koliko smo jaki a posebno koliko sam ja dobar trener upisivace pobjedu protim kerdijana itd..

Naravno da zelim da pobjedimo taman da posle utakmice kaze lizo sam Ayli spolni organ

E sad taktika

Nekoje i pisao njihovi centar sutevi su pola gola i sto je najgore nisu im bekovi krila ne uhranjeni pilici koji nemogu da dobace sa 7 metara vec centar sut ide sa 30-35 od gola i jednako je opasan sa svake udaljenosti. To se mora prvo neutralisati tako da do centar suta nedodje jer ako dodje jednostavno stoperi i golman nisu uigrani i mnogo kvalitetni uigrani stoperi su kapitulirali, takodje to neznaci da stoperi kad lopta ide postrani trebaju da stanu na gol liniju i da cekaju da Nermin zabije go, ne vec odma ulazenje u putanju stipanje gruhanje ranenom mislin van 16 nest naravno gurat ga prema zastavicama BALTA JE ZNAZNI OD ONOG IM SPICA STO JE NEVINOST UZO VELEZU plus nije kvalitet ko nermin, ticanovica ubit ako trena ne dopustat sut jer (ako zaustavimo centar suteve ici ce na povratne lopte i suteve nesto kao kad su nama dali prvi go samo malo vise po sredini gola. Ako to zaustavimo i celikov golman bude na nivou mozese uzet bod

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 25 apr 2023, 20:07

Pitar6785 je napisao/la:
25 apr 2023, 19:54
Mirza je pokazao ne postivanje kluba sa naredbom igracima da izdobijaju zute kartone. Nebi ima nista da se desilo normalnom putem. Jer ovo je uradio kukavicki zasticivanje samog sebe prvo pa tek kluba. Jer sutra se trebalo da vidi i da se izvaga koliko je napredovao ili nazadovao, a sutra ako nas uzmu bice zrinjski jak ovo ono ako pobjedi recive nije lahko uzet bod-ove zrinjskom sa drugim timom vidis koliko smo jaki a posebno koliko sam ja dobar trener upisivace pobjedu protim kerdijana itd..

Naravno da zelim da pobjedimo taman da posle utakmice kaze lizo sam Ayli spolni organ

E sad taktika

Nekoje i pisao njihovi centar sutevi su pola gola i sto je najgore nisu im bekovi krila ne uhranjeni pilici koji nemogu da dobace sa 7 metara vec centar sut ide sa 30-35 od gola i jednako je opasan sa svake udaljenosti. To se mora prvo neutralisati tako da do centar suta nedodje jer ako dodje jednostavno stoperi i golman nisu uigrani i mnogo kvalitetni uigrani stoperi su kapitulirali, takodje to neznaci da stoperi kad lopta ide postrani trebaju da stanu na gol liniju i da cekaju da Nermin zabije go, ne vec odma ulazenje u putanju stipanje gruhanje ranenom mislin van 16 nest naravno gurat ga prema zastavicama BALTA JE ZNAZNI OD ONOG IM SPICA STO JE NEVINOST UZO VELEZU plus nije kvalitet ko nermin, ticanovica ubit ako trena ne dopustat sut jer (ako zaustavimo centar suteve ici ce na povratne lopte i suteve nesto kao kad su nama dali prvi go samo malo vise po sredini gola. Ako to zaustavimo i celikov golman bude na nivou mozese uzet bod
Od kuda ti to, da su namjerno dobili kartone ?

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 25 apr 2023, 20:08

Ko je, šta je?
lupaju ljudi gluposti, mislim da koliko sam upoznat je mlad i jako veliko iskustvo ima, radio sa vojislavom dragovicem
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 25 apr 2023, 20:10

ajdohordas je napisao/la:
24 apr 2023, 23:31
fks74 je napisao/la:
24 apr 2023, 23:07
:njanjanja:
tabba77 je napisao/la:
24 apr 2023, 22:30
Iznosile su se i istine i neistine a sad se po pp piše za Kodru. Smije li se to napisati, da svi znaju o čemu je riječ. Ja znam za priču od fudbalera da je odbio jer su mu ponudili nakon sto su vidjeli da su zayebali s zalizanim.
Ako nekome nije teško, nek napise i meni onda u pp ako već ne može ovako.
Jedina istina je da su Kodri ponudili posao kada je se razgovaralo i sa Prosinečkim, čovjek nas glat odbio i rekao da nebi više nikada radio u BiH. To je jedina istina i ko hoće neka vjeruje, ovdje se pokušavaju razne stvari od istih ljudi.
Nije istina i lažeš, ili ti je lagao neko iz kluba kako bi sakrili pravu istinu. Mirza je poslije Posušja trebao da bude bivši a Kodro novi ŠSŠ.

Mnogi se sprdaju ovdje na račun njega njegovog mafijanja, a u stvari pojma nemate koliko jaku zaleđinu taj lik ima od ljudi sumnjivog morala.
Da je istina to što pričaš, nebi vi smjeli pisnuti protiv Mirze ništa a ovdje mu se psuje sve redom. Da ima takvu zaleđinu, čovjek bi vas već pronašao.

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 25 apr 2023, 20:15

fks74 je napisao/la:
25 apr 2023, 20:10
fks74 je napisao/la:
24 apr 2023, 23:07
:njanjanja:

Jedina istina je da su Kodri ponudili posao kada je se razgovaralo i sa Prosinečkim, čovjek nas glat odbio i rekao da nebi više nikada radio u BiH. To je jedina istina i ko hoće neka vjeruje, ovdje se pokušavaju razne stvari od istih ljudi.
Nije istina i lažeš, ili ti je lagao neko iz kluba kako bi sakrili pravu istinu. Mirza je poslije Posušja trebao da bude bivši a Kodro novi ŠSŠ.

Mnogi se sprdaju ovdje na račun njega njegovog mafijanja, a u stvari pojma nemate koliko jaku zaleđinu taj lik ima od ljudi sumnjivog morala.
Da je istina to što pričaš, nebi vi smjeli pisnuti protiv Mirze ništa a ovdje mu se psuje sve redom. Da ima takvu zaleđinu, čovjek bi vas već pronašao.
Pa nije mu edward snowden jaran, nego polupismene tabadzije, kako ce ih naci na forumu anonimnom

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 25 apr 2023, 20:23

spezial je napisao/la:
25 apr 2023, 20:15
fks74 je napisao/la:
25 apr 2023, 20:10

Pa nije mu edward snowden jaran, nego polupismene tabadzije, kako ce ih naci na forumu anonimnom
Sve se može kad se hoće, samo što ja ne vjerujem u njihove priče.

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 25 apr 2023, 20:26

slika

Razlika između igrača i našeg amatera Renana. Da se ne zaboravi i Kiš je nuđen Sarajevu.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 25 apr 2023, 20:55

Obojica igrali u Zalgirisu, jedno vrijeme i zajedno u tandemu. Da bi Renan bio efikasniji, treba mu kontinuitet nastupa u špicu, barem jedno dobro krilo i normalna desetka iza leđa. Ja i dalje nešto vjerujem u njega, ostavio bi ga i narednu sezonu.

bordobijelisampion
Kontakt:

Post Postao/la bordobijelisampion » 25 apr 2023, 20:58

NisamInSajder je napisao/la:
25 apr 2023, 20:26
slika

Razlika između igrača i našeg amatera Renana. Da se ne zaboravi i Kiš je nuđen Sarajevu.
Renan bi imao istu statistiku da igra u fckn Zrinjskom

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 25 apr 2023, 21:03

bordobijelisampion je napisao/la:
25 apr 2023, 20:58
slika

Slazem se. Do sada vidjenom je egzekutor pravi.
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

Alii
Kontakt:

Post Postao/la Alii » 25 apr 2023, 21:04

Nesto razmisljam mogao bi renan protiv širokog u prvih 11 da bude.
Gol protiv sloge poništen.( Na mjestu gdje treba biti)
Protiv Tuzle isto poništen .(top zavrsnica)
A oba gola su bila cista.
Gol protiv sirokog.(Istrčao kao Mbappe i na prazan gol zabio)
Gol protiv leotara.(top gol)
Da je on na ljeto doveden imao bi sig 8 do 10 golova. Ostavit ga obavezno za sljedeću sezonu ako se može kako da se Hamza proda top. Ako ga prodaju na ljeto za fine pare necu se zaliti

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 25 apr 2023, 21:08

slika

Bi, al u mjesecu Limburgu.

Lucas je napisao/la:
25 apr 2023, 20:55
Obojica igrali u Zalgirisu, jedno vrijeme i zajedno u tandemu. Da bi Renan bio efikasniji, treba mu kontinuitet nastupa u špicu, barem jedno dobro krilo i normalna desetka iza leđa. Ja i dalje nešto vjerujem u njega, ostavio bi ga i narednu sezonu.
Ne. Nikad nisu igrali zajedno. Kiš je u Zalgirisu bio samo tokom 2019te, a Renan tamo došao prošle godine. Renan da zabije više od 5 golova, treba mu prilagoditi čitavu igru, prebaciti sistem u kojem ćeš igrati na kontre i gdje ćeš po osvojenoj lopti gađati Renana u prostor. I trebaš imati bekove i vezne koje znaju duge lopte odigrati. I tad će Renanu opet trebat po 4-5 100% šansi da zabije gol. Kao što mu sada u Sarajevu treba 7,3 šut da bi uopće pogodio okvir gola. Prije dva kola taj prosjek je bio 8.

Klasa će se pokazati odmah, a ne da na nju trebaš čekati godinama. A da ne kažemo da je Renan skuplji od Kiša par hiljada eura.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 25 apr 2023, 21:09

Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
25 apr 2023, 21:03
slika

Ovo iznad je užasno glup post, Renan i sa ovom ekipom ima poprilično dobru statistiku jer ja računam i onu pljačku gdje je dao čist gol. Što se tiče golova po minuti i statistike on je tu negdje sa njim, vrlo su male razlike s obzirom na to da Kiš igra u ekipi koja ima 150 pobjeda zaredom.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 25 apr 2023, 21:14

slika

Kako glupo poredjenje. Na jednoj strani imas ekipu koja igra ko sat, zabila more golova i sve funkcionise, gdje je maltene samo on novi igrac kojeg je trebalo uklopiti i ekipu koja je vodjena idiotom sa opet novom ekipom, a pri tome covjek odigrao ukupno jednu utakmicu kod nas. Ja Renana nikako ne vidim kao amatera, cak fakat mislim da je top pojacanje, samo mu je adaptacija upitna i dobra forma Hamze. Ima dobar instikt za gol, ali ocito da se mora uigrati s ostatkom ekipe..
Osim toga i taj Kis je igrao u Zargilisu i bio prvi strelac ko i Renan pa se pravila velika igracina od njega. U tom slucaju Kisa, ipak nije amaterska liga? Dajte ba vise, samo negativno vidite sve.
Zadnja izmjena: nokee, dana/u 25 apr 2023, 21:16, ukupno mijenjano 1 put.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 25 apr 2023, 21:15

slika

Baš glupo poredjenje ,jedan igra u ekipi koja je od druge zabila više nekih 30,40+ golova u oba takmicenja ,isto da pitas kako je Halland dao u Citiju toliko koliko je dao,i dali bi dao toliko da igra za Newcastl(tu nam je negdje omjer datih golova ekipa),bi al malo sutra.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 25 apr 2023, 21:23

Nije nikakvo poređenje ekipa, samo poređenje igrača. Renanu da pogodi okvir gola treba 8 šuteva, dok ovaj za vrijeme zabija, plus asistira.

Odgledao sam utakmica i utakmica Zalgirisa. Davno opisano šta se mora uradit da ti imaš nešto od Renana. Renan samo u tom sistemu koji je bio u Zalgirisu gdje je sve njemu prilagođeno može funkcionirati. Svaki drugi sistem, očaj. Što se vidi i iz njegove jako slabe karijere sa 25-6 godina. Čak je i veliki plus za Renana to što nemamo sistem, već su igrači kao pušteni sa lanca pod Mirzom pa radi svako šta mu padne na pamet. Renan niti je toliko loš igrač, a niti je je toliko dobar. Pogotovo ne, onoliko koliko je plaćen. E to je bit svega. Da si doveo igrača kakvog imaš u okruženju i u Bosni za 3x veće pare, ako on dobija i pola od tog.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 25 apr 2023, 21:26

MortemHz je napisao/la:
25 apr 2023, 21:09
Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
25 apr 2023, 21:03

Ovo iznad je užasno glup post, Renan i sa ovom ekipom ima poprilično dobru statistiku jer ja računam i onu pljačku gdje je dao čist gol. Što se tiče golova po minuti i statistike on je tu negdje sa njim, vrlo su male razlike s obzirom na to da Kiš igra u ekipi koja ima 150 pobjeda zaredom.
Renan 400 minuta 2 gola 1 asistencija

Kiš 600 minuta 5 golova 7 asistencija
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, bhfanatic14, boki86, PAPE3 i 50 gostiju.